» »

Windows Phone 8

Windows Phone 8

««
16 / 83
»»

fireX88 ::

sm, kot tudi brskalnik...kr neki

to je že, mislim da 5. stvar pri kateri me je wp razočaral...
EDIT: razen, če tiči problem kje drugje!
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fireX88 ()

Bor H ::

Hudič je da se ST z večjo širino pixlov spreminja, probaj zožiti okno brskalnika in boš videl kako se obnaša. Po občutku bi rekel da nekje pri 1000 pixlih izgubi desni meni in premakne login okno na vrh, kjer pa ni kljukice za "ostani prijavljen". Zakaj se IE v WP7 obnaša drugače pa žal ne vem, mogoče ima ST ga vpisanega v izjemo. Anyway, opiši problem v prijavljanje napak ali v predloge v podforumu slo-tech, to je očitno problem na strani foruma in mora Primož ali dodati kljukico v zgornji meni ali pa izjemo za IE10 v WP8.

sem probal tudi to že. bom pa prijavil napako na ST, oz jih vsaj opozoril, da preverijo zadevo, če je res problem v tem!

cekr ::

Ne se kregat. To ni problem WP. Te kljukice ni niti na Androidu(Galaxy s3,Nexus 7). V nobenem brskalniku je ni. Recimo v normalnem Win pa je vedno, pa čeprav je ločljivost manjša.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

lexir ::

Na Androidu kljukice res ni, ampak Chrome ponudi shranjevanje gesla.

lp

Nexus4

Tilen ::

Zgleda je slo-tech nekaj spreminjal. Tudi v IE (Windows 8 x64), če se odjavim in zmanjšam okno, kljukica izgine in login gre na vrh. Če okno spet razširim, se kljukica pojavi in login gre nazaj na desno stran. Popolnoma enako deluje na Windows Phone8, vsaj na WP8 - Lumia 920.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Master Chief ::

Kdaj bo Here Drive delal v Sloveniji tudi na HTC. Celi happy instaliram app, pol pa hladn tus, da regija ni podprta?!
Imam 8s, in imam probleme s prostorom, ker bojda komaj Navigon gre skozi, zdaj sem ga odklenil, pa sploh dela ne. (v 4.3)Ali sploh deployani patchani .xap delajo na WP8? Deploy je bil uspesen, vendar aplikacija crashne.

Zdaj sem brez navigacije, dobesedno dokler se nas Nokia oz MS ne usmiluta in odkleneta Here Drive za Slo.

Kaksne resitve imate trenutni lastniki HTC WP8 telefonov za navigacijo?

Ja kupi Navigon Europe ane.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Mal težko na 8s spraviš Navigon pa maš dovolj prostora pol še za kej.

Hayabusa ::

Tilen
Lahko testiraš kako se obnaša UCbrowser ?
http://www.ucweb.com/English/UCbrowser/...

Bor H je izjavil:

Mal težko na 8s spraviš Navigon pa maš dovolj prostora pol še za kej.

Saj ne rabiš downloadati celoten 2GB paket zemljevidov...

Hayabusa, IE popolnoma zadostuje. V reviewih piše, da je UC nestabilen in počasnejši. Youtube linki iz FB naj ne bi delovali, velikokrat bojda javlja "our of memory", skratka, ne hvala. Nisem pa probal, ker kitajskega browserja še ne potrebujem. ;)

Zgodovina sprememb…

Kje se je v tebi izgubil duh pustolovca 8-) ?
Meni dela Uc hitreje od Opere.

luky ::

Zanima me če ima ta browser Uc možnost uvoza certifikata?
luky!

Tamali ::

Tale UCBrowser je res nestabilna zadeva, zelo potraten s spominom in "out of memory" je stalnica. Kar ostajam pri IE.

Master Chief, glede alternative pri navigaciji pa sem govoril nekaj postov nazaj.

Na kateri strani dobivaš "out of memory" ?

