Forum » Loža » Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]
Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]
Temo vidijo: vsi

djordjevic ::
Ja, čisto pošteno bo do konca sesul gospodarstvo, ki diha na škrge. Bravo, Double_J. Evo, živi dokaz si, da te baš boli K za vsebino. Glavno, da je desna embalaža. 
Itak - SDS, LGV, NSi, SLS in Desus plus manjšinca. Zelo udobna večina, v bistvu. Edino, kar me v tej kombinaciji tolaži, je, da bo LGV držal na ketni psihote iz SDS in NSi. Upam vsaj.

Itak - SDS, LGV, NSi, SLS in Desus plus manjšinca. Zelo udobna večina, v bistvu. Edino, kar me v tej kombinaciji tolaži, je, da bo LGV držal na ketni psihote iz SDS in NSi. Upam vsaj.
No grave is deep enough to keep us in chains.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: djordjevic ()

Mr.B ::
Mussomellija izjavi,
Mislil sem da bom počil od smeha....
PS lahko Ameri malo namignejo pa Interpol malo pomižikne in začasno blokira malo Ciperkse račune, pa se lahko Sloweni po prsih tepejo...
da on ne zna dobro Slovensko, no morda pa Janković nezna dobro Angleško, pa je bil zato v zadregi da se ni sestal z njim.

PS lahko Ameri malo namignejo pa Interpol malo pomižikne in začasno blokira malo Ciperkse račune, pa se lahko Sloweni po prsih tepejo...
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

Ramon dekers ::
Ja, čisto pošteno bo do konca sesul gospodarstvo, ki diha na škrge. Bravo, Double_J. Evo, živi dokaz si, da te baš boli K za vsebino. Glavno, da je desna embalaža.
leva embalaža je že od leta 45 dalje. Ni panike, desna večjih fejlov ne more napravit kot leva. Brez skrbi
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: teac ()

jype ::
Veleposlanik> OK, I have figured it out. Saying I wish that the next government of Slovenia will bridge the chasm between Left and Right and represent all the Slovene people is "inappropriate" and "interference." But nearly the entire media and many politicians blindly believing a silly and inaccurate accusation that I want to "mediate" is appropriate and reasonable. Fascinating.
Z njim se 100% strinjam - dela, kot se od njega pričakuje in spodobi, če si američan.
Double_J> Žerjav je pošten...
To je en deda na televiziji tut za Jankovića reku.
Karaya 52> Ne morejo pa biti pogovori "izdajstvo in hlapcevanje".
No, o tem bi moral Stanovnik vedeti precej, glede na to da je spremljal tudi pogajanja partizanske in nemške vojske, ampak to sploh ni tisto, kar je trdil. Trdil je to, da ne more veleposlanik ZDA bit mediator pri sestavljanju nove vlade, kar povsem drži, še posebej v luči tega, da očitno ne razume kaj v Sloveniji pomeni levica in kaj desnica.
Z njim se 100% strinjam - dela, kot se od njega pričakuje in spodobi, če si američan.
Double_J> Žerjav je pošten...
To je en deda na televiziji tut za Jankovića reku.
Karaya 52> Ne morejo pa biti pogovori "izdajstvo in hlapcevanje".
No, o tem bi moral Stanovnik vedeti precej, glede na to da je spremljal tudi pogajanja partizanske in nemške vojske, ampak to sploh ni tisto, kar je trdil. Trdil je to, da ne more veleposlanik ZDA bit mediator pri sestavljanju nove vlade, kar povsem drži, še posebej v luči tega, da očitno ne razume kaj v Sloveniji pomeni levica in kaj desnica.

Pšenični ::
lowIq fail Jurčka, Damjana in njunega fotra de
Še Desus, če bo šel na desno, vsaj pol da ga gre.....potem je verjetno konec imperija Jankovič. No sicer zna bit zdej še napeto. Ker se gre za politično in materijalno preživetje določnih krogov. Kakor mi je znano imajo na Dobu dva nova prizidka, tko da kapacitete so.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pšenični ()

Phil ::
djordjevic je izjavil:
Jaz bi imel notri še Pahorja s parimi poslanci. Karl žal ni zanesljiv koalicijski partner.

