Forum » Mobilne tehnologije » WP7 Problem
WP7 Problem
TilenTr ::
Zdravo!
Pred kratim sem dobil telefon Omnia 7 in (že) imam problem z vzpostavitvijo povezave z marketplace-om. Ko ga želim odpreti mi nekaj časa povezuje potem pa izpiše:"marketplace is not yet available in your country/region".
Ima mogoče kdo idejo, kako to stvar odpraviti. Sem že iskal po forumu, vendar nisem zasledil nobenega podobnega problema. Resnično potrebujem marketplace, saj je telefon brez aplikacij skoraj neuporaben.
Hvala!
Pred kratim sem dobil telefon Omnia 7 in (že) imam problem z vzpostavitvijo povezave z marketplace-om. Ko ga želim odpreti mi nekaj časa povezuje potem pa izpiše:"marketplace is not yet available in your country/region".
Ima mogoče kdo idejo, kako to stvar odpraviti. Sem že iskal po forumu, vendar nisem zasledil nobenega podobnega problema. Resnično potrebujem marketplace, saj je telefon brez aplikacij skoraj neuporaben.
Hvala!
_Dormage_ ::
Nikoli slišal za tak problem.
Katero državo imaš nastavljeno pod windows live računom?
Svetujem, da daš UK ali USA ni pa nujno to težava.
Katero državo imaš nastavljeno pod windows live računom?
Svetujem, da daš UK ali USA ni pa nujno to težava.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amazon.it vprašanjeOddelek: Kaj kupiti | 7182 (2156) | bastadu |
» | Kaj pravite, se splača narediti spletni oglasnik? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10856 (7214) | 2dark |
» | Navigacija po Evropi za Windows Phone 7.5Oddelek: Novice / Windows Mobile | 8829 (7297) | Tilen |
» | Samsung Omnia 7 ali HTC Trophy ali ...Oddelek: Mobilne tehnologije | 3389 (3117) | Bor H |
» | V svetu 1,5 milijona Windows Phone 7 napravOddelek: Novice / Windows Mobile | 6747 (5887) | PrimozR |