Ni vezano na stran. Ko je brskalnik dlje časa odprt in grem skozi večje število strani, mi napiše "Out of memory" in program se zapre. Pa tudi ko po nekaj minutah brskanja pogledam prosti spomin telefona, vidim, da mi porabi cca 40 MB. Občutno preveč.

A bi lahko kdo za test poslal v eno skupino MMS in potem odgovoril nazaj? Zanima me, če to sedaj deluje.

Recimo ti pošlješ en MMS (sliko) trem prejemnikom, potem pa z WP (7 ali 8) odgovoriš nazaj vsem 3 z enim sporočilom.

Zgodovina sprememb…

edit: Sem že zgooglal v čem je težava. Group messaging = MMS. Data je nujen.

Pred kratkim sem dobil obvestilo za system update, HTC 8S Windows Phone 8. Ve kdo mogoče, kaj update zajema in ali ga je smiselno/nujno namestiti?

SLO_Matej ::

Seveda ga je smiselno namestiti, zakaj ne? Telefon pa ne bo deloval nič slabše (kot je to v navadi pri robotkih), temveč kvečjemu boljše. Sicer pa kaj zajema, bi moralo pisati preden ga namestiš. Vsaj v Zunu na WP7 je bilo tako.

mihco ::

za vse, ki vam brez iger na telefonu ziveti ni...danes je izsel "tezko pricakovani" Temple run. Igra je (trenutno) na voljo brezplacno.

se link do store-a: http://www.windowsphone.com/en-us/store...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mihco ()

Sej update sem namestil, moti me le to, da me je stal 80 MB, sami pa veste, kako moramo stiskati s prostorom. Nič ni pisalo, kaj zajema (kot je to običajno pri aplikacijah). Kakorkoli, razlike pri delovanju nisem opazil nobene.

Lumia 620 predvidoma v aprilu pri Mobitelu.

WaterBoy ::

Lahko lastniki lumnije 620 povete mnenje kako je kaj telefon. Je dober nakup, kako kaj delovanje win8 na telefonu in tako naprej

Hvala

Neki ful lastnikov ne boš našel je pa očitno glavni problem tega telefona baterija, je pač prešvoh za moderen OS in chipset. Delovanje sistema bi moralo biti pa 100% tekoče, podobno kot na 8S, ki je v marsikaterem simobilovem in mobitelovem centru za probat.

WaterBoy
Test na mobile.si:
http://www.mobile.si/gsm/predstavitev-n...

Misliš opis? Test je tole: http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_620...

Hvala za popravek, ja na mobile.si je samo predstavitev za 620, sem preveč na hitro pogledal.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hayabusa ()

WaterBoy ::

Hvala za pomoč :)

urshyka ::

pozdravljeni:)

2 dni nazaj sem postala lastnica lumni 920 in že se mi pojavlja eno vprašanje;) navigacija=) skratka: najprej sem ugotovila, da drive ne deluje oz. se ga ne da inštalirati na telefon. ok, grem na net in naletim na vaše objave ;) prednaloženo imam samo nokia here maps kjer da gole napotke o poteku poti. vendar, zraven najdem test nokiinih zemljevidov (http://tehnik.mobitel.si/nokia-maps-tes.... A je to isto? ;) ne se smejat samo mi je iz min v min manj jasno ;)

za vsakršno pomoč bom zelo zelo hvaležna ;)

lp

zemljevid po tvoji želji si naložila na telefon?

