Forum » Loža » Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]
Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]
Temo vidijo: vsi

Pšenični ::
"Ti si en lep primer Ramon, ki dokazuje, da t.i. desno opcijo v Sloveniji voli relativno manj izobražen folk."
Jaz sem volil desno opcijo-Nsi, imam podiplomca.
Jaz sem volil desno opcijo-Nsi, imam podiplomca.

Ramon dekers ::
mislim da smo zmagali:) zoki 12 urne seje niso zate. Mar bi ostal v mestni hisi. Kaj mu je kucan obljubil da je sploh zapustil obcino...

http://www.finance.si/334737/Erjavec-V%...
"@telebanc: Ampak verjameš v kreacionizem, podiplomca maš pa iz teologije. GTFO!"
Kadrovski management.
"Kot pravi se njegove besede pogosto obrača. "Desus je itak že v koaliciji, predsednik stranke pa je nek klovn. Včeraj pa se je pokazalo, kdo je klovn v DZ, ki ne more konstituirati parlamenta," je dodal "
Torej je Janko prosto po Rjavcu _ Klovn.
"@telebanc: Ampak verjameš v kreacionizem, podiplomca maš pa iz teologije. GTFO!"
Kadrovski management.
"Kot pravi se njegove besede pogosto obrača. "Desus je itak že v koaliciji, predsednik stranke pa je nek klovn. Včeraj pa se je pokazalo, kdo je klovn v DZ, ki ne more konstituirati parlamenta," je dodal "
Torej je Janko prosto po Rjavcu _ Klovn.

Karaya 52 ::
"Politično zaledje, ki je podprlo kolega Jankovića si je tri leta prizadevalo, da moja vlada pade," je v oddaji Pogledi Slovenije povedal Borut Pahor.
"Kar je Janković osebno storil podporo cenim. Ljudje v ozadju, ki imajo kapitalski vpliv, pa so najprej želeli doseči padec vlade. Tem ljudem je bilo najbolj težko razumeti, da bi prišel nazaj skozi druga vrata slovenske politike. Za kandidaturo se nisem odločil, da jih nerviram, to sem storil na prošnjo kolegov iz stranke. Jaz sem jim odsvetoval sodelovanje v tej vladi. Na njihovo prošnjo sem na koncu pristal, da storim nekaj dobrega za stranko, DZ in koalcijo,<< je dodal.
Vztraja pri tem, da je način vladanja avtokratski. "Če se tu ne bo kaj spremenilo, ne bi želel sodelovati pri nečem, kar se bo slabo končalo," je dejal.
imagodei?

Loocas ::
Vežde ja.
Podiplonc ni tisto po osnovni šoli.. eheh.
V bistvu gre za to, da nekateri tukaj neprestano gonite tole:
Janša = nebesa
Jankovič = pekel
Ja ljube duše. Življenje je precej bolj pisano od tega. Tako dvopolno pač ni.
Janša = nebesa
Jankovič = pekel

"Vežde ja.
Podiplonc ni tisto po osnovni šoli.. eheh."
Pač tle vam pada stereotip o neizobraženh desničarjih.
Podiplonc ni tisto po osnovni šoli.. eheh."

komu kaj pada? statistično gledano je tako in to nikamor niti nikakor ne pada.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Loocas ()

kow ::
Jankovič deluje popolno naivno. A ni nek težki menedžer in izvrsten pogajalec? Erjavec ga je ponižal kot majhnega šolarčka.

Vežde ja.
Janša = nebesa
Jankovič = pekel
moja mag. Bo v zvezi z jzp. Notri bo narejena komplet primerjava med anglijo, zda, kitajsko in slovenijo. Vkjucno z zakonodajo, tako domaco kot tujo. Narejena bo tudi celotna poraba javnih financ in neucinkovitost le teh. V roku 2 mesecev bo koncana, ce zelis ti posljem? Tu bom vesel kritik:)

Pa zaradi mene imaš lahko 14 magisterijev, če pa nič drugega ne znaš, kot pa izvajat samo en primitivni nacionalizem.

