» »

Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]

Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]

Temo vidijo: vsi
««
157 / 162
»»

kmetek ::

Slivnika?

solatko ::

Čas bi bil, da bi se kar nekaj barab znašlo na oni strani, če jim že tožilstvo in pravosodje ne more nič. Vsaj tistih, ki so nategnili delavce, da so ostali brez plač in prispevkov.
Če bi prvega, ki zaradi privatizacije leta 1992 v Prekmurju ni dal delavcem plače, obesli delavci, bi delavci do danes dobili vse plače in marsikatera firma bi ostala pri življenju.

Kar se pa pokojnega DS tiče, bi pa rekel, da je v tistih časih prihvatizacije bil kar med prvimi v vrsti, bolj pa sumim, da se avstrijski primer prodajanja in pranja zaslužka, tiče predvsem njega in ob razkritju sramote ne bi prenesel (tako si sami sodijo tudi propadli finančniki v razvitem kapitalizmu).
Delo krepa človeka

Double_J ::

Dve šivanki...

Bellatrix ::

People are quick to judge and slow to correct themselves.

ZaphodBB ::

Očitno je PARAVOMO tudi pezdirja opral s svojimi Psyops. Sedaj tudi on ves čas vidi palčke in strice. Pa se Okapi in jype že skos dereta, da jih ni.

Pardon, očitno Pezdir je PARAVOMO Psyops.

Malajlo ::

Pezdir z vsakim takim izpadom samo izgublja na kredibilnosti. Ko mu zmanjka argumentov, pa začne s pravljičnimi bitji srat.

solatko ::

Vedno več paranoikov je v deželi kranjski - psihiatri že štejejo cekine.
Delo krepa človeka

D3m ::

Na PS imaš tudi take paciente. Vsi govorijo o zmagovalni 28% podpori in, da se njihova volja ne upošteva. :D
|HP EliteBook|R5 6650U|

thramos ::

V celotni zgodovini človeštva je polno zapisov o "stricih iz ozadja" ... dandanes se iz obeh političnih polov sliši, da močni vplivi iz ozadja obstajajo ... ampak ne, vse je samo paranoja. ;((

USS Liberty ::

Očitno je PARAVOMO tudi pezdirja opral s svojimi Psyops. Sedaj tudi on ves čas vidi palčke in strice. Pa se Okapi in jype že skos dereta, da jih ni.


Kaj pa je Pezdir spet povedal o palčkih in stricih?
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

nejclp ::

solatko je izjavil:

kar med prvimi v vrsti, bolj pa sumim, da se avstrijski primer prodajanja in pranja zaslužka, tiče predvsem njega in ob razkritju sramote ne bi prenesel (tako si sami sodijo tudi propadli finančniki v razvitem kapitalizmu).

Slivnik je bil kot buldožer, popolnoma vseeno mu je bilo, kaj si ljudje mislijo o njem, nemogoče, da bi se fental zato, ker ne bi prenesel sramote. Dveh stvari pa si je vedno želel, moči in denarja. Ko je izgubil oboje, se je pač fental. Bil je zapufan do amena.

USS Liberty ::

Glede medijev....to že dolgo ni noben izgovor "desnica" definitivno ima svoj medijski stroj, ki je za razliko od levičarskega pola dosti manj kritičen do svojih. Oziroma sploh ni. Prav zanima me če je reporter v vsej svoji zgodovini napisal eno samo kritiko o Janezu. Ampak kalimerovstvo in paranoje so očitno nalezljive in Janezovi volilci povsod vidijo bunkerje, komuniste in zarote.


Glede medijev je v Murgelstanu realna slika takšna:

Doseg levih murgelskih trobil na tv:

pop zgonc - pucerske itd. laži ......... 500.000+ gledalcev, poslušalcev
šetinc - pašekovske itd. laži ........... 300.000 ............ - || -

Doseg murgelskih tiskanih medijev - Nacionalna raziskava branosti:

delo .................................... 122.000 bralcev
dnevnik ............................... 117.000 - || -
večer .................................. 109.000
primorske novice ................. 58.000
slovenske novice ................. 328.000
žurnal24 ............................. 278.000
...
---------------------------------------------------------------
nedeljski dnevnik ........................... 352.000
ona ..................................... 339.000
polet ................................... 235.000
sobotna priloga .................. 120.000
v soboto (večer) ................ 54.000
mladina .............................. 57.000
jana .................................... 126.000
nedelo ................................ 151.000
...
---------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------

reporter ............................................. 29.000
demokracija .......................................... 11.000


