Forum » Mobilne tehnologije » Nokia E7 in povezava na internet
Nokia E7 in povezava na internet
MarCar ::
Upam, da mi lahko kdo pomaga.
Sam nisem najbolj na pametne telefone, ampak tezavaje v tem, da se telefon samodejno povezuje na internet.
Mogoce kdo ve kako bi to lahko izklopil?
Sam nisem najbolj na pametne telefone, ampak tezavaje v tem, da se telefon samodejno povezuje na internet.
Mogoce kdo ve kako bi to lahko izklopil?
Tomas 33 ::
dve opciji:
1. meni > nastavitve > povezovanje > nastavitve: uporaba podatkov doma: samo wlan ali vedno vprašaj
2. izbriši dostopno točko za umts.
1. meni > nastavitve > povezovanje > nastavitve: uporaba podatkov doma: samo wlan ali vedno vprašaj
2. izbriši dostopno točko za umts.
harvey ::
Da se pridružim temi s težavo pri nokii E7
Je morda že kdo razrešil težavo z Nokio E7 in IMAP nastavitvami za pošto, da se poslani maili tudi shranjenujeno na strežnik v mapo poslanih sporočil. Na nokia forumu nisem našel nič oprijemljivega, predno se obrnem na Nokia care center, če je kakšen od uporabnikov že preigral te trike. Hvala.
Je morda že kdo razrešil težavo z Nokio E7 in IMAP nastavitvami za pošto, da se poslani maili tudi shranjenujeno na strežnik v mapo poslanih sporočil. Na nokia forumu nisem našel nič oprijemljivega, predno se obrnem na Nokia care center, če je kakšen od uporabnikov že preigral te trike. Hvala.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poslovni telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 8510 (6012) | cuxoh |
» | Nakup telefona :) (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 19750 (16014) | BCSman |
» | Nova verzija Symbiana in nova telefona iz NokieOddelek: Novice / Nokia / Symbian | 5501 (4381) | gulfstream |
» | Kateri mobitel?Oddelek: Kaj kupiti | 2872 (2175) | Ciklamen |
» | Denarnicam prijazen Symbian^3Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 8689 (7214) | root987 |