» »

Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]

Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]

Temo vidijo: vsi
««
98 / 162
»»

Pšenični ::

"telbanc> In zdej bi radi pa še, da gre v vašo koalicijo.......najmanj smešno in naivno.

Vseeno mi je, kdo bo vladajoča koalicija, dokler ne bo v njej najprej poskrbljeno za interese RKC, potem pa šele za vse ostalo."

"telbanc> Vse sem ti lepo razložil in podpru s statističnimi podatki.

Ne, nisi. Izmikal si se, lagal (PaX_MaN je postregel s statistiko, ki je očitno pokazala, da tvoje klerikalno propagandno gradivo laže) in opletal z rečmi, ki si jih prebral ali slišal od RKC."

OK, umiri konje. Te vidim, kako ti že pene silijo na usta....

Vsak ne more razmišljat po tvoje. Probej to razumet. Če sem proti družinskemu zakoniku, nisem prec "klerikalni aktivist"...imam svoje razlog in sem jh navedel.

S tole koalicijo se vleče, ker Jankovič ne more nikamor, ker ostali komej čakajo da ga zjebejo. Karli, ima zamero, ker so ga v prejnjem mandatu odvrgli ko konjsko figo. Virant, ne verjamem , da je tko glup, da bo šel not.......

jype ::

telbanc> Vsak ne more razmišljat po tvoje. Probej to razumet. Če sem proti družinskemu zakoniku, nisem prec "klerikalni aktivist"...imam svoje razlog in sem jh navedel.

Ne, nisi jih! Niti enega! Navedel si reči, ki niso resnične, zato ne morejo biti razlogi proti družinskemu zakoniku (ali čemurkoli drugemu).

telbanc> S tole koalicijo se vleče, ker Jankovič ne more nikamor, ker ostali komej čakajo da ga zjebejo. Karli, ima zamero, ker so ga v prejnjem mandatu odvrgli ko konjsko figo. Virant, ne verjamem , da je tko glup, da bo šel not.......

Dobro je, da se vleče - pretirano hitenje pri teh rečeh je vedno škodljivo in povzroča težave takrat, ko je najbolj kritično, da so te že rešene.

USS Liberty ::

Svašta. Pa si ti že kdaj videl Ljudmilo?

Kaj sploh hočeš s tem vprašanjem "če sem že kdaj videl Ljudmilo?"
A hočeš rečt, da je grda? A si nestrpen in ljudi ocenjuješ po njihovem izgledu?

Poglej enkrat njen page. Aja, ni treba, "zdrava kmečka pamet" je vsekakor nekaj najboljšega, imaš prav.

Od Ljudmile page ni nič posebnega, je pa še vedno dosti boljši od tistih modrcev in gat, ki jih je po svojem pageu obešala in se smešila "Slovenka leta"...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

"Ne, nisi jih! Niti enega! Navedel si reči, ki niso resnične, zato ne morejo biti razlogi proti družinskemu zakoniku (ali čemurkoli drugemu)."

Statistika ne laže, je pa za Gey "sanjače" ubijajoča, neizprosna. Meni se zdijo eni razlogi zadosti težki, za druge razumljivo ne. To je stvar debate, prepričanja....(PS,nehajva trolat po temi)

Torej preidimo k bistvu...

"Lista Virant bo v ponedeljek odločala o obeh pogodbah - o zavezi, ki jo je podpisala z Jankovićevo PS, SD in Desusom, pa tudi o pogodbi, ki jo usklajujejo s strankami SDS, SLS in NSi. Takrat bo torej jasno, ali bo Janković v parlamentu dobil večino glasov."

Zgodovina sprememb…

USS Liberty> A hočeš rečt, da je grda? A si nestrpen in ljudi ocenjuješ po njihovem izgledu?

Ne, če si videl, kaj zastopa in predstavlja, jasno. Koga briga, kakšna je videt. Če bi se odločal po izgledu sploh nisem prepričan, če ne bi Ljudmile postavil pred Kresalovo (ker Kresalova daje vtis, da gre za nekakšno manekenko, ne pa za načelno žensko z integriteto (no, to zdaj že vemo, da ni).

USS Liberty> Od Ljudmile page ni nič posebnega, je pa še vedno dosti boljši od tistih modrcev in gat, ki jih je po svojem pageu obešala in se smešila "Slovenka leta"...

