» »

Vlada 2012 -

Vlada 2012 -

Temo vidijo: vsi
««
238 / 264
»»

GregiB ::

vaščan je izjavil:

svaka čast tistim ki v trenutnih razmerah še obešajo zastave jaz nisem čisto nič ponosen da živim v tej povoženi državi prej me je sram
Zastavo sem izobesil, še vedno bom ponosen, da se Slovenec in živim v Sloveniji... zaradi vseh tistih, ki ta ponos opravičujejo. Dokler bo v Slovenij (poleg mene) vsaj en pokončen in pošten Slovenec, me ponos ne bo minil...
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

Oldi ::

@vaščan
Ko gradidš hišo se do vselitve smatra kot bogastvo, ki ti odžre vse socialne pribhodke, podraži vrtec ipd. Ko pa se enkrat vseliš, pa kar naenkrat za državo postane ničvredna in spet imaš cenejši vrtec.

djordjevic ::

GregiB je izjavil:

Dragi (predvsem ne-levo-fašistični?!) so-državljani....

The speech

... je tole res? Stojite za tem? Lahko veliki večini "soslovencev" pogledate v oči in jim navržete tole????

Povezovalno, ne? :)
No grave is deep enough to keep us in chains.

jype ::

djordjevic> Povezovalno, ne? :)

Jsm pa mislu da samo troli godwinajo teme, ne pa tut "kao pro politiki" :|

T-h-o-r ::

GregiB je izjavil:

The speech

... je tole res? Stojite za tem? Lahko veliki večini "soslovencev" pogledate v oči in jim navržete tole????

glede na to, da so mi na enem forumu povedali, da bi bilo treba vse, ki so se udeležili 3. vseslovenske vstaje, pobiti, potem verjetno stojijo tudi za tem govorom
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: T-h-o-r ()

Ramon dekers ::

glede na to, da so mi na enem forumu povedali, da bi bilo treba vse, ki so se udeležili 3. vseslovenske vstaje, pobiti, potem verjetno stojijo tudi za tem govorom

To ni mišljenje vseh, sicer pa a protesti vseslovenske vstaje z govori: pobit vse, najprej pa JJ, pa lahko toleriramo. Dajte no vaše dvoličje ne pozna meja.

No sam menim da so na protestih 3 vse slovenske vstaje ljudje ki pač hočejo status quo torej borci, filozofi in seveda marsikdo od JS. ki se boji, da bo izgubil določene pravice.

Bi se morale slovenske vstaje združiti s sindikati pa vriskati hočemo staro Yugoslavijo.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: enadvatri ()

PaX_MaN ::

djordjevic je izjavil:

GregiB je izjavil:

The speech

Povezovalno, ne? :)

Mislim da je pravilen odziv na tole nekaj takega:

GregiB je izjavil:

The speech

Vsako leto spremljamo na Dražgošah mnogo večje razsežnosti sovražnega govora, tako da bo treba najprej kar pred svojim pragom pomesti :)

MadMicka ::

Tule je nekaj o akutalni politiki >:D

http://nasencnistranialp.si/

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MadMicka ()

sidd ::

Vsako leto spremljamo na Dražgošah mnogo večje razsežnosti sovražnega govora, tako da bo treba najprej kar pred svojim pragom pomesti :)

Torej jajo upravičuje sovražni govor s sovražnim govorom? Bravo, res, bravo. ;((
no idea for signature
signed
I

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sidd ()

Aston_11 ::

Bi imeli precej dela vse fallacije najti v njegovem govoru. Godwin je pa zakon za začetnike!!

Torej jajo upravičuje sovražni govor s sovražnim govorom? Bravo, res, bravo.

Mogoče pa ni sovražni govor in ima prav. Samo poglej kdo je na protestih, so to delavci ki so ostali brez služb? Ne, tam je truma nergačev našemljenih v gobline ki so očitno izgubili stik z realnostjo, nosijo pa sovjetske in Yugo zastave.

Ramon dekers je izjavil:

bo treba najprej kar pred svojim pragom pomesti :)

Seriously???? SERIOUSLY??? Moj ata ma več avto k tvoj mentaliteta????

Ramon dekers je izjavil:

To ni mišljenje vseh, sicer pa a protesti vseslovenske vstaje z govori: pobit vse, najprej pa JJ, pa lahko toleriramo. Dajte no vaše dvoličje ne pozna meja.

No sam menim da so na protestih 3 vse slovenske vstaje ljudje ki pač hočejo status quo torej borci, filozofi in seveda marsikdo od JS. ki se boji, da bo izgubil določene pravice.

