Forum » Igre » Split screen igre
Split screen igre
tt2 ::
Prosil bi torej, da mi naštejete vse igre, ki jih lahko igra več igralcev na enem računalniku. Seveda mislim bolj novejše. Trenutno imam inštalirane dirt 3, PES 2012, street fighter.
Druga stvar, ki me pa zelo zelo zanima. A ve kdo kateri igralni plošček si naj nabavim, da bo sigurno delal ok. Namreč imam saitek p580 ampak ni šans, da deluje. Igra dirt 3 ga niti ne zazna, pri pes in street fighterju pa ga računalnik zazna isto napravo kot tipkovnico, tako da nikakor ne more igrati več igralcev. Sprobal sem pa tako na win XP kot na win 7.
Druga stvar, ki me pa zelo zelo zanima. A ve kdo kateri igralni plošček si naj nabavim, da bo sigurno delal ok. Namreč imam saitek p580 ampak ni šans, da deluje. Igra dirt 3 ga niti ne zazna, pri pes in street fighterju pa ga računalnik zazna isto napravo kot tipkovnico, tako da nikakor ne more igrati več igralcev. Sprobal sem pa tako na win XP kot na win 7.
69charger ::
Najnovejši špili ki imajo splitsceen ki je delujoč: Serious Sam 3,Trackmania 2.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljše igre za integrirano grafo :)Oddelek: Pomoč in nasveti | 4583 (3642) | D3m |
» | PC igre za xbox controller za 2 igralcaOddelek: Konzole | 2391 (2004) | m0LN4r |
» | Pretepaške igre - katere so najboljše za pc?Oddelek: Igre | 4122 (2524) | opeter |
» | Street Fighter IV (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6260 (3627) | jRk0 |
» | Katera klofačina?Oddelek: Igre | 911 (755) | pingec |