Forum » Kaj kupiti » Hofer ponudba
Hofer ponudba
Temo vidijo: vsi
facepalm ::
v tem primeru, bi verjetno pisalo v specifikacijah.
cim je omenjen "sshd" meni pade na pamet sshd :) ce je loceno, prenosnik nima vec sshd-ja ampak hdd in ssd.
cim je omenjen "sshd" meni pade na pamet sshd :) ce je loceno, prenosnik nima vec sshd-ja ampak hdd in ssd.
TRIROG ::
radmannsdorf je izjavil:
še podatki na ključku.
11/2015
MD87501
Artikel Nr. 93220
MSN 5005 1833
So ti ključki ok ali naj počakam na kaj boljšega?
hojnikb ::
To pade samo teb na pamet. Že vidu dost laptopov, kjer je v specifikacijah pisal sshd, potem pa pri razdiranju vidiš navadn hdd in 8-16G m.2/msata ssd.
#brezpodpisa
Potemtakem so specifikacije napacne saj SSHD (solid state hybrid drive) je fizicno en pogon (key word: hybrid). locen ssd + hdd ne poimenujemo kar sshd ane? nisem se zasledil da bi racunalnik z 256gb ssd in 1tb hdd, imel v specifikacijah zapisano 1,25tb sshd.
Mi lahko podas en primer (link), v katerem prensnik oglasujejo s sshdjem, ko ima dejansko ssd+hdd (so i can shut the fck up:P)?
Moj prenosnik (Lenovo) ima pravi 500gb sshd (500gb hdd + 8gb ssd cache) in zato sklepam da ima tudi ta Medion pravi sshd.
Aja je nasel kdo podrobnejse specifikacije od tega Medion Akoya P6660?
Mi lahko podas en primer (link), v katerem prensnik oglasujejo s sshdjem, ko ima dejansko ssd+hdd (so i can shut the fck up:P)?
Moj prenosnik (Lenovo) ima pravi 500gb sshd (500gb hdd + 8gb ssd cache) in zato sklepam da ima tudi ta Medion pravi sshd.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: facepalm ()
D3m0r4l1z3d ::
Ni drugega za vedeti, pač ips, fhd, 1tb sshd, i3 skylake u, 500 eur, če bi bil ssd, bi verjetno 600 eur bila ta zadeva in imela vsaj 6gb rama, sicer pa je dovolj podrobno na medion linkualdi.medion.com/md99790/at/?refPage=medion
ETN Wallet addr.: etnkGuvhDzR7Dh8us4e69VStubGbmQHrh5pe2fnpNDhEhX5
A1nCWrFBMK2NmkycgVN4sAwhvY8YyNNbF6KUSJyFZ99QKU8phCn
Cryptopia ref. link: https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=Anymalus
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: D3m0r4l1z3d ()
Potemtakem so specifikacije napacne saj SSHD (solid state hybrid drive) je fizicno en pogon (key word: hybrid). locen ssd + hdd ne poimenujemo kar sshd ane? nisem se zasledil da bi racunalnik z 256gb ssd in 1tb hdd, imel v specifikacijah zapisano 1,25tb sshd.
Enkrat mi je prišek pod roke en thinkpad edge, ki je v spec listi mel napisano SSHD, a je bil prisoten manjhen m2 ssd...
In sumim, da zna bit pri tem podobna fora, ker "šasija" je enaka prejšnemu modelu (tisti z 128GB m.2 ssdjem in 6g rama), samo oskubljen je.
#brezpodpisa
ce je sasija ista, zna bit da ima vsaj prost m2 slot (bi bilo skoraj prelepo)
mene bolj zanima ali ima ddr3 ali ddr4 rame, ter graficna ce je 12w ali 25w razlicica:)
D3m0r4l1z3d je izjavil:
Ni drugega za vedeti, pač ips, fhd, 1tb sshd, i3 skylake u, 500 eur, če bi bil ssd, bi verjetno 600 eur bila ta zadeva in imela vsaj 6gb rama, sicer pa je dovolj podrobno na medion linkualdi.medion.com/md99790/at/?refPage=medion
mene bolj zanima ali ima ddr3 ali ddr4 rame, ter graficna ce je 12w ali 25w razlicica:)
fujtajksel ::
Enkrat mi je prišek pod roke en thinkpad edge, ki je v spec listi mel napisano SSHD, a je bil prisoten manjhen m2 ssd...
