» »

Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]

Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]

Temo vidijo: vsi
««
109 / 162
»»

Pšenični ::

"Na današnji seji je svet stranke Liste Virant brez glasu proti sprejel sklep, da lista ne vstopi v koalicijo s Pozitivno Slovenijo in ne podpira Zorana Jankovića za mandatarja," je za Pop TV povedala tiskovna predstavnica Liste Virant Helena Lovše."

Ni bilo cincanje-odločitev je bila sprejeta soglasno.

jype ::

Ramon dekers> samo zelo slabo držijo vodo, glede na tisto kar ste izbrali oz. si izbral v prejšnih volitvah ti. Tisti ki pa niso volili naj bodo pa itak tiho.

Trdim, da sem vedno izbral po svoji vesti - ker mi nikdar ni šlo slabo, sem podpiral tiste manjšine, ki jim je država odrekala z ustavo zagotovljene pravice.

Ramon dekers> boljše to kot poročen s Sinico.

V zasebne reči se ne mislim spuščat, razen...

luli> Saj sem ponosen na njo. Dokler je kradla komunistom je bila novodobni Robin Hood. V kolikor bo šefica Ljudmila, bova dala vse nazaj kot ofer.

Pa če se ti bo otrok sfižil in poslušal karkoli razen christian gangsta rap, ga boš razlastil in prepisal cerkvi!

T-h-o-r ::

biti učitelj v komunističnem režimu je (po grozotah, ki jih opisujejo forumski desničarji) pomenilo, biti ultra zagrižen komunist

le kako se je ljudmila izmuznila? aja, bog ji je pomagal spremeniti fasado v ultra rdečo, potem leta 91 pa tako spet v ultra črno :D
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

T-h-o-r> le kako se je ljudmila izmuznila? aja, bog ji je pomagal spremeniti fasado v ultra rdečo, potem leta 91 pa tako spet v ultra črno :D

Bog je odličen malar!

"Trdim, da sem vedno izbral po svoji vesti - ker mi nikdar ni šlo slabo, sem podpiral tiste manjšine, ki jim je država odrekala z ustavo zagotovljene pravice."

Za izbrisane, sem trdil, da je bilo narejeno OK. Da so jih "rehabilitirali"....

Vse drugo čista polomija, katastrofa od katastrofe.

Zgodovina sprememb…

Mr.B ::

Dejmo no fantzje, etika ti. levih je vrhunska. Davčni izprvrženec, je vaš trenutni idol za voldenje države. Ma fantje zresnite se...
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

ja, res je katastrofa, da so končno začeli preganjati tajkune

luli ::

jype je izjavil:

T-h-o-r> le kako se je ljudmila izmuznila? aja, bog ji je pomagal spremeniti fasado v ultra rdečo, potem leta 91 pa tako spet v ultra črno :D

Bog je odličen malar!

Komunist pa perfekten lažnivec.

telbanc> Vse drugo čista polomija, katastrofa od katastrofe.

Jaz sem pričakoval tudi legalizacijo marihuane (in bil razočaran, ker gre toliko mojega denarja v preganjanje tega, hkrati pa lahko mojim otrokom v šoli ponujajo špricano marihuano, piva in cigaret pa ne). Tudi ratifikacija arbitraže je bila izrazito pozitivna reč.

Libertarian ::

Tko kot je naključni katolik za yupete pedi lover, je yupe za njega bullmastif animal pron senica licking supporter.
Sic semper tyrannis

luli je izjavil:

jype je izjavil:

Bog je odličen malar!

Komunist pa perfekten lažnivec.

ni učiteljica?

T-h-o-r je izjavil:

ja, res je katastrofa, da so končno začeli preganjati tajkune

Naredili niso ničesar.

luli> Komunist pa perfekten lažnivec.

Yep, JJ se vidi, da je še stara kumrovška šola.

Libertarian> Tko kot je naključni katolik za yupete pedi lover, je yupe za njega bullmastif animal pron senica licking supporter.

Natanko tako. Na otroke pomislte!