Se strinjam - skrbi me vsebina. Njeno poenostavljanje kompleksnih vprašanj, njena podrejenost cerkveni dogmi.

telbanc> Statistika ne laže, je pa za Gey "sanjače" ubijajoča, neizprosna. Meni se zdijo eni razlogi zadosti težki, za druge razumljivo ne. To je stvar debate, prepričanja....(PS,nehajva trolat po temi)

Ne, statistika ne laže - lažejo napačni podatki, ki si jih prilepil v temo.

Gavran ::

jype je izjavil:

Kar je pomembno je, da klerikalni interesi ostanejo zunaj koalicije, da se ne bomo spet premikali nazaj v času.

Kaj je "nazaj" in kaj "naprej" v času je popolnoma nepomembno - če smatraš leve (komuniste) kot napredek naj te spomnim, da državljani komunističnih držav (Severna koreja, Kuba, pa tudi bivših komunističnih držav kot Poljska , Rusija ali Slovaška da ne omenjam držav bivše SFRJ) živijo bistveno slabše (mnogo nižji življenjski standard) kot "klerikalne" države (Nemčija, Avstrija, ZDA, italija,...)

Normalnega državljana bi moral predvsem zanimati standard življenja ne pa barva škornja, ki ti stoji na glavi.
Bodimo strpni do virusov. Tudi virusi gripe, prehlada in AIDSa morajo živeti.

"Ne, statistika ne laže - lažejo napačni podatki, ki si jih prilepil v temo."

Zadeve preposto ne razumeš.

http://www.zurnal24.si/med-sestankom-ce...

"Janša, Virant, Žerjav in Novakova sestankujejo v gostilni v okolici Ljubljane. Med sestankom so Žerjavu neznanci razbili avtomobil."

"Janez Janša iz SDS, Radovan Žerjav iz SLS, Gregor Virant iz Liste Virant in Ljudmila Novak iz NSi so se sestali na sestanku, o katerem govorijo o morebitnem sodelovanju. Virant je na sestanek prišel že potem, ko je njegova stranka parafirala koalicijsko pogodbo za vlado pod vodstvom Zorana Jankovića."

Zgodovina sprememb…

Bellatrix ::

To je pomojm en bulšit. Tole od žurnala mislim.
People are quick to judge and slow to correct themselves.

Bellatrix je izjavil:

To je pomojm en bulšit. Tole od žurnala mislim.

Povzeli so že drugi mediji. Sicer je zadeva resna, zgleda da levici stvari polzijo iz rok.

Double_J ::

Žurnal24.si poroča, da je bil Žerjavov BMW med sestankom SLS-a, Liste Virant in NSi-ja s SDS-om v gostilni v okolici Ljubljane tarča napada. Kot poročajo, se je mimo pripeljala skupina mladeničev, eden je skočil iz avtomobila in z neznanim predmetom razbil voznikovo steklo. Zatem so se odpeljali v neznano.

A takole! To me spominja na Sirijo...
Dve šivanki...

Gavran> Normalnega državljana bi moral predvsem zanimati standard življenja ne pa barva škornja, ki ti stoji na glavi.

Tako je. Jaz ne želim _nobenega_ škornja, zato mi nič ne diši, da bi rdeči škorenj (ki ga že 20 let ni več) zamenjal črni.

ZaphodBB ::

Kakšne barve je pa ta škorenj zadnjih 20 let?

Double_J je izjavil:

Žurnal24.si poroča, da je bil Žerjavov BMW med sestankom SLS-a, Liste Virant in NSi-ja s SDS-om v gostilni v okolici Ljubljane tarča napada. Kot poročajo, se je mimo pripeljala skupina mladeničev, eden je skočil iz avtomobila in z neznanim predmetom razbil voznikovo steklo. Zatem so se odpeljali v neznano.

A takole! To me spominja na Sirijo...

"Tako je. Jaz ne želim _nobenega_ škornja, zato mi nič ne diši, da bi rdeči škorenj (ki ga že 20 let ni več) zamenjal črni. "

Kaj je zdej škorenj čevelj, mokasini,.....

Zgleda da desnico skozi zasledujejo in jim grozijo. Ko v kakšnem mafijskem filmu.

Seveda je vse delo "mularije" in "čisto naklučje."

Zgodovina sprememb…

Stara komunistična mafija je v strukturo slovenske "demokracije" vpletena tako visoko, da je možnost katarze enaka padcu meteorita na predzadnji strešnik sosedove hiše.

