Forum » Loža » Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]
Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]
Temo vidijo: vsi

@nny ::
Nadcar Pezdir s pentagramom na hrbtu! :)
Sveža sapica med politiki zategnjenih kravat in na rob zlikanih hlač.

USS Liberty ::
Guverner švicarske centralne banke po škandalu odstopil
Jaklič ostaja na čelu Lekarn Ljubljana
Tukaj se vidi razlika zakaj je Švica tako razvita in bogata, podalpska Kučanlandija pa navadna mafijska ciganarija...
Samo na žalost je pri nas par sto tisoč Okapijev in juretov, ki so prepričani, da je Švica nazadnjaška in zaostala, ker nimajo Dražgoš, Stanovnika in Liberalne akademije...
Jaklič ostaja na čelu Lekarn Ljubljana
Tukaj se vidi razlika zakaj je Švica tako razvita in bogata, podalpska Kučanlandija pa navadna mafijska ciganarija...
Samo na žalost je pri nas par sto tisoč Okapijev in juretov, ki so prepričani, da je Švica nazadnjaška in zaostala, ker nimajo Dražgoš, Stanovnika in Liberalne akademije...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

GregiB ::
IMHO se je danes rok trajanja LGV skrajšal na max 4 leta oz. do naslednjih volitev...
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

djordjevic ::
Nadcar Pezdir s pentagramom na hrbtu! :)
Rotting Christ, no less.

Edit: Pulover je od Bathory. Običajno skače okoli z eno super retro Rotting Christ majico.
No grave is deep enough to keep us in chains.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: djordjevic ()

jype ::
GregiB> IMHO se je danes rok trajanja LGV skrajšal na max 4 leta oz. do naslednjih volitev...
Misliš Pozitivne Slovenije? Še sreča.
Misliš Pozitivne Slovenije? Še sreča.

Ramon dekers ::
Rotting Christ, no less. Če bojo šli v koalicijo tudi z NSi, se niti približno ne bo smel prikazati takšen pred Ljudmilo.
Pa kaj imaš ti proti Ljudmili? Nevem kaj vas moti...WTF.

Pšenični ::
Virant dons.... "Teza o izigravanju volilnega rezultata s strani vseh, ki nočejo z Jankovićem v koalicijo, je zgrešena."

Libertarian ::
Edin resno izzvan človek lahko trdi da je Jankovič bolj primeren za mandatarja kot Janša...kot tudi da je Janša bolj primeren od Viranta za mandatarja fyi ;)
Sic semper tyrannis

luli ::
luli> Še malo, pa gredo naši jugopartizani na Ceco. Tam bodo znova slavili poraz.
Dokler vam komunistični upokojenci omogočajo sestavo vlade, se lahko veselite zmage.
Poslušal pa bomo očitno le še govejo muziko in pedofilsko zvonenje, ker je to naravno.
Te frustracije pa morajo biti res grozne. Si siguren, da ne bi obiskal kakšnega terapevta?

Double_J ::
Tako kot sem napovedal že pred tedni: koalicija, ki je izvolila predsednika državnega zbora, bo izvolila tudi predsednika vlade!
Pavel Gantar, Zares, na Twitterju
Ali so se že vdali v usodo?
Dve šivanki...

Daedalus ::
IMHO se je danes rok trajanja LGV skrajšal na max 4 leta oz. do naslednjih volitev...
Care to explain?
Virant dons.... "Teza o izigravanju volilnega rezultata s strani vseh, ki nočejo z Jankovićem v koalicijo, je zgrešena."
Ja. Folk ne dojame, da volitve talajo karte. Ne dolocajo mandatarja avtomaticno.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Bellatrix ::
Ramon dekers> Tisti ki smo volili SDS smo ga zaradi Janezka. On bo ostal.
Ne, ne bo, ker bo z njim na čelu SDS postala ene tolk pomembna kot SNS.
LZJ pa bo z Jankovicem tolk pomembna kot LDS.
People are quick to judge and slow to correct themselves.

