Forum » Izdelava spletišč » cookie
cookie
Leet1337 ::
imam problem pri izdelavi strani...
v ta skript switch menija bi rad nastavil cookie, da bi si ob osvežitvi strani zapomnil nazadnje ogledan zavihek ... sem probaval nekaj metod z neta, ampak nobena ne deluje... prosim za pomoč.
v ta skript switch menija bi rad nastavil cookie, da bi si ob osvežitvi strani zapomnil nazadnje ogledan zavihek ... sem probaval nekaj metod z neta, ampak nobena ne deluje... prosim za pomoč.
$(function(){ function switchMenu(settings){ var settings = { contentClass : '.switchmenu', navigationId : '#switchmenu' }; //Hide all of the content except the first one on the nav $(settings.contentClass).not(':first').hide(); $(settings.navigationId).find('li:first').addClass('active'); //onClick set the active state, hide the content panels and show the correct one $(settings.navigationId).find('a').click(function(e){ var contentToShow = $(this).attr('href'); contentToShow = $(contentToShow); //dissable normal link behaviour e.preventDefault(); //set the proper active class for active state css $(settings.navigationId).find('li').removeClass('active'); $(this).parent('li').addClass('active'); //hide the old content and show the new $(settings.contentClass).hide(); contentToShow.show(); }); } switchMenu(); });
Gandalfar ::
Tale koda, ki si jo postal .. sploh nikjer ne nastavi cookija. To je tvoj prvi problem :)
Leet1337 ::
Gandalfar@
to je bil problem, ker nisem vedel kak "povezat" cockie z javascriptom...
brodul@
sem probaval po teh primerih in mi ni ratalo...
stran sem sicer delal za 4. predmet poklicne mature, in sem izpustil to možnost, da bi si ob osvežitvi strani zapomnil zadnji obiskan zavihek... glavno je da sem uspešno opravil 4. predmet PM.
Hvala za pomoč!
Lp
to je bil problem, ker nisem vedel kak "povezat" cockie z javascriptom...
brodul@
sem probaval po teh primerih in mi ni ratalo...
stran sem sicer delal za 4. predmet poklicne mature, in sem izpustil to možnost, da bi si ob osvežitvi strani zapomnil zadnji obiskan zavihek... glavno je da sem uspešno opravil 4. predmet PM.
Hvala za pomoč!
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vprašanje glede java kalkulatorjaOddelek: Programiranje | 1175 (874) | techuser |
» | Kontakt obrazecOddelek: Izdelava spletišč | 2061 (1906) | betmen |
» | jquery in div-i (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 11267 (10005) | lisjak |
» | [android] vstavljanje slikeOddelek: Programiranje | 1239 (1136) | messi |
» | javascript jquey slidshow + dodatek (kako?)Oddelek: Izdelava spletišč | 802 (739) | frudi |