» »

Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]

Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]

Temo vidijo: vsi
««
9 / 162
»»

Dr_M ::

no comment je izjavil:

Ce predstavljas drzavo, katere jezika ne znas...kako?
Bush Jr. je imel hude probleme z angleščino.

Kako je on prisel gor, vemo. :)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Ramon dekers ::

Dr_M je izjavil:

KandazaR je izjavil:

in smo stopili, ampak proti njemu

Ne razumem a vi volite proti nekomu a ne za nekoga? Kako trapasto razmišljanje.

Seveda, tipicno slovenistansko.

tipično osnovano na realnih osnovah fašizma tipa mussolini, kateremu je janševa sds najbolj podobna

pa si ti zabit ali resno tako razmišljaš Berlusconi se je spokal, Gadafi tudi, mi pa dobimo jankoviča...skrbijo me sinovo to bo kriminal...

cekr ::

Upam, da bodo novinarji toliko pogumni in nadaljevali zgodbo o sinovih.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

T-h-o-r ::

saj sta oba v mutnih poslih že precej let, pa ni nihče nič ukrepal

pa ne, da sem za jankoviča, zame je katastrofa, da njega sploh kdo imenuje levica

prava levica na teh volitvah so bili edino trs
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

tsh2 ::

partizančki slovenci ne bi volili desnice pa če je ne vem kaj. ne se zdaj spez izgovarjat na janšo, da on uničuje desnico. imeli ste izbiro, virant, sls, pa ste raje volili srba, kot pravi hlapčki.;)

cekr je izjavil:

Upam, da bodo novinarji toliko pogumni in nadaljevali zgodbo o sinovih.

požar report bo ukinjen...vprašanje kaj bo s financami. To bo cenzura. Žalosten sem, okupirali so nas...

Vikking ::

francek1 je izjavil:

Ko malo brskam po forumih ugotavljam, da so Jankovića izvolili taki, ki interneta ne uporabljajo; na kratko nerazgledana raja, ki bo na koncu (ironično)tudi plačala račun te odločitve. Me boli ku...., če mi kaj ne bo pasalo, firmo prestavim v Avstrijo.

IMO kategorično NE. Problem je v raji ki ne gre na volitve, jamra najbolj, v gostilniških debatah so glede politike experti.
Problem so tisti ki ne gredo volit.
60k glasov je potrebno da pride stranka v parlament. Volit pa jih ni prišlo 700k.

sprasujem ::

Ramon dekers imamo razmerje 1,7 milijona volilnih upravičencev proti 1 milijonu tistih ,ki so glasovali. Če ne drugega bi moralo tistih 700 tisoč ki niso glasovali, imet svoje sedeže. Tko bi moralo bit, ker so pomeben del populacije

Zgodovina sprememb…

Vikking je izjavil:

francek1 je izjavil:

Ko malo brskam po forumih ugotavljam, da so Jankovića izvolili taki, ki interneta ne uporabljajo; na kratko nerazgledana raja, ki bo na koncu (ironično)tudi plačala račun te odločitve. Me boli ku...., če mi kaj ne bo pasalo, firmo prestavim v Avstrijo.

IMO kategorično NE. Problem je v raji ki ne gre na volitve, jamra najbolj, v gostilniških debatah so glede politike experti.
Problem so tisti ki ne gredo volit.
60k glasov je potrebno da pride stranka v parlament. Volit pa jih ni prišlo 700k.

Si bil na katerem od volišč? si bil v Ljubljani? Kamniku? Domžalah? Roko dam stran da jih je bilo 40 posto govorečih srbohrvaško.

sprasujem je izjavil:

Ramon dekers imamo razmerje 1,7 milijona volilnih upravičencev proti 1 milijonu tistih ,ki so glasovali. Če ne drugega bi moralo tistih 700 tisoč ki niso glasovali, imet svoje sedeže. Tko bi moralo bit, ker so pomeben del populacije

ja sem žalosten, ni kej...