Po vseh teh podatkih o medijih in o demografski strukturi o kateri sem pisal v enem v prejšnjih postov, bi moralo Okapija zelo skrbeti, da kljub vsej mašineriji in medijskem pogromu vseh, ki nočejo v koalicijo s Kučanovim posinovljencem, levica trenutno po ninamedijevskih "raziskavah" lahko računa samo na malo več kot polovico volilnega telesa.
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

solatko ::

USS Liberty - tako je vedno bilo in vedno bo, tudi brez stricev v ozadju.
Delo krepa človeka

nejclp ::

@ussliberty
Kje pa si dobil podatek za Demokracijo? Mate v CK SDS kakšne interne podatke? V NRB je namreč ne najdem?
http://www.nrb.info/podatki/index.html#...

Malajlo ::

Pezdir in pravljična bitja...
Spoštovani predsednik Türk, priznajte na glas: za vas in za sive strice iz ozadja so bile predčasne volitve instrument pokoritve levice in ustavljanja SDS.

...

Članek ni nastal zato, da bi kakorkoli poskušal prikazati SDS kot rešitelje pred poblaznelimi levičarskimi ekstremisti.


Vsaj besedo "levičar" je uporabil. Najbrž je bila v prvi verziji "komunist". Bolj sede poleg "poblaznelimi"

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Malajlo ()

Lonsarg ::

Če se opredeliš kot levičar ali desničar si v obeh primerih izgubljena duša, si že prodan. To ne obstaja v Sloveniji, vbijte si v glavo.

Mr.B ::

France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Matako ::

Delno OT, a še vedno zelo povezano z Zokijem.

Pezdir ima knjigo ;)

http://trgovina.finance.si/akcija/slove...
/\/\.K.

Looooooka ::

PIzdir sko govori, da je bila pogodba neusklajena...s sestankov so pa hodili kot, da jim je Jankovic na skoraj vse rekel ja.Plus nikoli ne omeni kje tocno ni bilo usklajenosti.
Men se zmer zgleda, kot da so mini stranke, ki danes(ce bi bile ponovne volitve) definitivno ne bi prestopile praga izsiljujejo in molzejo leve in desne tko da glava pece.Na koncu bodo dobili vec in izgubili najmanj.Kje je fora, da ena li druga stranka dobi ualala glasov(SDS,PS) ce potem pustijo tem pezdetom, da jim poberejo vse resorje dokler niso "enakopravni partnerji".Kaj hudica bos enakopravni partner ce si dobil 3x manj glasov.
Rating nam je tako ali tako padel.Naj dajo trenutni vladi lepo pooblastila da se sprejme nujne zakone potem naj pa Jansa lepo pogleda tele pezdete v oci in rece, da bo sel na ponovne volitve ce bo treba.Pa da vidimo ce si upajo.
Kar se tice teh zgodb o stricih iz ozadja so pa ze dolgo-fucking-casne.Pri nas mamo samo strice iz ospredja, ki ze s svojimi aferami in nesposobnostmi, ki se kazejo ze v obliki takih ali drugacnih kazni iz Bruslja.Sej ga ni podrocja, kjer nismo v zadnjih 4 letih fasal najmanj opomin ce ne ze kazen.

Pa se ena mal offtopic.A smo v tej drzavi vsi cist presrani al kako je s tem.
Na primer...Hrvaska in HDZ...afer je blo kot dreka in tud o vsaki bedariji s pranjem denarja prositucijami in ne vem cem vse se je pisalo in govorilo tudi pri nas.
Pri nas se pa tocno ve za katerega politika cela drzava misli in utemeljeno sumi, da je na kokainu in da je bil zdele na 2 tedenskem odvajanju pa ni o tem "tracu" v tujini niti ene besede.Da o raznih zenskah, ki so porocene z gayi sploh ne govorimo.
Zakaj hudica narod in mediji politike tok branijo.Strah pred strici z leve in desne al nam je ocitno res tok do slike popolne dezele, da ni sans da bi pustili, da se kaksnega od teh pezdetov ocrni pred tujino?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Looooooka ()

Lonsarg ::

