» »

Hofer ponudba

Hofer ponudba

Temo vidijo: vsi
««
109 / 194
»»

tikitoki ::

solatko je izjavil:

Zmeraj več je prenosnikov, katerim moraš za zamenjavo diska ali RAM-a, razdret celotno drobovje, se pač vedno bolj rine v situacijo, da ne bo mogel uporabnik menjat nič, ali pa tako, kot je pri Lenovu, ko lahko skoraj celoten prenosnik razdreš (user manual), pa ne zgubiš garancije (ker so servisne ure drage, je za njih bolje, da ti nedelujoč prenosnik, enostavno zamenjajo za drugega). Tudi druge tehnične robe nižjega cenovnega razreda se ne popravlja več, temveč dobiš takoj, ko je ugotovljeno, da ne dela, novega.

Začelo se je pa z boxi za HDD IDE, ko so zaradi nedelujoče ledice, zamenjali ohišje in si dobil novega z napajalnikom vred.

Z menjavo celotnega racunalnika se obnovi garancijski rok. TO je nekaksen vzvod, ki jih vsaj deloma sili v popravljanje (cetudi to zajema menjavo celotnih sklopov in ne dejanskega popravila, kot nekoc)

BorutK-73 ::

solatko je izjavil:

Zmeraj več je prenosnikov, katerim moraš za zamenjavo diska ali RAM-a, razdret celotno drobovje, se pač vedno bolj rine v situacijo, da ne bo mogel uporabnik menjat nič, ali pa tako, kot je pri Lenovu, ko lahko skoraj celoten prenosnik razdreš (user manual), pa ne zgubiš garancije (ker so servisne ure drage, je za njih bolje, da ti nedelujoč prenosnik, enostavno zamenjajo za drugega). Tudi druge tehnične robe nižjega cenovnega razreda se ne popravlja več, temveč dobiš takoj, ko je ugotovljeno, da ne dela, novega.

Začelo se je pa z boxi za HDD IDE, ko so zaradi nedelujoče ledice, zamenjali ohišje in si dobil novega z napajalnikom vred.

Jaz pa ravno obratno opažam. Odviješ vijak ali dva in imaš pol spodnje strani odprte in s tem dostop do ramov in diska.

Zgodovina sprememb…

BorutK-73 je izjavil:

solatko je izjavil:

Jaz pa ravno obratno opažam. Odviješ vijak ali dva in imaš pol spodnje strani odprte in s tem dostop do ramov in diska.

Tko bi moralo biti, pa se dostop do ventilatorja, da ga lahko spucas. Res so ene firme glupe, k to onemogocijo.

solatko ::

BorutK-73 - Si nepismen?
Lepo sem napisal, da gre trend v to smer, vedno več prenosnikov, moraš za dodati RAM (če ni celo integriran na MB) ali menjat disk, celotnega razstavit, da prideš do matične s spodnje strani, nisem pa rekel, da pri vseh.

Ventilatorjev pa je že prej bilo velika večina s spodnje strani, brez dostopa.
Delo krepa človeka

gansta ::

Kaj so te slušalke od hoferja vredna nakupa ali ne ?

https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba...

Phantomeye ::

gansta je izjavil:

Kaj so te slušalke od hoferja vredna nakupa ali ne ?

So kar, če jih boš kje še dobil. Niso tako ogromne. Zvok je precej uredu. Ampak prav daleč ne nesejo, max 10 m...

Pa to se da vrniti, ane če ti niso všeč kakšen je pa postopek ?

gansta je izjavil:

Pa to se da vrniti, ane če ti niso všeč kakšen je pa postopek ?

Pri mojih je bil kontakt poškodovan na oddajniku in je malo prekinjalo, če si ga premikal (na konektorju za oddajnik, ki se ga uporablja za naprave brez bluetootha), pa sem nesel zamenjat. In ker v tistem hoferju niso več imel, mi je hotel prodajalec vrnit denar brez dodatnih vprašanj. Pa sem rekel, da ni šans, da rajši obdržim. Pa sem šel takoj v naslednjega hoferja in naredil zamenjavo tam (ja lahko zamenjaš v katerem koli hoferju).