Ramon dekers ::

Trdim, da sem vedno izbral po svoji vesti - ker mi nikdar ni šlo slabo, sem podpiral tiste manjšine, ki jim je država odrekala z ustavo zagotovljene pravice.

mah mene žalosti, ker podpirajo in podpiraš samo manjšino. Kje so pravice večine, delavcev? Zakaj si romi izborijo pravice ko kampirajo pred občinami? ne štekam.

V zasebne reči se ne mislim spuščat, razen...

to so javne reči. Sinica, bulmastifi...

Mr.B je izjavil:

Dejmo no fantzje, etika ti. levih je vrhunska. Davčni izprvrženec, je vaš trenutni idol za voldenje države. Ma fantje zresnite se...

koga imaš v mislih? Janeza Janša;((

Zgodovina sprememb…

Ramon dekers> Kje so pravice večine, delavcev?

Delavci _so_ zaščiteni bolje, kot si država lahko privošči, hkrati jih pa ista država nateguje in jim ne omogoča preobrazbe v podjetnike.

Ramon dekers> Zakaj si romi izborijo pravice ko kampirajo pred občinami? ne štekam.

Romi niso manjšina, ki bi me skrbela (razen v tistih primerih, ko gre za nasilje nad njimi - vzdrževanje pravnega reda države je naloga policije in ker jo jaz za to plačujem, zahtevam tudi rezultate).

Ramon dekers> to so javne reči. Sinica, bulmastifi...

Po kakšnem ključu so to javne reči?

marijancek ::

offtopic????? moderatorji tule so pa res en velik fail.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: teac ()

Žal mi je, ampak dokler se vsi ne strinjate, da smem brisat, kot sodelujoči v debati tega ne morem.

Itak bo cela tema pobrisana, ko si bo nekdo vzel čas (kar sploh ni slabo, ker nisem ponosen na žaljivke).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

jype je izjavil:

luli> Komunist pa perfekten lažnivec.

Yep, JJ se vidi, da je še stara kumrovška šola.

Libertarian> Tko kot je naključni katolik za yupete pedi lover, je yupe za njega bullmastif animal pron senica licking supporter.

Natanko tako. Na otroke pomislte!

Saj!
Na to sem pomislil kakšna dva meseca nazaj, ko sem videl Primca. Ubogi otroci, ki imajo tako blentave starše sem si rekel. Pol pa sem včeraj videl še enega skrajnega prepričanca.

Pa si rečem. Eni slavijo boga, ki ga še nihče ni videl, drugi pa zmago, ki je nikoli ni bilo.

luli> Pol pa sem včeraj videl še enega skrajnega prepričanca.

Ja? Kje? Morda imaš preveč različnih vatlov, da bi meril vse z istim, al kako?

Delavci _so_ zaščiteni bolje, kot si država lahko privošči, hkrati jih pa ista država nateguje in jim ne omogoča preobrazbe v podjetnike.

torej je potrebno urediti najprej probleme večine, nato se spustimo v anale detajlov manjšine. Biti podjetnik v naši državi je pa skoraj nemogoče. Davki, davki, davki.

Romi niso manjšina, ki bi me skrbela (razen v tistih primerih, ko gre za nasilje nad njimi - vzdrževanje pravnega reda države je naloga policije in ker jo jaz za to plačujem, zahtevam tudi rezultate).

a obratno te pa ne skrbi, al kako? Saj so bolj zaščiteni od kočevskih medvedov. Rezultatov naša policija itak ne daje.

Po kakšnem ključu so to javne reči?

glede na poročanje medijev.

ZaphodBB ::

offtopic?????

Ne ni, ker ugotovimo da ko desnici (Janša + Ljudmila + Žerjavko) vzameš populistično noto in nafuravanje glupih stereotipov, ki veljajo samo v vzporednem vesolju. Ugotoviš, da so jype, djordjevic pa še kdo čisto kleni desničarji.

Sej mamo še poldija, ramona dekersa, občasno karayo pa thorja ki jih realnost ne zanima kaj dosti in se hočejo do konca svojih dni it nemce pa partizane ter se obmetavat s stroži.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ZaphodBB ()

djordjevic ::

Biti podjetnik v naši državi je pa skoraj nemogoče. Davki, davki, davki.

Beži, no? Si poskusil? >:D
No grave is deep enough to keep us in chains.

