Forum » Pomoč in nasveti » GoClever Tab A103
GoClever Tab A103
tejci ::
http://www.mimovrste.com/artikel/275043...
Kaj mislite o tej tablici? Je vredna svojega denarja ali raje kakih 50€ več dodati?
Kako se tele tablice obnesejo? Je kakšen uporabnik ki jo uporablja?
Kaj mislite o tej tablici? Je vredna svojega denarja ali raje kakih 50€ več dodati?
Kako se tele tablice obnesejo? Je kakšen uporabnik ki jo uporablja?
Margecan ::
Tudi sam razmišljam da bi jo kupil....ampak me malo skrbi odzivnost tablice.Kaj menite? se jo splača kupit?
d4vid ::
Ima sošolec še cenejšo verzijo za 100€ in za moje pojme dela čudovito. Android 4.0, ne šteka preveč, deluje pa kar veliko stvari gor. Mam pa sam na Samsung Galaxy Spica 4.0 Android in prvi, drugi dan je delalo čudovito, sošolci so me gledal čudno da na takem telefonu to dela, sedaj je pa čist počasna :) Sošolcu pa dela vse bp na tablici.
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
tejci ::
No vidim da je kar vredno nakupa. Kaj pa kakšna ZENITHINK ZT280 C91. Izgleda kar dobro.
No, kmetek, vidim da je DicKK-u tudi prišla prav ta tema, torej v čem je problem?
No, kmetek, vidim da je DicKK-u tudi prišla prav ta tema, torej v čem je problem?
Alfonzo ::
Ker pri nekaterih sem videl da so imel 4.0, baje da so eni dobil tud pri mimovrste posodobljene, čeprav na strani piše drugče.
Twixz ::
Je zdaj kaj več novega o izkušnjah s to tablo? Imam res močno željo po nakupu ampak vseeno, ne bi se rad preveč zaletel.
Vsakršen nasvet, komentar, mnenje je dobrodošlo. :)
Vsakršen nasvet, komentar, mnenje je dobrodošlo. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | hdmi usb kabelOddelek: Pomoč in nasveti | 892 (776) | simone |
» | Tablični Računalnik. Nasvet za nakup.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2135 (1538) | LoLiipop |
» | Tablični računalnikOddelek: Kaj kupiti | 8691 (5511) | Bluzer13 |
» | Kateri tablični računalnikOddelek: Kaj kupiti | 2567 (2308) | Bias |