Ramon dekers> leva embalaža je že od leta 45 dalje. Ni panike, desna večjih fejlov ne more napravit kot leva. Brez skrbi
Ja, vem, desna nas ne bi spravila v EU.

Eh, Desus bo spet mlinski kamen. Kot vedno. Saj to je menda jasno.

PacificBlue ::
djordjevic je izjavil:
V bistvu se mora vsak vprašati, ali je Stanovnik pozabil, da je od druge svetovne vojne minilo ža praktično 70 let. Če človek živi v tistih časih, potem res ne more biti drugače s situacijo levice v Sloveniji.
+1 V nedeljo sem se spraševal koji k. nam je takšnih procesij treba? Da se spominjamo napak in zločinov, ki jih ne smemo nikoli več ponoviti?Pa ja de! Fraza vsekakor pride prav, žal gre imho zgolj za ohranjanje kontinuitete in vsako leto večji show!
Spomin naj ostane, je čisto prav, ampak naj tja hodi folk zasebno, če se jim zdi, da je treba svečke prižigat. Vsako leto prirejat pasje procesije vsaki petnajsti dan, da se jih lahko ugrabi za politično agitacijo - ne, hvala.
Sem enakega mnenja. Seveda se mi poraja vprasanje a ljudje gor hodijo zaradi Stanovnika, Kučana in Turka ali zaradi spomina na žrtve pobojev.
Stanovnik mi daje občutek, kot da je old messiah. Definitely not new, but old.
I’m out.
:3
:3

djordjevic> Eh, Desus bo spet mlinski kamen. Kot vedno. Saj to je menda jasno.
Naj namesto Karla vzamejo Pahorja v koalicijo.
Naj namesto Karla vzamejo Pahorja v koalicijo.

ja glede na tvojo večno željo bi prišlo nazaj v yugo.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Loocas ()

Ramon dekers> ja glede na tvojo večno željo bi prišlo nazaj v yugo.
Kaj pa ti? Še vedno pretepaš ženo?
telbanc> Najprej zakonik
Ustavno sodišče nima prav dosti izbire. Klerofašistov to sicer ne moti - so ga že vajeni ignorirat.
telbanc> Najprej zakonik
Ustavno sodišče nima prav dosti izbire. Klerofašistov to sicer ne moti - so ga že vajeni ignorirat.

Ramon dekers je izjavil:
leva embalaža je že od leta 45 dalje. Ni panike, desna večjih fejlov ne more napravit kot leva. Brez skrbi
Si poslušal ti Žerjava, ko je naneslo na gospodarstvo? On je imo od vseh kandidatov na volitvah največji zagovornik nacionalnega interesa. In to tistega, ki bi nas vse skupaj moral najbolj skrbeti.

@nny ::
Prav sem imela s presenečenjem.
Zmagovalec volitev 2011 je Virant, dr. Gregor. Ne Zoki, ne JJ.
Kaj ta tip dela, je za popiz...
Hočem vlado, kakršnokoli. Delujočo!

luli ::

Double_J ::
OK, zaenkrat moja rit (moj volilni glas) ostaja ne-posiljen.
Si precej tvegal. Saj sedaj bom tudi jaz volil za njih, do sedaj so bili preveliko tveganje...
Najprej zakonik, zdej tole.....levici se "nikakor ne odpre". Jutri bomo sicer videli, kaj bo z Desusom.
Desus ga bo zapečatil...
Dve šivanki...

imam kar dve, obe sta neizmerno srečni. Bom predlagal zakon ki mi bo to omogočal, upam da ga podpreš.
Katerih klerofaštivov? O kom govoriš?

