Forum » Omrežja in internet » Novice
Novice
Tomi ::
Ne vem sicer, kaj natančno si mislil, ampak verjetno je bil tisti vir pri Napsterju najpomembnejši.. Ja, kaj hočemo, že zadnjič smo lahko ugotovili, da gre Slo-tech v medije..
Če pa te zanima glede odškodnine, so si založbe naredile medvedjo uslugo
Če pa te zanima glede odškodnine, so si založbe naredile medvedjo uslugo
metrodusa.blogspot.com
Elemen_T ::
Saj nikakršna fora o Napstrju...
Mail sem napisal v upanju na komentarje o celotni strani ne pa specifično za napster ker sploh ni fore.
Mail sem napisal v upanju na komentarje o celotni strani ne pa specifično za napster ker sploh ni fore.
kuntek ::
Verjetno si mislil na novice kot stran. Sami nadaljuj tako in aaunique bo imel vedno več obiskovalcev in privržencev. Novice so tako ali tako potrebne na takšnmi strani. Ocena: odlično.
Tomi ::
Yes, I see..
Prej, ko sem tole gledal, sem vse naredil bolj na hitro, in potem je prišlo do tega, do česar pač je...
Stran je prav kul.. Pa veliko volje v naprej...
Prej, ko sem tole gledal, sem vse naredil bolj na hitro, in potem je prišlo do tega, do česar pač je...
Stran je prav kul.. Pa veliko volje v naprej...
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | P2P, Sony in demografska bombaOddelek: Novice / Ostale najave | 4225 (3664) | B-D_ |
» | Napster se je vrnilOddelek: Novice / Ostale najave | 2801 (2801) | Beat-O |
» | Milijon pesmi v treh dnevih in pol!Oddelek: Novice / Ostale najave | 2747 (2747) | flipflop |
» | Napster umrlOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2425 (2425) | FireSnake |
» | MP3....Napster gone...alternative?Oddelek: Omrežja in internet | 2376 (2123) | [SpydeR] |