» »

Gmail menjava gesla, zeloooo nujno

Gmail menjava gesla, zeloooo nujno

Matic5 ::

Pozdravljeni.

Na Gmailu moram zamenjat geslo na tisto, ki je bilo že v uporabi, ampak to mi Gmail ne dovoli, ker ne moreš imet še enkrat gesla, ki si ga že nekoč imel. Problem je v tem, da moram res nujno imet isto geslo in to moram naredit čimprej. Mogoče ve kdo, če se vseeno da geslo spremenit nazaj na staro nekako oz. kako naj kontaktiram Gmail support, ker na support mail ne odgovarjajo. Obstaja kakšna tel. številka, da jih pokličem in se zmenim preko telefona?

To je res zelooo pomembno in upam, da bo mogoče kdo lahko pomagal. Hvala.

5er--> ::

Po mojem stvari ne boš uredil.
Na support mail ti bodo pa odgovorili v kakšnem tednu.

WinX64 ::

zakaj pa tok nujno rabš staro geslo

Ne bi rad pisal o tem, sem pa vedel, da bo nekdo vprašal. Izgubil sem mobitel in ga lahko nekako lociram, ampak moram imeti star password, ki je shranjen na mobitelu, jz sem pa takoj ko sem ga izgubil šel menjat password, zdaj pa ne morem nazaj zamenjat. V tem je problem, je pa to treba nardit čimprej, ker vprašanje kok je še šans...

mcgeek ::

Nekje sem bral, da si Google/Gmail zapomni zadnjih 5 ali celo 10 spremenjenih gesel - in nato ne pusti ponovne uporabe.
Poskusi geslo spremeniti vsaj tolikokrat, nato pa ponovi s tistim, ki ga potrebuješ.

Hvala, sem poskusil več kot 10x zdaj in nažalost ne deluje. :/

mcgeek ::

Morda je pa vezano tudi na datum spremembe. Žal.

En kratek članek, ki govori o tej 'težavi':
http://googlesystem.blogspot.com/2011/1...

e_boy ::

imam isti problem...tu sm najdu k tip omenja, da si gmail zapomne 100 menjav, pol pa nj bi kao lah dau spet na tisto prvotno...si bo treba uzet mal cajt pa probat..;)

http://www.computing.net/answers/window...

Gmail Password January 31, 2012 at 19:41:21 Pacific

Gmail stores the last 100 passwords used. If you really, I mean REALLY want your old password back and have 20 to 30 minutes to spare, you can change your password 100 times.

To make it easier this is what I did:
1. In Excel I typed in stupidgoogle1, stupidgoogle2, stupidgoogle3, etc., etc., all the way to stupidgoogle100
2. Then I just cut and pasted into gmail when changing password.
3. This way your not typing each password over and over again, because gmail will ask you for your old password and ask you to type in the new password twice. Way too much typing.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: e_boy ()

e_boy ::

mene se neki zanima - kaj pa, da ti nekdo spremeni geslo - a lahko naknadno ugotovis za kaksno geslo gre?
se prav kako ugotovit novo geslo? al to spada ze pod hekanje?

Okapi ::

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Phishing ali res težava?

Oddelek: Pomoč in nasveti
141577 (819) ngc2392
»

Passwordi me ubijajo! (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Informacijska varnost
17648222 (34641) Pero_SLO
»

gmail vdor

223463 (2721) Mesar
»

gmail up.ime

81831 (1530) ann
»

eBay - nujno