Ganon ::
Govorim že od samega začetka in to se bo očitno tudi zgodilo. SDS + SLS + DLGV + DeSUS + NSi, kar je edino pravilno.

luli> Ne poznam pa enega, ki zlorablja otroke!
Ja? Koga pa?
Ramon dekers> Katerih klerofaštivov? O kom govoriš?
O tistih, ki otroku odrekajo pravico do dveh staršev.
Ganon> DeSUS + NSi, kar je edino pravilno.
Kakšna žalost.
Ja? Koga pa?
Ramon dekers> Katerih klerofaštivov? O kom govoriš?
Ganon> DeSUS + NSi, kar je edino pravilno.
Kakšna žalost.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()

Karaya 52 ::
Js bi vsem bodocim predsednikom strank v vladi svetoval, da si razdelijo protokolarne funkcije, ministerska pa prepustijo drugim. Jansa naj bo mandatar. Ljubica Jelusic je lahko ministrica za obrambo, ker je dobra, pa se SD dobijo na svojo stran.

Si poslušal ti Žerjava, ko je naneslo na gospodarstvo? On je imo od vseh kandidatov na volitvah največji zagovornik nacionalnega interesa. In to tistega, ki bi nas vse skupaj moral najbolj skrbeti.
ne, ne. Vsak dan gledam poslovanje Zorana Jankoviča. Biser ki nas bo popeljal v višji standard. Sicer pa ti si kot veter piha si za žerjava, ki je baje pošten a ne za JJ. Vseeno pa ti je najbolj po volji Jankovič, ker veliko dela za Ljubljano. Podprl si pa Viranta.

Pa saj otroci imajo pravico do dveh staršev? O čem govoriš?

noraguta ::
eh sej na konc koncev če pomislimo je bila edina mogoča trdna koalicaj ps-sds. med dvem strankam je možno uskladit program. ok ps ga niti nima ampak vseen. sam jeba jankoviča je njegov anti janša program. zaradi njega je dobil volitve, ampak to je pa tudi vse. Sdsju se pa na koncu tud jebe.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

Ramon dekers> Pa saj otroci imajo pravico do dveh staršev? O čem govoriš?
Otroci dveh homoseksualnih staršev te pravice očitno nimajo.

Če že mislijo desni sestavit vlado, naj se vsaj potrudijo in dajo na odgovorna mesta ljudi, ki imajo kaj pojma o resorju, ki naj bi ga vodili. Jebiga, Žerjav za gospodarstvo ni, pa če se na trepalnice obrneš.

Ramon dekers> tole pa ni najlepše od tebe. Si tudi doma takšen ko ti butne ven? Upam da kak mode bere tole.
Samo pokazal sem mu, kakšen je njegov nivo (zelo natančno).
Lahko bi tudi napisal "Kako kej, luli? Še vedno ženo zlorabljaš za davčne utaje?", pa nisem tako zloben kot on.
Lahko bi tudi napisal "Kako kej, luli? Še vedno ženo zlorabljaš za davčne utaje?", pa nisem tako zloben kot on.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()

Jaz tudi nimam pravice imeti dveh žen? Ali pač? Pa si to neizbežno želim.

Ramon dekers> Jaz tudi nimam pravice imeti dveh žen? Ali pač? Pa si to neizbežno želim.
Podpiram te.
Podpiram te.

nop. S tem kažeš samo omejenost samega sebe.

luli ::
Karaya 52> pa se SD dobijo na svojo stran.
In ne potrebujejo edine stranke, ki ne more sprejeti pokojninske reforme.
luli> Za svoje frustracije si s partnerjem odprita svojo temo!
Fuck you too, asshole.
Zleda, da nisi rastel v popolni družini. Se vidi po obnašanju veš! Sta atija grdo govorila?
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Daedalus ()

Ramon dekers je izjavil:
Jaz tudi nimam pravice imeti dveh žen? Ali pač? Pa si to neizbežno želim.
Misliš, neizmerno. Pa v tej svoji ihti si celo postavil valid argument. Neverjetno.