Zgodovina sprememb…

ZaphodBB
kaj bi ti sploha rad*? Sem vam privoščil jankoviča za mandatarja, who cares. Nisem čustveno navezan na te bedarije. Oz bi se vsaj malo smejal, pa še župan ne bo mogoel več biti saj ima tam skoraj več pristojnosti kot predsednik vlade, sploh kar se tiče: kako priti do lastnega denarja.

Beži, no? Si poskusil?

bi moral? Moram po tvoje najprej skočiti v prepad da vidim če res boli al kako? davki od moje plače ne bodo ostali v Sloveniji.

Zgodovina sprememb…

Ramon dekers> Biti podjetnik v naši državi je pa skoraj nemogoče. Davki, davki, davki.

Davki so eden najmanjših problemov (no, razen e-davkov, ti bodo uničili planet). Največji problem je obscena birokratizacija poslovanja, ki je ne znajo avtoritativno razlagat niti državni organi, ki naj bi zakon uveljavljali. Drugi največji problem je totalno polomljen trg dela, pri čemer je delovnih mest več kot iskalcev zaposlitve, pa jih nihče ne more zapolnit, ker se država temeljito trudi dopovedat delavcem in delodajalcem (žal me je SDS pri tem popolnoma razočaral in zakompliciral še najemanje sodelavcev na podlagi avtorskih honorarjev), da je nemogoče izbrati poklic, delovno mesto ali delodajalca več kot enkrat v življenju.

Ramon dekers> Sem vam privoščil jankoviča za mandatarja, who cares.

Komu? Meni? Ampak jaz ga nisem hotel. Naj bo kar župan, tam je škoda, ki jo dela, bistveno manjša (in v primerjavi z njegovimi predhodniki tudi oblazinjena s koristnimi potezami Koželja, prvega podžupana Ljubljane v samostojni državi, ki zna izgovoriti besedo "urbanizem").

Ramon dekers je izjavil:

davki od moje plače ne bodo ostali v Sloveniji.

A jo že imaš?

@ZaphodBB: Stari, ti si tudi nasedel. Jaz sem v resnici okoreli ultra-anarho-multikulti-komunajzer. ;)

Davki so eden najmanjših problemov (no, razen e-davkov, ti bodo uničili planet). Največji problem je obscena birokratizacija poslovanja, ki je ne znajo avtoritativno razlagat niti državni organi, ki naj bi zakon uveljavljali. Drugi največji problem je totalno polomljen trg dela, pri čemer je delovnih mest več kot iskalcev zaposlitve, pa jih nihče ne more zapolnit, ker se država temeljito trudi dopovedat delavcem in delodajalcem (žal me je SDS pri tem popolnoma razočaral in zakompliciral še najemanje sodelavcev na podlagi avtorskih honorarjev), da je nemogoče izbrati poklic, delovno mesto ali delodajalca več kot enkrat v življenju.

eh, ja to ravno ne bo držalo. Izvzameš tiste neplačnike pa dobiš zelo malo številko delovnih mest. Druga stran pa je da inšekcij sploh ni. Vodovadar pa lahko v enem tednu zasluži tudi do 700€ (itak brez računa) oz v treh dneh.

Komu? Meni? Ampak jaz ga nisem hotel. Naj bo kar župan, tam je škoda, ki jo dela, bistveno manjša (in v primerjavi z njegovimi predhodniki tudi oblazinjena s koristnimi potezami Koželja, prvega podžupana Ljubljane v samostojni državi, ki zna izgovoriti besedo "urbanizem").

Človek dejansko ni primeren za nikamor. Ampak dejstvo je da bi bistveno manj škode povzročil kot mandatard. Mogoče je bolje da gre v kakšno inšpekcijo, kriminalistično službo...

Ramon dekers> Človek dejansko ni primeren za nikamor. Ampak dejstvo je da bi bistveno manj škode povzročil kot mandatard. Mogoče je bolje da gre v kakšno inšpekcijo, kriminalistično službo...

V Ljubljani on skrbi samo za marketing njegove liste (pa v žepe tlači denar). Na državni ravni nima česa počet. Da ne govori angleško je zgolj kozmetični problem. A si sploh prebral njegov program? Jaz tudi ne, ker ga nima. Tistih par alinej ne zasluži tega imena niti v primeru, da bi bile smiselne, pa niso.

