» »

X11

X11

Nashina ::

Na kratko : Xpert Eleven is an online football manager game where you can play with your friends or other football managers in our football community. We consider Xpert Eleven to be a social game that everybody can play. It's easy to play, but hard to master.

Link : http://www.xperteleven.com

Če se ti stvar zdi zanimiva potem si vljudno vabljen v našo privatno ligo z imenom Liga La Europe. Gre se za najmocnejšo in najvišje rangirano slovensko ligo na x11. V njej igra kar nekaj top slovenskih managerjev, v prihodnosti pa upamo da se nam bo pridružila vecina saj nam je cilj, da La Liga postane ena od top lig v x11.

ID lige je : 215471. Navodilo : Klikneš na meni The Game - Search - League in nato se ti prikaže okenčk v katerega vpišeš številko. Še pred tem pa se moraš registrirat in si ustvarit uporabniško ime.

Trenutno imamo 22 ekip in nam manjkajo le še 2 ekipe, da sestavimo 3 divizije !!!

lp
Science flies you to the moon. Religion flies you into buildings.

bdoxx ::

sem se registriro ker nijer nisem videl kakšne ikonce za shop oz. vip status... :D, samo kaj, ko pa se je po registraciji pokazo Xpert Shop :/, (verjetno sem pričakoval preveč) :D
tako da ne hvala

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Angleški nogometni klubi

Oddelek: Loža
305036 (4319) Ejsi_Disi
»

DRM v akciji: manj piratiziranja, več zaposlitev

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
266108 (4607) boolsheat