Se pravi, da izobrazba sama po sebi nic ne pomeni? Zakaj si potem izpostavljal izobrazbo volilcev SDS.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Karaya 52 ()

ah, saj si bojda šolan človek.
boš že našel kakšno literaturo, da je neizobražen folk lažje "pelat" in Ramon kaže točno to (osebno ne verjamem, da je šolan človek, ker če bi bil, bi imel malo širši pogled na svet).
Od njega ni nič razen že 1000x videnega "nazi" sranja.
boš že našel kakšno literaturo, da je neizobražen folk lažje "pelat" in Ramon kaže točno to (osebno ne verjamem, da je šolan človek, ker če bi bil, bi imel malo širši pogled na svet).
Od njega ni nič razen že 1000x videnega "nazi" sranja.

Solan, no, formalno. Lahko mi reces solan redneck ali samo redneck. Bom vesel. Se vedno ne razumem, zakaj si izobrazbo volilcev SDS vlacil v temo. Mogoce je bolj zanimivo, ce bi ugotovili strukturo po delu, ki ga opravljajo.

Saj veš točno, zakaj se delajo takšne raziskave (morajo biti že zanimive zaradi nečesa, da se jih opravlja).
A mi znate prosim vi, ki ste kao pro-Janša, naštet pri Janši njegove najbolj očitne slabe lastnosti?
In ponovite to za Jankoviča.
A mi znate prosim vi, ki ste kao pro-Janša, naštet pri Janši njegove najbolj očitne slabe lastnosti?
In ponovite to za Jankoviča.

Libertarian ::
Zanimivo ko janša govori prav vsi za mizo stegnejo vrat in napnejo ušesa...mislm da je nasledn mandatar očiten :D
Sic semper tyrannis

Janko bolj ko stegne gobec, bolj se vidi kakšen (pod)povprečnež je...tako hitro preskakuje z mislimi in kakšno besedo izgovori, da moraš prav ugibat kaj hoče povedat, če ni ravno enostavčnica...pa ni rainman :D
Sic semper tyrannis

ZaphodBB ::
Janša: Blah, blah neki o Cviklu in Ropu... Lame Dude! sedi -1.
Kaj hudiča so pa Egon Zakrajšek? Peter Kraljič? Še je likov, ki bi lahko vodil tehnično vlado.
Janša dvori Pahorju...
Kaj hudiča so pa Egon Zakrajšek? Peter Kraljič? Še je likov, ki bi lahko vodil tehnično vlado.
Janša dvori Pahorju...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZaphodBB ()

Janša: Blah, blah neki o Cviklu in Ropu... Lame Dude! sedi -1.
Dj CCleanear požen na svoj memplex...očitno patogen virtualni vsadek Janša še vedno deluje. Sj ponavad po 25tih te mine, else poklič sosed.si da ti dezinficirajo.
Sic semper tyrannis

Mah, čisto zastopim Jankoviča.. hoče dobit/narest čimbolj homogeno ekipo/koalicijo, ki bo karseda učinkovita. Jebeš tako vlado/podjetje, kjer jih bo pol delal, pol pa fučkal (povprečno slovensko podjetje).

Jankovicevo karizmo sestavlja 80% lufta. Ce mu poci ta balon je igre zanj bolj ali manj konec. Erjavec je Jankovicu celo pribil, da se nimamo casa uciti demokracije.

PS..zadnje pribežališče likov Kučan, Isajlovič, Stanovnik in Zemljarič.
Z njimi je potrebno ko z slabim tkivom...odrezat in narest koalicijo AntiZoki da se jih, ŠKODLJIVCE, spere z prizorišča.
Z njimi je potrebno ko z slabim tkivom...odrezat in narest koalicijo AntiZoki da se jih, ŠKODLJIVCE, spere z prizorišča.
Sic semper tyrannis

nanpots ::
Janša = nebesa
Jankovič = pekel
ne. gre se za to, da levaki govorijo, da janša pomeni pekel, mi pa jim razumno odgovarjamo nazaj, kolikor se takim opranim glavam kaj da dopovedati.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nanpots ()

oldguy ::
Karaya 52:
Tako zgleda, če bo Ramon res magister...glede na to, da človek še brat ne zna ravno najboljše, je očitno naš šolski sistem res v pi*di...
Je pa trenutni razvoj dogodkov zelo pozitiven. Desna koalicija, če se seveda vzpostavi, bi zaradi golega strahu pred ponovnimi volitvami in ZJjem IMO znala dokaj dobro sfurat tale mandat. Turk prav veliko besede pri tem očitno ne bo imel, ZJ pa tudi povsem upravičeno ne. No, vsaj take so moje želje glede na dokaj beden rezultat volitev.
Se pravi, da izobrazba sama po sebi nic ne pomeni?
Tako zgleda, če bo Ramon res magister...glede na to, da človek še brat ne zna ravno najboljše, je očitno naš šolski sistem res v pi*di...
Je pa trenutni razvoj dogodkov zelo pozitiven. Desna koalicija, če se seveda vzpostavi, bi zaradi golega strahu pred ponovnimi volitvami in ZJjem IMO znala dokaj dobro sfurat tale mandat. Turk prav veliko besede pri tem očitno ne bo imel, ZJ pa tudi povsem upravičeno ne. No, vsaj take so moje želje glede na dokaj beden rezultat volitev.

