Forum » Loža » Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]
Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]
Temo vidijo: vsi

Ramon dekers ::
djordjevic je izjavil:
Hodili bomo glasovat, dokler ne zmaga JJ. Ne mi zameriti, toda eni ste res moteni.
JJ se je rating močno dvignili ko so ljudje spoznali kdo bo mandatar.

lexios ::
Zakaj vi te parlamentarne volitve komentirate na način, kot da bi bile predsedniške?
Sej razumem, premije je sila pomemben, ampak vi pa samo janković gor jankocić dol janša gor janša dol.
Bolj važna je celotna stranka. Recimo Pozitivna slovenija. Kako kvalitetne predstavnike ima PS? Ali SDS saj ni važno.
No to samo iz zanimanja sprašujem. Hvala.
Kako primeren je program je pravo vprašanje...

Ta članek v Delu je kar nekaj. Itak da Evropa čaka da se slovenske banke privatizirajo. Saj so dolžne tujini okoli 30 milijard evrov. Tako da tujci samo čakajo kdaj jih bodo pohopsali.
Očitno so se z določenimi politiki že domenili za provizije pri prevzemu. Sam Jankovič jim bo pa malo sral ker ni del tega dogovora...
Ali je to dobro ali slabo za nas, pa ne bi vedel. Nimam več denarja v slovenskih bankah. Ga v bistvu sploh nimam :-/.
Seveda čakajo. Kdor pa da denar ima tudi besedo v državi. Denar je sveta vladar. Bo že evropa dala za še ene volitve nč bat...
Jankovič mislim da bo šel po poti Sanaderja.

djordjevic ::
Najbolj smešno pri vsem skupaj pa je, da je Sanaderjevi trenutno še najbliže prav JJ. Ampak saj ne, da to koga zmoti ...

No grave is deep enough to keep us in chains.

ok đorđi.
Upam da ga boš čez cca 3 mesece gledal po teveju kot bodočega mandatarja. Ker Zokiju glede na videno ne kaže dobro.
Upam da ga boš čez cca 3 mesece gledal po teveju kot bodočega mandatarja. Ker Zokiju glede na videno ne kaže dobro.

Hodili bomo glasovat, dokler ne zmaga JJ. Ne mi zameriti, toda eni ste res moteni.
Ne! Zmagal je Janko, naj pokaže kaj zna! Simpl... Kdo je moten bo pokazal čas! Jst stavim na oba!*

*Kučana in Jajota

Lej, BMK, jaz se bom že sprijaznil s komerkoli. Bojim se, da se vi ne boste.

lexios si res predstavljaš ZJ v paralmentu? Z delegacijami Kitajske, Rusije?? No s Srbsko bi bili kar domači.
To bo še zanimivo, BB se nadaljuje.

ripmork ::
Bolj važna je celotna stranka. Recimo Pozitivna slovenija. Kako kvalitetne predstavnike ima PS? Ali SDS saj ni važno.
Po mojem skromnem mnenju je LGV imela še najbolj strokovno sestavo. Pri SDS-u me moti kup starih prdcev, ki so tu že vekomaj (Rupel, Grims...), potem se pa najdejo tudi novinci, da človeka nekam prime (Katja Šoba, Stojan Auer). Pri PS je kup "podgan", ki so prebežale in novinci, ki so več ali manj upokojeni športniki. Kar se pa programov tiče pa sta imo na vrhu SDS in LGV.
Tu je potem še ena stvar. Koliko se se svojih načrtovanih programov v preteklosti držali pretekli mandatarji...
mogoče bo to znal bolje kdo drug odgovorit.

@djordje: Bomo! Sj BMK, treba je vedet, da v tej državi rezultat volitev do sedaj bistveno ni vplival... Zdj a je to zato ker smo imeli realno le eno opcijo, heh, tega ne bi vedu!?
Se pa lahko zaneseš, da se bomo v skladu s tradicijo še naprej drl, eni levo, drugi "desno"! Kaj češ, redki so cepljeni, prej al slej ga faseš!

