Forum » Kaj kupiti » Katero tablico izbrati?
Katero tablico izbrati?
Temo vidijo: vsi
Anney ::
Hvala za predloga Anney. S Kitajcem ne bi želel tvegati, čeprav moja poceni Onda iz Gearbesta po več kot enem letu še vedno dela brez problema. T102 pa zgleda obetavno, na nemškem Amazonu je 370EUR in bom razmislil. Hvala ti še enkrat.
Igre so res osnovne, AoE2, karte, šah in podobno kar bi moralo delati še na precej cenejših tablicah :)
Meni je tale ChuwiH13 odličen, samo prišel je na trg malo prepozno+čakanje na pošiljko, ker sem tablico rabil za na pot sem bil primoran vzet alternativo.
Spec Chuwi:
- Intel Apollo Lake Celeron quad-core N3450 CPU @ 1.1GHz
- Intel HD gen 9 graphics GPU @ 700Mhz
- 4Gb RAM
- 64Gb eMMC storage
- 13.5″ 3000 x 2000px multitouch IPS display @ 267PPI
- 9.2mm thick, 970g (just the tablet)
- MicroUSB, microHDMI, and 3.5mm stereo port
- MicroSD slot for expandable storage
- Dual-band Wi-Fi up to AC speeds
- Front 2MP and rear 5MP cameras
- Optional all-metal keyboard
- Optional active Hi3 stylus, with pressure sensitivity
http://www.racunalniske-novice.com/novi...
http://www.makeuseof.com/tag/chuwi-hi13...
https://www.igeekphone.com/chuwi-hi13-t...
http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_5...
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Anney ()
mirkuma ::
Če koga zanima, prejšnji lastnik Nexusa 2012 (R.I.P.) sedaj na iPadu 2017 32GB, kupljen v akciji pri BB za 402 EUR. Sicer malo dražja mapak odlična, zelo hitra zadeva brez laga. Le na arhajični način sinhornizacje datotek se je potrebno navaditi (v primerjavi z Androidom) in ko preboliš 100-150EUR več stroška kot bi plačal pri konkurenci, je vsekakor vreden nakup.
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...
Klemzz ::
Moja izkusnja atom in windows je slaba, sploh chuwi hi10. Sedaj imam cube i7 z core M procesorjem in sem super zadovoljen.
Klemzz, ti preveč hvališ tista kitajska jajčka. V bistvu si imel srečo 50%, da ti sploh deluje.
Cube firma je cist solidna firma, pravtako Xiaomi in Chuwi. Zakaj bi placeval enako za manj zmogljivo tablco. Nardijo tko vse kitajci.
ps: imam tudi ipad 2, se vedno.
amacar ::
Malo prej je bila še cena 99$, sedaj 109$, bi bilo za vzeti? https://www.banggood.com/Cube-iPlay-32G...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: amacar ()
MK99 ::
Iscem:
- dober user experience oz tekoce delovanje
- 10" zaslon, locljivost nad full hd
- hdmi out oz moznost priklopa na zunanji monitor
- usb port
- nadgradljiv spomin preko neke sd/ssd kartice/diska
- cenovno nekje okoli 400e
- za OS se nekako ne morem odlocit, windows ali android, vsak ima prednosti oz slabosti. Samo se mi zdi, da v tem cenovnem rangu za windowse ni neke pametne ponudbe.
Nekako sem prišel do Samsung Tab S2 T813.. Mogoce kaj drugega boljša izbira, S2 je pac lanski model?
- usb port
- za OS se nekako ne morem odlocit, windows ali android, vsak ima prednosti oz slabosti. Samo se mi zdi, da v tem cenovnem rangu za windowse ni neke pametne ponudbe.
Nekako sem prišel do Samsung Tab S2 T813.. Mogoce kaj drugega boljša izbira, S2 je pac lanski model?
mtosev ::
Kaj pa pravte na MIIX 300?v redu je razen švoh cpu
Je za kej?
https://www.mimovrste.com/tablice/lenov...
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Crimson_Shadow ::
Je kdo kaj probal/testiral MyTab M101 '10.5?
Sam ga trenutno imam, ampak imam zelo mešane občutke.
Zaslon je dobeseno gnil. Tako po kotih gledanja in same ločljivosti. 1024x600.
