Forum » Loža » Kam na izlet pozimi?
Kam na izlet pozimi?
Tero ::
Prijateljica bo 1. februarja obiskala Slovenijo zaradi nekih poslovnih zadev. Bo pa še imela tukaj kaki teden prostega časa. Zanima me če ima kdo kakšno pametno idejo kam jo peljat? :) Problem je tudi da ful ni navajena mrzlega vremena in ne smuča.
Imam drugače veliko idej za izlete v naravi a zaradi letnega časa to ni najbolj primerno.
Razmišljal sem mogoče o kakšnem kopanju v bazenih in podobno, vendar se mi to zdi precej "lame".
Kakšna ideja kam bi jo peljal ta teden in kaj počet?
Imam drugače veliko idej za izlete v naravi a zaradi letnega časa to ni najbolj primerno.
Razmišljal sem mogoče o kakšnem kopanju v bazenih in podobno, vendar se mi to zdi precej "lame".
Kakšna ideja kam bi jo peljal ta teden in kaj počet?
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
LordTado ::
Tako je takšna posrana zima kot jo imamo ostanejo samo toplice,v naravi se lahko samo umažeš,razen če kaki kmečki turizem pride v poštev...
Toplice kot sem reko so mi ful lame da ne omenim da je to precej €in tudi bi bila skoraj edina tam te starosti :). Hmja vožnja z avtom... Težko se mi je vozit če ni nekega cilja.
Še kakšni predlog?
Še kakšni predlog?
jype ::
Tero> bi bila skoraj edina tam te starosti :)
Katere starosti? Jaz in dekle sva bila vsak večer lanskega januarja praktično sama v celem kompleksu.
Katere starosti? Jaz in dekle sva bila vsak večer lanskega januarja praktično sama v celem kompleksu.
Še kakšna ideja poleg toplic? :) To gre malo preveč €
gzibret ::
Škocjanske jame - a MUST
Piran
Bled
če ima rada naravo, jo pelji na Komno (lep zimski vzpon, prideš total v visokogorje in divjino)
Izvir Kamniške Bistrice
Celje, stari grad
Maribor - Lent
Grad na Goričkem
.....
Piran
Bled
če ima rada naravo, jo pelji na Komno (lep zimski vzpon, prideš total v visokogorje in divjino)
Izvir Kamniške Bistrice
Celje, stari grad
Maribor - Lent
Grad na Goričkem
.....
Vse je za neki dobr!
Opkow ::
Ko je k nam pozimi prvič prišel bratranec iz Kanade, smo ga prvi dan peljali v Postojnsko jamo in v Piran ter okolico.
Drugi dan pa na Bled, Bohinj in kar je še posebej izrazil, je želel videti smučišče v Kranjski gori. Ker je spremljal prenose tekem doma. :)
Tretji dan je šel na Štajersko in dan kasneje tudi Dolenjsko.
V Tednu dni je videl celo Slovenijo z glavnimi znamenitostmi.
Drugi dan pa na Bled, Bohinj in kar je še posebej izrazil, je želel videti smučišče v Kranjski gori. Ker je spremljal prenose tekem doma. :)
Tretji dan je šel na Štajersko in dan kasneje tudi Dolenjsko.
V Tednu dni je videl celo Slovenijo z glavnimi znamenitostmi.
Postojnska jama je kar dobra ideja. Še kaj druga kjer ni mrzlo? :)
Fave ::
Če je punca zmrznjena jo pelji v savno. Če pa jo misliš vozit po naravi in snegu jo prej primerno izoliraj (obleci), če ne bo samo trpela.
My mind's a hyper tool that fixes everything.
mat xxl ::
Izlet zanimivo je v Planico in potem lahko peš naprej od skakalnic ........................
Na Šmarno goro ob povratku pa kosilo v domači gostilni Pri Koširju , prav zraven glavnega parkirišča za na Šmarno goro, seveda je bolje, da ni razmočeno ali sneg...
Na Šmarno goro ob povratku pa kosilo v domači gostilni Pri Koširju , prav zraven glavnega parkirišča za na Šmarno goro, seveda je bolje, da ni razmočeno ali sneg...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mat xxl ()
;-) ::
Še kakšna ideja poleg toplic? :) To gre malo preveč €
Na Lent v MB jo pelješ pa jesta burek in mečeta koščke v vodo, tam maš labode, galebe, če pa ti kak košček pade na kopno pa ga pride podgana pojest (častna titova).
Tako je takšna posrana zima kot jo imamo ostanejo samo toplice,v naravi se lahko samo umažeš,razen če kaki kmečki turizem pride v poštev...
Rogla ? Snega je da ga kidajo =)
figula ::
Invictus ::
V savno samo če dobro zgleda. Ni treba kvariti časa ostalim, ki bodo še noter ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kam na zmenek (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 28075 (7089) | simnov |
» | Kaj pokazati turistu v Sloveniji?Oddelek: Loža | 8738 (3834) | Samuel |
» | Kam pelat drago za Valentinovo?Oddelek: Loža | 11756 (6083) | #000000 |
» | Kam silvestrovat - brez pokanja?Oddelek: Loža | 7238 (4889) | scipascapa |