» »

Hofer ponudba

Hofer ponudba

Temo vidijo: vsi
««
108 / 194
»»

cortez ::

Seveda se da nadgradit ram. Single DDR3L 8GB je maximum. Plošča ima samo en slot za ram, pa tudi procesor ne podpira več kot 8GB DDR3L 1333 mhz.

sicer se pa vsekakor bolj splača prejšnji model z Pentium N3450, še posebej, če ga dobiš za 219 EUR.

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Pentium-N...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: cortez ()

tikitoki ::

Ta model ima obcutno prednost pr videoplayback. Lahko prejsnji model gladko predvaja 1080p H.264 in H.265?
Se pa strinjam, da je cena v primerjavi s prejsnjim modelom previsoka.

Nisem uspel razbrati iz opisa na prejsnjim linku ali je problem v tem, da moras RAM zamenjati in ne dodati ali je mogoce pri tem laptopu pritjrjen na plato, s cemr je nadgradnja dejansko onemogocena?

Tudi mocno dvomim, da lahko igras moderne igre na medium settings, pravzaprav mora biti igranje iger mukotrpno.

cortez je izjavil:

Seveda se da nadgradit ram. Single DDR3L 8GB je maximum. Plošča ima samo en slot za ram, pa tudi procesor ne podpira več kot 8GB DDR3L 1333 mhz.

sicer se pa vsekakor bolj splača prejšnji model z Pentium N3450, še posebej, če ga dobiš za 219 EUR.

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Pentium-N...

Kje dobis prejsnjo Akoyo za 219 EUR?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tikitoki ()

A je to cena za B-ware al dobis novega s svezo garancijo,...?

Zgodovina sprememb…

hojnikb ::

novo je to...
#brezpodpisa

Dej link

stara reklama od hoferja
#brezpodpisa

trenutno sem ga videl sam za 270 EUR

je blo znižanje v prejšni reklami. Besides, hofer ne prodaja rabljene robe
#brezpodpisa

Ki jo se vedno dobis kje drugje, ker vrzejo jo ne proc. hvala za info, nisem redno spremljal njihovih letakov.

Zgodovina sprememb…

freesty ::

Se najde kdo, ki je razdiral tale E4214 in ima kaksen napotek? Nebi rad kaksnega zatica odlomil.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

d4vid ::

tikitoki je izjavil:

Ta model ima obcutno prednost pr videoplayback. Lahko prejsnji model gladko predvaja 1080p H.264 in H.265?

Na youtubu predvaja fullHD brez težav, webm, vp9 kodek, 25 fps.
Imaš kak link do kakega h.264, h.265 videa, da sprobam?
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD

d4vid je izjavil:

tikitoki je izjavil:

Na youtubu predvaja fullHD brez težav, webm, vp9 kodek, 25 fps.
Imaš kak link do kakega h.264, h.265 videa, da sprobam?

Na partistu al pa piratbayu imas veliko izbiro. V vsakem primeru pa strojna podpora razbremeni procesor, porabi manj energije,...

freesty je izjavil:

Se najde kdo, ki je razdiral tale E4214 in ima kaksen napotek? Nebi rad kaksnega zatica odlomil.

Nisi ze zamenjal RAMa in diska? Je potrebno se kaj narediti?

Zgodovina sprememb…

Rama se nisem zamenjal. Mi je prej punca odnesla laptop preden sem ga dobil po posti:)

Pithlit ::

Babe... :P
Life is as complicated as we make it...

kolk pinski ram pa rabis?

Cervantes ::

Offtopic:
A če kupim monitor s HDMI vhodom, bom lahko gledal TV?
Oprostite moji nevednosti.
Na HDMI izhodu Amis-ove škatle (modema/dekoderja/alkakože)?

Ja ampak, ce monitor nima zvocnikov ne bos imel zvoka.

Cervantes ::

freesty je izjavil:

Ja ampak, ce monitor nima zvocnikov ne bos imel zvoka.

Hvala za tole!
Bom pač dal še ene zvočnike, ane.
Cable box ima tudi 3.5mm audio izhod.