V mislih imam, če bi bile premajhne za mojo bučo :) ? Lahko potem vrneš, pa ti dajo denar... ?

gansta je izjavil:

V mislih imam, če bi bile premajhne za mojo bučo :) ? Lahko potem vrneš, pa ti dajo denar... ?

Pomoje, da ja, ali pa rečeš, da šumijo. Ugl. ne komplicirajo.

šernk ::

v hoferju vso elektroniko lahko preizkusiš in vrneš v roku 30 dni če ti ne ustreza. še za printer so mi to rekli, čeprav mi ni bilo jasno kako bom vrnil printer z rabljenimi kartušami :8)
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

JebatGa ::

Kaj pa pravte za to zobno ščetko. Mislite da je za kej?

šernk ::

preverjeno je ščetka vredna svojega denarja.

se ne more sicer postavit ob bok sonicare za 100eur ampak za 17€ + kupiš še dodatne glave po 1€ in imaš za 23€ odlično zobno ščetko.

jaz imam trenutno sonicare elite 3 leta že, pa razmišljam o menjavi letos. Glave od konkurence 5eur/komad če jih vzamem 6 v paketu...original 11eur/komad :/

pa od konkurence zdržijo 2-3 mesece, original do pol leta tako da se cena na koncu izenači in je hofer precej spredaj po price/perf.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Argh, kupil P2214t in se noce niti prizgati. Sem 99% da ni problem v meni. A kdo ma in mi pove kako se prizge, in case I am missing something?

Da ne govorim, da je bila skatla v razsulu. Zadnji kos. Ok, nej bo! Notri navodila od WLAN repetirotja, neka radijsko vodena ura, nisme preprican, ce ne se kaj, k kdo ve kaj so freebies in kaj so nasli na tleh, k so pospravljali skatlo.
Pogresam pa pisalo, ki naj bi domnevno bilo prilozeno. Ok, hvala za radijsko vodeno uro, mi bo prav prisla, z navodili ne vem kja nej. Sam jst hocem delujoc P2214t in pisalo!
Damn, sem mislil, da jih nemci naucijo met red.

Pa navodila, pol navodil v nemscini, so pozabl prevest. Razlaga gumbov, sam ok, najt gumb za vklop tud ni tolk tezko. Damn, a je to pogosto?

Samson ::

Sicer malce tumpasto vprasanje ampak jaz bi se vprasal ce zadeva slucajno ni totalno prazna in se posledicno ne prizge. Probaj zadevo pustit en cas na polnilcu, mogoce pride k seb.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

Je na polnilcu, prva stvar, k sm naredil. Sedaj se je prizgala sama od sebe. Go figure. Sam mi ne pusca najboljsega vtisa, da je bila na polnilcu in popolnoma neodzivna. K sm vzel s4220 je brez tezav slo vse.

Hvala za druagce cisto vmesen predlog.

Damn, sedaj pa kurzorja ne kaze. Kak nej izbiram odgovore :S. Fuck, moje mnenje o MEDION izdelkih je pikiralo za 50%

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tikitoki ()

matobeli ::

Jaz bi vrnil na tvojem mestu, to si zgleda dobil eno škatlo ki jo je nekdo vrnil ali nekaj takega.

Magari uro obdrž, ostalo pa nazaj :))

folija zgleda nedotaknjena, je bil razstavni eksponat. lahko pa da je tudi bila vrnjena in nato izbrana za razstavni eksponat

Ura je placilo za zivce:)

Sej v uri je tudi sam ena baterija, namesto dveh. To res ne vidis vsak dan.

BTW, a jo kdo ima? Je zraven pen prilozen al ne, k v navodilih ni napisan. K berem review je pa omenjen.

