» »

Računalnik

Računalnik

King Raptor ::

jaz sem kupil nov računalnik in je vse delovalo normalno. potem sem naložil originalen Windows 7 Professional x64 SP1 in mi je začel računalnik pri vsaki igri odpirati namizje vsako minuto, računalnik mi ne javi nobenih napak ali virusov prosim pomagajte...

Procesor: AMD Bulldozer FX 6100 (3,30GHz)
Matična: ASUS M5A78L-M-USB3
RAM: 4x 4GB DDR3 PC1333
Grafična: 4GB Nvidia GT430 HDMI DX 11
  • predlagalo izbris: Robi :P ()

Janac ::

reinstall windowsow, ce to ne bo odpravilo problema je lahko problem v hardweru

stock ::

Nekih driverjev nisi dobro naložil..

driverje sm naložil use ko sem jih dobil zraven na cdjo, in windows sem že reinstallo

hardware

Robi :P ::

King Raptor je izjavil:

jaz sem kupil nov računalnik in je vse delovalo normalno. potem sem naložil originalen Windows 7 Professional x64 SP1 in mi je začel računalnik pri vsaki igri odpirati namizje vsako minuto, računalnik mi ne javi nobenih napak ali virusov prosim pomagajte...

Procesor: AMD Bulldozer FX 6100 (3,30GHz)
Matična: ASUS M5A78L-M-USB3
RAM: 4x 4GB DDR3 PC1333
Grafična: 4GB Nvidia GT430 HDMI DX 11

KERE IGRE IGRAŠ??? IMEL SEM TO GRAFO IN JE TOTALN DREK!! SPLOH NI ZA GAMING!!! TA GRAFA JE ZA OFFICE,NET IPD... ( SORRY ZA CAPSLOCK )

ne se kregat

League of Legends, Call of Duty, Need For Speed... če igre delajo normalno brez štekanja ali kaj podobnega samo namizje mi odpira vsako minuto

tako kot da bi stisnil alt + tab... ali je mogoče da bi bilo zaradi tega ker imam vključen brezžični internet in kabel in da mi preklaplja omrežje??

Zgodovina sprememb…

Janac je izjavil:

ne se kregat

gdo se krega... meu sem caps on nism mislo tulit oz se kregat...
Kakšne maš teparature grafe? zarad preklaplanja to ni ker sem mel tut js en cajt tk je biv pa problem ko je mogla grafa kak špil na višji resoluciji gnat takrat bi lahk kosilo skuhal na netu pa v officu je bla pa hladna ko špricer>:D

King Raptor je izjavil:

tako kot da bi stisnil alt + tab...

mogoče stisneš shift več kot 5krat naenkart

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Robi :P ()

40-50 stopinj nič več!!! ne nestiskam shifta ko sm najprej tudi mislil da se je tipkovnica zataknila pa sem jo odklopil pa je enako delalo :D

napajalnik?

550 Watt 12cm FAN Silent

Starcraft|| ::

Grafo pa napajalnik zamenjaj

Starcraft|| je izjavil:

Grafo pa napajalnik zamenjaj

men je delala z 450W čist ok navadn poceni 450!

Pa GT430 nemore met 4gb

Zgodovina sprememb…

Starcraft|| je izjavil:

Pa GT430 nemore met 4gb

grafa tale ima 1GB

No on je pa napisu da 4gb :D

Starcraft|| je izjavil:

No on je pa napisu da 4gb :D

sm vidu

tudi jaz

kvaj kle fora?

Pa ni šans da ma to sranje 4gb če ma GTX 590 3gb...

stock ::

Majo viška starih DDR3 čipov :)

Jaz bi še zmeraj sumil driverje, probaj z neta kakšne druge. Če si tipkovnco res izključil..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: stock ()

lol pa to pa ja nerab 4gb to še 1gb ne zasede no

haha

69charger ::

Če ne veste o čem gre je res brezveze ja. Več VRAMa pomeni boljši preformance pri stvareh ki zasedejo ta pomnilnik (3d modeliranje,Photoshop),sploh pri visokih resolucijah. Je pač posebna izvedenka/special edition. Na splošno pa ni neke razlike v hitrosti.

Gonilnike lepo odstrani, prenesi nove z uradne Nvidia strani (za Win7 64 bitne) in ponovno naloži. Na CDju so zastareli.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?

Zgodovina sprememb…

69charger je izjavil:

Če ne veste o čem gre je res brezveze ja. Več VRAMa pomeni boljši preformance pri stvareh ki zasedejo ta pomnilnik (3d modeliranje,Photoshop),sploh pri visokih resolucijah. Je pač posebna izvedenka/special edition. Na splošno pa ni neke razlike v hitrosti.

Gonilnike lepo odstrani, prenesi nove z uradne Nvidia strani (za Win7 64 bitne) in ponovno naloži. Na CDju so zastareli.

za gaming se ti ne bo poznalo!!! kokr je pa on rekel pa ne modelira se pravi mu taka kartica ne koristi ker ne zasede niti 1GB

odvisno.

NoPin ::

Mogoče miško premakneš v desni spodnji kot in pritisneš na gumb - Pokaži namizje.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

old_PC_menje

Oddelek: Strojna oprema
142070 (1439) Brane22
»

xp ali win 7

Oddelek: Pomoč in nasveti
213115 (2738) CoreySteel
»