Forum » Zvok in slika » Ojačevalec zvoka - avtoakustika
Ojačevalec zvoka - avtoakustika
dottor ::
Lep pozdrav.
Sem študent strojništva in pri predmetu elektrotehnika sem dobil nalogo napisat seminarsko nalogo o ojačevalcih zvoka, konkretneje avto-ojačevalci. Zanima me kje bi lahko dobil kej več podatkov o tem (sem že googlal pa nič pametnega). Viri so lahko v slovenskem, italijanskem, angleškem ali srbohrvaškem jeziku. Kakršna koli pomoč bi mi prišla prav. Že vnaprej vsem hvala za pomoč ;)
Sem študent strojništva in pri predmetu elektrotehnika sem dobil nalogo napisat seminarsko nalogo o ojačevalcih zvoka, konkretneje avto-ojačevalci. Zanima me kje bi lahko dobil kej več podatkov o tem (sem že googlal pa nič pametnega). Viri so lahko v slovenskem, italijanskem, angleškem ali srbohrvaškem jeziku. Kakršna koli pomoč bi mi prišla prav. Že vnaprej vsem hvala za pomoč ;)
BladE_ ::
Za začetek bi jaz probal na Avtoakustika forumu, Wikipedia tudi nekaj ve o tem, Google pa večinoma najde vse samo pravo ključno besedo je treba uporabiti... malo še pobrskaj z drugimi ključnimi besedami(slo, ang, srb...), informacij je na tone
Akcija - Reakcija
dottor ::
Hvala za tole. Na avtoakustiko se mi en uspe registrirat (sem že poslal mejl). Če nebo druge bom proval čim več iz wikipedije izvleč :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google je postal neuporabenOddelek: Omrežja in internet | 6994 (5372) | Cervantes |
» | 11. Kako optimiziramo spletne strani za čim višjo uvrstitev na sezname iskalnikov?Oddelek: Izdelava spletišč | 2357 (1809) | MrBrdo |
» | Pomoč pri iskanju literature za seminarsko nalogoOddelek: Šola | 1052 (965) | Tea Time |
» | Pomoč pri optimizaciji!Oddelek: Izdelava spletišč | 4024 (3423) | Housy |
» | Linux jedroOddelek: Operacijski sistemi | 2441 (362) | srus |