Zanimivo da so že cel dan poročali, da je Janša nekje v Lukovici v gostilni. Kaj ga zasledujejo ali kaj, Erjavec se je kar ustrašil in ni prišel hehe...
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Double_J ()

Double_J je izjavil:

Zanimivo da so že cel dan poročali, da je Janša nekje v Lukovici v gostilni. Kaj ga zasledujejo ali kaj, Erjavec se je kar ustrašil in ni prišel hehe...

Lol... očitno ima res dostop do tajnih informacij... a kdo ve če je Erjavec pred kratkim kupil nov avto ?

tud na rtvslo je sedaj novica... seveda je vse povzeto iz žurnala24, kar še vedno ne predstavlja verodostojnosti članka.
http://www.rtvslo.si/slovenija/med-sest...

Zgodovina sprememb…

luli ::

čefurska levičarska jankovičeva goljufiva tajkunska banda!

Po novem se jim reče novi državljani.

Gre pa za podobne, kot jih imajo na jugu Francije.

Razbijat znajo, vlečt socialko tudi, delat pa skoraj nič!

Mr.B ::

marijancek, ko boš in bodo državljani slovenije razumeli kaj se nahaja v zgodbi z imenom : Protestniki Wulffu v znak nespoštovanja pokazali čevlje, prej se bodo zavedali kaj je država, oziroma glede na stanje v državi bi rekel SO IMELI, prej se bodo zadeve začele pucati.
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

Karaya 52 ::

A se je infomacijska pooblascenka ze oglasila? Ponavadi najde v vsaki stvari ki jo zanima, neko razlago da opravici svoje vtikanje.

TESKAn ::

Pšenični je izjavil:

Double_J je izjavil:

DLGV bo v celoti glasovala tako kot bodo odločili, tle jaz ne dvomim.

Zaradi mene gredo lahko tudi h Jankoviću... vlada bo sicer neuspešna, bo pa zabavna. Neko nadaljevanje tega kar smo lahko videli v zadnjem času.

Sem že omenil, tle pri nas v Borovnici je pred propadom zadnja velika firma......kolk jih je po Sloveniji sam bog ve.

Tko da je moje mnenje, da potrebujemo učinkovito vlado, ne smešno.

Kaj točno ima vlada pri vaši zadnji veliki firmi, da je od nje odvisen propad ali obstoj?

Karaya 52 je izjavil:

Naloga JJ res enostavna, ce zeli voditi vlado. Virant mu prinese osnutek koalicijske pogodbe in ponudi malenkost vec. Jankovic je zelo popustil in nima vec maneverskega prostora medtem ko je SDS ze nek naravni zaveznik DLGV.

SDS naravni zaveznik DLGV? Niste desničarji pred volitvami kričali, da je Virant Jankovićev podtaknjenec in to dokazovali s sorodstvenimi povezavami? Kaj zdej?

Mr.B je izjavil:

Dokler ministrstva vodijo ljudje, ki svoj posel obvladajo (in se strinjajo o ciljih), seveda.

Taki v sloveniji naikakor ne obvladajo svojega posla, saj potem zaradi svoje sposobnosti, nebi še eno leto rabili nadomestila, ampak kot kaže to ni problem, kaj še le moralni maček.

Torej je Katarina obvladala, ker ni prejemala nadomestila?>:D

Pšenični je izjavil:

Glede Jankoviča bi opozoril, da ni problem od kod je.

Glavni problem je to, kar predstavlja. Če razumete. Predstavlja "kapitalista, ki je ""socialno čuteč"".....

Raje proletarca na čelo džave?>:D
Bi pa nekaj vprašal. Pri Pahorju je bil problem, da v kriznih časih ni znal bit odločen, da ni znal rečt "tako bo" in da je ves čas iskal kompromise. Takrat sem več kot enkrat prebral, da bi bil JJ boljši, ker on zna udarit po mizi in bit odločen, skratka ima avtoriteto, ki je Pahor ni imel..
A sedaj se naenkrat očita Jankoviću, da je preveč avtoritaren?