Zgodovina sprememb…
- spremenil: lexios ()

enadvatri ::
Ta članek v Delu je kar nekaj. Itak da Evropa čaka da se slovenske banke privatizirajo. Saj so dolžne tujini okoli 30 milijard evrov. Tako da tujci samo čakajo kdaj jih bodo pohopsali.
Očitno so se z določenimi politiki že domenili za provizije pri prevzemu. Sam Jankovič jim bo pa malo sral ker ni del tega dogovora...
Ali je to dobro ali slabo za nas, pa ne bi vedel. Nimam več denarja v slovenskih bankah. Ga v bistvu sploh nimam :-/.
Dvomim. Kolikor je meni znano, NLB nihče noče, druge so pa itak majhne ali pa tuje. Kar naj bi skušali prodati tujini sta pokrivala strašna poštenjaka Petrle in Arhar ter nekaj tudi uspešno prodala, Banko Koper.

Po mojem skromnem mnenju je LGV imela še najbolj strokovno sestavo. Pri SDS-u me moti kup starih prdcev, ki so tu že vekomaj (Rupel, Grims...), potem se pa najdejo tudi novinci, da človeka nekam prime (Katja Šoba, Stojan Auer). Pri PS je kup "podgan", ki so prebežale in novinci, ki so več ali manj upokojeni športniki. Kar se pa programov tiče pa sta imo na vrhu SDS in LGV.
Tu je potem še ena stvar. Koliko se se svojih načrtovanih programov v preteklosti držali pretekli mandatarji...
to pa pri SDS tudi mene moti. Rupel, Aver...Samo jeba je ker je težko poiskati mlade in sposobne kadre. Če se uveljavi nekdo nov bo pa spet: WHO THE FUCK IS THIS...pač nikoli ne bo za vse ok.
@djordje: Bomo! Sj BMK, treba je vedet, da v tej državi rezultat volitev do sedaj bistveno ni vplival... Zdj a je to zato ker smo imeli realno le eno opcijo, heh, tega ne bi vedu!?Se pa lahko zaneseš, da se bomo v skladu s tradicijo še naprej drl, eni levo, drugi desno! Kaj češ, redki so cepljeni, prej al slej ga faseš!
![]()
tokrat je drugače. Sedaj se mudi z odplačevanjem dolga in stabilizacijo evra. Ko je denar v igri lahko sam tito iz groba vstane pa bodo še vseeno terjali pare.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ramon dekers ()

krneki0001 ::
Bolano. Spet se hlapci delijo na dva pola namesto, da bi stopili skupaj in državo potegnili iz dreka. Tukaj na forumu pa nič boljše, kmetavzi spet najpametnejši in se delijo na dva pola, vsak pol pa zagovarja in navija za svojega dvornega norčka.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

Se strinjam, čeprav Šoba ni ravno slaba (taktična) izbira, kako se je SA not znašu pa una upokojena pjevačica pa bog si ga vedi, očitno so bolj demokratična stranka kot se šušlja in se vpiše lahko tudi nek običen Janez ali Donfilipo?

Predhodno poročilo OSCE je bilo resno opozorilo našim vladajočim, da so mediji totalno pristranski in da postavljajo pod vprašaj regularnost volitev. Naši pametnjakoviči tega niso upoštevali in so nadaljevali z medijskim mesarjenjem, čeprav je komisija OSCE celo fizično pripotovala v Slovenijo.
Ob vseh dogajanjih na dan volitev je že jasno, da je EU (in OSCE) v prvi povolilni oceni podvomila v regularnost in poštenost volitev, zato so izostale čestitke ob rezultatih in je že stekel krizni scenarij, ker EU noče mini-Libije na svojem pragu.
Prvi ukrep bo zamrznitev kakršnegakoli nadaljnjega kreditiranja naše države. Drugi ukrep bo protektorat Bruslja, sicer ne bo svežih financ in bo prišlo do notranjih nemirov zaradi efektivnega bankrota države in lakote. EU bo v temu primeru hermetično zaprla vse meje, isto bo naredila Hrvaška, saj hoče vstopiti v EU.
Vsi, ki si domišljajo, da se bo vse to zgodilo zaradi JJ, so v globoki zmoti. Kdo je dokončno zminiral rVsi, ki si domišljajo, da se bo vse to zgodilo zaradi JJ, so v globoki zmoti. Kdo je dokončno zminiral rdečo kamarilo, bo pisala zgodovina že čez nekaj let. Danes pa bi to osebo jurišniki te iste bande ubili na ulici, kot potepuškega psa, zato se bom vzdržal nadaljnjih podrobnosti.
Pa lepo spite, zdaj ko veste, kaj nas čaka.
komentar na žurnalu.