Ramon dekers> eh, ja to ravno ne bo držalo. Izvzameš tiste neplačnike pa dobiš zelo malo številko delovnih mest. Druga stran pa je da inšekcij sploh ni. Vodovadar pa lahko v enem tednu zasluži tudi do 700€ (itak brez računa) oz v treh dneh.

Saj bosta Hrvaška in Srbija kmalu v EU, pa bomo spet imeli na voljo desetmilijonske hitro rastoče trge, ki se jim bo dalo prodajat svašta.

"SD se jutri sestane na posvetu pri predsedniku stranke Borutu Pahorju."

Morda dobimo veliko koalicijo.

Iz članka v Delu....lahko rečem, da upam da Delo čimprej propade. Ma tile mislijo, da so najmanj bogovi.

"Če k vsemu prištejemo še nedeljska sporočila iz Dražgoš, ki kažejo, da se vsaj del javnosti ne bo mirno sprijaznil s tem, da Jankoviću ne bo dano sestaviti vlade, potem se politični stabilnosti države res ne piše najbolje."

Zgodovina sprememb…

Bolano, se strinjam. Ampak a ni en 'kao velik' del javnosti grozil z enako mero zagretosti, če se sestavljanje vlade teoretično ne bi bilo dopustilo Janši?

lexios ::

Smo! Kje se moti?

še sreča, da razen tistih par 80 letnikov, komunizma ni več

No shit, Sherlock?! Komunizma ni več, indoktriniranih pa vsaj 60% 50+ letnikov... Kakšno družbeno ureditev pa imamo? Kapitalizem?;(( Sklepaš glede na število štruc kruha in WC papirja na policah? :)) Fantje tole res že meji na anarhijo, vendar kapitalizem niti v najblažji obliki to ni!

Ne vem kot kaj mladina pojmuje "komunizem"; kot diktaturo proletariata, represijo, "bratstvo i jedinstvo", žrtve političnih procesov, enakost družbenih slojev, zapostavljanje in izključevanje zato, ker idejno, nazorsko in politično ne ustrezajo nazorom?

Vse to (v blažjih in posodobljenih oblikah) še imamo, ideologija ostane, fantje!

Matako ::

jype je izjavil:

Ramon dekers> komunizem tudi ne.

A poznaš kakega komunista?

Stanovnik? Komunizem je stanje duha - uno drugo je bilo članstvo v komunistični partiji.

To je tako kot če bi za vsakega tenisača, ki ni v klubu rekel, da ni tenisač.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

lexios je izjavil:

Smo! Kje se moti?

Imo sami davki per se niso previsoki. Hudič so še druge dajatve v obliki socialnih prispevkov, konstantno prilagajanje pogojev za poslovanje v - in totalka nefleksibilen trg dela. To je veliko večja ovira kot sami davki.

Matako> Stanovnik?

Komunist je torej glasoval _za_ samostojnost? Slabe komuniste poznaš.

Matako ::

jype je izjavil:

Matako> Stanovnik?

Komunist je torej glasoval _za_ samostojnost? Slabe komuniste poznaš.

Jebi ga, take imamo. Naši so pa le!
/\/\.K.

Matako> Jebi ga, take imamo. Naši so pa le!

Taprave komuniste spoznaš po tem, da se močno (s puško) zavzemajo za kolektivizacijo.

@nny ::

jype je izjavil:

Matako> Jebi ga, take imamo. Naši so pa le!

Taprave komuniste spoznaš po tem, da se močno (s puško) zavzemajo za kolektivizacijo.

Če gre za kolektivizacijo žensk, bo tudi Ramon dekers za!
S puško, če bo treba.

djordjevic je izjavil:

lexios je izjavil:

Smo! Kje se moti?

Imo sami davki per se niso previsoki. Hudič so še druge dajatve v obliki socialnih prispevkov, konstantno prilagajanje pogojev za poslovanje v - in totalka nefleksibilen trg dela. To je veliko večja ovira kot sami davki.

nah to sem imel v mislih. Pa ne mi trgat od plače 50% ko pa gre ta denar v butalsko vas. Privatniki pa delo na črno, brez računov...Keramičar, vodovadar, zidar...