luli> Te frustracije pa morajo biti res grozne. Si siguren, da ne bi obiskal kakšnega terapevta?
Jaz? Mene ni strah Cece, goveja muzika je pa itak samo še na avtobusu za Moravče (se bo pa to spremenilo, ko bodo na oblasti zastopniki interesov pedofilske zveze slovenije).
Bellatrix> LZJ pa bo z Jankovicem tolk pomembna kot LDS.
Preveč, torej.
Jaz? Mene ni strah Cece, goveja muzika je pa itak samo še na avtobusu za Moravče (se bo pa to spremenilo, ko bodo na oblasti zastopniki interesov pedofilske zveze slovenije).
Preveč, torej.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()

@nny ::
djordjevic je izjavil:
Če bojo šli v koalicijo tudi z NSi, se niti približno ne bo smel prikazati takšen pred Ljudmilo.
Zakaj se pa ne bi smel pokazat pred Ljudmilo?
Če ona nosi križ, lahko tudi on pentagram. Stanovnik pa triglavko z rdečo zvezdo.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: @nny ()

Jaz? Mene ni strah Cece, goveja muzika je pa itak samo še na avtobusu za Moravče.
ceca je luštna punca. Se je ne bi branil v postelji.
Preveč, torej.
ah dolgočasen sarkazem.

luli> Te frustracije pa morajo biti res grozne. Si siguren, da ne bi obiskal kakšnega terapevta?
Preveč, torej.
Katero stranko si ze ti volil ?
Nekako se mi zdi da si spremenil dolocena stalisca!

Bellatrix> Katero stranko si ze ti volil ?
Pahorja, ker je najmanj zmerjal (in ker bi rad malo delo in pokojninsko reformo). Sem nameraval Viranta, pa se mi je zdelo preveč zavržno, da je protizakonito pobral nadomestilo za brezposelnost, ko ni bil brez posla.
Pahorja, ker je najmanj zmerjal (in ker bi rad malo delo in pokojninsko reformo). Sem nameraval Viranta, pa se mi je zdelo preveč zavržno, da je protizakonito pobral nadomestilo za brezposelnost, ko ni bil brez posla.

djordjevic je izjavil:
Če bojo šli v koalicijo tudi z NSi, se niti približno ne bo smel prikazati takšen pred Ljudmilo.
Zakaj se pa ne bi smel pokazat pred Ljudmilo?
Če ona nosi križ, lahko tudi on pentagram.
Malo heca mora biti. Drugače pa, da se ve, o čem govorimo:
Epic.

GregiB ::
Care to explain?
Why not... Tipičnega Virantovega volilca vidim kot tistega, ki je verjel v floskule o državotvornosti LGV, delovanju v prid države. Ta volilec ni "desničar", ne "levičar". Mislim pa, da je k glasu za Viranta pripomoglo tudi to, da se je veliko sicer bolj levo orientiranih volilcev vdalo v usodo, da bo volitve dobil SDS in so Viranta volili, kot glas razuma v SDSovi vladi... In ti volilci so danes po mojem dobili danes klofuto... Ampak... zgolj moje mnenje... na nivo tukajšnih današnjih komentarjev se ne bi spuščal, brez zamere....
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

good choice.

Okapi ::
Care to explain?Zelo preprosto - veliko tistih, ki so ga volili, ga je volilo zato, ker hočejo imeti desno od sredine alternativo JJ. Na naslednjih volitvah svoje napake ne bodo ponovili.
O.

Ramon dekers> ah dolgočasen sarkazem.
Nikakor ne. Forum vsebuje vrsto mojih prispevkov, v katerih izražam nasprotovanje tako skrpucalu od programa LZJ, kot tudi njegovi garnituri. Prav tako ti ne bo težko poiskat moje kritike LDS.
Nikakor ne. Forum vsebuje vrsto mojih prispevkov, v katerih izražam nasprotovanje tako skrpucalu od programa LZJ, kot tudi njegovi garnituri. Prav tako ti ne bo težko poiskat moje kritike LDS.