Invictus ::
Ramon dekers je izjavil:
lexios si res predstavljaš ZJ v paralmentu? Z delegacijami Kitajske, Rusije?? No s Srbsko bi bili kar domači.
To sploh ne bi bilo slabo. So to le še edine države na svetu, ki imajo denar. Razen Srbije ... Evropa je tako ali tako preveč zapufana ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Invictus ()

To sploh ne bi bilo slabo. So to le še edine države na svetu, ki imajo denar. Razen Srbije ... Evropa je tako ali tako preveč zapufana ...
mah ja, ampak to ni moj point

Sicer je pa še kaka Indija dokaj stabilna, samo njihova valuta rupij pada zaradi evra. Drugače imaš pa tu še Kanado, Južno Ameriko, Avstralijo. Delegacija Izraela tudi ni švoh.
Zgodovina sprememb…

Bolano. Spet se hlapci delijo na dva pola namesto, da bi stopili skupaj in državo potegnili iz dreka. Tukaj na forumu pa nič boljše, kmetavzi spet najpametnejši in se delijo na dva pola, vsak pol pa zagovarja in navija za svojega dvornega norčka.
Hvali boga, dok si cepljen! Nece bit vec dugu!

Zgodovina sprememb…

krneki0001 ::
Hvali boga, dok si cepljen! Nece bit vec dugu!![]()
![]()
Če ne znaš tujega jezika, ga raje ne uporabljaj, ker tegale tudi google translate ne razume, kaj si hotel povedat. Al pa si cepljen mogoče?
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |

na FB že pozivi za predčasne volitve lol. Sicer je samo FB, pa vseeno zadeva se premika.

Seveda. Demokratično izvoljenega zmagovalca je treba sneti s trona. Ali kako se to že dela v drugih demokratičnih republikah ...

Pšenični ::
"Seveda. Demokratično izvoljenega zmagovalca je treba sneti s trona. Ali kako se to že dela v drugih demokratičnih republikah ..."
Eh, Džordži, sej veš, reče se oranžna , zelena demokratična revolucija.....ker je demokratična tud američani ne bojo prot....ode mast u propast.
Heh, še kašen prestop, makje mi, pa bo ko u telenoveli.
Eh, Džordži, sej veš, reče se oranžna , zelena demokratična revolucija.....ker je demokratična tud američani ne bojo prot....ode mast u propast.
Heh, še kašen prestop, makje mi, pa bo ko u telenoveli.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pšenični ()

đjorjevič samo sedim in se smejem. Če bi imel Zj plan bi imel že v osnovi porihtano kdo bo kje in s kom. Sem pa izredno presenečen da se mu je ustavilo. Kar usta so mi padle dol ko je Borut rekel: ne ne grem.
Ko ga je novinarka vpašala" kaj pa daljno sorodstvo SD-JA" je odgovoril: "sd nima daljnega sorodstva".
SD + SDS potem pa še kak SLS. Not bad.
Borut bi lahko dobil zunanje ministrstvo, okolje. Se mi zdi da bi bil odličen zunanji minister.
Ko ga je novinarka vpašala" kaj pa daljno sorodstvo SD-JA" je odgovoril: "sd nima daljnega sorodstva".
Borut bi lahko dobil zunanje ministrstvo, okolje. Se mi zdi da bi bil odličen zunanji minister.
Zgodovina sprememb…

"SD + SDS potem pa še kak SLS. Not bad."
Ma, težko je rečt, kdo bo prvi pobral žajfo....
"Seriously? Zdaj smo že ala Ukrajina in Kirgizistan? Sem mislil, da vas je ene malo preveč zaneslo, ker ste užaloščeni zaradi izida volitev, samo take ideje pa so že downright bolane."
Skuašamo popestrit debato, vse je v mejah satire. Vsaj jaz to tko razumem. Tko ane. Mal za hec.
"Seriously? Zdaj smo že ala Ukrajina in Kirgizistan? Sem mislil, da vas je ene malo preveč zaneslo, ker ste užaloščeni zaradi izida volitev, samo take ideje pa so že downright bolane."
Skuašamo popestrit debato, vse je v mejah satire. Vsaj jaz to tko razumem. Tko ane. Mal za hec.
Zgodovina sprememb…

