Forum » Pomoč in nasveti » Google chrome ne dela na WIFI
Google chrome ne dela na WIFI
Avantime ::
Pozdravljeni
Najprej se opravičujem, če podobna tema kje že obstaja. Stvar je sledeča. Z mobilnim telefonom (xperia mini) sem ustvaril wifi hot spot (s pomočjo aplikacije quick settings), ki je
free na google play-u. Stvar deluje. Telefon ustvari wifi in to je to. Notebook hp (6735s, win xp service pack 3) wifi zazna (jakost in hitrost), posodobi se tudi NOD 32.
Problem se pojavi, ko želim brskati po internetu in mi google chrome (ali internet explorer ali mozilla) javljajo napako (DNS...)
Prosil bi vas za pomoč, kako napako odpraviti?
LP
Najprej se opravičujem, če podobna tema kje že obstaja. Stvar je sledeča. Z mobilnim telefonom (xperia mini) sem ustvaril wifi hot spot (s pomočjo aplikacije quick settings), ki je
free na google play-u. Stvar deluje. Telefon ustvari wifi in to je to. Notebook hp (6735s, win xp service pack 3) wifi zazna (jakost in hitrost), posodobi se tudi NOD 32.
Problem se pojavi, ko želim brskati po internetu in mi google chrome (ali internet explorer ali mozilla) javljajo napako (DNS...)
Prosil bi vas za pomoč, kako napako odpraviti?
LP
Avantime ::
Se opravičujem, da sem tako pozen, ampak sem komaj zdaj prišel do računalnika.
Za nasvet se najlepše zahvaljujem, sem poizkusil z open dns (208:67:222:222) (208:67:220:220) a ne dela.
Še vedno javlja isto napako, in sicer: ERROR 105 (ERR_NAME_NOT_RESOLVED).
Ima še kdo kakšno idejo (ker sem že pregledal nešteto forumov pa nič pametnega)?
lp
Za nasvet se najlepše zahvaljujem, sem poizkusil z open dns (208:67:222:222) (208:67:220:220) a ne dela.
Še vedno javlja isto napako, in sicer: ERROR 105 (ERR_NAME_NOT_RESOLVED).
Ima še kdo kakšno idejo (ker sem že pregledal nešteto forumov pa nič pametnega)?
lp
celebro ::
Si DNS-je vpisal z dvopičji? Če ja, potem si jih vpisal na napačno mesto (mogoče pod IPv6 namesto IPv4). DNS se vpiše tako: link
Ping na zunanji IP ti dela? Recimo ping 8.8.8.8 ? Kaj pa ping na domeno npr. ping google.com ? Kaj ti izpiše ukaz ipconfig /all ?
Ping na zunanji IP ti dela? Recimo ping 8.8.8.8 ? Kaj pa ping na domeno npr. ping google.com ? Kaj ti izpiše ukaz ipconfig /all ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dostop do bwin.com (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 46863 (17491) | Andro457 |
» | torrent.si se je izgubil!!Oddelek: Omrežja in internet | 2803 (2245) | Spc |
» | Amis ADSL modem + router?Oddelek: Omrežja in internet | 9295 (5405) | Bakunin |
» | Strežnika ni mogoče najtiOddelek: Pomoč in nasveti | 6125 (5603) | Zasavcumrn |
» | Simobil UMTS internet - www.bwin ne odpreOddelek: Mobilne tehnologije | 1503 (1267) | amigo_no1 |