Forum » Sedem umetnosti » Outcasts
Outcasts
guest #44 ::
http://www.imdb.com/title/tt1697793/
Malce nepolirana nanizanka, ampak meni izredno všečna premisa. Intelektualno tudi nadpovprečna IMO.
Vsekakor vredno ogleda, vendar pozor...zgolj 1 sezona, ker so jo zaradi slabe gledanosti ukinli, na žalost!
A od kakih sci fi buffs, mogoče pozna kdo kako knjigo z podobno premiso?
Malce nepolirana nanizanka, ampak meni izredno všečna premisa. Intelektualno tudi nadpovprečna IMO.
Vsekakor vredno ogleda, vendar pozor...zgolj 1 sezona, ker so jo zaradi slabe gledanosti ukinli, na žalost!
A od kakih sci fi buffs, mogoče pozna kdo kako knjigo z podobno premiso?
guest #44 ::
Sounds ok, ampak premisa od Outcasts mi je fenomenalna.
Propadla zemlja, vzpostavljanje make-shift kolonije, low tech ...
Alienov skorajda ni...oz so zelo subtilni, kar mi je izredno všeč. Ne maram, da je 500 različnih ras in se vse v angleščini pogovarjajo, ampak všeč mi je to novo odkrivanje, skrivnost ...
Propadla zemlja, vzpostavljanje make-shift kolonije, low tech ...
Alienov skorajda ni...oz so zelo subtilni, kar mi je izredno všeč. Ne maram, da je 500 različnih ras in se vse v angleščini pogovarjajo, ampak všeč mi je to novo odkrivanje, skrivnost ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Annihilation (2018) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 13766 (5263) | yayo |
» | Mortal Engines (2018) (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 16123 (10857) | bambam20 |
» | Globalni uspeh azijcevOddelek: Problemi človeštva | 5977 (4765) | Double_J |
» | hipotetično pravno vprašanjeOddelek: Loža | 8127 (7557) | Mehmed |
» | Serija-Revolution (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 6657 (4839) | Okapi |