Ej, poleg kalibrov ala Ramon nikoli ne veš ...

djordjevic je izjavil:
. Seriously? Zdaj smo že ala Ukrajina in Kirgizistan? Sem mislil, da vas je ene malo preveč zaneslo, ker ste užaloščeni zaradi izida volitev, samo take ideje pa so že downright bolane.
glej no, če Kučan naroči kaj morajo mediji povedati potem tukaj nekaj ni ok. OZ jim sam pošlje pismo:
"stranke naj se podredijo v korist naroda in ne v korist interesom strank".
Đezus.
Nikjer pa ni ne Jankoviča ne Kučana. Naj prideta v studije da jih vidimo.

Ramon dekers je izjavil:
na FB že pozivi za predčasne volitve lol. Sicer je samo FB, pa vseeno zadeva se premika.
Tako norčevanje iz demokracije ne bo rešilo težav(e).
Sploh pa v svojih postih enega pljuvaš, drugega poveličuješ. Če tako misliš, bi lahko to napisal zgolj v enem (prvem) postu in zdaj pisal o čem pametnejšem.

cekr ::
Ramon dekers je izjavil:
đjorjevič samo sedim in se smejem. Če bi imel Zj plan bi imel že v osnovi porihtano kdo bo kje in s kom. Sem pa izredno presenečen da se mu je ustavilo. Kar usta so mi padle dol ko je Borut rekel: ne ne grem.
Borut bi bil dober za zunanjega ministra. Verjetno bi bil njegov sekretar Rupel.
Sem pa že 1x napisal; Janša bi lahko Boruta podprl na predsedniških volitvah, Borut bi JJ podprl za predsednika vlade. Tako bi se znebili sluzavca na predsedniškem stolčku.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Eden jo bo, pa kmalu. Treba je delat ne pa pacat. Tak team mi je ok. Lahko je tudi Nsi notri. Mislim da bodo pritiski iz Evrope, oz so že.

"Ej, poleg kalibrov ala Ramon nikoli ne veš .."
Heh...malo ga je potrebno pomirit. Zadevo je vzel preveč zares. Zna bit pa še zanimivo, ker se nekej velikega kuha. Kaj se bo skuhalo,pa sam bog ve.
Mi bomo mogli preživet, tole krizico, pa kdorkoli bo gor.
"Sem pa že 1x napisal; Janša bi lahko Boruta podprl na predsedniških volitvah, Borut bi JJ podprl za predsednika vlade. Tako bi se znebili sluzavca na predsedniškem stolčku."
Možno je vse, tud kakšna taka akrobacija, ampak nekako bi bilo vse videt, kakor da je to Pahorček naredu zaradi užaljenosti, ne pa racijonalnosti.
Heh...malo ga je potrebno pomirit. Zadevo je vzel preveč zares. Zna bit pa še zanimivo, ker se nekej velikega kuha. Kaj se bo skuhalo,pa sam bog ve.
Mi bomo mogli preživet, tole krizico, pa kdorkoli bo gor.
"Sem pa že 1x napisal; Janša bi lahko Boruta podprl na predsedniških volitvah, Borut bi JJ podprl za predsednika vlade. Tako bi se znebili sluzavca na predsedniškem stolčku."
Možno je vse, tud kakšna taka akrobacija, ampak nekako bi bilo vse videt, kakor da je to Pahorček naredu zaradi užaljenosti, ne pa racijonalnosti.

Kako da ne? se spomniš revolucije v Egiptu? FB pa to.
Sploh pa v svojih postih enega pljuvaš, drugega poveličuješ. Če tako misliš, bi lahko to napisal zgolj v enem (prvem) postu in zdaj pisal o čem pametnejšem.
Sem se opravičil ker sem pljuval čez Jankoviča. Greš lahko pogledati nazaj. Lahko se še enkrat.
Pač izbruh, ker me boli kako so najebali podizvajalci ki so delali in bili neplačani, sedaj pa je neplačnik na oblasti. Sedaj sem se umiril in samo gledam.
Zgodovina sprememb…

http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/...
Torej,, nekaj je jasno.
Jankovič ostaja brez ustavne večine. Zaenkrat je to prva stvar, ki je 100%.
Torej,, nekaj je jasno.
Jankovič ostaja brez ustavne večine. Zaenkrat je to prva stvar, ki je 100%.