Ko govoris o tem kako majo relativno male stranke dosti resorjev. To v bistvu pomeni da bi morali biti volilci strank kot je Virant noro navduseni(eni smo) ker v bistvu stranka za katero smo glasovali se je potrudila in skupckala kar najvec vpliva v vladi kar je lahko, ne bi mogla vec iztrziti. Torej posledicno je volilec iztrzil najvec svoje volje z svojim glasom.
Jankovicevi bi morali pa biti jezni ker ni sklepal kompromisov in zdaj njihovi glasovi stejejk najmanj. In ja Jankovic bi KOMOT sestavil koalicijo, pa ni hotel kompromisov zdaj pa ima, zajebal je svoje volilce dobesedno, ker je trmast.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Lonsarg ()

Looooooka ::

Lonsarg je izjavil:

Ko govoris o tem kako majo relativno male stranke dosti resorjev. To v bistvu pomeni da bi morali biti volilci strank kot je Virant noro navduseni(eni smo) ker v bistvu stranka za katero smo glasovali se je potrudila in skupckala kar najvec vpliva v vladi kar je lahko, ne bi mogla vec iztrziti. Ce bi torej ljudje res volili program bi bli zadovolni, glede na ankete pa vidimo kok se voli program.

No ce tvoja stranka izsili vec kot je bilo pricakovano si kot volilec vesel.Pri Virantu se ve zakaj so ljudje jezni...samo da ta kreten tega ne bo nikoli priznal.Pomojem upa, da bo v naslednjih 4 letih dosegel tako dobre rezultate, da bodo ljudje pozabili.
Ampak vseeno...stranke so svoje programe(o katerih se ni govorilo) tako hudicevo hvalile in obenem pljuvale po drugih...zdej je pa ocitno ze predlog od vsakega dovolj dober.
Obljubljajo zrezek...zdej nam bojo pa serviral minestro.Plus kokr vidim je nas kokainski snifer ocitno imel dobre predloge.Kljub emu, da jih je plesko takrat pljuval jih bo baje vecina sprejeta.
Kar pomeni, da se s temi volitvami ni spremenilo NIC.Ko si v opoziciji ideja smrdi...ko si v koaliciji(pa ceprav je za idejo prepozno) je pa zadeva TOP SHIT.

djordjevic ::

Looooooka je izjavil:

Ko si v opoziciji ideja smrdi...ko si v koaliciji(pa ceprav je za idejo prepozno) je pa zadeva TOP SHIT.

To načelo bo treba pokopati, ja, sicer se nam nič dobrega ne piše.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Lonsarg ::

Jap, Janša je z svojim izseljevanjem referendomom zajebal tako državo kot tudi sebe. Državo zato, ker je take stvari treba čimprej sprejeti. Sebe pa zato, ker bo zdaj moral sam te stvari sprejel. Lahko bi to breme prepustil Pahorju, podpora mu je tako ali tako padala. Ko bi blo Pahorjevega mandata konec bi pa lepo naredil on koalicijo, pa magar sprejel popravke teh reform, če mu kaj notri ni bilo všeč(saj so res bile ene nebuloze notri, ki res upam da ne bi ostale), ker sama glavnina reform je bila vredu.

In roko na srce, če marsikomu politične poteze Viranta niso všeč. Zakonodajne poteze se pa dosti ljudi strinja, da bo dobro opravil, tudi taki, ki ga načeloma sploh ne marajo osebno zaradi kakih potez.

Mr.B ::

Azgard da ti repliciram :
Tudi ama tudi če Janši naprtite krivdo za vse Referendume, je Janzov narod rekel 3x NE, in to v procentih kot je volilo skupaj vseh volilcev vladnega trojčka! In zelo ama zelo težko me boste prepričali, da Janša obvladuje medije, ker potem imate res sprane možgane, da je on Osebno uspel prepričati volilce da so glasovali proti. In vsi potem veselo pozabijo, kašna je bila podpora vladi še pred referedumom.
Verjetno bi vsaka resna vlada po treh zaporednih šusih s tako velikim negativnim rezultatom odstopila. Ne pa za vse težave krivila Janša, ANE. Sej morda si premlad, ampak v času Federativne replublike Jugoslavije smo imeli dober sistem vladanja. Internega sovražnika iz externega sovražnika. Zamisli si recimo kakšno Sirijo, tam imajo isto zgodbo po tej logiki.
Azgard, ti se kar prepričuj da je za vse težave kriv Janša.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Arto ::

Mr.B je izjavil:

3x NE

Torej so si je tvojem mnenju parolo "3x NE" spomnil narod sam? Je pa res, da ni bila samo desnica kriva. So bili tudi sindikati precej pasji.

