» »

Ali vas služba osrečuje?

Ali vas služba osrečuje?

1
2
»

-valvoline- ::

Neki pa je treba delat,kaj pa boš cel den v luft gledal al kaj. Brez dela ni jela. Če maš dobrih sodelavcev je vsaka služba ok,če se z sodelavci ne razumeš potle bejž čimprej.

Zgodovina sprememb…

primar ::

Delam da lahko živim in nikoli ne živim da delam! Zato ne, služba me nikoli ne osrečuje, ampak je samo nujno zlo, ki ga moram prenašati da normalno funkcioniram v tem zablojenem monetarnem sistemu.
LP

dolenc ::

Dejstvo je da z nečim se moraš ukvarjat (ne delat), taki smo ljudje, probi par mescu samo ležat če moraš. Dejstvo je tudi, da trenutno živiš v monetarnem sistemu, kjer za to, da se z nečim ukvarjaš, po vsej verjetnosti potrebuješ denar. Če ne vidiš drugih stroškov imaš vsaj "upKeep", hrana/pijača.

Sedaj pa če najdeš to s čimer bi se rad ukvarjal, je zraven še to kar ti nosi denar, potem ne vidim zakaj te ne bi osrečevalo :).

Če ne bi bil v monetarnem sistemu, bi ravno tako moral delat, da bi si zagotovil upkeep, po vsej verjetnosti bistveno dle od teh 8h na dan.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dolenc ()

Mesar ::

Čisto odvisno kako gledaš na stvari, nekoga mogoče lahko osrečuje vsaka najmanjša stvar v življenju če ima tak pogled na stvari, mene pač ne.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nedeljska depresivnost (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
516960 (3864) solatko
»

Miselnost Slovencev in Slovenk (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6610729 (7995) feryz
»

Kaj vam je najbolj pomembno na delovnem mestu? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
17429961 (26173) videc

Več podobnih tem