V Ljubljani on skrbi samo za marketing njegove liste (pa v žepe tlači denar). Na državni ravni nima česa počet. Da ne govori angleško je zgolj kozmetični problem. A si sploh prebral njegov program? Jaz tudi ne, ker ga nima. Tistih par alinej ne zasluži tega imena niti v primeru, da bi bile smiselne, pa niso.

sory takšna je bila volja ljudstva. Kaj, a sedaj bodo pa JJ, prosili naj postane mandatar? Če ne bo župan vsaj ne bo občine (še) do konca zapufal.

Če gre za kolektivizacijo žensk, bo tudi Ramon dekers za!

a lahko nehaš no. Tudi jaz imam čustva. Seveda bi bila ta čustva proporcionalno razdeljene na vsako od njih.

Zgodovina sprememb…

Ramon dekers> sory takšna je bila volja ljudstva.

Ne, ni bila. Volja ljudstva je bila, da se ne ponovi mandat Janše, ki je zgolj zamenjal rdeče kadre s šrklatnimi, potem pa (slabo) nadaljeval politiko Drnovška. Damijan, ki se je resnično potrudil pripravit določene predloge, je odstopil praktično takoj.

Ramon dekers> Kaj, a sedaj bodo pa JJ, prosili naj postane mandatar?

A je še kakšna druga možnost? Saj JJ za mandatarja ni problematičen, če mu ni treba popuščat farškemu lobiju - dokler so na pomembnih ministrstvih sposobne ekipe, ki dejansko storijo, kar je Virant obljubil (in to kar v obeh strankah, haha), bom kar zadovoljen.

Ne, ni bila. Volja ljudstva je bila, da se ne ponovi mandat Janše, ki je zgolj zamenjal rdeče kadre s šrklatnimi, potem pa (slabo) nadaljeval politiko Drnovška. Damijan, ki se je resnično potrudil pripravit določene predloge, je odstopil praktično takoj.

to je bila izjava JJ.

A je še kakšna druga možnost? Saj JJ za mandatarja ni problematičen, če mu ni treba popuščat farškemu lobiju - dokler so na pomembnih ministrstvih sposobne ekipe, ki dejansko storijo, kar je Virant obljubil (in to kar v obeh strankah, haha), bom kar zadovoljen.

novi krog predčasnih volitev.

djordjevic je izjavil:

lexios je izjavil:

Smo! Kje se moti?

Davki načeloma niso ovira, ne me napak razumet! Se strinjam!

...nefleksibilen trg dela je problem, še večji je ta, da (prostega) trga v Sloveniji sploh ni! Kaj boš, revežem, brezposelnim in generaciji mladih, brez kančka perspektive, vzel še socialne prispevke? Mogoče "brezplačno" zdravstvo, šolstvo? ...do tja najbrž še pridemo! "Če je sila še hudič mlade žre!"

Dajatve v obliki socialnih prispevkov so IMHO v trenutni državni ureditvi Slovenije nujno zlo! Žalostno je, da se odvzemanje "pridobljenih pravic" najprej začne pri "sociali"! Bo tudi Kučan ostal brez (dodatka) "državne pokojnine", cca. 1500 eurov? Baje ne!;)

Dokler država funkcionira "sami davki per niso previsoki"! Ko je stanje skoraj na stopnji anarhije, tik pred razsutjem pa je vsak euro odveč.;)

Trg dela in ideologija za časa 19. st., odvečna birokracija, represivni debilizem in omejitve, nacionalni interes, državni monopolizem in intervencionizem, "transparentnost" in kočevski medvedi ala Sazas, komunala, elektro, teleko, dokapitalizacije... Vse to in še marsikaj...

Vsem bodočim politikom priporočam v branje: Ivan Sivec - Male Butale*

*žal, iz dneva v dan večje!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lexios ()

jype je izjavil:

Ramon dekers> sory takšna je bila volja ljudstva.

Ramon dekers> Kaj, a sedaj bodo pa JJ, prosili naj postane mandatar?

