Forum » Strojna oprema » Ali naviti Ati radeon 5770 hd?
Ali naviti Ati radeon 5770 hd?
sixpackguy ::
Lep pozdrav!
Zanima me če se splača overclockat grafično kartico ati radeon 5770hd?
Zanimajo me predvsem morebitne posledice, kje bi bile razlike opazne in do koliko se lahko stvar navije da je nebi skurlo...
Hvala za odgovore.
Zanima me če se splača overclockat grafično kartico ati radeon 5770hd?
Zanimajo me predvsem morebitne posledice, kje bi bile razlike opazne in do koliko se lahko stvar navije da je nebi skurlo...
Hvala za odgovore.
Navadno nič posebnega, pač ventilator na napajalniku, ventilator na grafi in ventilator na sprednjem delu računalnika.
TOP ::
Ja to je referenčna,lahko naviješ zakaj ne sam neke bistvene razlike ne boš pridobil.Če pa se ti bo preveč grela boš moral mal odviti,pa tud glasnejša bo postala.
Videl sem tudi auto tune opcijo da ti naredi test pol pa vrze ven priporocen tune a bo to zadostovalo
Janac ::
sixpackguy je izjavil:
Videl sem tudi auto tune opcijo da ti naredi test pol pa vrze ven priporocen tune a bo to zadostovalo
Katero igro mislis igrati.
Hmmm...
Gta4, Cod mw3, truck simulator...
Bom zdaj naredil test pa bom vido do kolk lahk navijem, pa se slučajno lah zgodi da bi se skurla pa bi bla takoj zanic?
Gta4, Cod mw3, truck simulator...
Bom zdaj naredil test pa bom vido do kolk lahk navijem, pa se slučajno lah zgodi da bi se skurla pa bi bla takoj zanic?
Janac ::
seveda je mozno...
mislim da za te igre ti ni treba navijat grafe, ker je dovolj zmogljiva ze na stock frekvencah.
mislim da za te igre ti ni treba navijat grafe, ker je dovolj zmogljiva ze na stock frekvencah.
stock ::
Navijanje je kvečjemu za kakšne benche, ali pa če je kak low-end produkt, ki se navije tud za 30%. Tebi nevem če bo uspelo izvlečt 10-15% kar v grobem pomeni iz 25 na 28 fps = bolj žalost.
freesty ::
28 > 25 torej zakaj nebi navil? Sej lahko potem nastavi nazaj na stock, ce nebi bilo boljse.
stock ::
xD ja probaj navit pa da vidiš do kolko je stabilna. Če prilezeš čez 15% se mogoče še splača met navito, pa prestaviš upgrade za dodaten mesec ali dva :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ati 5830Oddelek: Navijanje | 1910 (1529) | MecH |
» | težava: navijanje HD4770Oddelek: Navijanje | 1910 (1534) | Pyr0Beast |
» | navijanje ati hd 4670Oddelek: Navijanje | 1480 (1205) | il |
» | navijanje winfast px 6600Oddelek: Navijanje | 2871 (1655) | Nande |