T-h-o-r ::
tudi jaz podpiram ramona, da lahko ima 2 ženi
ali pa 1 ženo in 1 moža
ali pa 1 ženo in 1 moža
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Daedalus ::
Prav sem imela s presenečenjem.
Virant je med drugim predlagal vlado narodne enotnosti. Pa so ga "tavelki" ignorirali. Res ne razumem, kaj ti gre tako v nos. Pac zna odigrat s svojimi kartami. Da bo DL kljucna stranka, je bilo jasno takoj po volitvah.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

oracle ::

oldguy ::
Dejte nehat bit kreteni...a lahko?
Moj comment je, da bo Virant naslednje volitve imel volilca več. Glede na našo politično kulturo je namreč eden redkih, ki se dejansko obnaša kot politik, katerega me ni sram.
Moj comment je, da bo Virant naslednje volitve imel volilca več. Glede na našo politično kulturo je namreč eden redkih, ki se dejansko obnaša kot politik, katerega me ni sram.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oldguy ()

z vstopom NSI V vlado pričakujemo
poskus prepovedi splava
poskus uvedbe verouka v šole
poskus obveznega krsta ob rojstvu
posksus cerkev spraviti v vse pore javnega in zasebnega življenja
poskus prepovedati kontracepcijo
poskus prepovedi splava
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: T-h-o-r ()

marijancek ::
thor kaj ti kadiš? ali je samo komunistična propaganda tako učinkovita pri tebi?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: marijancek ()

poslušam ljudmilo novak v medijih
also, spominjam se drobničevega mandata
also, spominjam se drobničevega mandata
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: T-h-o-r ()

Sej zdej so tvoji zmagal, ti nau treba vrnt, kar si nakradu.
o kom govoriš? Naši vaši...Jaz bi privoščil zmago ZJ. Ti očitno tega nisi sposoben ZA JJ. Mater hitro debatiramo, kar prehitro, hujš kot FB.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ramon dekers ()

http://www.reporter.si/slovenija/virant...
"Janković ima tako zaenkrat le načelno podporo 28 poslancev Pozitivne Slovenije in 10 poslancev SD, kar pa ni dovolj za potrditev v DZ. Potrebuje namreč 46 poslanskih glasov, podporo pa so mu že odrekle SDS, Lista Virant, SLS in NSi. DeSUS bo o podpori Jankoviću odločal v torek, prav tako je še nejasna podpora dveh poslancev manjšin. Oba sta namreč napovedala, da v primeru tesnega izida ne bosta jezička na tehtnici."
"jype se je že začel kregat vsenaokoli, ker bo nsi v vladi."
Jbg, "Klerofašisti prihajajo". Tko jih imenuje.....(PS; Yipe, prenosnik si že dezinficiral?)
"Janković ima tako zaenkrat le načelno podporo 28 poslancev Pozitivne Slovenije in 10 poslancev SD, kar pa ni dovolj za potrditev v DZ. Potrebuje namreč 46 poslanskih glasov, podporo pa so mu že odrekle SDS, Lista Virant, SLS in NSi. DeSUS bo o podpori Jankoviću odločal v torek, prav tako je še nejasna podpora dveh poslancev manjšin. Oba sta namreč napovedala, da v primeru tesnega izida ne bosta jezička na tehtnici."
"jype se je že začel kregat vsenaokoli, ker bo nsi v vladi."
Jbg, "Klerofašisti prihajajo". Tko jih imenuje.....(PS; Yipe, prenosnik si že dezinficiral?)

Strong stuff, tale Ljudmila.
Ramon dekers> Ti očitno tega nisi sposoben ZA JJ.
Ne, res ne. Všeč mi je, da se je Virant odrekel Zokiju, ni mi pa všeč, da to pomeni, da bo spet JJ počel neumnosti.
Ne, res ne. Všeč mi je, da se je Virant odrekel Zokiju, ni mi pa všeč, da to pomeni, da bo spet JJ počel neumnosti.

seveda
saj s tem pričakujemo
poskus prepovedi splava
ah daj no. A res ne moremo priti do mediane. Komunizem ali cerkvene dogme...

mediana je
sd, sds, lgv, sls
sd, sds, lgv, sls

Strong stuff, tale Ljudmila.
To. Točno to.

Okapi ::
Da bo DL kljucna stranka, je bilo jasno takoj po volitvah.V resnici je bilo to jasno že skoraj en mesec pred volitvami.
O.