Ta farški lobi ste nazaj priklicali ravno taki ekstremisti kot si sam.
Pozabili bi lepo tisto Titovo ulico, pa se malce manj šemili in paradirali. Verjetno bi ostali tam na 1-2%.

lexios je izjavil:

Trg dela in ideologija za časa 19. st., odvečna birokracija, nacionalni interes, državni monopolizem in intervencionizem, "transparentnost" in kočevski medvedi ala Sazas, komunala, elektro, teleko, dokapitalizacije... Vse to in še marsikaj je problem, problem ki se izraža v davkih oz. "davkih" - praznih denarnicah...

To pa podpišem 110 %.

GregiB ::

Če Jankovič na tajnem glasovanju ne dobi večine glasov, torej 46, se lahko opravijo ponovne volitve predsednika vlade na podlagi novih kandidatur. Kandidature je treba predložiti najpozneje v 14 dneh po prvem glasovanju. Novega ali istega kandidata lahko predlaga predsednik republike, lahko pa ga predlagajo tudi poslanske skupine ali najmanj deset poslancev. Če tudi v drugem krogu glasovanja ni izvoljen noben kandidat, predsednik republike razpusti državni zbor in razpiše nove volitve. vir: 24ur.com

Pa si kaj takega resnično lahko privoščimo? Spet volitve??? Koliko potrpljenja s politiki imamo???
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

samo če ima vlada namen tako delovati kot je delala prejšna bo ku.ac. Najprej notranje razprtije, potem pa še zunanje, sindikati, opozicija, študentje. Tele male razdropbljene stranke so en kup dreka.

Looooooka ::

Ne vem kot kaj mladina pojmuje "komunizem"; kot diktaturo proletariata, represijo, "bratstvo i jedinstvo", žrtve političnih procesov, enakost družbenih slojev, zapostavljanje in izključevanje zato, ker idejno, nazorsko in politično ne ustrezajo nazorom?

Mladina sploh ne loci med domobranci,ustasi in partizani.Kaksno zgodovino jih ucijo in kdo jih to uci je se bolj zanimivo vprasanje kot to, ce Virant dejansko verjame, da je folk glasoval zanj zaradi programa.

http://zadovoljna.si/clanek/rubrika/rum...

sam pa izbira tale damjan luštne punce. Naj bi njegove žene poslala oči v poslanski dvor bi vsaj lahko gledal dobro slovensko tragikomedijo + veliko dobrih deklet.

Ramon dekers je izjavil:

http://zadovoljna.si/clanek/rubrika/rum...

sam pa izbira tale damjan luštne punce. Naj bi njegove žene poslala oči v poslanski dvor bi vsaj lahko gledal dobro slovensko tragikomedijo + veliko dobrih deklet.

Če bi mel ti tojk dnara, bi jih tud lahko. Vprašanje pa, kako bo po sestavi desne vlade...če bo šlo še na veliki nogi......

Če bojo banke devale keš ....Elekti npr.....pa Jankotu....

Ker enkrat more bit tega konc.

Zgodovina sprememb…

Pa si kaj takega resnično lahko privoščimo? Spet volitve??? Koliko potrpljenja s politiki imamo???

Ka si ti nor, ma kake nove volive... Ko Janko pade, trenutno ostane na izbiro še Jajo ali "neodvisen" mandatar! Mislim, da jutri Desus ne bo šel v koalicijo z PS, Kahl pomojem nima namena biti jeziček na tehtnici, to močna in stabilna koalicija ni; res pa je, da je takšnih in podobnih dealov vajen in novi "stari vladi" se ne bi čudil, vendar menim, da si je levica tokrat sama skopala jamo in vanjo padla...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lexios ()

Karaya 52 ::

Pozitivna Slovenija je stranka, ki nima svojega koncepta

Ufff, Virant o PS. Nek globji prezir vidim v teh izjavah.

GregiB ::

@ lexios... če Kahl ne podpre ne Zokija v prvo, ne Jajota v drugo, zadeva pade... razen, če ne bosta odločala manjšinca, ki pa sta tudi rekla, da nočeta biti jeziček na tehtnici. Ergo lahko vsak od njiju zbere 44 glasov, premalo torej... Ne vidim variante, da "third party" dobi 46+... Sicer pa... naj bo kdorkoli, sam da bo... pa da lahk teramo dalje...
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica
««
109 / 162
»»