Ramon dekers je izjavil:
djordjevic je izjavil:
. Seriously? Zdaj smo že ala Ukrajina in Kirgizistan? Sem mislil, da vas je ene malo preveč zaneslo, ker ste užaloščeni zaradi izida volitev, samo take ideje pa so že downright bolane.
glej no, če Kučan naroči kaj morajo mediji povedati potem tukaj nekaj ni ok. OZ jim sam pošlje pismo:
"stranke naj se podredijo v korist naroda in ne v korist interesom strank".
Đezus.
Nikjer pa ni ne Jankoviča ne Kučana. Naj prideta v studije da jih vidimo.
Ah, ah. Kučan je samo predsednik nekega društva. Torej je zdaj izgubljen nekje v civilni družbi. A nismo o tem že debatirali? Koga birga on! Njegovo delovanje (v smislu angažmaja civilne družbe) je zdravo, a s politikanstvom začinjeno povsem neokusno.
Pri nas bi se morala civilna družba bolje aktivirati in razviti! Tega nam manjka in gotovo bi to imelo pozitiven učinek na predvolilno izbiro. Pa še na marsi kaj ...
Ramon dekers je izjavil:
Kako da ne? se spomniš revolucije v Egiptu? FB pa to.
Sem se opravičil ker sem pljuval čez Jankoviča. Greš lahko pogledati nazaj. Lahko se še enkrat.
Pač izbruh, ker me boli kako so najebali podizvajalci ki so delali in bili neplačani, sedaj pa je neplačnik na oblasti. Sedaj sem se umiril in samo gledam.
Ne, ne opravičuj se. Nisem imel v mislih tega. Trudim se, da bi ti odprl oči. Stvari niso tako preproste, da je eden angelček in drugi hudič. Imamo polno lumpih, bolj lumpih od hudiča. Zdaj pa bodimo pametni!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: enadvatri ()

"Ah, ah. Kučan je samo predsednik nekega društva. Torej je zdaj izgubljen nekje v civilni družbi. A nismo o tem že debatirali? Koga birga on! Njegovo delovanje (v smislu angažmaja civilne družbe) je zdravo, a s politikanstvom začinjeno povsem neokusno.
Pri nas bi se morala civilna družba bolje aktivirati in razviti! Tega nam manjka in gotovo bi to imelo pozitiven učinek na predvolilno izbiro."
Kučan je kučan, ni sosedov Franci na balanci iz Gornjih Butal in pripadnik krajevnega društva balinarjev.
Pri nas bi se morala civilna družba bolje aktivirati in razviti! Tega nam manjka in gotovo bi to imelo pozitiven učinek na predvolilno izbiro."
Kučan je kučan, ni sosedov Franci na balanci iz Gornjih Butal in pripadnik krajevnega društva balinarjev.
Zgodovina sprememb…

Pri nas bi se morala civilna družba bolje aktivirati in razviti! Tega nam manjka in gotovo bi to imelo pozitiven učinek na predvolilno izbiro.
http://www.ednevnik.si/?w=czni
tole društvo oblast kar močno zatira. Nevem zakaj.

"Ah, ah. Kučan je samo predsednik nekega društva. Torej je zdaj izgubljen nekje v civilni družbi. A nismo o tem že debatirali? Koga birga on! Njegovo delovanje (v smislu angažmaja civilne družbe) je zdravo, a s politikanstvom začinjeno povsem neokusno.
Meni se on zdi popolnoma brezvezen, ena senca. Senca iz preteklosti. Lačen ni, da bi si kaj hudega nakradel, močno dvomim. Koliko je pošten ne bom sodil. Kako (ne)sposoben je, je žepokazal (je pa to tudi stvar gledišča in uzd).
Če že hočete nekoga obtožiti vodenja neke politične zarote ali velikega socialistično-lopovskega načrta, dajte raje tiste, ki mislite, da mu nasedajo. Edit: izbrisal sem lastno nakladanje.
Zgodovina sprememb…