Še bratov '10 Memopad (in je okoli 3 leta star!) ima precej boljši ekran. True HD ločljivost, pa še koti gledanja so občutno boljši.
Kar mi sploh ne gre v račun je to, da mi Youtube app omeji ločljivost na samo 360p!
Preko brskalnika, Chrome lahko sicer izbiram tudi 480, 720 in celo 1080 ampak je silno počasno in na trenutke zelo neodzivno. Sploh preklapljanje med ločljivosti.
Z samo aplikacijo, kot je VLC tablica sploh nima problemov z 720p in celo 1080p mp4 videi. Delajo tekoče!
Za igranje določenih iger nima težav. Nekatere novejše sicer ne delajo. Oziroma jih sploh ne moreš naložit. Ali zaradi harvdera ali pa zaradi "zastarelega" androida. (verzija 4.+)
Glede na to za sem kar preveč navajen na moj Samsung Note 4, je tole res krš od krša.
Sploh mi gre v nos, da je Youtube preko same aplikacije omejen na obupnih 360p. Sploh nima opcije za 480! Kaj šele kaj več! Za 10 inčno tablic je tole kar malo nedopustno!
Zaslon je resnično obup, Še PSP in DSlite, imata občutno boljšega glede samih kotov gledanja!
Sam ga trenutno imam, ampak imam zelo mešane občutke.
Zaslon je dobeseno gnil. Tako po kotih gledanja in same ločljivosti. 1024x600.
Še bratov '10 Memopad (in je okoli 3 leta star!) ima precej boljši ekran. True HD ločljivost, pa še koti gledanja so občutno boljši.
Kar mi sploh ne gre v račun je to, da mi Youtube app omeji ločljivost na samo 360p!
Preko brskalnika, Chrome lahko sicer izbiram tudi 480, 720 in celo 1080 ampak je silno počasno in na trenutke zelo neodzivno. Sploh preklapljanje med ločljivosti.
Z samo aplikacijo, kot je VLC tablica sploh nima problemov z 720p in celo 1080p mp4 videi. Delajo tekoče!
Za igranje določenih iger nima težav. Nekatere novejše sicer ne delajo. Oziroma jih sploh ne moreš naložit. Ali zaradi harvdera ali pa zaradi "zastarelega" androida. (verzija 4.+)
Glede na to za sem kar preveč navajen na moj Samsung Note 4, je tole res krš od krša.
Sploh mi gre v nos, da je Youtube preko same aplikacije omejen na obupnih 360p. Sploh nima opcije za 480! Kaj šele kaj več! Za 10 inčno tablic je tole kar malo nedopustno!
Zaslon je resnično obup, Še PSP in DSlite, imata občutno boljšega glede samih kotov gledanja!
We create worlds
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Crimson_Shadow ()
amacar ::
Za 68€ nov je to pač to, ima pa vsaj 2gb rama. Na shitty zaslon pa itak vedno opozarjam, ko folk daje ponudbe 10" tablic z zanič resolucijo.
lopov ::
Iscem:
- usb port
S2 dobiš za okoli 300 eur rabljen (ti povem iz prve roke) in je že dobil nadgradnjo na 7.0 (slovenska verzija). Če si spregledal -- NIMA HDMI OUT!
lexy23_ ::
Živjo, ve kdo za kakšno solidno 2v1 (z tipkovnico) 10" tablico? Nujno more biti windows, cenovni rang tam do €400 (lahko tudi kakšen evro več), lahka uporaba predvsem za pisarniško delo (Word, Excel ipd), gledanje filmov in igranje kakšnih manj zahtevnih iger, močno zaželjena je pa tudi dobra svetilnost ker jo mislim najpogosteje uporabljati na terasi.
Prej sem imel tole (https://www.computeruniverse.net/produc..., mi je bila zelo všeč samo mi je obakrat crknila po manj kot treh mesecih... Tovarniška napaka očitno, prvo sem poslal na servis in so mi par mesecih zastonj poslali drugo kot zamenjavo.
Nagledane imam tri zaenkrat (Miix 310, Transformer T101/100, Pavilion x2) samo ima vsaka določene slabosti.