Zgodovina sprememb…

no comment ::

Je dokaz, da te neka malenkost uniči. Na levici pa bi lahko Janković priznal da je mafiji naročal tudi umore, pa to ne bi vplivalo na rezultat.
Res je. Desničarjem bi pa lahko levičarji na glas povedali, da so/smo zabiti, pa jih ne bi spametovalo.

Okapi in drugi so lepo razlagali, da so ankete sfrizirane na SDS. Ampak ne, nekateri nis(m)o verjeli in smo si privoščili glasovat za propadlega Viranta. Lekcija. Pa se ne bo prijela, pomoje.

Nekateri spričo the rezultatov jamrajo nad neumnostjo volilcev. Ta volilni rezultat je rezultat neumnosti desnih volilcev.

solatko ::

Vprašaj se zakaj "pravih" Slovencev ni na volitve.
Pravi pač razmišljajo in vidijo, da ni izbire. V trgovino z nekurantno robo, pač ne stopiš.
Delo krepa človeka

Tomi ::

Še enkrat prosim vse udeležence, da prispevajo konstruktivne zapise in se vzdržijo nacionalne, politične in druge diskriminacije ter ne žalijo sogovornikov oz. drugih omenjenih.

V kolikor bo vaš prispevek izbrisan, je to najverjetneje posledica dejstva, da ne sledi zgoraj naštetemu.
metrodusa.blogspot.com

no comment, saj ti manj glasov za viranta ne pomaga, ker janša tako ali tako ne bi mogel sestaviti koalicije

Double_J ::

Dve šivanki...

Vikking ::

Ramon dekers je izjavil:

Si bil na katerem od volišč? si bil v Ljubljani? Kamniku? Domžalah? Roko dam stran da jih je bilo 40 posto govorečih srbohrvaško.

In? tudi blondinke, brunetke, upokojenci, očetje, matere, babice, dedki, starši, nogometaši, delavci, menedžerjo, plavooki, verni, ateisti... SO BILI. Pa kaj, vsak se ima pravico svobodno izraziti za kateregakoli. Problem je v tistih ki ne pridejo volit, kot pa v tistih, ki so vsaj izrazili svojo pravico.

imaš prav! čestitke Zoranu!

Računica:

ZJ+SD+DESUS=28+10+6=44
ZJ+SD+DESUS+Virant=28+10+6+8=52

SDS+SLS+NSI=26+6+4=36
SDS+SLS+NSI+VIRANT=26+6+4+8=44
SDS+SLS+NSI+VIRANT+DESUS=26+6+4+8+6=50
Verjetno k slednji rešitvi pade še glas Italijana, saj je že pokazal, da včasih misli s svojo glavo.

V glavnem,v vsakem primeru bo Korl taglavni.

še en dober komentar, ki sem ga prebral

Kar se pa samih volitev tiče, pa se bo ponovno pojavil isti probelem. Splošno znano je in tudi statistično dokazano, da levi volilci so veliko bolj indefirentni do volitev, da kažejo veliko razočaranje nad vsemi opcijami ter se po pravilu ne udeležujejo referendumov, volitev,... Udeležijo pa se, ko pride do množične "vstaje ljudstva", ko vidijo da bi volitve lahko zmagal nekdo, ki pa neposredno vpliva na stil življenja, na državljanske pravice in posega v državljanske svoboščine. Takrat se odzovejo in volijo vsakeršno nasprotje temu, vse kar je pač levo. In takrat se nam zgodi, da koalicijo sestavijo takšni, ki nimajo skupnih programov, kot se je to zgodilo na prejšnjih volitvah.

Nočem Janša za mandatarja. Ni šans. Naj zdaj zoki zavozi do konca če je bil že izvoljen.

