Forum » Pomoč in nasveti » Default Gateway
Default Gateway
dree ::
Pozdravljeni.
Na starem modemu (Ganymede 822+) mi že en lep čas ne gre priti v modem (192.168.1.1), lahko ga resetiram kolkokrat hočem pa se nič ne spremeni, pri ipconfig mi pa kaže prazno mesto brez številk pri default gateway. Danes sem pa dobil nov modem (Enkom Extended A1521-l) od novega operaterja pa mi tudi ne gre prit v modem (192.168.1.254).
Nevem v čem je problem, je mogoče z računalnikom kaj narobe?
hvala in LP!
Na starem modemu (Ganymede 822+) mi že en lep čas ne gre priti v modem (192.168.1.1), lahko ga resetiram kolkokrat hočem pa se nič ne spremeni, pri ipconfig mi pa kaže prazno mesto brez številk pri default gateway. Danes sem pa dobil nov modem (Enkom Extended A1521-l) od novega operaterja pa mi tudi ne gre prit v modem (192.168.1.254).
Nevem v čem je problem, je mogoče z računalnikom kaj narobe?
hvala in LP!
Frenckie ::
Zakaj pa rabiš priti v modem.
ISP-ji ne želijo, da brskaš po njem (je njihova lastnina in po njem nimaš kaj brskati).
Nabavi si router, pa po njem čaraj kolikor te je volja.
ISP-ji ne želijo, da brskaš po njem (je njihova lastnina in po njem nimaš kaj brskati).
Nabavi si router, pa po njem čaraj kolikor te je volja.
tony1 ::
Pojdi v add/remove programs in na Windows in tam namesti telnet (menda je pod dodatna sistemska orodja ali kje že...).
dree ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Aktivne povezaveOddelek: Omrežja in internet | 1853 (1746) | JebatGa |
» | Težave - internetOddelek: Omrežja in internet | 1576 (1314) | megy |
» | internet - padec hitrosti (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4735 (4184) | hojnikb |
» | Innbox v50 in ruterOddelek: Omrežja in internet | 9986 (9513) | Malajlo |
» | Ne morem dostopati do routerjaOddelek: Pomoč in nasveti | 3908 (3599) | koli99 |