Forum » Programiranje » [Java][verzija 1.7]JMenuItem ikonica
[Java][verzija 1.7]JMenuItem ikonica
KernelPanic ::
Spostovani!
V javanskem tekst editorju, ki ga gradim, imam v meniju Colors tri elemente (Set Text Foreground Color, Set Text Background Color, Set Text Highlighting Color) in ko pogledam ta meni v NetBeans IDE, je zraven teksta menijskega elementa zraven se kvadratek za ikonco. Kako bi to ikonco dinamicno generiral in pobarval njeno ozadje z barvo, ki sem jo izbral z JColorPickerjem in jo nato prikazal zraven menijskega elementa? Po domace, ce izberem za tekst barvo rdeco, da se mi ikonica zraven pobarva rdece, da je videti iz menija, katera barva je trenutno izbrana.
Lp,
M.
V javanskem tekst editorju, ki ga gradim, imam v meniju Colors tri elemente (Set Text Foreground Color, Set Text Background Color, Set Text Highlighting Color) in ko pogledam ta meni v NetBeans IDE, je zraven teksta menijskega elementa zraven se kvadratek za ikonco. Kako bi to ikonco dinamicno generiral in pobarval njeno ozadje z barvo, ki sem jo izbral z JColorPickerjem in jo nato prikazal zraven menijskega elementa? Po domace, ce izberem za tekst barvo rdeco, da se mi ikonica zraven pobarva rdece, da je videti iz menija, katera barva je trenutno izbrana.
Lp,
M.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [c#] Vprasanje glede BackGroundWorker classa in spreminanja gui elementaOddelek: Programiranje | 784 (710) | Ericssony |
» | Printanje na papir java problemOddelek: Programiranje | 1181 (988) | javaMaster |
» | Mala pomoč pri javiOddelek: Programiranje | 1139 (970) | Serial |
» | [java] opcijsko oknoOddelek: Programiranje | 2073 (1854) | infiniteLoop |
» | [NALOGA][Java] Težave pri pisanju slikarjaOddelek: Programiranje | 2290 (1932) | l0g1t3ch |