Bi se morale slovenske vstaje združiti s sindikati pa vriskati hočemo staro Yugoslavijo.

Sem bil že na precej teh protestov in vstaj, pa česa takega še nisem slišal. Zraslo na tvojem zelniku?

Also, so prekerci, ki dela(j/m)o v takih ali drugačnih negotovih oblikah, ki nimajo S od socialne varnosti, recimo temu primerno plačilo pa bi bil bruto znesek, ne pa neto, ki s(m)o ga deležni, borci za privilegije? Odgovori, če imaš jajca.

celada ::

Če že edino za zdravstvo bi vam lahko pobrali pa še to po zmanjšani stopnji ostalo pa direkt bi moralo vam ostat. Jebiga riziko je riziko naj bo tut nagrada.

Hehe, ja, pol pa svinja sanja kukuruz. Namesto tega se mi kak zavaljeni prašič z ZZZS oglasi, da kvečjemu plačujemo premalo.

Nisem pa še imel dneva bolniške v svoji 10-letni karieri ...

Sem bil že na precej teh protestov in vstaj, pa česa takega še nisem slišal. Zraslo na tvojem zelniku?

Also, so prekerci, ki dela(j/m)o v takih ali drugačnih negotovih oblikah, ki nimajo S od socialne varnosti, recimo temu primerno plačilo pa bi bil bruto znesek, ne pa neto, ki s(m)o ga deležni, borci za privilegije? Odgovori, če imaš jajca.

To imajo na transparentih in govorijo se derejo protestniki, samo, da gre JJ stran, pred mestno hišo pa ni nikogar, v bistvu so to bolj protesti proti Janezu Janši in ne kar proti vsem. Hmm I wonder kje so vsi delavci, ki so ostali brez plačil zaradi stožic, kje so delavci podizvajalcev katerih firme so propadle.

Sicer pa kaj me sprašueješ takšna vprašanja če pa veš da vsi dobivamo neto ne bruto, da je marsikdo srečen da ima 600-700 ali minimalca (pa še to pogosto "na roko"), postavite kredibilne zahteve, dajte smernice, ne pa maškarado in zganjanje yugonostalgije.

Šturkljevi sindikati so bistveno bolje zoorganizirani, žal.

Zgodovina sprememb…

Ramon dekers je izjavil:

je marsikdo srečen da ima 600-700 ali minimalca (pa še to pogosto "na roko")

Njihov problem. Za tak denar zjutraj ne vstanem iz postelje. Pa nočem izpasti snob, ampak tako je. Neto dobivate ravno taki, ki ste najbolj proti temu, da bi se trg dela malo reformiral in bi dobili kakšno pravico še tisti, ki smo zdaj praktično povsem brez njih. Imamo pa pravico do dela, ja. Tudi zdaj, danes, ob tej uri, recimo. Pa mi v bistvu ni problem, ker rad delam, kar delam, dobim pa ošpice, ko začnem poslušati o tem, da se borim za ne vem koje rente in privilegije in ne vem, kaj še.

enadvatri ::

Ramon dekers je izjavil:

Če si ti razžaloščen nad svojim velikim voždem, ne podtikaj nam, kaj si želimo! Ker dobro vemo, kaj si ... In krčenje pravic ni človeško, jemanje pa je živalsko in zato je vredno vztrajati ter pokazati zobe.

Raje si še enkrat oglej govor in se ugrizni v prste kot pa, da tu trolaš!

Pa mi v bistvu ni problem, ker rad delam, kar delam, dobim pa ošpice, ko začnem poslušati o tem, da se borim za ne vem koje rente in privilegije in ne vem, kaj še.

Mešaš stvari in ne razumeš tega kar želim poudariti. Tisti, ki so res upravičeni do protestov izpadejo zraven določenih idiotov povsem nekredibilni. Oprosti pač tako to je.

Če si ti razžaloščen nad svojim velikim voždem, ne podtikaj nam, kaj si želimo! Ker dobro vemo, kaj si ... In krčenje pravic ni človeško, jemanje pa je živalsko in zato je vredno vztrajati ter pokazati zobe.

Vsaka žival je jezna ko je potrebno istaviti račune. Tako pač to je. Mogoče bi morali tudi do Zoran v mestno hišo kdaj da ne bo samo eden na tapeti, vi ste pa proti vsem.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: enadvatri ()

djordjevic je izjavil:

Hehe, ja, pol pa svinja sanja kukuruz. Namesto tega se mi kak zavaljeni prašič z ZZZS oglasi, da kvečjemu plačujemo premalo.

Nisem pa še imel dneva bolniške v svoji 10-letni karieri ...