Why not... Tipičnega Virantovega volilca vidim kot tistega, ki je verjel v floskule o državotvornosti LGV, delovanju v prid države. Ta volilec ni "desničar", ne "levičar". Mislim pa, da je k glasu za Viranta pripomoglo tudi to, da se je veliko sicer bolj levo orientiranih volilcev vdalo v usodo, da bo volitve dobil SDS in so Viranta volili, kot glas razuma v SDSovi vladi...
Bo za marsikaterega kar držalo, ja. Klofuta pa je celotno cincanje in endless licitiranje.

teh je zelo, zelo malo. Večinoma častiš katarino kresal po drugi strani pa pljuvaš po ljudmili. Shame on you!
Sicer pa kdo je po tvoje sploh primeren za koalicijo? SDS ne, PS NE, desus itak ne...Ti bi bil najraje za zares.

Matako ::
Ja. Folk ne dojame, da volitve talajo karte. Ne dolocajo mandatarja avtomaticno.
Ni kaj dojeti. Na volitvah se podaljuje _mandate_ poslancem, da potem delajo odločitve. Licenco, če želite.
Ne vem, kaj ni jasno? Bojim se, da večina res hodi na volitve ne da bi vedeli, za kaj gre. In potem še tarnajo nad tistimi, ki ne grejo.
/\/\.K.

Ramon dekers> teh je zelo, zelo malo. Večinoma častiš katarino kresal po drugi strani pa pljuvaš po ljudmili. Shame on you!
To je laž. Spoštujem izvedena obljubljena dejanja Katarine Kresal. Nje pač ne. Morda bi jo, če ne bi tajila davkov in se šla korupcije. V olajševalno okoliščino ji štejem, da je odstopila - in zdaj naj odstopljena ostane.
To je laž. Spoštujem izvedena obljubljena dejanja Katarine Kresal. Nje pač ne. Morda bi jo, če ne bi tajila davkov in se šla korupcije. V olajševalno okoliščino ji štejem, da je odstopila - in zdaj naj odstopljena ostane.

Care to explain?Zelo preprosto - veliko tistih, ki so ga volili, ga je volilo zato, ker hočejo imeti desno od sredine alternativo JJ. Na naslednjih volitvah svoje napake ne bodo ponovili.
O.
Tale "zelo preprosto" me na nekoga spominja.
Oba s svojim zelo preprosto bluzita tja v tri dni. Oba sta nasrana na proračun in oba bi rada delila svetovno pamet ki izvira nekje v srbskih Sralovcih.

Ramon dekers> Sicer pa kdo je po tvoje sploh primeren za koalicijo? SDS ne, PS NE, desus itak ne...Ti bi bil najraje za zares.
Nope. Sem _točno_ napisal, kaj bi bila v trenutnem mandatu dobra koalicija. SDS, SD, LGV in morda SLS.
luli> Oba s svojim zelo preprosto bluzita tja v tri dni. Oba sta nasrana na proračun in oba bi rada delila svetovno pamet ki izvira nekje v srbskih Sralovcih.
Kaj zdej, je žena že zunaj?
Nope. Sem _točno_ napisal, kaj bi bila v trenutnem mandatu dobra koalicija. SDS, SD, LGV in morda SLS.
luli> Oba s svojim zelo preprosto bluzita tja v tri dni. Oba sta nasrana na proračun in oba bi rada delila svetovno pamet ki izvira nekje v srbskih Sralovcih.

o a res? In odstopila je šele ko je dojela da na volitvah ni zmagala. Zakaj ni že prej.
Čisto nič ne lažem po ljudmili pljuvaš, kk pa hvališ!
in to izjaviš ti?** Hmm pa Nsi si pozabil, ona stoji za Janezovim hrbtom. Zvestoba do groba:)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ramon dekers ()

Ramon dekers> o a res? In odstopila je šele ko je dojela da na volitvah ni zmagala. Zakaj ni že prej.
A to mene sprašuješ? Nisem njen skrbnik.
Ramon dekers> Čisto nič ne lažem po ljudmili pljuvaš, kk pa hvališ!
Ljudmila bi otrokom vzela pravico do dveh staršev, KK pač ne.
A to mene sprašuješ? Nisem njen skrbnik.
Ramon dekers> Čisto nič ne lažem po ljudmili pljuvaš, kk pa hvališ!