Alamar ::

Opkow je izjavil:

Alamar

Slučajno veš, če bodo pri Hoferju imeli v ponudbi BT slušalke brez BT oddajnika za naprave, ki ne podpirajo BT.
Če se ne motim, je Hofer lani imel tudi to v ponudbi in so bile slušalke 10 EUR cenejše.
Zaenkrat ne. Tudi lani so bile takšne kot letos in za isto ceno.

axi145 je izjavil:

dady je izjavil:

OttoParts je izjavil:

V Aldi Süd pride 19.12. tale Medion P7644 (I7 6500U, Nvidia 950M, 265 Gb + 1Tb diski, 17,3" IPS) za 900 EUR.
Ker baje tudi mi spadamo pod isti del Hoferja je možno da bo tudi pri nas?

Še članek Notebookchek.com(nemščina):
http://www.notebookcheck.com/Medion-P76...

Ima kdo kak info o tem? Bi mi kar prav prišlo kaj takega..

Sem jim poslal vprašanje in dobil odgovor "Žal vam moramo sporočiti, da tega izdelka trenutno ne bomo imeli v ponudbi.". Škoda, izgleda dober nakup
Tega ne bo. Bo pa zelo kmalu še zmogljivejši.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Alamar ()

Sem videl, da ima Medion precej zanimih racunalnikov, ki jih pri nas nisme zasledil. Zal smo se vedno obstransko trzisce.

thramos ::

https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba...

Predvidevam, da so to enake slušalke, kot pred časom. Ima kdo izkušnje z njimi? Kakšen je zvok in kako pašejo na ušesa z očali?

tikitoki je izjavil:

Sem videl, da ima Medion precej zanimih racunalnikov, ki jih pri nas nisme zasledil. Zal smo se vedno obstransko trzisce.

Nihče ti ne brani iz tujine naročat. Še prišparal boš kakšen €.

Vcasih nimas casa cakati en teden.

Imaš pa čas čakat na to da se Hofer spomni imet akcijo, pol čakat pred trgovino in upat da ti celo uspe en kos zase zagrabit?

Pride iz Nemčije na dom v roku treh dni. Za kak evro manj od Hoferjeve akcije... pa še pred vrati ti ni teba čakat pa nafte zapravljat do poslovalnice in nazaj.

Na hitrco.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

se strinjam

D3m0r4l1z3d ::

Alamar je izjavil:

Opkow je izjavil:

Alamar

Slučajno veš, če bodo pri Hoferju imeli v ponudbi BT slušalke brez BT oddajnika za naprave, ki ne podpirajo BT.
Če se ne motim, je Hofer lani imel tudi to v ponudbi in so bile slušalke 10 EUR cenejše.
Zaenkrat ne. Tudi lani so bile takšne kot letos in za isto ceno.

axi145 je izjavil:

dady je izjavil:

OttoParts je izjavil:

V Aldi Süd pride 19.12. tale Medion P7644 (I7 6500U, Nvidia 950M, 265 Gb + 1Tb diski, 17,3" IPS) za 900 EUR.
Ker baje tudi mi spadamo pod isti del Hoferja je možno da bo tudi pri nas?

Še članek Notebookchek.com(nemščina):
http://www.notebookcheck.com/Medion-P76...

Ima kdo kak info o tem? Bi mi kar prav prišlo kaj takega..

Sem jim poslal vprašanje in dobil odgovor "Žal vam moramo sporočiti, da tega izdelka trenutno ne bomo imeli v ponudbi.". Škoda, izgleda dober nakup
Tega ne bo. Bo pa zelo kmalu še zmogljivejši.

Sigurno bo že tradicionalno kakšen gamerski za 999 eur, ravno toliko, da greš pogledat, mogoče kakšen celo v vitrini, ampak kruh pa mleko bosta zadostovala za tisti dan :-)
ETN Wallet addr.: etnkGuvhDzR7Dh8us4e69VStubGbmQHrh5pe2fnpNDhEhX5
A1nCWrFBMK2NmkycgVN4sAwhvY8YyNNbF6KUSJyFZ99QKU8phCn
Cryptopia ref. link: https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=Anymalus

A kdo ve za ta notebook jutri, se da nadgraditi RAM al je to zares nemogoce?