Zgodovina sprememb…

Pithlit ::

Drugače je 'pisalo' v sprednjem levem kotu tipkovnice... cca 1.5cm levo od ledice za baterijo (spodaj, pri šraufu). Je tud meni vzelo par ur da sem ga najdla. Boš pa itak razočaran ker stvar nima digitizerja. Pride pa ta svinčnik prav pri minolovcu.

Ampak če zadeva ne dela pač nesi nazaj.
Life is as complicated as we make it...

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

d4vid ::

Bi bilo zanimivo to sporočit v Hofer...

Jaz sem sicer tudi kupil zadnji prenosnik oz. tistega iz vitrine. Škatla je bila samo malo strgana gor na vrhu, kjer se odpre. Drugega nisem opazil, sem zadovoljen zaenkrat.
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD

Druagce pa sem vidle, da je mel folk neke problem s touchpadom, upam ,da je softwarsko in reseno :S

Ja, to, da je skatla rahlo poskodovana me ne moti. Zastojn raijsko vodena ura me tudi ne moti. Sej sem celo opozoril prodajalko nanjo, k se mi je zdela out of place.

Zadeva sedaj dela. Sam kolk casa.

Zgodovina sprememb…

Se eno vprasanje za morebitne kupce p2214t. A ta zadeva deluje k laptop al se obnasa druagce al je to sam problem v win8?

Jaz problemov s touchpadom nimam.

Kako misliš "a deluje kot laptop"?

mogoce je sam moja nenavajenost in win8 in povezavo s touchscreenom. ne vem a mi zivce zre tablica sedaj al win8.

Si imel problem, da se ti ni hotela prizgati na zacetku?

Ko se je koncno prizgala, mi ni kazalo kurzorja. sam osvetlilo mi je iubrano moznost, ko sem sel slucajno ce njo.
ko sem 2x resetiral se je kurzor pojavil in nato, sem lahko nadaljeval cosumizacijo sistema.

Kolikor te razumem, nisi imel tovrstnih tezav?

kako si pa druagce zadovoljne s tablico?

Zgodovina sprememb…

Tud ene težave nisem imela, ne.

Je pa res da občasno kurzor mrkne. Ampak res občasno. Kar ni ga. Pomaga če reconnectam dock.

Zadovoljna? Za tak dnar je stvar super. Če bi zanjo dala ~600€ (kolikor stanejo konkurenčne zadeve bolj zvanačih imen) bi pa res malo postrani gledala te napake (pa tipkovnico, pa touchpad...).

Tudi sam upostevam, da zadeva ni stala dvakrat toliko. 329 EUR se mi zdi vredu cena. pod pogojem, da zadeva dela in ne krepne.
Ceprav bi raje iz nemcije narocil tisto z 15,6 incnim zaslonom za 400 EUR. Kazen za last minute odlocitve.

Ma... se je izkazalo da je 11,6" dost perfektna stvar zame. Tko lepo gre v torbico da še sama težko verjamem. Par mm lufta mi ostane.

D3m0r4l1z3d ::

Pithlit je izjavil:

Ma... se je izkazalo da je 11,6" dost perfektna stvar zame. Tko lepo gre v torbico da še sama težko verjamem. Par mm lufta mi ostane.

11,6 Inches? That's what she said :-)
Drugače pa je od modela zadeva zrela za reklamacijo.
ETN Wallet addr.: etnkGuvhDzR7Dh8us4e69VStubGbmQHrh5pe2fnpNDhEhX5
A1nCWrFBMK2NmkycgVN4sAwhvY8YyNNbF6KUSJyFZ99QKU8phCn
Cryptopia ref. link: https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=Anymalus

Trenutno dela ok. Ceprav se resno sprasujem.

Mogoce je bil zacetni problme res v popolnoma izpraznjeni bateriji, k ker telefon se mi tudi ni hotel prizgati dokler ni nekaj casa papal. Not that I like it!