"Meni se on zdi popolnoma brezvezen, ena senca. Senca iz preteklosti. Lačen ni, da bi si kaj hudega nakradel, močno dvomim. Koliko je pošten ne bom sodil. Kako (ne)sposoben je, je žepokazal (je pa to tudi stvar gledišča in uzd).
Če že hočete nekoga obtožiti neke politične zarote ali velikega socialistično-lopovskega načrta, dajte tiste, ki mislite, da mu nasedajo. Tudi jaz lahko začnem tu na S-T furati nek svoj kult, in če bo kdo, koga ubil, kot mu bom svetoval? So what!"
Pahor a si to ti?
Če že hočete nekoga obtožiti neke politične zarote ali velikega socialistično-lopovskega načrta, dajte tiste, ki mislite, da mu nasedajo. Tudi jaz lahko začnem tu na S-T furati nek svoj kult, in če bo kdo, koga ubil, kot mu bom svetoval? So what!"
Pahor a si to ti?

Ah, ah. Kučan je samo predsednik nekega društva. Torej je zdaj izgubljen nekje v civilni družbi.
Če je Kučan del civilne družbe?
Pri nas bi se morala civilna družba bolje aktivirati in razviti! Tega nam manjka in gotovo bi to imelo pozitiven učinek na predvolilno izbiro. Pa še na marsi kaj ...
Zakaj pol trdiš, da bi se morala bolje aktivirat...? Bolj kot se je Kučan se civilna družba skor težko! Sj, če je Kučan predstavnik/del te "civilne družbe", pol se je, kje je problem? Nič ne manjka!

Zgodovina sprememb…

mislim da se je G Kučan zmotil in ni računal na zmago. Prejšne volitve so imeli več levih strank, sedaj je samo ena pa še ta noče iti v koalicijo. Situacija je zaxebana.
Menim da je računal da bo zj v opoziciji in brcal JJ.
Sicer pa Pahor sam ni slab človek. On je človek za zunanje ministrstvo. Delelgacije, potovanja. Janša je človek ki bi znal voditi koalicijo, a sem kar malo vesel da se je izšlo tako kot je. Tudi če bi ujel 1% več od ZJ bi imel težave.
Hmm SDS + SLS + Nsi + desus + virant? hmm
Nmesto desusa raje SD.
Sicer pa Pahor sam ni slab človek. On je človek za zunanje ministrstvo. Delelgacije, potovanja. Janša je človek ki bi znal voditi koalicijo, a sem kar malo vesel da se je izšlo tako kot je. Tudi če bi ujel 1% več od ZJ bi imel težave.
Nmesto desusa raje SD.
Zgodovina sprememb…

Ah, ah. Kučan je samo predsednik nekega društva. Torej je zdaj izgubljen nekje v civilni družbi.
Če je Kučan del civilne družbe?
Zakaj pol trdiš, da bi se morala bolje aktivirat...? Bolj kot se je Kučan se civilna družba skor težko! Sj, če je Kučan predstavnik/del te "civilne družbe", pol se je, kje je problem? Nič ne manjka!![]()
Nočeš razumeti. Kar naj se angažira. Kje so pa še ostali? Z drugačnimi vrednotami, interesi, udejstvovanji? A ti gre na bolje?

"mislim da se je G Kučan zmotil in ni računal na zmago. Prejšne volitve so imeli več levih strank, sedaj je samo ena pa še ta noče iti v koalicijo. Situacija je zaxebana.
Menim da je računal da bo zj v opoziciji in brcal JJ."
Pač. Mislili so da se bodo po letu reform lepo usedli u sedlo. Raja bi bila jezna na desnico, bilo bi leto reform.....potem bi Jankoviča, na katerega bi se nekako "navadili u parlamentu"....ustoličili kot presednika vlade v stilu, če kdaj, potem sedaj......
Tko da, tole leto ki prihaja.....tista opcija ki bo gor, po tem še dolgo ne bo na oblasti. Leva sploh ne.
Menim da je računal da bo zj v opoziciji in brcal JJ."
Pač. Mislili so da se bodo po letu reform lepo usedli u sedlo. Raja bi bila jezna na desnico, bilo bi leto reform.....potem bi Jankoviča, na katerega bi se nekako "navadili u parlamentu"....ustoličili kot presednika vlade v stilu, če kdaj, potem sedaj......
Tko da, tole leto ki prihaja.....tista opcija ki bo gor, po tem še dolgo ne bo na oblasti. Leva sploh ne.