Ramon dekers je izjavil:

izraz primeren zate: cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare

Bolj primeren za desničarje, ki še niso ugotovili, da bodo s konfliktno retoriko in napadanjem vseh drugače mislečih zelo težko prišli na oblast.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Mr.B ::

Pri pahorju je problem KruceFix fix, ki se imenuje težava s srednjim ušesom, verjetno lahko sklepamo da ni edini ki je imel v prejšnji in tekoči vladi težave s KruceFix, hik.
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

Karaya 52 ::

TESKAn je izjavil:

Bi pa nekaj vprašal. Pri Pahorju je bil problem, da v kriznih časih ni znal bit odločen, da ni znal rečt "tako bo" in da je ves čas iskal kompromise. Takrat sem več kot enkrat prebral, da bi bil JJ boljši, ker on zna udarit po mizi in bit odločen, skratka ima avtoriteto, ki je Pahor ni imel..
A sedaj se naenkrat očita Jankoviću, da je preveč avtoritaren?

To pravi Pahor, pol levice pa ze desetletje mlati slamo o avtoritarnosti Janse, da je to kao razlog da ga ne volijo. Potem imajo na izbiro Viranta, pa raje volijo Jankovica. Se mi zdi, da so Janezu ves cas zavidali to voditeljsko sposobnost in jokali po principu kislega grozdja, vse dokler se ni ponudila priloznost da volijo nekoga s se bolj izrazito teznjo, ki jo Pahor imenuje avtoritativnost.

ZaphodBB> Kakšne barve je pa ta škorenj zadnjih 20 let?

Mavrične, se razume. A nič ne bereš naših "desničarjev"?

Škornja dejansko sploh ni, le iz blata splezat ni trivialno (in ravno zato, ker marsikdo sploh ne bi imel možnosti, jaz nimam problema s plačevanjem visokih davkov, ki takim ljudem omogočajo dostojno življenje).

Karaya 52> Potem imajo na izbiro Viranta, pa raje volijo Jankovica.

Močno dvomim, da je teh veliko. IMHO je velika večina volilcev Jankovića v preteklosti dejansko volila Drnovškov LDS.

Chuck Norris ima očitno konkurenco. Neverjetno kako ljudje pograbijo vsako najmanjšo izjavo Janeza Janše in mu jo ob prvi priliki vržejo pod noge.

leiito ::

Ni glih higienično, da so glasovalne tipke na mizi, da poslancem sosed z leve, desne ali zadaj lahko gleda pod prste. To je treba spremeniti, za začetek vsakemu eno črno krpo četz roke.

Nekako še vedno upam, dane bo železne discipline med poslanci, in da Zlatoust ne dobi večine. Pa ne da je Janša toliko bolj pošten in sposoben, ampak pred očmi se nam odvija operacija sil kontinuitete, ki niti ne skrivajo, da je Zoltan kljukec, in da igro dejansko vodijo neizvoljeni ljudje, neformalni centri moči.

Za običajno prakso v parlamentarnih demokracijah je res malo čudno, da mora Zoltan pod mus takoj v Zvzedo na tortice, in da mora zato izpustiti sejo fiskalnega sveta. Kučman nima časa dve uri kasneje ali kaj? Ali je rezon, da kaj Zokitu mar finance, bo že nekako, raj na šampito pa kratko kavo z Andreotti wannabejem.

Dvomim da je bil Musomelli tako glasen na lastno iniciativo. Že res, da ZDA k nam za ambasadorje ne pošiljajo ravno špice state depta, ampak to solo akcija bila ni. Da politike in javnost tako odkrito svarijo pred Zokitom, pa ne vem no, zdi se razlog za razmislek, ne pa za enoumno kričanje levice o ogrožanju suverenosti.

Dvomim da je bil Musomelli tako glasen na lastno iniciativo.

V pogovoru za časnik Večer je Mussomeli znova zatrdil, da le opravlja svoje delo in da ga Washington pri tem podpira. Kot je namreč dejal, je svoje nadrejene seznanil z dogajanjem, ti pa so mu odgovorili, da počne natanko to, kar mora početi. "Popolnoma te podpiramo. Nadaljuj dobro delo," je izjave Washingtona navedel Mussomeli.
Dve šivanki...

Neznanci Žerjavu iz avta ukradli denarnico

Samo rop očitno?
Dve šivanki...

djordjevic ::

Pol ni elaborate zarota temnih sil tranzicijske levice?

Na tem svetu pa se res na nič več ne moreš zanesti. ;((
No grave is deep enough to keep us in chains.

Zgodovina sprememb…

djordjevic je izjavil:

Pol ni elaborate zarota temnih sil tranzicijske levice?