In sumim, da zna bit pri tem podobna fora, ker "šasija" je enaka prejšnemu modelu (tisti z 128GB m.2 ssdjem in 6g rama), samo oskubljen je.
Moj T500 ima vgrajen podoben hec, majhen m.2 SSD kot turbo memory al kako se že temu reče. Ampak so pol ugotavljali da čist nič ne pomaga in sem izključil. Ga gotovo niso reklamirali kot SSHD, ker jih takrat še niso iznašli :)
Sem pa še nedavno videl ene podobne kombinacije z 32GB in se spraševal, če je m.2 in če se da zamenjat z večjim in gor dat sistem, pa da maš pol HDD za skladišče; ni bilo napisano ne kolk velik ne kateri tip m.2 je, pa glede na zanesljivost štacunskih podatkov bi lahko šlo tudi za SSHD. Žal se ne spomnim kateri točno in če sem mu prišel do dna.
prenosnik bo na voljo od 21.1. http://aldi.medion.com/md99790/sl/?refP...
usb ključ 64gb pa je očitno isti, saj tako izgleda in še veliko jih po trgovinah vidim
usb ključ 64gb pa je očitno isti, saj tako izgleda in še veliko jih po trgovinah vidim
erkgheoruugh ::
OttoParts ::
To se mi zdi si slabo prevedel, piše, da ima disk 8 GB flash SPOMINA (Speicher) ne (ločenega?)diska.
če ga veliko okoli zunaj uporabljaš je mat nuja, drugače je kakšna srednja varijanta verjetno najboljša
fujtajksel ::
Bud_Bundy ::
Če koga zanima.. v Novem mestu imajo še takih ključkov, kot so bili na prejšni strani, torej nazivno 75/45
Mare2 ::
Če koga zanima.. v Novem mestu imajo še takih ključkov, kot so bili na prejšni strani, torej nazivno 75/45
64 GB?
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Kebo ::
Zdravo, nikjer ne vidim tega podatka ampak tale prenosnik, ki gre v četrtek na prodajo, ali ima osvetljeno tipkovnico?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kebo ()
Alamar ::
Konec meseca
- Medion TV 65 - FHD, 600 Hz RMR, triple DVB, CI+, Wlan, HbbTV, AVS - dostava na dom - 999 EUR
- Medion stacionarni - i3 6100, 8GB RAM, 2TB HDD, 128GB SSD, WIN10 - 499 EUR
- Medion telefon - 4,5 IPS, quad-core 1GHz, LTE, 8GB + micro SDHC, dual sim, camera 5+2, 1800 mAh, 5.1 lollipop - 100 EUR
- Canon Pixma MG2950s - 50 EUR
- Medion TV 65 - FHD, 600 Hz RMR, triple DVB, CI+, Wlan, HbbTV, AVS - dostava na dom - 999 EUR
- Medion stacionarni - i3 6100, 8GB RAM, 2TB HDD, 128GB SSD, WIN10 - 499 EUR
- Medion telefon - 4,5 IPS, quad-core 1GHz, LTE, 8GB + micro SDHC, dual sim, camera 5+2, 1800 mAh, 5.1 lollipop - 100 EUR
- Canon Pixma MG2950s - 50 EUR
krho ::
Mene tudi zanima za laptop, če se ve, ali je zaslon mat ali glossy.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
starboi ::
Hemi426 ::
Pozdravljeni!