Hvala in lp
Še vedno se še nisem odločil in iščem predloge :) Gledal sem t102ha, pa vsi grajajo procesor čeprav Miix 310 ima istega, je ceneje in na testih je dobil bolšji score. Je pa pri Miixu baje svetilnost problem... A HPjeve 2v1 tablice priporočate?
Trance4mer ::
Lahko podam moje mnejne za t100ha, ni tako slaba zadeva, za brskat in gledat mi čisto odgovarja. Edino težavo, ki jo imam je, da se malo težko navadim na te windowse, ker je malo drugače kot je na pc-ju in telefonu windows. Za gledat na sloncu ne bi glih trdil, da bi uporabil, v senci se pa bere brez problema. Wifi bi potrdil, da slabše dejue, če si mal bolj stran, verjetno zaradi kovinskega ohišja. Tipkovnica je pa nekaterihi mestih težko občutljiva. Kar se tiče procesoraj, kot ga vsi grajajo, jaz mam Z8500. Meni osebno deluje kar solidno. Uploudal se hitro, inštalcije so malenkost dalj trajale. Čas pa ni tako grozno velik, da bi zaspla. Edino pri posodobitvi windowsov, kle pa traja enako kot na telefonu. Ne vem trenutno kaj moraš počet, da ti procesor zagreni. Pred nakupom sem pa gledal, da procesor deluje do 2,2GHz.
MrStein ::
Je komu uspelo pognat android (PhoenixOS ali RemixOS) na Asus Transformer Book T101HA ?
Se sploh ne požene zaradi Secure Boot-a, ki ga ni možno izklopiti.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Crimson_Shadow ::
Tale Medion tablica iz Hofer ponudbe od 1.6 zgleda kar v redu za €199.
Ločljivosti zaslona sicer ne piše.
Piše pa, da je "zaslon s polno visoko ločljivostjo". Ali to pomeni 1980 x 1080 /1200
Zdej sem pa "jezen" ker sem vzel neko "noname", pocen tablico.
Piše pa, da je "zaslon s polno visoko ločljivostjo". Ali to pomeni 1980 x 1080 /1200
We create worlds
OZZY ::
Tale Medion tablica iz Hofer ponudbe od 1.6 zgleda kar v redu za €199.
Jo imam iz prejšnje akcije. .Ni neki presežek ampak opravi svoje. Ima tudi LTE. Baterija drži dolgo časa. Glede iger je pa tako da bi lahko bilo bolje... je pa res, da gre za hd zaslon.
Za ta denar se mi zdo dober nakup, saj ima tudi Lte podporo in veliko baterijo. Tako da za domačo uporabo čist ok.
Go with the flow.
strup121 ::
gledam tole tablico http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_4...? ali se da dobiti kaj boljšega za ta denar oz. nekje do 200 EUR. Je morda bolje da vzamem to, ki jo ima hofer v akciji?
fr1c ::
Zdravo.
Ker je moj Nexus 7 (2013) že malo v letih in me pregrevanje/naključni rebooti spravljajo ob živce, iščem neko zamenjavo. Do zdaj sem v PC svetu nadgradrajeval s komponentami, ki so v benchih vsaj 0.5-1x hitrejše in zdržijo vsaj 3 leta, bo tu nekaj podobnega. Torej:
Obvezno:
- Android (vsaj 6.0)
- redne posodobitve oz. vsaj aktiven XDA community s custom romi z 90%+ delujočimi funkcijami
- možnost roota
- 3gb+ rama
- vsaj 32gb flasha (lahko manj, če ima sd slot)
- vsaj quadcore, ki ni "2 počasni + 2 hitri jedri"
- vsaj 7.0"
- vsaj 50k pik v Antutu benchu (oc N7 = 43k)
- gpu, ki ni iz 2012 (to npr. počenja Huawei... high end cpu + porazen gpu)
- nobenih večjih bugov zaradi dizajna (npr. N7 grounding issue)
- cena do 600€
Ni obvezno, je pa lepo, če ima:
- 5 ghz wlan
- microsd slot
- možnost oc kernela
- Slimport, MHL oz. kaj podobnega za povezavo na HDMI
Ni pomembno:
- baterija (stvar se bo večinoma uporabljalo na postelji s polnilcem)
- 3g/lte (tega v bistvu nočem, ker se malo devov ukvarja s takimi napravami)
- tip lcd panela in resolucija (že sedem let par ur dnevno sedim 50cm stran od 42" tn tvja z 1080p in me nič ne moti...)
