Forum » Loža » Kje v Celju natisniti različne dokumente?
Kje v Celju natisniti različne dokumente?
c0dehunter ::
V MB vem za kar nekaj fotokopirnic, ki imajo računalnike na katerih si lahko downloadaš in nato natisneš kar pač potrebuješ. Ne vem pa za nič podobnega v Celju - se priporočam :)
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
Matjaž Lojen ::
Nasproti občine (vprašaj kje je občina oziroma upravna enota), nato pa se malo ozri naokoli in videl boš napis mislim da Xerox al neki takega, tam je the best fotokopirnica v Celju AFAIK. Al pa vprašaj, kje je Gosposka ulica - tam je čisto na začetku krožno križišče in tam je fotokopirnica.
http://www.fotokopija.si/index.php/podj...
http://www.fotokopija.si/index.php/podj...
Pero je močnejše od meča.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matjaž Lojen ()
Matjaž Lojen ::
U bistvu ne moreš sam do računalnika si zdownloadat pa sprintat, ker imajo računalnik na drugi strani pulta. Ampak jaz sem enkrat imel precej materiala za sprintat, pa sem se z uslužbencem zmenil, pa mi je dovolil da sem lahko mal pobrskal po kompu. Tak da - verjetno se boš tam lahko zmenil, da te spusti mim pulta, če boš imel veliko materiala za sprintat. Za kako drugo fotokopirnico pa ne vem, mislim da je v Celju sploh ni take kot recimo Zvezda Danica v MB.
Pero je močnejše od meča.
c0dehunter ::
Hvala, bom poskusil pri Fluderniku, da vidim če lahko sam.
I do not agree with what you have to say,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung prodaja tiskalniški oddelek HP-juOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 9221 (7885) | antonija |
» | Najcenejša vezava diplom v Ljubljani in okoliciOddelek: Šola | 11206 (9175) | mirko_77 |
» | Kako najceneje do Office Business + biti skladen z zakonodajoOddelek: Programska oprema | 3778 (3318) | AnotherMe |
» | Najcenejše fotokopiranje v LJOddelek: Loža | 8328 (7206) | Echbart |
» | Neoriginalne barve za tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2687 (2133) | ;-) |