D3m0r4l1z3d je izjavil:

Sigurno bo že tradicionalno kakšen gamerski za 999 eur, ravno toliko, da greš pogledat, mogoče kakšen celo v vitrini, ampak kruh pa mleko bosta zadostovala za tisti dan :-)

Ja, nekaj takega, a malce dražje.;) i7-6700HQ, GTX970M, SSD...

tikitoki je izjavil:

A kdo ve za ta notebook jutri, se da nadgraditi RAM al je to zares nemogoce?
Nimamo kristalne krogle.;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Alamar ()

se že ve kdaj bo ta prenosnik ?
#brezpodpisa

28.12.2015

i7-q in 970m potem... Bomo počakal...
Btw, kolk dražje ?

http://www.msi.com/product/notebook/GS6...

kej takega v medion preobleki bi blo kr bomba :)))
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

Saj imaš še boljše konfiguracije. Poglej na Medion online store.

Btw, 17 inch FHD bo. 1111 EUR:D

ah 17", ni več zanimivo....
#brezpodpisa

Matevz96 ::

Alamar je izjavil:

Saj imaš še boljše konfiguracije. Poglej na Medion online store.

Btw, 17 inch FHD bo. 1111 EUR:D

Če bo kakšen ostal do januarja (do znižanja cene :D) bom razmislil...

matobeli ::

A kdo slučajno uporablja vzmetnico iz Hofra (to taveliko)?
Sicer predvidevam da ni nekaj hudo kvalitetna, ampak če kdo ve koliko bi stala ekvivalentna v normalni trgovini naj prosim napiše.

Sem videl en video za upgrad rama pr eni akoyi, jao, razstavt pol racunalniak za tak osnoven poseg :S. FAIL!
Nc, jutri nabavim komp in ce nav ok, ga dobijo nazaj:)

SimplTech ::

Za odpiranje E4214 in nadgradnjo RAMa (morebitni swap HDDja z SSD) si lahko pomagaš s tem člankom: link

Gregex ::

Kupil Maginon bluetooth slušalke. Za 39,99 € super nakup, zaenkrat vredne denarja, a sem sprobal samo preko kabla, ker se polnijo, kasneje sprobam povezljivost še preko btja. Zvok čist, ravno prav globoki bassi, da ni sam bass, udobne, sam nosim očala in ni nič žuljenja. Na samih slušalkah možnost spreminjanja glasnosti, naslednjega/prejšnjega komada, pause/resume. Polno priloženih priključkov od 1m 3,5 mm kabla, 4m 3,5 mm kabel, pretvornik za 6,5 mm, 3,5 mm kabel na činč, oddajnik bluetooth, usb napajalnik, polnilni kabel usb, mikrofon. Skratka zaenkrat zelo zadovoljen, vredne denarja, pa še 3 leta garancije, kar mi je pr slušalkah zelo pomembno, mel slabe izkušnje z nekaterimi slušalkami. Za 39,99 € priporočam nakup.

Tudi bluetooth poveže iz prve. Vse super. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregex ()

Bud_Bundy ::

@Gregex
Imel sem jih že v vozičku, pa sem si rekel "moram na slotech vprašat":))
A na malo večjo glavo bi pasale(nimam ogromne, ali neproporcialne, ni pa majhna)

OK.d ::

LPOK.d

SambaShare ::

Bud_Bundy je izjavil:

@Gregex
A na malo večjo glavo bi pasale(nimam ogromne, ali neproporcialne, ni pa majhna)

Bolj kot majhnost (lok bi lahko bil večji in mehkejši) je problem premalo pene na zvočnikih, oz. je premehka. Po dobri uri se tako začnejo opirati na ušesa in te začnejo boleti. Pa nimam velikih ali štrlečih ušes, saj problem vse te kitajske robe je da je narejena za manjše ljudi.

Bud_Bundy ::

Ja tudi mene to rado začne bolet. In morda res nimam velike glave, samo kitajska roba me je prepričala , da je temu tako....

Bom raje ostal na in-ear ter po nove zvočnike....