T-h-o-r ::
ljudmila bi ljudem odvzela tudi pravico, da NE postanejo straši :D
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

jah glej vsak ima svoje, katarina kresal je koruptivno pokvarjen sprevržena gospodična, ki stalno laže, medtem ko se ljudmila ravna po krščanski konzervativni etiki. Kaj je zdaj bolj moralno, beat me,

Ramon dekers> Sicer pa kdo je po tvoje sploh primeren za koalicijo? SDS ne, PS NE, desus itak ne...Ti bi bil najraje za zares.
Pa tvoja? Pleše na kakem govejem špilu, da končno lahko dobi dedca?

ne, ampak podpira ljudmilo pri njenih fundamentalističnih idejah

oracle ::
Ramon dekers je izjavil:
jah glej vsak ima svoje, katarina kresal je koruptivno pokvarjen sprevržena gospodična, ki stalno laže, medtem ko se ljudmila ravna po krščanski konzervativni etiki. Kaj je zdaj bolj moralno, beat me,
Krščanstvo nima nobene etike. Zelo me žalosti, kako ljudje tega ne uspejo razumet.

Krščanstvo nima nobene etike. Zelo me žalosti, kako ljudje tega ne uspejo razumet.
komunizem tudi ne.

Ona bi ves bullshit, kar ga je v Bibliji, prepisala v zakonodajo.
http://www.ljudmilanovak.org/ljudmila-n...
luli> Pa tvoja? Pleše na kakem govejem špilu, da končno lahko dobi dedca?
Fino se ma, ker ni vpletena v davčne utaje.

Ramon dekers je izjavil:
Etika je določena skozi čas in družbo. Razen če si prepričan, da lahko ti določiš standarde.

še sreča, da razen tistih par 80 letnikov, komunizma ni več
@ ramon
@ ramon

Ramon dekers> komunizem tudi ne.
A poznaš kakega komunista?
luli> Etika je določena skozi čas in družbo. Razen če si prepričan, da lahko ti določiš standarde.
Sem, ja: http://www.un.org/en/documents/udhr/
A poznaš kakega komunista?
luli> Etika je določena skozi čas in družbo. Razen če si prepričan, da lahko ti določiš standarde.
Sem, ja: http://www.un.org/en/documents/udhr/

Ramon dekers> Pa saj vam bo kmalu zmanjkalo tehtnih argumentov.
No, za zdaj jih, kot pravilno impliciraš, še imamo.
Ramon dekers> Najprej zrihtajmo gospodarstvo, delovna mesta, redne plače, inšpekcije, potem pa se pa lahko pogovarjamo o dveh ženah.
A, take da so prioritete? No, Ljudmila že ve, kako gre po vrsti: http://www.ljudmilanovak.org/ljudmila-n...
Ramon dekers> Najprej zrihtajmo gospodarstvo, delovna mesta, redne plače, inšpekcije, potem pa se pa lahko pogovarjamo o dveh ženah.
A, take da so prioritete? No, Ljudmila že ve, kako gre po vrsti: http://www.ljudmilanovak.org/ljudmila-n...

drobničev mandat, pa kot da se ni zgodil

Zdej ne razumem necesa
recimo da jankovica na glasovanju ne podprejo
nekateri mediji pravijo da mora predsednik podeliti mandat drugi osebi
tu na forumu jih veliko trdi da zadostuje 10 poslancev
kaj torej ?
recimo da jankovica na glasovanju ne podprejo
nekateri mediji pravijo da mora predsednik podeliti mandat drugi osebi
tu na forumu jih veliko trdi da zadostuje 10 poslancev
kaj torej ?

samo zelo slabo držijo vodo, glede na tisto kar ste izbrali oz. si izbral v prejšnih volitvah ti. Tisti ki pa niso volili naj bodo pa itak tiho.

Ona bi ves bullshit, kar ga je v Bibliji, prepisala v zakonodajo.
Saj sem ponosen na njo. Dokler je kradla komunistom je bila novodobni Robin Hood. V kolikor bo šefica Ljudmila, bova dala vse nazaj kot ofer.

boljše to kot poročen s Sinico.