Zelo zanimivo je, da plačujemo višjo premijo zasebnim zavarovalnicam za dodatno kot pa ZZZS za obvezno, ZZZS pa krije bistveno večji del stroškov zdravljenja! Eni so pač malo neučinkoviti, drugi pa hudo požrešni!

Ramon dekers> Vsaka žival je jezna ko je potrebno istaviti račune. Tako pač to je. Mogoče bi morali tudi do Zoran v mestno hišo kdaj da ne bo samo eden na tapeti, vi ste pa proti vsem.

Najprej nej se Ivan spoka, pol bomo pa vidl, če se nam bo dal še z Zokijem ukvarjat. Trenutno nas samo Ivan jebe, Zoki je pa raje modro tiho.

Mah, te kvazi-zasebne zavarovalnice bi bilo itak treba ukiniti in združiti obvezno z dodatnim. Ne vem, kdo se še spreneveda tu razen ene par sto ljudi, ki na ta račun po lordsko živi.

djordjevic je izjavil:

Ramon dekers je izjavil:

je marsikdo srečen da ima 600-700 ali minimalca (pa še to pogosto "na roko")

Njihov problem. Za tak denar zjutraj ne vstanem iz postelje. Pa nočem izpasti snob, ampak tako je. Neto dobivate ravno taki, ki ste najbolj proti temu, da bi se trg dela malo reformiral in bi dobili kakšno pravico še tisti, ki smo zdaj praktično povsem brez njih. Imamo pa pravico do dela, ja. Tudi zdaj, danes, ob tej uri, recimo. Pa mi v bistvu ni problem, ker rad delam, kar delam, dobim pa ošpice, ko začnem poslušati o tem, da se borim za ne vem koje rente in privilegije in ne vem, kaj še.

Točno tako, njihov problem. Dobesedno odjebati bi morali vse neresne delodajalce in tiste, ki naravnost posmehljivo ponujajo nepošteno plačilo!

Ramon dekers je izjavil:

Pa mi v bistvu ni problem, ker rad delam, kar delam, dobim pa ošpice, ko začnem poslušati o tem, da se borim za ne vem koje rente in privilegije in ne vem, kaj še.

Mešaš stvari in ne razumeš tega kar želim poudariti. Tisti, ki so res upravičeni do protestov izpadejo zraven določenih idiotov povsem nekredibilni. Oprosti pač tako to je.

Vsaka žival je jezna ko je potrebno istaviti račune. Tako pač to je. Mogoče bi morali tudi do Zoran v mestno hišo kdaj da ne bo samo eden na tapeti, vi ste pa proti vsem.

Žival si ti! Zorana si pa zatlači nekam in nehaj že enkrat podtikati, ker ga nisem volil in ga ne podpiram, še manj zagovarjam. Ti si pač barvno slep in tup, sorči.

Zgodovina sprememb…

Točno tako, njihov problem. Dobesedno odjebati bi morali vse neresne delodajalce in tiste, ki naravnost posmehljivo ponujajo nepošteno plačilo!

Verjetno še nisi na trgu dela, mogoče ne veš, zato ti jaz povem. Lahko prejemaš socialo 238 ali pa sprejmeš delo za 500-600EUR. Če pa ne boš priden ti bo delodajalec rekel: glej zadaj jih je vsaj še 20 z diplomami in magisteriji, zato lepo STFU.

Žival si ti! Zorana si pa zatlači nekam in nehaj že enkrat podtikati, ker ga nisem volil in ga ne podpiram, še manj zagovarjam. Ti si pač barvno slep in tup, sorči.

Podpiraš pa samo enopolne proteste, posredno pa tudi Zorana. Ki je lahko brez problema naslednji mandatar. Pa prosim brez žalitev.

Zgodovina sprememb…

Ramon dekers> Verjetno še nisi na trgu dela, mogoče ne veš, zato ti jaz povem. Lahko prejemaš socialo 238 ali pa sprejmeš delo za 500-600EUR. Če pa ne boš priden ti bo delodajalec rekel: glej zadaj jih je vsaj še 20 z diplomami in magisteriji, zato lepo STFU.

To je bullshit in realnost tistih, ki mate papir, znanja pa nobenega.

Lahko ti jaz povem, kakšna je realnost tistih, ki niso nesposobni: Vsakih nekaj mesecev te nekdo pokliče in pomenljivo vpraša, če poznaš koga, ki ima izkušnje z X ali Y (in ko rečeš da ja, ampak da imaš drugo delo, začne govoriti o številkah).

Če bi s 1. januarjem uvedli malo delo, bi danes imeli več kot 80% nižjo brezposelnost, ljudje bi pa veliko lažje našli eksistenco, ki ni odvisna od socialne pomoči.

jype je izjavil:

Eg-fakin-zektli.

