Forum » Mobilne tehnologije » Spletno Delo na WP7
Spletno Delo na WP7
enadvatri ::
Sem naročnik Dela z vsemi prilogami in tudi registrirani spletni bralec.
Videl sem, da imajo posebni aplikaciji za iPloščico in Android zverinice, za WP 7 pa ne.
Alternativi sta kilavi. Lahko uporabljam običajno različico strani za mobilce, ki ne prikažuje vseh vsebin in ne dopušča možnosti prijave ali pa zamudno brskam po običajni spletni strani z obilico povečevanja in pomanjševanja ...
Je kdo dognal kaj naprednejšega?
Hvala,
Matija
Videl sem, da imajo posebni aplikaciji za iPloščico in Android zverinice, za WP 7 pa ne.
Alternativi sta kilavi. Lahko uporabljam običajno različico strani za mobilce, ki ne prikažuje vseh vsebin in ne dopušča možnosti prijave ali pa zamudno brskam po običajni spletni strani z obilico povečevanja in pomanjševanja ...
Je kdo dognal kaj naprednejšega?
Hvala,
Matija
_Dormage_ ::
Dela ne berem zato ne vem kako zgledajo aplikacije na "ploščicah".
Dvomim, da je dovolj povpraševanja, da bi nekdo zastonj naredil aplikacijo za WP7.
Dvomim, da je dovolj povpraševanja, da bi nekdo zastonj naredil aplikacijo za WP7.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Phone 7 - "Must have APPs" (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14721 (10011) | Tilen |
» | Microsoft predstavil Windows Phone 8 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 20803 (17132) | Jst |
» | Nove nokie: Lumia 710 in 800, Asha 200, 201, 300 in 303 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 25202 (21227) | rio972 |
» | V svetu 1,5 milijona Windows Phone 7 napravOddelek: Novice / Windows Mobile | 6747 (5887) | PrimozR |
» | Brezplačna orodja za razvoj aplikacij za Windows Phone 7Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6574 (5421) | BGuard |