WarpedGone ::

Virant al pa Korl, v obeh primerih je pa slabo da je relativno šibka stranka ključ do koalicije.
Pol se pa ukvarjajo sami s s sabo namesto z vsebino.
Zbogom in hvala za vse ribe

T-h-o-r je izjavil:

še en dober komentar, ki sem ga prebral

Kar se pa samih volitev tiče, pa se bo ponovno pojavil isti probelem. Splošno znano je in tudi statistično dokazano, da levi volilci so veliko bolj indefirentni do volitev, da kažejo veliko razočaranje nad vsemi opcijami ter se po pravilu ne udeležujejo referendumov, volitev,... Udeležijo pa se, ko pride do množične "vstaje ljudstva", ko vidijo da bi volitve lahko zmagal nekdo, ki pa neposredno vpliva na stil življenja, na državljanske pravice in posega v državljanske svoboščine. Takrat se odzovejo in volijo vsakeršno nasprotje temu, vse kar je pač levo. In takrat se nam zgodi, da koalicijo sestavijo takšni, ki nimajo skupnih programov, kot se je to zgodilo na prejšnjih volitvah.

Lepo te prosim. Sedaj bom 4 leta gledal bulmastife in ostale afere. Aja jih ne bo, bo cenzura na nivoju.

no comment, saj ti manj glasov za viranta ne pomaga, ker janša tako ali tako ne bi mogel sestaviti koalicije
Ja, ok, v najslabšem primeru bi moral vzet desus, to je res.

Jaz še vedno mislim, da Jankovičeva 'stranka' v opoziciji ne bi zdržala pol leta. Janša bi ga pač moral povabit v koaliciji in mislim, da bi Jankovič šel. Problem v zmagi Jankoviča pa je, da mu zgleda ne bo treba SDSa vlačit v koaliciji. Čeprav še v svoji naivnosti upam, da se bo ravno to zgodilo.

janša z zokijem? se ti hecaš

ThinkPad ::

Zdaj bi morali na predčasne volitve hodit en za drugim vsak teden toliko časa, da se volilci "zbudijo".

WarpedGone je izjavil:

Virant al pa Korl, v obeh primerih je pa slabo da je relativno šibka stranka ključ do koalicije.
Pol se pa ukvarjajo sami s s sabo namesto z vsebino.

če bo virant počel, kar je rekel, potem ne bo šibka stranka

connel ::

O Janša bi šel z Jankovičem, če bi lahko, pa ne more, zato je pa jokal po tv-ju :)) Nič novega, je to že počel nekaj let nazaj.

in lahko smo vsi veseli, saj sem mnenja, da se bo desno volilno telo v naslednjih letih preselilo z janše na viranta

janši bo ostalo pa tistih nekaj fanatikov, ki se še zdaj sprašujejo ,zakaj letos nihče ni omeni leta 45

janša z zokijem? se ti hecaš
Ene tolk je verjeten kot Jankovič in Virant. Pa slednjemu paktu nihče ne lepi 'mission impossible' etikete. Če pa v koaliciji ni Viranta in je not Desus smo pa itak na volitvah čez pol leta...

jaz sem volil nsi in jo pomagal spraviti nazaj v parlament, tako da jaz sem zmagal. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tomi ()

morda pa postavi zoki kahlo pred offer he can't refuse :D

KandazaR ::

Če se ne bo držal svojega programa in pa izrečenih načel zna Virant na naslednjih volitvah izpasti tako kot Zares. On še nima zvestega bazena volilcev.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: KandazaR ()

ThinkPad je izjavil:

Zdaj bi morali na predčasne volitve hodit en za drugim vsak teden toliko časa, da se volilci "zbudijo".

Mislim da bo scenarij podoben italjanskemu. Samo koliko bomo do takrat še v p... Njegova sinova sta skrb vzbujajoča.

Jao kaj morajo biti šele neplačani podizvajalci jezni!

2015

zoki: grem v švico da se zmenim glede posojila
janez: slovenija spet rabi nove kredite?
zoki: ne, švica jih

KandazaR je izjavil:

Če se ne bo držal svojega programa in pa izrečenih načel zna Virant na naslednjih volitvah izpasti tako kot Zares. On še nima zvestega bazena volilcev.

človek do tarkat je 4 leta. Še sedaj smo v dreku. Kaj bo potem. 4 leta bomo sedaj gledali njegova sinova kako jima nihče nič ne more?? ja wtf...