nanpots ::

oldguy ::
ne gre se za to, da levaki govorijo, da janša pomeni pekel, mi pa jim razumno odgovarjamo nazaj, kolikor se takim opranim glavam kaj da dopovedati.
No, roko na srce so bedaki na vsaki strani. Tudi jaz ne smatram Janše za prav zelo pozitivno osebo v SLO politiki, a menim da imam za to precej dobre razloge. Kljub temu ima v tem trenutku odlično priložnost, da sliko malce popravi, če preskoči svoje osebnostne značilnosti in pomaga konstituirati desno vlado. Treba je pač priznat, da pri vsakomur prej ali slej priplava na površje kak okostnjak. Imaš pa ljudi, ki tega ne zmorejo tako na levi, kot na desni.

Jankovic naj pokaze malo vec resnosti. V predvolilnem casu je razlagal, da ga zanima samo mesto premierja, zdaj pa spoznava da je obul prevelike cevlje. Drzavnik ne postanes cez noc, zmagovita stranka pa lahko, ce te podprejo pravi ljudje.

Go-ahead ::
Sodoben parlamentarni matriarhat:
Janko: Kaj mi je bilo treba tega šmorna?
Pahor: Kaj je mislil palček s to PS? Ni več prišteven?
Virant: Če me postavijo za mandatarja, kako naj spravim to klapo na stranki tir?
Erjavec: Ja s kom pa naj zdaj vlečem?
Žerjav: Dej Virant,dej!
Ljudmila: Janko dobro jih poslušaj! Pahorček zakaj si tako užaljen? Janšek ne bit žalosten! Erjavček saj boš kmalu vedel kje si. Žerjavček ne se tako naslajati nad nesrečo drugih. Virant ti si pa tako priden.!
Janko: Kaj mi je bilo treba tega šmorna?
Pahor: Kaj je mislil palček s to PS? Ni več prišteven?
Virant: Če me postavijo za mandatarja, kako naj spravim to klapo na stranki tir?
Erjavec: Ja s kom pa naj zdaj vlečem?
Žerjav: Dej Virant,dej!
Ljudmila: Janko dobro jih poslušaj! Pahorček zakaj si tako užaljen? Janšek ne bit žalosten! Erjavček saj boš kmalu vedel kje si. Žerjavček ne se tako naslajati nad nesrečo drugih. Virant ti si pa tako priden.!

Jankovic naj pokaze malo vec resnosti. V predvolilnem casu je razlagal, da ga zanima samo mesto premierja, zdaj pa spoznava da je obul prevelike cevlje. Drzavnik ne postanes cez noc, zmagovita stranka pa lahko, ce te podprejo pravi ljudje.
Exactly...izvršilna funkcija my ass..tip je morda kaliber za nekega nastavlenga direktorčka ali za poslanca...mandatarstvo zahteva saj 30pik več kolikor jih tip premore.
Sic semper tyrannis

Bellatrix ::
People are quick to judge and slow to correct themselves.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bellatrix ()

Matako ::
Gledal, a le zadnje pol ure... kaj naj rečem. Zoki je bil saj takrat povsem neprepričljiv in težko razumljiv. Deluje mi milo rečeno amatersko. Če ne bi ljudska modrost šla o njem, da ima karizmo in je rojeni vodja... bi rekel, da tip ne bi znal priti okrog polja koruze. Pa nisem njegov zagrizen pljuvač (malo že, hehe), samo res je bil neprepričljiv. To ni v redu.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()

