Forum » Programska oprema » Antivirusni poragrami in Malware, Spyware oz. podobno...
Antivirusni poragrami in Malware, Spyware oz. podobno...
123_meni ::
Živjo,
Za svoj računalnik uporabljam NOD32 antivirusni program... Redno delam "DISK Cleanup"... defragmiram ga pa ne, ker je za SSD to nepriporočljivo (vsaj tako se prebral)...
Kateri programi so najbolši za odstranjevanje cookijev, oz. podobnih nesnag na računalniku...ali je kaj brezplačnega?
Razni Spyware doctor in podobni so vsi plačlivi...oz. delajo samo kakšne teden potem pa konec...
Hvala za odgovore :)
Za svoj računalnik uporabljam NOD32 antivirusni program... Redno delam "DISK Cleanup"... defragmiram ga pa ne, ker je za SSD to nepriporočljivo (vsaj tako se prebral)...
Kateri programi so najbolši za odstranjevanje cookijev, oz. podobnih nesnag na računalniku...ali je kaj brezplačnega?
Razni Spyware doctor in podobni so vsi plačlivi...oz. delajo samo kakšne teden potem pa konec...
Hvala za odgovore :)
- spremenilo: 123_meni ()

RejZoR ::
"Ghostery" je addon za browser, ki prepreči, da se slabi cookiji sploh namestijo v browser.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
mat3 ::
Za čiščenje cookijev, temp map in še mnogo drugega (tudi register) se še najbolje obnese CCleaner.
AMD Ryzen 7 3700X, 32 GB DDR4-3600 MHz G.Skill TridentZ Neo
500GB Samsung Evo Plus, Crucial P2 500GB, GTX 1660 Super, 4x 3TB HDD
http://www.bozic17.blogspot.com
500GB Samsung Evo Plus, Crucial P2 500GB, GTX 1660 Super, 4x 3TB HDD
http://www.bozic17.blogspot.com
fosil ::
Sicer pa so programi za čiščenje diska in antispyware programi dve popolnoma različni stvari.
Za čiščenje diska je, kot je že bilo omenjeno dober ccleaner.
Za spyware pa je dober SUPERAntiSpyware.
Za čiščenje diska je, kot je že bilo omenjeno dober ccleaner.
Za spyware pa je dober SUPERAntiSpyware.
Tako je!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fosil ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Čiščenje C diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 5216 (4341) | r3dkv1c4 |
| » | C-disk se mi sam polni ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 10937 (10032) | cookyx |
| » | Čiščenje sistemaOddelek: Operacijski sistemi | 2870 (2380) | Tear_DR0P |
| » | Poln c-diskOddelek: Pomoč in nasveti | 4331 (4111) | opeter |
| » | Microsoft Windows AntiSpyware Beta1Oddelek: Operacijski sistemi | 4923 (2872) | Myth |