Ne tlači mene sem, sam bo zase že poskrbel. Je pa fino da ostajaš optimist. Sicer pa je fino da imamo toliko mladih diplomantov medicine brez službe ker enostavno ne dobijo prakse.

Sicer pa če obrnemo tvoje besede: delo je, država funkcionira, samo družinski zakonik se sprejme in prizna istospolnim pravice (sem za) pa je zadeva urejena, protestniki pa so tisti ki ne vedo kam s časom in močno sovražijo JJ.

Sveta preproščina. Kako zelo značilna za volivce SDS.

Lahko ti jaz povem, kakšna je realnost tistih, ki niso nesposobni

Hoho, tole sem zgrešil v Sloveniji imamo kar 130.000 nesposobnih ljudi, v Španiji pa je že vsak drugi. Tale Evropa ima iz dneva v dan več nesposobnih ljudi.

Ramon dekers> Hoho, tole sem zgrešil v Sloveniji imamo kar 130.000 nesposobnih ljudi, v Španiji pa je že vsak drugi. Tale Evropa ima iz dneva v dan več nesposobnih ljudi.

Jebiga, take ljudi smo vzgojili. Tudi ti si eden izmed njih.

Jebiga, take ljudi smo vzgojili. Tudi ti si eden izmed njih.

Potem se lepo soočite s posledicami in nehajte jamrati, da je za vaše težave kriv veliki J.

Hej, vi baje delate za 500, 600 evrov. Po mojem je (zaenkrat) to precej bolj vaš problem. >:D

dstr17_ ::

V Španiji je 25% brezposelnost, ne pa 50%. 50% je med mladimi, kar je tudi žalostna številka.

dstr17_ je izjavil:

V Španiji je 25% brezposelnost.

Pa s tem se tudi ni za hvaliti.

Ramon dekers je izjavil:

Tisti, ki so res upravičeni do protestov izpadejo zraven določenih idiotov povsem nekredibilni.

Nisem opazil, da bi po

temle

... ta kredibilni zapustili kongresni trg....

vaščan ::

Drugač če niste porajtal tile majstri na vročih stolčkih hočejo od vas da se kregate ker idino na ta način oni lahko umiru delajo kar pač delajo. Najbolj so zaskrbljeni ko narod malo skupej stop takrt je treba hitr ldi spet prštimat da se med sabo pričkajo. Recimo študentm kej zrihtat da dajo mir pa polcajm da ne grejo z narodom pa kakšno kost vržejo folku da ma za glodat da se lohka spet skregajo in to je to. Oni nimajo nobenih konkretnih rešitev pa jih tud nebodo imel pač mal kopirajo stvari iz tujine jih ponavad še preuredijo da njim paše in to je to. To lahko dela vsak z osnovno šolo.
Sej če recimo nisi totalno za luno ti je jasno da države ne boš gor spravu s šparanjem odpuščanjem novimi pufi in reševanjem slabih bank. To je isto kot bi rekel gasilc hiša gori gremo jo polivat z bencinom da bomo zadevo rešil.
Ampak to je zdej trend in tko bomo tud mi no ponavad hočmo bit mi potem še clo najbolši v tem pa čeprav je strel v prazno.
Mi rabmo met intelektualce k bodo nekej pogruntal v vladi ne pa papige ki polapismeno kopirajo reči od drugih.
Pa mi je vseeno če bi bili Hitlerjevi SS na vladi če bi imeli konkretne ideje kako zadevo dobro spelat bi jih volil.
Osebno nimam nič niti proti JJ čeprav mi je antipatičen do amena in vem da je baraba pa kaj kolk jih je takih če bi imel človek nekaj za pokazat ga takoj podprem tako pa vsi naši politiki lapajo eno in isto o nekem šparanju rezih bankah itd nevem a so to vsi isto prebrali iz nekega nemškega članka no in kaj boš potem take norce podpirou. Vi pa bodite levi in desni pa pričkejte se med sabo za vsak drek da bodo naši politiki veselo naprej lahko počeli kar pač že počnejo.

Malajlo ::

OT: vaščan, v celem skrpucalu nisi uspel niti ene vejice postaviti. Če bi hoteli vsaj približno razumeti, kaj hočeš povedati, začni delat enostavčne povedi.
(faaak... 75+ besed pa samo pika na koncu... Sej ni čudn, da nč ne zastopjo...)

vaščan> Mi rabmo met intelektualce k bodo nekej pogruntal v vladi ne pa papige ki polapismeno kopirajo reči od drugih.