EDIT: drive več ni, je here maps+

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fireX88 ()

Perza ::

u bistvu je HERE Drive+ beta.

naložila sem si v here maps (sepravi zemljevidi)slovenijo in poljsko..brez plusa, samo here =)..tale here drive+ beta mi spet javlja napako, da je ne morem spet naložiti. napiše mi: z izpolnjevanjem vaše zahteve imamo težave. Poskusite znova pozneje. Koda napake: 805a0194.

pol pa bodi pametn ;)

Zgodovina sprememb…

Odpri Trgovino Windows Phone na svojem telefonu, pojdi v razdelek Nokia Collection in poglej katere Nokiine aplikacije imaš na voljo.

slo_matej: tisto kar sem že vse naložila, tj. city lens, transit pa here maps =)

hayabusa: bom zdj te linke prebrala, pa poročam,kaj mi je ratalo ;)

To je to od Nokie, kar imaš v tistem razdelku. V Trgovini Windows Phone ima vsak proizvajalec mobilnih telefonov svoj razdelek, v katerem so aplikacije vidne in na voljo za namestitev le njegovim telefonom.

Dependency zadeve bi moral app pri namestitvi sam namestiti...Saj gre vendar za super os WP8 :D.

To ni noben dependency.

Aja, sem mislil da zaradi pomanjkanja zadeve X ne moreš namestiti zadeve Y, ter da je hkrati instaler ravno dovolj butast da ne more rešiti situacije.

Zgodovina sprememb…

skratka, here drive+ beta ne gre naložiti pa če se dam na tričetrt al pa še na pou ;)=) use drugo kar nokia collection vsebuje, že imam ;) samo tale navigacija mi sive celice matra ;)

Pa saj po defaultu bi morala Nokia Drive delovati, če samo zemljevide preneseš. Vsaj pri meni je bilo tako. Potem so se pa appi čez nekaj časa samodejno posodobili na Here.

Sploh ne moreš zagnati Here / Nokia Drive? To bi že moralo biti nameščeno, ko si dobila telefon.

Zgodovina sprememb…

here laufa...no naložila sem slovenijo, pa poljsko (grem čez 14 dni). Danes se odpravljam v LJ in bom probala uporabiti, ko imaš start pa cilj..samo ko recimo tle v sobi (pri miru) naštiman pot, mi da desno v razdelek čist isto kot če bi napisala v google maps na netu in mi nardi tak seznamčič pomembnih odsekov in metrov=) Ni kakor naj bi bilo (se pravi pot, metri, oz. pogled iz ceste)

ko pa tapnem nokia drive (vožnja) me da v market place in mi napiše zgorej omenjeno napako. Glede na to, katere linke, mi je pripopal Hayabusa, nisem edina ;( pa ravno zard navigacije sem ostala na nokii...=)

res da sem blont, sam zdj ne vem al sm resnično al me sam tole heca :D

Weird težave. Si probala postopek ponoviti po izklopu in vklopu telefona? Ob spremembi regije ti v nastavitvah piše, da nekatere zahtevajo reboot telefona.

Zgodovina sprememb…

da =) večkrat ;) use božje probala pa ne gre =(((

sj pravim, ne štekam pa če se dam na pou..dns pride sicer kolega tole pogledat ker me je proglasil itk že za najbl nesposobno žensko, sam me prou zanima kej bo ugotovil .....bom poročala....=)

Spremeni regijo na UK (vse daj na UK) in probaj s posodobitvijo.

bom še to .....poročam ;)

na računalniku gre, na fonu pa ne....mi vse posodobi, vendar ko probam inštalirati, mi spet pojavi napako. sem pa našla tale link: http://betanews.com/2013/03/30/here-dri...

očitn so jo prou umaknili

servo ::

here drive+ beta naj bi bil celo umaknjen z marketa - verjetno zaradi težave ki jo imaš ti

http://wmpoweruser.com/here-drive-beta-...
««
16 / 83
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HTC Windows Phone 8X (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
34693256 (58245) berlusconi
»

Windows Phone 8.1 že kmalu, tudi na novih telefonih (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
10232278 (26647) traxxas
»

Sony Xperia GO vs. HTC Windows Phone 8S

115040 (4752) jizzer
»

Microsoft predstavil Windows Phone 8 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
5921100 (17429) Jst
»

Kateri telefon?

4910200 (8899) SLO_Matej

Več podobnih tem