Tablica se bo večinoma uporabljala za igranje idle/clicker/incremental iger (npr. AbyssRium, Egg Inc, Crab War...dosti bolj obremenijo sistem kot kak Asphalt 8 ali Modern Combat 5), web browsing (20+ tabov) in uporaba vsakdanjih appov (Aliexpress, 17track, FB Messenger, Authy). Idealno bi bilo nekaj s specsi SGS8 + večji ekran, a to ne obstaja in bodo potrebni kompromisi... Trenutno izbiram med Google Pixel C in Samsung Galaxy Tab S2 VE. Pixel je še nekako najbolj podoben N7 (velik xda community, redne posodobitve), Samsunga pa imam preko Telekoma možnost dobiti ceneje (dobesedno edina prednost), a verjetno lahko pozabim na posodobitve. V poštev bi še prišel tudi Nvidia Shield K1, a ne vem, če bo 2gb rama dovolj do 2020...
Naj vzamem Pixel C iz DE, Tab S2 VE od Telekoma, počakam še pol leta, če pride kaj boljšega oz. nekaj drugega kar ustreza mojim željam?
Ker je moj Nexus 7 (2013) že malo v letih in me pregrevanje/naključni rebooti spravljajo ob živce, iščem neko zamenjavo. Do zdaj sem v PC svetu nadgradrajeval s komponentami, ki so v benchih vsaj 0.5-1x hitrejše in zdržijo vsaj 3 leta, bo tu nekaj podobnega. Torej:
Obvezno:
- Android (vsaj 6.0)
- redne posodobitve oz. vsaj aktiven XDA community s custom romi z 90%+ delujočimi funkcijami
- možnost roota
- 3gb+ rama
- vsaj 32gb flasha (lahko manj, če ima sd slot)
- vsaj quadcore, ki ni "2 počasni + 2 hitri jedri"
- vsaj 7.0"
- vsaj 50k pik v Antutu benchu (oc N7 = 43k)
- gpu, ki ni iz 2012 (to npr. počenja Huawei... high end cpu + porazen gpu)
- nobenih večjih bugov zaradi dizajna (npr. N7 grounding issue)
- cena do 600€
Ni obvezno, je pa lepo, če ima:
- 5 ghz wlan
- microsd slot
- možnost oc kernela
- Slimport, MHL oz. kaj podobnega za povezavo na HDMI
Ni pomembno:
- baterija (stvar se bo večinoma uporabljalo na postelji s polnilcem)
- 3g/lte (tega v bistvu nočem, ker se malo devov ukvarja s takimi napravami)
- tip lcd panela in resolucija (že sedem let par ur dnevno sedim 50cm stran od 42" tn tvja z 1080p in me nič ne moti...)
Tablica se bo večinoma uporabljala za igranje idle/clicker/incremental iger (npr. AbyssRium, Egg Inc, Crab War...dosti bolj obremenijo sistem kot kak Asphalt 8 ali Modern Combat 5), web browsing (20+ tabov) in uporaba vsakdanjih appov (Aliexpress, 17track, FB Messenger, Authy). Idealno bi bilo nekaj s specsi SGS8 + večji ekran, a to ne obstaja in bodo potrebni kompromisi... Trenutno izbiram med Google Pixel C in Samsung Galaxy Tab S2 VE. Pixel je še nekako najbolj podoben N7 (velik xda community, redne posodobitve), Samsunga pa imam preko Telekoma možnost dobiti ceneje (dobesedno edina prednost), a verjetno lahko pozabim na posodobitve. V poštev bi še prišel tudi Nvidia Shield K1, a ne vem, če bo 2gb rama dovolj do 2020...
Naj vzamem Pixel C iz DE, Tab S2 VE od Telekoma, počakam še pol leta, če pride kaj boljšega oz. nekaj drugega kar ustreza mojim željam?
fr1c ::
Hvala za link. Poleg vseh treh naštetih bi še nekako prišla v poštev Lenovo Tab4 10 Plus, a je žal še ni nikjer na zalogi... Za Pixel C sem minuto pred nakupom iz Amazon reviewov zvedel o "half screen failure", tako da to tudi odpade, ker se nimam volje 3x letno ubadati z uveljavljanjem garancije. Shieldi se tudi več ne proizvajajo in je cena starih zalog 2x višja (~400€)... Predrago za to kar ponujajo.