LuiIII ::
O mater, med volilno kampanijo nisem kaj dosti gledal soočenj, ampak po tem danes lahko rečem samo Zoki - 28% WTF!? Je to res naš glavni protagonist? Did I miss something!? Janša je bil večinoma modro tiho in morda bi bilo bolje, če bi tudi ostal. Edini dober medklic in zelo na mestu, je bil: "tega pa nič ne razumem". Pahor in Virant vidno trudeče-tvorna, analitika, ki pa bi verjetno to najraje počela cel mandat in to pred kamerami. Pahor je z napovedjo vdanosti v odločitev komiteja (vodstva) stranke za vstop v koalicijo tudi potešil svojo bazo. Kahl ni veliko govoril, tisto kar pa je je bilo v prepoznavno opisnem zajebantskem slogu. Užival, čeprav mi ni blizu. Žerjav je umirjen in trezen možakar, ki je morda dal edini pravi odgovor v celi oddaji. No tu je samo prikimal: koalicija SDS, Virant, DESUS, SLS, NSi? Ljudmila ima pa težo. Z njo pa ne gre češenj zobati. Prava desnica? Morda pa res!
Seveda pa je Borut s svojim: "Iz tvojih ust v Božja ušesa" presegel vse stoletne razprtije in razdelitve. Ni lepšega kot, da dva ateista (Pahor in Janša) vodita tako religiozno zaupljiv dialog.
OK tokratni zmagovalec? Isti kot včeraj: gledalec! Pa poraženec? Gledalec!
Seveda pa je Borut s svojim: "Iz tvojih ust v Božja ušesa" presegel vse stoletne razprtije in razdelitve. Ni lepšega kot, da dva ateista (Pahor in Janša) vodita tako religiozno zaupljiv dialog.
OK tokratni zmagovalec? Isti kot včeraj: gledalec! Pa poraženec? Gledalec!

ripmork ::
Moram obregnit ob tole statistično višjo izobrazbo levih volilcev. Ali ta podatek pove:
- da so volilci leve bolj inteligentni?
- če gornja teza drži - ali to pomeni, da so bolj inteligentni volilci bolj objektivni pri presoji in izberejo boljšo opcijo na volitvah?
morda pa sta tako leva kot desna opcija vsaka po svoje umazani, le da so tisti kandidati na levi v povprečju bolj zviti, bolj prefinjeno zakrijejo svoje napake in lažje prodajajo svojo ideologijo višje izobraženim?
:>
- da so volilci leve bolj inteligentni?
- če gornja teza drži - ali to pomeni, da so bolj inteligentni volilci bolj objektivni pri presoji in izberejo boljšo opcijo na volitvah?
morda pa sta tako leva kot desna opcija vsaka po svoje umazani, le da so tisti kandidati na levi v povprečju bolj zviti, bolj prefinjeno zakrijejo svoje napake in lažje prodajajo svojo ideologijo višje izobraženim?
:>

Phil ::
Jankovič je danes dokazal da ni primeren za mandatarsko funkcijo.
Človek je dejansko sposoben reči "Saj imamo vsi enake programe", potem pa začne naštevati cilje programov. Da ne omenim da se niti ti ne ujemamo povsot. Kako naj tak sploh vodi koalicijska pogajanja?
Človek je dejansko sposoben reči "Saj imamo vsi enake programe", potem pa začne naštevati cilje programov. Da ne omenim da se niti ti ne ujemamo povsot. Kako naj tak sploh vodi koalicijska pogajanja?

No zdj je počas vsem jasno da unih 28% je res od trenerkašev pretežno...čeprav o tem ni politično korektno govort in morš bit res bumbar da to objavš na katerikoli strankini strani...sploh če imaš na voljo blogspot.com ipd servise.
Sic semper tyrannis

človek bi moral hoditi že v Bruselj na pogajanja in zasedanja.
mah tu lahko filozofiramo v nedogled. Ko pa vprašam volivca PS zakaj Zoran Jankovič mi pa odgovori ker je nov obraz. Potem ga pa vprašam, kako bi se pa ti počutil če ob gradnji stožic ne bi dobil plačil. Odgovoril je bedno in nazaj, saj je še vedno čas da postane JJ mandatar.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ramon dekers ()