Mr.B je izjavil:

Azgard, ti se kar prepričuj da je za vse težave kriv Janša.

Prosim te lepo, a je kdo kdaj rekel, da je za VSE kriv Janša?

Mr.B, ti se kar prepričuj, da je za vse težave kriv Pahor.

Lonsarg ::

Nisem rekel da je za vse kriz Janša, daleč od tega, načeloma mi je še za silo všeč.

Zamerim mu edino podporo referendomov, praktično nič drugega kar bi mu zameril ni naredil, no mogoče še to, da ko je vladal ni kriminalcev pospravu za zapahe, ko je imel šanso.

Za referendome tudi ni samo on kriv, je pa spodbujal ljudi, ki so povečini NEUMNI, ali pa mu pač verjamejo, ali pa so tik pred upokojitvijo, pa so jasno na lastno rit gledal, edino logično.
Lej vsaj kateri od referendumov bi bil DA, če ne bi Janša aktivno medijsko kampanjo za 3x NE zganjal.

djordjevic ::

@Mr.B: Ma, daj, kaj se poslušaš ti kdaj? Nihče ne pravi, da je Janša kriv za vse, to, kar je napisal Azgard, pa drži, pa če se na glavo postaviš. Janša NI ravnal v korist držav (vsaj v primeru padli referendumov). Ni. Nekaj mesecev in nekaj bonitetnih ocen niže bo moral sam sprejemati podobne, če ne iste ukrepe. Komu na čast jih je bilo treba blokirat? Vlada Pahorja bi v vsakem primeru popušila.

edit: clarification, na koga leti
No grave is deep enough to keep us in chains.

Zgodovina sprememb…

USS Liberty ::

Od referendumov je bil edini pomemben tisti o pokojninski reformi, ostali so drugorazredni. Referendum o pokojninski reformi pa je izsilil Semolič, njegov sindikat je tudi zbral podpise. Res je, da so nekatere stranke kot sta SDS in DESUS pozivale ljudi proti, ampak pri tem referendumu to ni bistveno spremenilo stanja, saj tudi, če bi se čisto vse stranke združile in pozivale ljudi naj na referendumu podprejo pokojninsko reformo, bi reforma vseeno padla, ker so bili ljudje tako že v naprej odločeni.
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

djordjevic ::

Mnjah, glede na to, da so ljudje v anketi, narejeni pred enim mesecem, tokrat z večino rekli, da bi tak referendum podprli, tale tvoja teza ne pije vode nujno.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Mr.B ::

Arto, Azgard & Djordjevic zbudita se, ne da niso niti vlade sestavili skupaj, pa se že oglaša ULICA.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

djordjevic ::

Ne, oglaša se debilni Semolič. Skrajni čas bi že bil, da se zbudi članstvo v teh sindikatih in mu izusti glasen in jasen NE!
No grave is deep enough to keep us in chains.

USS Liberty ::

Mnjah, glede na to, da so ljudje v anketi, narejeni pred enim mesecem, tokrat z večino rekli, da bi tak referendum podprli, tale tvoja teza ne pije vode nujno.


Ko ljudem rečeš, da bodo delali do 65 leta, bodo ljudje takšno rešitev na referendumu vedno zavrnili, pa magari, če janša in kučan skupaj pozivata ljudi naj to podprejo...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

djordjevic ::

Jah, jebiga, ni fino, samo enim je jasno, da drugače penzij ne bomo videli. Naše (X in Y) generacije bodo tozadevno gladko nasrkale.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Mr.B ::

Semolič, vprašajte sindikate, od kdaj je on kaodibanda, in koliko je protikandidatov pri vsakih volitvah. Nmig 0, nil, nula, nda njente, ou....

Pri teh letnih 2.5 miljarde €, na leto, bo še kaj drugega potrebno rezati. In počasi prti iz kvazi kapitalizma v kapitalizem, in dejansko konkurenco, ki ne bo bazirala na seskih državnih podjetij....
Delavska zakonodaja, o jo jo, tu bo šele stavk, ko delovno mesto in plača ne bo zagotovljena.
Tako da je tistih delo do 65 leta zgolj dim.

Upokojenci bodo tudi občutili saj ne bo rasti pokojnin z inflacijo, ojaja kako karel populistično fura svoje ideje...

V afriško džunglo je padlo letalo, v katerem so se peljali Türk, Pahor in Erjavec. Ujamejo jih ljudožerci.

