» »

nVidia gonilniki - že spet, nekaj težav

nVidia gonilniki - že spet, nekaj težav

Maxtor ::

V windows 98, ki ga uporabljam za igre imam gonilnike 29.42. Sem nekje bral, da bi naj bili dobri. Sedaj se mi dogaja, da sredi zagona windowsov vrže modri ekran, težka izjemna napaka. Pa sem naložil najnovejše gonilnike, 41.09, in mi Need For Speed 4 ne dela več. Ko začne detektat kartico, me vrže nazaj v win brez kakršnegakoli reporta o napaki. Torej katere gonilnike je najbolj smiselno naložit v w98, da bo delalo čim več iger, modrih ekranov pa bi bilo čim manj?

Ker za resno delo uporabljam w2k in zaenkrat gonilnike 29.42 (do sedaj še ni bilo težav) me zanima na katero verzijo gonilnikov prisegate ostali?

Zanima me tudi kje je sploh možno potegnit dol kakšne starejše gonilnike. Na nVidijini strani sem našel samo nove.

Pa še ena stvar. V w98, kakor hitro namestim katerekoli nVidia gonilnike, mi izginejo shutdown logoti ob resetu in izklopu. Kako bi to dobil nazaj?

Prosim za nasvete.

LP

Tr0n ::

Osebno imam Win98SE in najnovejse detonatorje 41.09 pa vse igre, tudi NFS dela normalno. Je pa res, da preden instaliram nove gonilnike, stare pocistim z uninstall + detonator destroyerjem. Instaliraj si tudi novi DirectX 9 po tem, ko bos instaliral detonatorje. Might help.

Damjan Jagar ::

Tudi jaz bi rad z Detonator Destrojerjem popucu pa XP-je se ne podpira...

Tr0n ::

V XPjih tega ne rabis, ker uninstall zadostuje. Imas pa tudi Roll Back Driver, tako da ni blema.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

GF4ti4200

Oddelek: Strojna oprema
8902 (782) MrX
»

kako onemogocit TV out ?

Oddelek: Programska oprema
6838 (751) Trupl0
»