Zelo se zanimam za že omenjeni prenosnik, ki bo na voljo v Hoferju. Od znancev sem slišal, da kar naj ne kupujem računalnika v Hoferju, da niso originalni deli, da to dobi trgovina od dobaviteljev kot nadomestilo za dolgove, da bodo neskončne težave z servisom, itd...
Ali je to možno in se naj izgibam nakupu?
Zelo se zanimam za že omenjeni prenosnik, ki bo na voljo v Hoferju. Od znancev sem slišal, da kar naj ne kupujem računalnika v Hoferju, da niso originalni deli, da to dobi trgovina od dobaviteljev kot nadomestilo za dolgove, da bodo neskončne težave z servisom, itd...
Slovenistan ::
Ne
Vsaka moja žalost tebi da sijaj, v meni smeh a ti oči rosiš zakaj
Vse prekleto bi na mene zlil in žal, naše sanje in življenje bi prodal
Vse prekleto bi na mene zlil in žal, naše sanje in življenje bi prodal
Pithlit ::
Jao no... 3/4 teme se pišejo hvalnice hoferjevi ponudbi in servisu (pazi to, na tehničnem forumu kjer naj bi folk vsaj malenkost vedel o čem se gre)... in se kljub temu najde znance ki tupijo svoje.
Life is as complicated as we make it...
ti znanci so verjetno kaki dilerčki hpjov, lenovotov (ki je btw lastnik medion branda ).
Pač folk ki razmišlja v smeri meni neznano=zanič
#brezpodpisa
Hemi426 ::
Hvala za odgovore!
Počasi že raziskujem trg za nov prenosnik in če cenovno primerjam prenosnike s podobnimi komponenti v Big bangu, etc, se tale v Hoferju dosti bolj splača.
Počasi že raziskujem trg za nov prenosnik in če cenovno primerjam prenosnike s podobnimi komponenti v Big bangu, etc, se tale v Hoferju dosti bolj splača.
Hvala za odgovore!
takšna razlika je, da skoraj ni za verjeti, ampak so preizkušeni in OK, sploh ne vem kako lahko nekdo, ki ve za tale Medion sploš še pogleda stran, če kupuje "poceni" prenosnik, recimo do 500 EUR, za okoli jurja pa imajo seveda DELL, Asus, Lenovo,... , čeprav ima Medion v DE tudi za jurja boljše p/p
scipascapa ::
alamar:
Medion telefon - 4,5 IPS, quad-core 1GHz, LTE, 8GB + micro SDHC, dual sim, camera 5+2, 1800 mAh, 5.1 lollipop - 100 EUR
poveš oznako da pogledam?
Medion telefon - 4,5 IPS, quad-core 1GHz, LTE, 8GB + micro SDHC, dual sim, camera 5+2, 1800 mAh, 5.1 lollipop - 100 EUR
poveš oznako da pogledam?
d4vid ::
Pozdravljeni!
Jaz mam svojega Mediona E4214 skoraj 3 mesece in zaenkrat še deluje kot mora. Pri HP Probooku (4515s) mi je v takšnem času že začela nagajat tipkovnica (CTRL in TAB tipki nistal ubogali), DVD pogon je šel v maloro čeprav sem ga uporabil max 5krat. Pa je bil nov prenosnik. No, po 2 letih ga je začela biksat matična in zdaj popolnoma odpovedala (znan problem na žalost). Imel sem po tem še lenovo prenosnik, asusa in sedaj mediona. Popolnoma zadovoljen, razen LCD me občasno malo moti. Full HD na 14" je res lepo za slišat, ampak ko to windowsi scalajo na 125%, postane občasno kaka stvar zamegljena. Nič hudega drugače.
Imel tudi stacionarca mediona s core2duo na servisu (na novo windowse naložit pa sčistit prah). Lušna zadeva, ohišje se mi je dopadlo, računalnik je bil odziven (ko sem naložil 7ko, na Visti je bil obup).
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
fosil ::
S hoferjevo tehnično robo načelno ni nič narobe.
Vendar pa v zadnjem času stvari niso več tako ugodne kot včasih, cene so postale zelo podobne cenam v drugih trgovinah.