Poglavar vpraša Türka: "Neznanec, kdo si?"
"Jaz sem poglavar države Slovenije," odgovori Türk.
"V čevapčiče!" ukaže ljudožerski poglavar svojim vojščakom.
... ...
Nato se obrne k Pahorju in vpraša: "In kdo si ti, neznanec?"
"Jaz sem poglavar slovenske vlade," odgovori Pahor.
"V ražnjiče!" ukaže poglavar svojim vojščakom.

Nato se obrne k Erjavcu in si ga pozorno ogleduje. "No,kdo si pa ti?"
Erjavec: "Jaz pa sem poglavar slovenskih upokojencev."

"Upokojencev? Pri nas nimamo upokojencev. Kaj dela poglavar upokojencev?"

"Ah, nič takega. Dovolj je, da jim vsakih par let obljubim boljše čase, potem pa itak prej umrejo, preden opazijo, da jih žejne vodim čez vodo."

"Ah, dobro se znajdeš, kolega! Kaj boš, čevapčiče ali ražnjiče?"
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

kmetek ::

Mr.B: razporeditev plač nič drugega se ne rabi.

Mr.B ::

Kmetek, pa koji K razporeditev plač. Mojega deloajalca stanem jaz več kot je moja neto plača. Koji K govoriš o razporeditvi plač. Najprej moraš kaj narediti, da lahko država kaj pobere, ne pa da gledaš na LPP avtobusu reklamiranje Telekomovega portala. Ne vem vsak dan gledam samo Siolov portal na busu ?, Haloo, kako se reče, iz enega žepa v drugega iz iste malhe, ker ne sme država direktno pomagati LPP-ju...

Koji K, pa misliš kmetek, kaj da bom jaz delal za manj denaraj. zresni se, mene zanima NETO, z brutom pa se ti ukvarjaj. Jaz nimam čisto nič od tega da plačuje moj deldajalec 2x več za socialo in ostali BŠ, od verjetno tvojega.

Najbolj sembil vesel ko sem v S.P.-ju lepo prešaltal na minimalca, saj če sem hotel biti socialen do oseb kot ti, ki izrazijo besedo rezporeditev plač, sem posledično temu plačeval 2x več za vrtec, in imel skoraj 2x manjše otroške doklade, plačal pa sem cca 4x toliko prispevkov. Ma F.Of. s takimi zato pa sem si raje izplačeval minimalca, sem na istem, za pokojnino pa tako in tako moraš sam poskrbet...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

kmetek ::

To je ena izmed napak, da delavec stane preveč druga je pa razporeditev plač. Delavec 500€ neto, njegov nadrejeni takoj 800+...

Mr.B ::

kmetek, ti kar razmišljaj da imaš socializem v kapitalizmu, te buče prodajajo Semoličevi Sindikati, zato pa delvci delajo še najmaj tri mesece brez plače, in še kaj drugega. Če rabiš tak populizem ti kar mahaj z zastavico 1. Maj,a li kakoli je poularno. Jaz vem koliko je vredno moje znanje, če pa ti svoje znanje ne ceniš, ali pa smatraš da je delovno mesto sveto da je plača sveta, da bi pa delal, to pa tebe res nima kaj zanimati, potem ti kar še voli Semoliča, in še bolje hodi na vse sindikalne kot se reče ulice. Ko boš pa ugotovil da boš moral tudi kaj narediti, potem....
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Mr.B ::

Evo KMETEK, kaj praviš : http://www.finance.si/338043/EBRD-Slove...
Ali je kriv Semolič ali Janša. Boj ne daj da bi za to bil kriv Vladni trojček, ali še huje pravočasno neizvajanje interventnih zakonov spomladi leta 2009...
Jaz pravim zaradi takih ofc, si želim še en mandat vladnega trojčka in Jankovića.

Evo KMETEK, kaj praviš : http://www.finance.si/338043/EBRD-Slove...
Ali je kriv Semolič ali Janša. Boj ne daj da bi za to bil kriv Vladni trojček, ali še huje pravočasno neizvajanje interventnih zakonov spomladi leta 2009...
Jaz pravim zaradi takih ofc, si želim še en mandat vladnega trojčka in Jankovića.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Mr.B ()

kmetek ::

Kaj si se name spravil? Saj delamo, samo še vedno so plačilna neskladja no...Zakaj mora imeti nekdo 10.000 in več plače? A morda rabi tok? Če je sam svoj gospodar ni panike.
Saj poznamo VEGRAD, SCT, VEKTOR&VIATOR in desetine ostalih zgodb, ko je bil problem dat 400-500 plačo delavcem, sebi pa hopsa 10.000 in več mesečno. ZIDAR 700.000€ bruto letno, bogi revež je res...a bo socialno še dobil?
Ko je treba pa delavcem dat 5% povišico je pa tak hud problem. Socializem? Ne socializem, pravičnost do plač in nič drugega.
In ne maram Semoliča, da smo si jasnem. Človek ima previsoko plačo za to, kar naredi = 0. 3 leta je bil tiho, zdaj se oglaša spet. Naj gre v penzijo, saj jo bo imel 1500€+ = 2 plači.