Ramon dekers je izjavil:
mislim da se je G Kučan zmotil in ni računal na zmago. Prejšne volitve so imeli več levih strank, sedaj je samo ena pa še ta noče iti v koalicijo. Situacija je zaxebana.
Nmesto desusa raje SD.
Po moje bi tudi Janša namesto Viranta (in DESUS-a) oženil SD. Virantu je očitno zelo zameril, Karla pa se že kar boji.

Nočeš razumeti. Kar naj se angažira. Kje so pa še ostali? Z drugačnimi vrednotami, interesi, udejstvovanji? A ti gre na bolje? :)
Razumem, sam mal podj...
Kar pa je zanimivo pri teh volitvah je, in to čisto resno, kako stranke kar naenkrat povdarjajo program! Še nikoli videno! Naenkrat je program pomemben... Sj razumem zakaj, vseeno pa zanimivo!

A ti gre na bolje? :)
...še čakam, da šut prime!
Zgodovina sprememb…

Glej da povem tukaj zakaj sem v afektu in zakaj me je prizadelo.
OK pa da začnem. Župan Tomaž Drolec nas je razlastinil, ponujal pa je mizerno odškodnino. Potem smo odšli v 5 letno tožbo. Na koncu je le (na srečo) izgubl. Občina je tako plačala odškodnino mislim da takratnih 5 miljonov sit.
Človek je bil še enkrat izvoljen. Delal je projekte. Šele letos pa je dobil opozicijo, ta mu ne dovoli izgradnje medgeneracijskega centra. Ki stane 10 miljonov evrov. Občina pa je zapufana do glave.
Enako je naredil Zoran Jankovič pri mojem sorodstvu. Mislim da so vse tožbe izgubili.
Upam da razumete zakaj mora ta država doživeti katarzo.
OK pa da začnem. Župan Tomaž Drolec nas je razlastinil, ponujal pa je mizerno odškodnino. Potem smo odšli v 5 letno tožbo. Na koncu je le (na srečo) izgubl. Občina je tako plačala odškodnino mislim da takratnih 5 miljonov sit.
Človek je bil še enkrat izvoljen. Delal je projekte. Šele letos pa je dobil opozicijo, ta mu ne dovoli izgradnje medgeneracijskega centra. Ki stane 10 miljonov evrov. Občina pa je zapufana do glave.
Enako je naredil Zoran Jankovič pri mojem sorodstvu. Mislim da so vse tožbe izgubili.
Zgodovina sprememb…

Kdor je bil kdaj zapufan - pa ne v bivši YU - razume! Hajde, da se sad saljubimo! Oduvek smo sanjale o tome da saljubimo i budemo srecne...

Zgodovina sprememb…

Nočeš razumeti. Kar naj se angažira. Kje so pa še ostali? Z drugačnimi vrednotami, interesi, udejstvovanji? A ti gre na bolje? :)
Razumem, sam mal podj...
Kar pa je zanimivo pri teh volitvah je, in to čisto resno, kako stranke kar naenkrat povdarjajo program! Še nikoli videno! Naenkrat je program pomemben... Sj razumem zakaj, vseeno pa zanimivo!
A ti gre na bolje? :)
...še čakam, da šut prime!
To s programom ... To so mediji zakuhali, nekdo je še pred razpadom koalicije možen razpad komentiral, da se bodo pa tokrat stranke morale res temeljito pripraviti in spesniti programe. Kdo je že bil to, pomagajte mi?
No, prvi se je odzval Zares, ki je spesnil nek manifest in kasneje tudi program, ki sodi med boljše, če ne najboljše. Ampak, s svojo kredibilnostjo so ga pognali naravnost v okrogel fascikel.
Ramon dekers je izjavil:
Ja, zaradi vaše familije, ki bi rada omastila brk, pa nekako ni pri koritu. Bravo!
O.
prevod? Kakšnem koritu nekje? Pač če je naše je naše. Nihče nam ni dal ničesar. Ko boš nekoč v sodnem mlinu boš videl kako zadeve potekajo, do takrat pa STFU.
Kako zadeve potekajo? Me zanima, sem radoveden.
Zgodovina sprememb…