"Politično zaledje, ki je podprlo kolega Jankovića si je tri leta prizadevalo, da moja vlada pade," je v oddaji Pogledi Slovenije povedal Borut Pahor.
"Kar je Janković osebno storil podporo cenim. Ljudje v ozadju, ki imajo kapitalski vpliv, pa so najprej želeli doseči padec vlade. Tem ljudem je bilo najbolj težko razumeti, da bi prišel nazaj skozi druga vrata slovenske politike. Za kandidaturo se nisem odločil, da jih nerviram, to sem storil na prošnjo kolegov iz stranke. Jaz sem jim odsvetoval sodelovanje v tej vladi. Na njihovo prošnjo sem na koncu pristal, da storim nekaj dobrega za stranko, DZ in koalcijo," je dodal.
Vztraja pri tem, da je način vladanja avtokratski. "Če se tu ne bo kaj spremenilo, ne bi želel sodelovati pri nečem, kar se bo slabo končalo," je dejal.
Dezurni zgleda ze spijo oz. se prihajajo k sebi po teh Pahorjevih besedah. Do danes so bili samo starci v pokoju, ki niti za igranje golfa niso sposobni morda niti za tombolo ne, zdaj pa ze kar vlade rusijo. Lik JJ ima kup stranskih ucinkov, lansiranje AntiJJ ima kot kaze se vec teh ucinkov. Gledali smo 6 vs. 1 deathmatch.

leiito ::
Najbrž malo reality checka za Zokijeve volilce danes. Če se je v kampanji še lahko šlepal na "to je zelo enostavno" in "top 5" se je danes pokazal kot praktično neartikuliran, kot da mu za začetek ni povsem jasno kaj se dogaja, ko se mu zdi, da nekaj razume, pa vse podre z neko svojstveno retoriko, kjer uporablja napačne besede, izgublja rdečo nit, nima jasne poante.
Že prvo vprašanje, zakaj ni umaknil Kociprove v drugem krogu, polomija, verjetno je mislil, da je šlo za retorično vprašanje.
Ni mi jasno kako je on vodil Mercator, če ga je sploh dejansko on, ker če pogovori z njim potekajo tako kot opisujejo drugi (še dobro, da so fair in se pretežno držijo dogovora o zavezi molčečnosti) je to vse bolj na lako ćemo. Že včeraj so bili Virant & Co najprej šokirani, potem pa ogorčeni.
Ne vem, morda je v velikih firmah fora, da si jaka muda, avtoriteta, ki te morajo vsi ubogati in ti vsi kimati, ampak očitno ekipa v firmi res ni bila slaba in mu je kimala, delala pa racionalno.
Zdi se tudi, da se sam zaveda, da ni mandatarski material in tega noče niti več skrivati. Če njegova zmaga ni bila načrtovana, se postavlja vprašanje v čem je bila potem fora, če pa je bila, potem se je res težko ne strinjati z vedno bolj neposrednim Pahorjem, da je Jankovič kljukec, toda prišel je čas, da začne Pahor operirati s konkretnimi imeni.
Zanimivo bi bilo videti jmr o podpori Zokiju, ker če pa zdaj občutno ne pada, začnem verjeti v teorijo šuškave trenirke.
Že prvo vprašanje, zakaj ni umaknil Kociprove v drugem krogu, polomija, verjetno je mislil, da je šlo za retorično vprašanje.
Ni mi jasno kako je on vodil Mercator, če ga je sploh dejansko on, ker če pogovori z njim potekajo tako kot opisujejo drugi (še dobro, da so fair in se pretežno držijo dogovora o zavezi molčečnosti) je to vse bolj na lako ćemo. Že včeraj so bili Virant & Co najprej šokirani, potem pa ogorčeni.
Ne vem, morda je v velikih firmah fora, da si jaka muda, avtoriteta, ki te morajo vsi ubogati in ti vsi kimati, ampak očitno ekipa v firmi res ni bila slaba in mu je kimala, delala pa racionalno.
Zdi se tudi, da se sam zaveda, da ni mandatarski material in tega noče niti več skrivati. Če njegova zmaga ni bila načrtovana, se postavlja vprašanje v čem je bila potem fora, če pa je bila, potem se je res težko ne strinjati z vedno bolj neposrednim Pahorjem, da je Jankovič kljukec, toda prišel je čas, da začne Pahor operirati s konkretnimi imeni.
Zanimivo bi bilo videti jmr o podpori Zokiju, ker če pa zdaj občutno ne pada, začnem verjeti v teorijo šuškave trenirke.