Malajlo ::

Kmetek:

Mr.B je izjavil:

Najbolj sem bil vesel ko sem v S.P.-ju lepo prešaltal na minimalca, saj če sem hotel biti socialen do oseb kot ti, ki izrazijo besedo rezporeditev plač, sem posledično temu plačeval 2x več za vrtec, in imel skoraj 2x manjše otroške doklade, plačal pa sem cca 4x toliko prispevkov. Ma F.Of. s takimi zato pa sem si raje izplačeval minimalca, sem na istem, za pokojnino pa tako in tako moraš sam poskrbet...

Veš, kaj - F.Of. takim kot si ti! Zato pa je tako, kot je. Se ti ne zdi, da bi bili vrtci cenejši, če bi občine dobile več iz dohodnin? Ali obratno, da bodo olajšave za vrtce manjše, če bo manj občini dodeljeno? Aja, tebi je najbrž vseeno, ker imaš otroke že v šoli...

oldguy ::

Kmetek: Tole si preberi (če seveda znaš angleško). Da boš vedel, zakaj zate čez par let ne bo niti službe za 400€...

Mr.B ::

kmetek, ja sej smo v kapitalizmu, ne v socializmu ?
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

ZaphodBB ::

@oldguy: Ja in? Žalostno, da si šele zdaj zvedel kako se zadeve odvijajo.

jrtjtejtt ::

Looooooka je izjavil:

Pomojem upa, da bo v naslednjih 4 letih dosegel tako dobre rezultate, da bodo ljudje pozabili.


A ni to bistvo...meni se gladko jebejo ta povolilna kupčkanja, kaj je kdo podpisal, kaj parafiral, kaj obljubil, tralala. Človeka se sodi po njegovih rezultatih.

Bellatrix ::

Kdaj se bo odloču Desus?
People are quick to judge and slow to correct themselves.

Pšenični ::

Bellatrix je izjavil:

Kdaj se bo odloču Desus?


Desus ma zdejle sestanek.

Vejetno bojo Za, sicer sledi razpad stranke in ravno tako nastanek desne koalicije.

marijancek ::

janša/virant s to "krajo zmage" sigurno nista postala bolj popularna. zdaj lahko samo računata na uspešnost svoje vlade, da ju reši pred polomom na naslednjih volitvah, kar je edino prav.

Malajlo ::

Slaba je ta kalkulacija. Če bi prebral današnje finance, imamo cel kup obljub brez plana. Še ene pol mrd EUR bo šlo na račun varčevanja.

Buggy ::

marijancek je izjavil:

janša/virant s to "krajo zmage" sigurno nista postala bolj popularna. zdaj lahko samo računata na uspešnost svoje vlade, da ju reši pred polomom na naslednjih volitvah, kar je edino prav.


se spet popolnoma motis. Tisti, ki ta dva bebca, sploh kriminalca, ki spet ni prisel na sojenje, favorizirajo jim je tak nacin dela blizu in jih cisto nic ne briga s kaksno akrobacijo dosezejo svoj prav, pa magari je na pol legalna in popolnoma nemoralna. Nekaterim se zdi to celo vredno obcudovanja (beri malo visje)

Kar se pa njegove odgovornosti glede uspesnosti vlade tice pa menda ja ves, da mu je to kot naroceno ... ko bo za njegovo nesposobnost krivo spet 3 letno dosedanje vodenje komunistov :), strici iz ozadnja in kako prikladno - recesija. Seveda se bo prodajal kot trpeci jezus, ki resuje bogo ljudstvo...take bo prodajal in se kar nekaj prstov se bo dobilo na suho v rit z njegove strani, tako da se kar pripravite :D

vsakomur svoje...upam da prevec skode (zame) ne bo naredil...dokler ne gre sedet
««
157 / 162
»»