Forum » Loža » Kila nad popkom?
Kila nad popkom?
martincek1 ::
Mater skos mam pa tud neke probleme... ampak ajde.
Že cel dan imam čudno napihnjen trebuh(ne ogromno, se pa kar opazi), čeprav jem enako kakor ostale dni (skupaj že cel mesec). Sem rekel okej, to ni nič. Zdaj pa potipam del nad popkom in začutim majhno zatrdlino. Ne vem sicer če lahko opredelim to kot zatrdlina, ker če primem z dvema prstoma tisti del ni ničesar, če pa se dotaknem z blazinico prsta, pa začutim da je nekaj tam (weird).
Vredno omembe: ta mesec sem bil zelo fizično aktiven (pogosto dviganje težkih bremen nad 20kg), ampak sem zelo pazil pri tem, niti nisem šibek...
Me pa skrbi, da se ne bi iz tega kaj razvilo. Če sene popravi, jutri zdravnik? Mnenja in izkušnje, v kolikor obstajajo so zaželena :)
Že cel dan imam čudno napihnjen trebuh(ne ogromno, se pa kar opazi), čeprav jem enako kakor ostale dni (skupaj že cel mesec). Sem rekel okej, to ni nič. Zdaj pa potipam del nad popkom in začutim majhno zatrdlino. Ne vem sicer če lahko opredelim to kot zatrdlina, ker če primem z dvema prstoma tisti del ni ničesar, če pa se dotaknem z blazinico prsta, pa začutim da je nekaj tam (weird).
Vredno omembe: ta mesec sem bil zelo fizično aktiven (pogosto dviganje težkih bremen nad 20kg), ampak sem zelo pazil pri tem, niti nisem šibek...
Me pa skrbi, da se ne bi iz tega kaj razvilo. Če sene popravi, jutri zdravnik? Mnenja in izkušnje, v kolikor obstajajo so zaželena :)
einstein :P ::
ne vem, če bi lahko bila tako visoko. pa kakor vem, te to precej boli, ti pa nisi omenil bolečine...
STAY OUT OF MY TERRITORY!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stestirat spoje v doziOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1478 (924) | LordTado |
» | Samsung predstavil Galaxy Note 10(+)Oddelek: Novice / Android | 13907 (11267) | lopov |
» | Bolečine v modih?Oddelek: Loža | 5445 (3810) | shotalick |
» | ker brivnik?Oddelek: Kaj kupiti | 6994 (5094) | glinik |
» | Dilema ? Kaj bi vi storili ?Oddelek: Loža | 1364 (1188) | TESKAn |