Kaj pa ta 10W led ročna svetilka? Men se zdi mal glomazna. Če bi bila velikost 3 W in sam močnejša svetilnost bi jo vzel. Tko, pa še večje baterije :S in tko naprej. Je kdo vzel in stestiral?

Jao, menjava rama in disk pr teh akoyah je zelo zoprna.

Gregex ::

Bud_Bundy je izjavil:

@Gregex

Sam sem bolj majhne oz. srednje rasti in na mojo glavo in ušesa dobro pašejo. Bi pa znale bit za tiste z malo večjimi ušesi problem, ker zvočniki so res malo majhni. Še vedno pa lah kupš, če jih še dobiš in če ti ne sedejo lahko jih komot vrneš, kot rečeno za 40 € je meni osebno zvok odličen.

tikitoki je izjavil:

Disk je enostavno dodat. En srauf in je to to. Ce ga hoces menjat z originalnim pa moras celoten pokrov dol vzet potem imas dostop do vsega, tudi rama.

Disk sem dodal v minuti. Ram pa v manj kot desetih. 15 sraufov ven poberes. S trzalico gres okoli, da zatici popustijo in je to to. Gre zelo fino, brez pretirane sile.

sajmon ::

Gregex je izjavil:

Kupil Maginon bluetooth slušalke. Za 39,99 € super nakup, zaenkrat vredne denarja, a sem sprobal samo preko kabla, ker se polnijo, kasneje sprobam povezljivost še preko btja. Zvok čist, ravno prav globoki bassi, da ni sam bass, udobne, sam nosim očala in ni nič žuljenja. Na samih slušalkah možnost spreminjanja glasnosti, naslednjega/prejšnjega komada, pause/resume. Polno priloženih priključkov od 1m 3,5 mm kabla, 4m 3,5 mm kabel, pretvornik za 6,5 mm, 3,5 mm kabel na činč, oddajnik bluetooth, usb napajalnik, polnilni kabel usb, mikrofon. Skratka zaenkrat zelo zadovoljen, vredne denarja, pa še 3 leta garancije, kar mi je pr slušalkah zelo pomembno, mel slabe izkušnje z nekaterimi slušalkami. Za 39,99 € priporočam nakup.

Tudi bluetooth poveže iz prve. Vse super. :)

Kako se pa obnese vgrajen mikrofon, tudi uporabno, sogovornik sliši v redu? Skrbi me, da mikrofon preveč pobere zvok iz okolice.

freesty je izjavil:

tikitoki je izjavil:

Disk je enostavno dodat. En srauf in je to to. Ce ga hoces menjat z originalnim pa moras celoten pokrov dol vzet potem imas dostop do vsega, tudi rama.

Disk sem dodal v minuti. Ram pa v manj kot desetih. 15 sraufov ven poberes. S trzalico gres okoli, da zatici popustijo in je to to. Gre zelo fino, brez pretirane sile.

A je SSD smisleno dati notri pred prvim zagonom, da se instalira sistem nanj al je je tist mozno sam za orig disk?

Ma, soliden laptop ma rame dostopne in zamenjas v parih minutah in brez kaksnihkoli tezav

Windowsi so nalozeni na originalnem disku. Ce bos dal ven ta disk in praznega notr ti ne bo sploh bootalo.

Jaz sem oba sformatiraj cist in nalozil sveze windowse na ssd.

solatko ::

Zmeraj več je prenosnikov, katerim moraš za zamenjavo diska ali RAM-a, razdret celotno drobovje, se pač vedno bolj rine v situacijo, da ne bo mogel uporabnik menjat nič, ali pa tako, kot je pri Lenovu, ko lahko skoraj celoten prenosnik razdreš (user manual), pa ne zgubiš garancije (ker so servisne ure drage, je za njih bolje, da ti nedelujoč prenosnik, enostavno zamenjajo za drugega). Tudi druge tehnične robe nižjega cenovnega razreda se ne popravlja več, temveč dobiš takoj, ko je ugotovljeno, da ne dela, novega.

Začelo se je pa z boxi za HDD IDE, ko so zaradi nedelujoče ledice, zamenjali ohišje in si dobil novega z napajalnikom vred.
Delo krepa človeka
««
108 / 194
»»