Forum » Kaj kupiti » Blu-ray zapisovalnik
Blu-ray zapisovalnik
waters ::
Crknil mi je stari dvd zapisovalnik. Če že kupujem, bi si rad kupil Blu-ray zapisovalnik, zato me zanima kaj mi predlagate.
LP
LP
GrimReaper ::
Pa veš zakaj ga boš rabil, ker meni se prah dela že na DVD-RW, kaj bi blo šele z BR, ko so mediji po 10€ na komad, in tud nimam nič takega za pečt, sploh za 25/50GB ne.
Res, zdej smo že v času ko so mediji presegli potrebe večine, tud diska imam sam 2x500GB čez glavo, bodo pa narasle kapacitete čez 5TB počas.
Res, zdej smo že v času ko so mediji presegli potrebe večine, tud diska imam sam 2x500GB čez glavo, bodo pa narasle kapacitete čez 5TB počas.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W
Brane2 ::
meni je všeč LG BH10LS30,čepravj je zunaj še BH10LS38 ( pojma nimam kaj je razlika ), čeprav je zunaj že Pioneerjev 207ka, ki zna pečt tudi 100GB BD-R XL, pa nti ni drag.
Tudi sam trenutno ne uporabljam mnogo optičnih medijev, ampak ko jih rabim, jih res rabim in nimajo zamenjave.
Tudi sam trenutno ne uporabljam mnogo optičnih medijev, ampak ko jih rabim, jih res rabim in nimajo zamenjave.
On the journey of life, I chose the psycho path.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Newegg.comOddelek: Pomoč in nasveti | 3016 (2696) | Tilen |
» | sestava - mnenjeOddelek: Kaj kupiti | 1375 (1099) | gmi80 |
» | Kateri Blu Ray zapisovalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 3948 (2195) | DragonHeart |
» | BR zapisovalnikOddelek: Kaj kupiti | 982 (907) | mtosev |