No, PS in SDS to že diskvalificira.

Ramon dekers je izjavil:

Ne tlači mene sem, sam bo zase že poskrbel. Je pa fino da ostajaš optimist. Sicer pa je fino da imamo toliko mladih diplomantov medicine brez službe ker enostavno ne dobijo prakse.

Sicer pa če obrnemo tvoje besede: delo je, država funkcionira, samo družinski zakonik se sprejme in prizna istospolnim pravice (sem za) pa je zadeva urejena, protestniki pa so tisti ki ne vedo kam s časom in močno sovražijo JJ.

Oh dragi Ramon, še enkrat si dokazal, da samo nabijaš :)
Ne ločiš pripravništva, katerega dobijo nemala vsi, od specializacije, katero dobi večina, oz. vsi. Zatakne se le pri želenih specializacijah. Pri tehle pa moraš imet priporočila (dobiš s prostovoljnim delom), dobro znanje, moraš se uklopit v kolektiv, met malo vez, moraš bit sposoben....
Ahja, ne komentiraj stvari, ki jih ne poznaš.

:)
no idea for signature
signed
I

blackpirat ::

jype je izjavil:

vaščan> Mi rabmo met intelektualce k bodo nekej pogruntal v vladi ne pa papige ki polapismeno kopirajo reči od drugih.

No, PS in SDS to že diskvalificira.

Drži, ni inovativnosti. Ovce, ki sledijo navodilov in določenim praksam iz EU, kombinirajo zadeve in mislijo, da bo vse funkcioniralo, tako kot na Švedskem ali v Švici. Prav si povedal papige, brez glave.
"I do not argue with people, I correct them"

Looooooka ::

Kaj je pa narobe s kopiranjem?
Lej kok jih je v parlamentu s pomocjo plonkanja? :D
A mislis, da ce skopiras zdravstveni in socialni sistem od drzave, kjer 3/4 prebivalstva dela in je samo 1/4 upokojenih na majhno zadolzeno drzavi, kjer 1/3 skrbi za 2/3 upokojencev in brezposelnih, da ne bo delovalo al kaj?!?!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Looooooka ()

blackpirat ::

A mislis, da ce skopiras zdravstveni in socialni sistem od drzave, kjer 3/4 prebivalstva dela in je samo 1/4 upokojenih na majhno zadolzeno drzavi, kjer 1/3 skrbi za 2/3 upokojencev in brezposelnih, da ne bo delovalo al kaj?!?!

Če ustvariš take pogoje pri nas, seveda deluje. Prej pa žal ne.

Saj to je narobe, ker vsi samo kopirajo, nihče ničesar ne naredi na novo ali sam.
"I do not argue with people, I correct them"

TESKAn ::

Zgodovina vas nič ni izučila.

Uber desničarske fuhrerje očitno tudi ne>:D.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Ramon dekers> Pa nehaj že, ker poznam situacijo.

Očitno ne.

Ramon, pogledal si tednik, in že poznaš situacijo?
Se boš moral bolj potrudit ;)
Najprej loči pripravništvo s strokovnim izpitom, ter specializacijo.
Sicer pa država tak zateguje pas, da ni denarja za primerno število specializacij. Oziroma, zadevšna je malce bolj kompleksna. Pač, zdravniški lobij pa to ...
no idea for signature
signed
I

vostok_1 ::

@Ramon

500€ minimalc, pomanjkanje služb, SDS ...

kako se te reči znajdejo v tvojih postih mi ni jasno?

Kako pa naj bi Janša pripomogel k izboljšanju? Tisti dve polovičarski reformi, ki je izvedu...ki povrh vsega sploh nista bili njegovi, ampak pretežno copy paste-ani od prejšnjih (prav tako polovičarskih).

Ti kot samooklicani desničar pa res bi moral STFU glede minimalnih plač...prosti trg my friend.

Janši se jebe zate, razen če nisi njegov plačanec. Janša ni politik, ki sodi v to dobo. Sprijazni se že enkrat.

Glede nezaposlitve...začni prostovoljno delat, da si dobiš kaj referenc.

Mr.B ::

vostok_1 poznaš film V for Vendetta. No priporočam ti ga pri dajanju glasa za novega Slovenskega Messiah. Samo da potem ne boš govoril, tako kot moj zadnji stavek podpisa...
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

Mr.B> vostok_1 poznaš film V for Vendetta.

Seveda poznamo, v njem je JJ očitno Peter Creedy, Adam Sutler pa en tak kot Šturm.

D3m ::

Hugo Weaving dober igralec.
|HP EliteBook|R7 8840U|
««
238 / 264
»»