T-h-o-r je izjavil:

2015

zoki: grem v švico da se zmenim glede posojila
janez: slovenija spet rabi nove kredite?
zoki: ne, švica jih

kje si pa ta vic prebral? Ti ga je albanec v nobel bureku povedal? jaja saj vem da slaviš.

Zgodovina sprememb…

zorangutan je kot en orangutan.

Zgodovina sprememb…

Hahaha, dobra Thor, kaj pa veš, mogoče bo pa še res :)) Za Desus pa ne vem no, niso ravno ne vem kako zanesljiva stranka.

tsh2, preberi si opozorilo, pa kulturno sodeluj v debati, ni ravno gostilna,..

Tilen ::

Jaz samo upam, da Janković ne vzame Karlija v koalicijo ampak Žerjava. Se mi zdi, da je Žerjav manj slaba možnost kot Karli.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Jp, Žerjav je veliko boljša izbira.

Tilen je izjavil:

Jaz samo upam, da Janković ne vzame Karlija v koalicijo ampak Žerjava. Se mi zdi, da je Žerjav manj slaba možnost kot Karli.

slabaa možnost je jankovič.

Tilen je izjavil:

žerjav je dejansko pretty cool guy, pa še za reforme je

Tilen je izjavil:

Pa ti misliš, da bo Pukšič potem glasoval za ZJ? :-))

Aston_11 ::

V glavnem - posledica teh volitev bo neke vrste nestrpnost proti Južnim. Se kaže na vseh forumih, ne samo na tem. Folk je p o p i z d u nad rezultati. Konec koncev jih je 2/3 proti.

@nny ::

Ne vidim druge možnosti kot še ene predčasne volitve. Čeprav se zdi Zoki zmagovalec, je v resnici hebena stranka. Vse grehe bo pokasiral. Kahl in Virant bosta jeziček na tehtnici, ccc

V glavnem - posledica teh volitev bo neke vrste nestrpnost proti Južnim. Se kaže na vseh forumih, ne samo na tem. Folk je p o p i z d u nad rezultati. Konec koncev jih je 2/3 proti.

Mja tle volitve mi ne delujejo kako se bo sedaj vse pomirilo in šlo v ustaljene razmere. Saga ki traja že od bulmastifov naprej se torej nadaljuje...
Dve šivanki...

mikic007 ::

Zdaj ti je pa srb. Res super... Se je zacudit, hkrati pa bi pasali kaksni neodvisni opazovalci kot v banana republikah na voliscih, ker imam velike dvome, hkrati pa je bil Zoki zmerom dalec prevec preprican vase.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tomi ()

Aston_11 ::

Borijo se za demokracijo - so proti diskriminaciji na podlagi rase. Sedaj se bo v Sloveniji pokalazala prava nrav.

Edit: moderatorji se borijo

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Aston_11 ()

Karaya 52 ::

Zejrav je kul, v kombinaciji s PS in SD, pasejo ko ata na mamo, samo da se tega se ne zavedajo popolnoma. Tipicna stranka nekih lobijev, lokalnih interesov. Kul mislim, kot tipicna leva stranka, ki se farba v desne barve.

mikic007 je izjavil:

Zdaj ti je pa srb. Res super... Se je zacudit, hkrati pa bi pasali kaksni neodvisni opazovalci kot v banana republikah na voliscih, ker imam velike dvome, hkrati pa je bil Zoki zmerom dalec prevec preprican vase.

Smo imeli opazovalce. Niso goljufali, vsaj na našem volilnem okraju ne.

Ob morebitni izvolitvi Jankovića se po sprožil odcepitveni referendum za vzhodno Slovenijo. To je približno tako kot v Ukrajini, ko je država na pol...:)
Dve šivanki...

Aston_11 je izjavil:

Borijo se za demokracijo - so proti diskriminaciji na podlagi rase. Sedaj se bo v Sloveniji pokalazala prava nrav.

Edit: moderatorji se borijo

močno se borijo...ampak bo počilo...povem vam. Kamnik je bil celoten Jankovičev lol. Kamnik kjer je vedno zmagala sds. Zunaj so pa proslavljali (vemo kdo)
««
9 / 162
»»