Touchpad pa sem bral, da je lahko slab driver (ker izgleda, da je serijski problem). To bi naceloma moral kak driver resiti, ce ga bodo seveda dali ven.

Po drugi strani pa k gres za 3+ mesece v tujino, zelis, da zadeva dela zanesljivo, ze tko lahko kej krepne.

Pa baterija je solidna, po polnjenju ze ure dela:). Verjetno edino, kar je boljse, kot sem pricakoval.

Baterija v tablici zdrži malenkost manj kot 4 ure videa (720p). Dokler samo pisarno špilaš na njej (net, office...) pa malo več. Skupaj z dockom zdrži blizu 10 ur pisarniških opravil (enih 7,5 ur videa).

Driverje imaš na medionovi strani, tudi firmware update je zraven ako me spomin ne zavaja.

freesty ::

Jaz pa sem nalozil win10 na E4214 laptop in mi SD card reader ne dela. Ono particijo sem zbrisal, kjer so driverji gor. A lahko kdo uploada nekam te driverje?
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

d4vid ::

Jaz sem opazil, da mora bit računalnik v UEFI načinu, da SD card reader dela. Mal poglej po nastavitvah v BIOS-u oz. UEFI.
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD

Mare2 ::

Pithlit je izjavil:

Jaz problemov s touchpadom nimam.

Kako misliš "a deluje kot laptop"?

O čem vi to govorite?

Link?
Se splača kupit?
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

Ne vem zakaj se sploh čudim... ko se pa vedno znova dokazuje da ima večina folka ki na ST v temah sodeluje pozornost povprečne zlate ribice.

P2214T.

Hvala za deljenje izkusenj in nsvete.

jnce ::

JebatGa je izjavil:

A se za te ščetke vedno dobi nastavke v Hofru? Tudi ko nimajo ščetke v ponudbi?

Mare2 ::

jnce je izjavil:

JebatGa je izjavil:

Doslej niso imeli ščetk. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

DrSergioDJ ::

A kdo ve, ce je se v kakem
Hoferju na voljo 14" prenosnik?
...

Pokliči njihovo cifro pa vprašaj.

Motion ::

tisti ki ste kupli 14" prenosnik, kako je kej zaslon. Svetlost barve vidnikoti? Kaki problemi z prenosnikom?

Jaz sem kupil slušalke in jih tudi že nesel nazaj.

Enostavno so bile "prepotihe", zvok pa ne preveč kvaliteten, je pa dejansko za ta denar to. Dobra cena za tiste kateri niste zelo zahtevni in manjša ušesa.

Alamar ::

Mare2 je izjavil:

jnce je izjavil:

JebatGa je izjavil:

Doslej niso imeli ščetk. :)
Seveda so jih imeli in to vsako leto.;) Nastavke lahko dobiš tudi enkrat med letom, oziroma imaš priloženo naročilnico v škatli od ščetke. Lahko jih tudi sedaj dokupiš na zalogo. Ščetka je odlična. Jaz imam sedaj drugo v osmih letih. Prva je crknila po 7 letih. Imaš seveda tudi tri leta garancije.

z3ro ::

Letošnji ERAZER ima le 4GB RAM ali so se zatipkali v reklami? Moj ima 8, pa sem ga kupil pred tremi leti :D

Bo kar držalo... 4GB.

tiran2000 ::

na videz je dizajn malo boljši, sam je še vedno potrebno na fitnes hodit, če hočeš to gajbo okol prenašat.

Meni se zdi malo čudno sestavljen..4GB RAM, samo 500GB disk zram SSDja. Takrat ko sem ga kupil jaz je bil 999€ in si dobil več za manj denarja. Res da ni imel SSDja sam vseeno.

hojnikb ::

sam ma pa 970m ;)
#brezpodpisa

hojnikb je izjavil:

sam ma pa 970m ;)

3 leta nazaj je pa imel 670MX..
««
109 / 194
»»