"Žerjav verjame, da je mogoča hitra sestava koalicije, ki bo imela 50 sedežev in ki bi jo sestavljale stranke SDS, SLS, NSi, Lista Virant in DeSUS. Pahor: Mi bomo podprli kolega Jankovića."
Še ena velika napaka levice. Kdo bo pa sedaj šel v tako vlado, v kateri ne bi bil tud 5 kolo ne. Poleg tega bo sigurno prišlo v takem primeru do razpada SD ja.
"sasm pa mislim da bi zoki sedaj dobil 50+ če bi bile še enkrat volitve."
Če bi ble še enkrat volitve bi zmagal Janša, Zoki pa bi dobil 20+.
Prišlo bi do velikih premikov na desno. No, na desni strani.
Videti pa je, da Ljudmila dobro ve, da smo jo izvolili simpatizerji SDS ja. Ta ženska je marsikaterega, ki jo je imenoval žaljivo Luda Mila, še kako presenetila.
V bistvu na desni čakajo le še Viranta....da se odloči.
Še ena velika napaka levice. Kdo bo pa sedaj šel v tako vlado, v kateri ne bi bil tud 5 kolo ne. Poleg tega bo sigurno prišlo v takem primeru do razpada SD ja.
"sasm pa mislim da bi zoki sedaj dobil 50+ če bi bile še enkrat volitve."
Če bi ble še enkrat volitve bi zmagal Janša, Zoki pa bi dobil 20+.
Prišlo bi do velikih premikov na desno. No, na desni strani.
Videti pa je, da Ljudmila dobro ve, da smo jo izvolili simpatizerji SDS ja. Ta ženska je marsikaterega, ki jo je imenoval žaljivo Luda Mila, še kako presenetila.
V bistvu na desni čakajo le še Viranta....da se odloči.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pšenični ()

leiito ::
Pahor in predvsem SD nima dosti izbire, desna vlada pomeni skoraj zanesljivo dokončno politično smrt partije kot stranke, je pa vseeno tipično Pahorjansko. Hkrati govori o "kolegi Jankoviču, ki ga bomo podprli" in avtokratskem kljukcu mračnih sil, Jankoviču, ki prinaša totalen polom. Razumi če moreš.
Zoki osebno danes, po Pogledih, na legitimnih jmr ne bi mogel dobiti 10%. Razen če so se njegovi volilci umaknili v totalno izolacijo, po razmislek, kot vodja.
Danes v Delu:
>>Nihče v svojem patriotizmu ni bil posvečen tako čisto in resnično kakor sneg ... Samo Kim Džong Il je dosegel, da je njegovo življenje belo kakor sneg.<< To je dokazal tudi snežni vihar, nadaljuje agencija, ki je v trenutku voditeljeve smrti zajel goro Paektu. Na vrhu je bil po trditvi mitologizirane biografije rojen Kim Džong Il. Ob zori je vihar naenkrat ponehal in na skali pustil vrezane besede, ki so se zasvetile: >>Paektu, sveta gora revolucije. Kim Džong Il.<<
Koliko smo indoktrinirani pa mi? Ni mogoče, da 50 socializma ne bi pustilo sledi v glavah. Že stopnja identifikacije z liderji, ne s stranko ali ideologijo, kamoli programom, kaže na indoktrinacijo. Zanimivo bi bilo videti demographics Zokijevih volilcev, da jim ni prebudil Titota nekje v malih možganih
Zoki osebno danes, po Pogledih, na legitimnih jmr ne bi mogel dobiti 10%. Razen če so se njegovi volilci umaknili v totalno izolacijo, po razmislek, kot vodja.
Danes v Delu:
>>Nihče v svojem patriotizmu ni bil posvečen tako čisto in resnično kakor sneg ... Samo Kim Džong Il je dosegel, da je njegovo življenje belo kakor sneg.<< To je dokazal tudi snežni vihar, nadaljuje agencija, ki je v trenutku voditeljeve smrti zajel goro Paektu. Na vrhu je bil po trditvi mitologizirane biografije rojen Kim Džong Il. Ob zori je vihar naenkrat ponehal in na skali pustil vrezane besede, ki so se zasvetile: >>Paektu, sveta gora revolucije. Kim Džong Il.<<
Koliko smo indoktrinirani pa mi? Ni mogoče, da 50 socializma ne bi pustilo sledi v glavah. Že stopnja identifikacije z liderji, ne s stranko ali ideologijo, kamoli programom, kaže na indoktrinacijo. Zanimivo bi bilo videti demographics Zokijevih volilcev, da jim ni prebudil Titota nekje v malih možganih

zoki je sedaj mučenik. Sem prepričan da dobi 50+. In to na račun Janeza Janša ker mu zopet meče polena pod noge.