Na tem svetu pa se res na nič več ne moreš zanesti. ;((

Eh, se ve kdo je za tem.....si že namignil....

Verjetno, zlo verjetno bojo kmal potrebne "vaške straže"....če bo šlo tko naprej...

Upam da imajo ZDA v Sloveniji dovolj interesov, da nas bodo rešili Zokija. Za ZDA je bila Slovenija namreč vedno strateško zelo pomembna, bolje bi bilo reči Jugoslavija, ampak nenazadnje smo nekoč bili v njej, ali smo še?

Mislim, da si nihče ne želi več vojne na Balkanu vključno z ZDA. Kot sem tudi že omenil, sem precej prepričan, da se zadeva Karner ni zgodila naključno ravno v tem trenutku.

Double_J je izjavil:

Neznanci Žerjavu iz avta ukradli denarnico

Samo rop očitno?

Seveda na 10km so jo zavohali, se pripeljali mimo in razbili šipo......kera pravljica.....seveda je bla v dnarnici tud Zokijeva slika....

Bellatrix je izjavil:

Upam da imajo ZDA v Sloveniji dovolj interesov, da nas bodo rešili Zokija. Za ZDA je bila Slovenija namreč vedno strateško zelo pomembna, bolje bi bilo reči Jugoslavija, ampak nenazadnje smo nekoč bili v njej, ali smo še?

Mislim, da si nihče ne želi več vojne na Balkanu vključno z ZDA. Kot sem tudi že omenil, sem precej prepričan, da se zadeva Karner ni zgodila naključno ravno v tem trenutku.

Še Zokijevga Jurčka not vpletejo, pa smo tam. Sicer tud sam mislim, da se dogaja......

Zgodovina sprememb…

Okapi ::

Zanimivo da so že cel dan poročali, da je Janša nekje v Lukovici v gostilni.
Dajte me spomnit, kdo je že bil tisti politik, ki je pred kratkim na vsa usta razlagal, da on ne sestankuje po kafičih.:))

O.

OK, privzemimo za hip, da so dogodki zadnjega časa dejansko scheme ameriških tajnih služb. Vprašanje. Menite, da karkoli že počnejo, počnejo v slovenskem interesu - ker so pač tako benevolentni - ali pa v lastnem? >:D

Še Zokijevga Jurčka not vpletejo, pa smo tam. Sicer tud sam mislim, da se dogaja......

Problem je v tem, da je slovenska mafija vpletena pregloboko v samo jedro države.

Okapi je izjavil:

Dajte me spomnit, kdo je že bil tisti politik, ki je pred kratkim na vsa usta razlagal, da on ne sestankuje po kafičih.:))

O.

Mogoče si spregledal moj post o Chuck Norris!?

Zgodovina sprememb…

Okapi je izjavil:

O.

Pa kaj se ni celo poleg Žerjava pripeljal? Tole bi potem lahko bil ponesrečen/zapoznel poskus atentata, pa so storilci pač samo razbili šipo in sunili denarnico, ker so bili prepozni! Da se ve, nje. :))

djordjevic je izjavil:

OK, privzemimo za hip, da so dogodki zadnjega časa dejansko scheme ameriških tajnih služb. Vprašanje. Menite, da karkoli že počnejo, počnejo v slovenskem interesu - ker so pač tako benevolentni - ali pa v lastnem? >:D

Ne, nikakor ne počnejo v slovenskem interesu, temveč v svojem. Seveda pa bi moralo biti to, kar je v interesu njim (odstranitev Jankoviča and co.), tudi Slovencem.

djordjevic je izjavil:

Okapi je izjavil:

O.

Pa kaj se ni celo poleg Žerjava pripeljal? Tole bi potem lahko bil ponesrečen/zapoznel poskus atentata, pa so storilci pač samo razbili šipo in sunili denarnico, ker so bili prepozni! Da se ve, nje. :))

Seveda bodo ponoči že policaji okol Janševe hiše, bodo najmanj trije in eden bo v levi roki nosil neprebojni jopič....Dok Holidej press

nevone ::

Dajte me spomnit, kdo je že bil tisti politik, ki je pred kratkim na vsa usta razlagal, da on ne sestankuje po kafičih.