Zato če neka stvar ni res točno tisto kar iščeš, se ne splača kupovat.
Vendar pa v zadnjem času stvari niso več tako ugodne kot včasih, cene so postale zelo podobne cenam v drugih trgovinah.
Zato če neka stvar ni res točno tisto kar iščeš, se ne splača kupovat.
Tako je!
mihec87 ::
ti znanci so verjetno kaki dilerčki hpjov, lenovotov (ki je btw lastnik medion branda ).
Folk še misli da je hp še zmer bok i batina-mogoče višje biznis serije, ostalo ..Znanec prisežen hp-jevc, ob crknjotu nvm če 2 leti starga hp-ja, je kupil v hoferju chili prenosnik- zadovoln+baterija mu pri tej starosti drži bolj ko pri hp-jih...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mihec87 ()
Spock83 ::
No kar se tiče stacionarnega PCja, ponavadi je lpo notri Lenovo roba, ki pa tudi ni čisto standardna. Primer napajalnik. No imaš pa 3 leta garancije.
Dr_M ::
A jim še ni zmanjkalo zaloge 2 leti starega tv-ja
To ni isti tv, kot je bil 2 leti nazaj.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Evo nabavo mediona...
Nekaj prvih vtisov:
-display je za ta dnar dost dober. vidni koti kot se šika. Je pa opaznega nekaj ips glowa v spodnjem levem kotu.
-grafika je 930m z 1GB DDR3. zadeva je tista obična varjanta, ne šparovna z 12w tdpjem
-disk je tošibin z 8gb flasha (kot je to že nekdo pravilno ugotovil)
-zvočniki so dokaj solidni v tem rangu
nekaj minusov, ki jih na prvo žogo opazim..
-švoh touchpad. Kot večina laptopov v tem rangu, uporablja ta enodelni jajc. Pri klikanju in dotikanju se sliši neko pokanje. *ugh*
-veliko bloatwarea. Močno svetujem fresh install
To je to zaenkrat. Zvečer ga še odprem, da vidim kaj se noter kej nahaja :)
Nekaj prvih vtisov:
-display je za ta dnar dost dober. vidni koti kot se šika. Je pa opaznega nekaj ips glowa v spodnjem levem kotu.
-grafika je 930m z 1GB DDR3. zadeva je tista obična varjanta, ne šparovna z 12w tdpjem
-disk je tošibin z 8gb flasha (kot je to že nekdo pravilno ugotovil)
-zvočniki so dokaj solidni v tem rangu
nekaj minusov, ki jih na prvo žogo opazim..
-švoh touchpad. Kot večina laptopov v tem rangu, uporablja ta enodelni jajc. Pri klikanju in dotikanju se sliši neko pokanje. *ugh*
-veliko bloatwarea. Močno svetujem fresh install
To je to zaenkrat. Zvečer ga še odprem, da vidim kaj se noter kej nahaja :)
#brezpodpisa
Jaz sem ga tudi nabavil. Za zdj se pociva v skatli do vecera:)
Upam, da bom zagledal m.2 slot:)
Kjer sem ga jaz kupil, so jih imeli 3kom. Prva 2 sta se prodala takoj (jaz in se en kupec). Sklepam, da tretji ni docakal 9. ure v poslovalnici.
Upam, da bom zagledal m.2 slot:)
Kjer sem ga jaz kupil, so jih imeli 3kom. Prva 2 sta se prodala takoj (jaz in se en kupec). Sklepam, da tretji ni docakal 9. ure v poslovalnici.
evo sem ga na hitro odpru... zadeva ma m.2 slot (do 80mm), pravtako ma 2 ram slota (en je fraj, en je zaseden z 4gb ddr3l palčko).
#brezpodpisa
erkgheoruugh ::
Stari maček ::
Pozdravljeni!
Izogibaj se takim znancem...
misek ::
scipascapa je izjavil:
http://www.weltdergadgets.com/2016/01/h...