Bom kar šel s kolegom na Telekom in preko njegovega podaljšanja naročnine za 380€ vzel Galaxy Tab S2.
Bom kar šel s kolegom na Telekom in preko njegovega podaljšanja naročnine za 380€ vzel Galaxy Tab S2.
CyberPunk ::
Katero 7-8" tablico, ki podpira LineageOS, se splača kupiti? Zaželjeno je tudi, da ima nekje od 32 GB prostora naprej.
Galaxy Tab S2 VE (oziroma T713, starejši T710 namreč ni podprt).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lopov ()
Kaksna je pa razlika med T713 in na gsmarena.com navedenim zadnjim modelom T719N? Cellular data?
(tam pise: Versions (2016): T719N (3G/LTE) Versions (2015): T710 (Wi-Fi); T715 (3G/LTE)
LineageOS build pa je verjetno tale pravi?
https://download.lineageos.org/gts28vew...
(tam pise: Versions (2016): T719N (3G/LTE) Versions (2015): T710 (Wi-Fi); T715 (3G/LTE)
LineageOS build pa je verjetno tale pravi?
https://download.lineageos.org/gts28vew...
Tab S2 2015
710 - wifi
715 - wifi + SIM
Tab S2 2016 (VE)
713 - wifi
719 - wifi + SIM
Link je pravi.
Glej še tole za T715: https://forum.xda-developers.com/tab-s2...
710 - wifi
715 - wifi + SIM
Tab S2 2016 (VE)
713 - wifi
719 - wifi + SIM
Link je pravi.
Glej še tole za T715: https://forum.xda-developers.com/tab-s2...
Zgodovina sprememb…
Thanks, zgleda ok. A pa je gorilla glass oz. kaj v tem stilu ali pa je plastik fantastik? 64 GB modela pa ne najdem nikjer v Evropi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: CyberPunk ()
Yossarian ::
OK, takole na brzaka, proračun je max. 100 EUR, obveznoi kupljeno v Sloveniji, prvenstveno namenjeno za 4 letnega otroka, da bi si kaj pogledal na youtubeu in mogoče kakšen odrasel surfal po internetu, raje 10" kot 7". Mimovrste najde tole.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
Anney ::
Takšne tablice bodo slej kot prej stale nekje v kotu. Ni prijetna uporabniška izkušnja, sem si sam skusil.
Bolje:
https://www.bolha.com/racunalnistvo/tab...
Bolje:
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Anney ()
Thanks, zgleda ok. A pa je gorilla glass oz. kaj v tem stilu ali pa je plastik fantastik? 64 GB modela pa ne najdem nikjer v Evropi.
Jaz mam gor mat folijo, tablico pa v "bumper" ovitku in stalno prenašam v deuterjevem kolesarskem nahrbtniku.
Tablica je kljub letom po videzu tako rekoč kot nova. Kako bi bilo brez vsek teh zaščit pa ne vem :) Da bi obstajal 64 Gb model še nisem slišal.
Zgodovina sprememb…
Anney, hvala. Po krajšem premisleku je bila lestvica malce dvignjena in bo kupila Asus.
OK.d ::
Obvoz-resolucija na tej ti bo otrok pixle štelhttp://www.monitor.si/clanek/asus-zenpa...
LPOK.d
Obvoz-resolucija na tej ti bo otrok pixle štelhttp://www.monitor.si/clanek/asus-zenpa...
K sreči gre za predšolskega otroka, ki še ne zna štet
youPlonker ::
Katero Android 7-8" tablico za tekoče igranje novejših iger? Želja je tudi, da ima čimbolj svetel zaslon za uporabo na soncu. Pod 200EUR (ali je to sploh mogoče?).
LP
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: youPlonker ()
Ker vidim, da zdaj ponujajo cel kup Windows tablic s procesorjem x5-Z8350, me zanima, če je to na isto vižo kot so bile tiste z Z3735F, ki so jih (in ponekod še vedno) prodajali ene 2-3 leta (vse skupaj pa je bilo bolj počasno oz. bolj "pogojno uporabno"...)?