Te bomo spomnili tudi na to, koliko ste se usajal glede murgeljskega palčka, pri čemer levi politiki kar sami priznavajo, da jim skuša dirigirat.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Bellatrix je izjavil:

Chuck Norris ima očitno konkurenco. Neverjetno kako ljudje pograbijo vsako najmanjšo izjavo Janeza Janše in mu jo ob prvi priliki vržejo pod noge.

Prilagam moj post ponovno. Da bodo največji umi slo-techa spoznali kako pametni v resnici so.

USS Liberty ::

Dajte me spomnit, kdo je že bil tisti politik, ki je pred kratkim na vsa usta razlagal, da on ne sestankuje po kafičih.

kafič ni gostilna... v kafičih se streže samo pijača, pa bobni muzika od cece in kitiča... v gostilnah se pa streže tudi hrana in ljudje lahko umirjeno sedijo in diskutirajo...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Kafič

Gostilna

Razlika je očitna...

Je kdo zato, da izvedemo državni udar ?

Mhm, saj take ideje imate eni, ja. Ste probali že, pa se ni izšlo. >:D

nevone ::

Bellatrix je izjavil:

Ne.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

lexios ::

Pšenični je izjavil:

jype je izjavil:

Karaya 52> P.S.: spoznanja mi pravijo, da veliko Slovencev raje ostane lacnih in revnih, dokler je zastava na drogu prave barve.

Lej, sinko, tkole stojijo reči:

Na voljo imamo izključno ljudi, ki obljubljajo popolne neumnosti, na obeh straneh. Vsem tistim, ki ne živimo od države je tudi jasno, da se za naš standard nič bistvenega ne bo spremenilo v naslednjem mandatu, ne glede na to, kdo ga bo dobil.

Potem pa ostanejo samo še bridka ideološka vprašanja: Kakšen bo odnos do legalizacije marihuane (ki bi resnično spremenila položaj Slovenije), kakšen bo odnos do človekovih pravic (glede česar se nekateri ne moremo premakniti, ker nihče ne krši naših pravic, temveč pravice marginaliziranih skupin, ki jih tisti, ki razumemo koncept, ne moremo kar prepustiti klerikalcem v zameno za politične koncesije) in kako bo država zmanjševala svojo vlogo v civilnih zadevah (lastništvu v podjetjih, reguliranju malega gospodarstva in druge take reči).

Glej folk ostaja dnevno brez služb, ti si pa prišel nabijat o pravicah in stvareh o katerih več ali manj itak nimaš pojma.

Gre se za to, da se vzpostavi pravna država in delujoče gospodarstvo. Pod Jankoviče se to ne bo zgodilo.

+1

Sicer se verjetno strinjamo, da gre za pomembne zadeve, vendar večkrat, ko berem komentarje o teh in onih pravicah za katere mora poskrbeti "leva vlada", se mi pred očmi izriše slika homoseksualcev s transparenti "Vive la difference", sredi Gulaga v Sibiriji!;((

Bellatrix je izjavil:

Kakšen udar, sej bo itak vsega konc v pol leta. Sploh če so američani pogruntal "naše". Znižajo boniteto še ene dvakrat, ne dajo dnarja.....pa ni Jankota čez pol leta nikjer več.

http://www.delo.si/novice/politika/nezn...

Mogoče pa so mu hoteli nepridipravi suniti to čudovito jakno. :))

Pšenični je izjavil:

Bellatrix je izjavil:

Kakšen udar, sej bo itak vsega konc v pol leta. Sploh če so američani pogruntal "naše". Znižajo boniteto še ene dvakrat, ne dajo dnarja.....pa ni Jankota čez pol leta nikjer več.

Aha, če pride JJ na oblast, pa dobimo kar bonitetni-plus-booster? >:D

Zgodovina sprememb…

djordjevic je izjavil:

http://www.delo.si/novice/politika/nezn...

Mogoče pa so mu hoteli nepridipravi suniti to čudovito jakno. :))

Pšenični je izjavil:

Bellatrix je izjavil:

Aha, če pride JJ na oblast, pa dobimo kar bonitetni-plus-booster? >:D

Heh, heh..."kao Elvis".....s to jakno. Hecno.

Ma če pride Janez po moje nas Nemci ne bojo pustil lačne.

Zgodovina sprememb…

Drugače pa? Ker ni v vsakem primeru v Sloveniji doma isti folk - naj ga vodi ZJ ali JJ?

Double_J> Samo rop očitno?

A mu ni Tone ime?
««
98 / 162
»»