Jap.
Dober procesor takega tipa je okoli 200 EUR dražji, žal.
Dober procesor takega tipa je okoli 200 EUR dražji, žal.
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
BorutK-73 ::
youPlonker je izjavil:
Katero Android 7-8" tablico za tekoče igranje novejših iger? Želja je tudi, da ima čimbolj svetel zaslon za uporabo na soncu. Pod 200EUR (ali je to sploh mogoče?).
LP
Za igre nekaj z 2GB rama ali več. Pod 2GB sploh ne gledat.
youPlonker ::
MI PAD 3 in bo mir za nekaj let :)
Za igre nekaj z 2GB rama ali več. Pod 2GB sploh ne gledat.
Gledam Mi Pad 3. Ali se takšna 6-core varianta (tri hitrejša in tri počasnejša jedra) dobro obnese v primerjavi s pogostejšo 8-core? Se komu mogoče sanja, koliko svetel je Retina zaslon od Mi Pad 3 napram "Super AMOLED" zaslonom od Samsung telefonov (to mi je referenca za primerjavo)?
LP
OZZY ::
Mediatek cpu ni nek presežek. Je počasnejši od snapdragona in tudi cenejši. Glede jeder.. 8 je načeloma bolje od 6.. je pa res, da je teh 8 jedernih inačič kar nekaj in je treba pogladeti specifikacije, če gre za kak stareši 8 jedenik.
Go with the flow.
BOCo. ::
Imam to tablico in sem kar zadovoljen. Prej sem imel Google Nexus 7 (2013) in kakšne večje razlike ni opaziti v samem delovanju. Zaenkrat plusi, tudi baterija je dovolj vzdržljiva.
Po geekbencnh je to dvakrat hitreje od Atom crap-a (x5-Z8350), in tule jih kup trdi*, da je ta Atom čist OK, torej...
* jaz ne
* jaz ne
Motiti se je človeško.
d4vid ::
Kaj mi priporocate za brskanje po spletu, nic iger, obcasno urejanje dokumentov. Kak rabljen ipad pride v postev? Ali kaj drugega? Nisem prevec zahteven, rad pa bi da omenjeno dela brez stekanja in hitro. OS ni vazen
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
Je komu uspelo pognat android (PhoenixOS ali RemixOS) na Asus Transformer Book T101HA ?
Sem danes usposobil PhoenixOS. Ampak:
- touch neha delati v polovici poskusov
- screen brightness ne gre nastavljat (zdaj ponoči je to sploh užitek, ko je na stuck on max)
- screen sleep ne dela (samo črno sliko kaže namesto da izklopi ekran)
- iz sleepa je loterija nazaj vklopit, ali ni slike, ali touch ne dela, ali tipkovnica ne dela, ali touchpad ne dela
- orientacija ekrana se ne nastavi samo (ročno nisem iskal kje se nastavi, na očitnih mestih ni bilo)
- videji ne delajo, recimo youtube kot najbolj uporabljan. Črno je, potem pa se čez 10 sekund zruši browser.
Kake ideje?
(razen da drugo tablico kupim)
Motiti se je človeško.
Saj PhoenixOS je Android.
Motiti se je človeško.
Modri dirkač ::
In kako si ti pričakoval, da bo to delalo brez pravih driverjev? Sej niso windowsi.
Everybody lies!
A da je v Android treba driverje naložit? Do tell more.
Ker v navodilih nič tega ne omenja.
PS: Windows ne dela brez driverjev.
Ker v navodilih nič tega ne omenja.
PS: Windows ne dela brez driverjev.
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
ruskivohun ::
Imaš izkušnje z PhoenixOS ali to bolj splošno pišeš?
Motiti se je človeško.
ruskivohun ::
Na splošno velja za vse operacijske sisteme da rabijo gonilnike. Pri Androidih je nažalost skorajda nemogoča uporaba določenih zadev, če ni podpre v ROMu. Ni kot pri windowsih kjer vtakneš v usb in si zmagal.
Lahko težiš avtorjem da vključijo.
Lahko težiš avtorjem da vključijo.