» »

Hofer ponudba

Hofer ponudba

Temo vidijo: vsi
««
107 / 194
»»

OttoParts ::

V Aldi Süd pride 19.12. tale Medion P7644 (I7 6500U, Nvidia 950M, 265 Gb + 1Tb diski, 17,3" IPS) za 900 €.
Ker baje tudi mi spadamo pod isti del Hoferja je možno da bo tudi pri nas?

Še članek Notebookchek.com(nemščina):
http://www.notebookcheck.com/Medion-P76...

hojnikb ::

lahk bi dal kakega i5-q/960m/fHD za nek pošten dnar :)
#brezpodpisa

scipascapa ::

no kje smo z ps4? vse pošlo ob 8:00?

D3m ::

Lol. So si zaposleni med sabo potalali. :)))
|HP EliteBook|R5 6650U|

solatko ::

Kolikor vem, zaposleni ne smejo kupovat robe v akciji, razen če kaj ostane. Ravno tako ni rezervacij, če slučajno poznaš vodjo enote.
Spada pod hujšo kršitev delovnih obveznosti.
Delo krepa človeka

D3m0r4l1z3d ::

solatko je izjavil:

Kolikor vem, zaposleni ne smejo kupovat robe v akciji, razen če kaj ostane. Ravno tako ni rezervacij, če slučajno poznaš vodjo enote.
Spada pod hujšo kršitev delovnih obveznosti.

and Earth is still spinning, skratka vse se zmenijo

hojnikb je izjavil:

lahk bi dal kakega i5-q/960m/fHD za nek pošten dnar :)

bilo bi lepo, ampak Hofer ima še vedno najboljše cene glede na zmogljivost prenosnikov oziroma ssd in ips zaslon za zmeren dnar
ETN Wallet addr.: etnkGuvhDzR7Dh8us4e69VStubGbmQHrh5pe2fnpNDhEhX5
A1nCWrFBMK2NmkycgVN4sAwhvY8YyNNbF6KUSJyFZ99QKU8phCn
Cryptopia ref. link: https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=Anymalus

Zgodovina sprememb…

freesty ::

Medion akoya e4214, 14" za 280e.

Vstavil sem ssd disk.

Rad bi imel windows 10 na novem disku. Kako je to najlazje narediti?

Iz dreamsparka sem potegnil original win10, predvidevam, da bo kodo racunalnik sam prepoznal iz biosa? Ker so winsi poleg, sicer 8.1.

Naredil sem boot usb kljuc in skopiral podatke nanj. Sedaj mi pa nikakor ne rata bootat iz kljucka... Na stacionarcu je ta metoda se vedno delovala..
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

d4vid ::

Jaz sem vstavil ssd, na drugem PCji kloniral Windowa with Bing dvd, ki je zraven, na usb.

Zagnal instalacijo, zbrisal windows na hddju (eno particijo sem pustil, ker so gor gonilniki). Po instalaciji namestis vse update in nadgradis na w10.

Ce imas iz dreamsparka, imas zraven tudi kljuc. Pa kljuc v biosu velja za w10home, ti imas najbrž pro.
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD

Zgodovina sprememb…

• spremenil: d4vid ()

dady ::

OttoParts je izjavil:

V Aldi Süd pride 19.12. tale Medion P7644 (I7 6500U, Nvidia 950M, 265 Gb + 1Tb diski, 17,3" IPS) za 900 €.

Ima kdo kak info o tem? Bi mi kar prav prišlo kaj takega..

freesty ::

d4vid je izjavil:

Jaz sem vstavil ssd, na drugem PCji kloniral Windowa with Bing dvd, ki je zraven, na usb.

Zagnal instalacijo, zbrisal windows na hddju (eno particijo sem pustil, ker so gor gonilniki). Po instalaciji namestis vse update in nadgradis na w10.

Ce imas iz dreamsparka, imas zraven tudi kljuc. Pa kljuc v biosu velja za w10home, ti imas najbrž pro.

Na voljo imam sicer drug racunalnik ampak nimam noben dvd enote...

Predlogi?
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

dr.Akula ::

@feesty Lepo si iz tega linka downloadaj Media creation tool, ki te bo potem vodil skozi inštalacijo na USB (edicije -- home ali pro -- v Media creation tool-u ne moreš več izbirati, ker Windows ob inštalaciji avtomatsko razbere iz serijske, katero edicijo naj inštalira).
Če imaš v BIOS-u zapečeno serijsko od Windows 8, bi jo pomojem moral Windows prav tako razbrati ob inštalaciji. V primeru da je ne bo, te bo pred inštalacijo vprašalo, če hočeš vnesti serijsko. Tam klikni "Not now" in jo vnesi potem ko bo OS že inštaliran (Settings -> Updates & Security -> Activation). Iz BIOS-a serijsko lahko pridobiš (najbrž, nimam izkušenj s tem) na enega od teh načinov (pomojem bo tretja možnost najlažja, ker pri drugi ni več fajla).
ni podatka

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dr.Akula ()

Vanich ::

D3m je izjavil:

Ni šans -imajo to zelo strogo tam določeno, da osebje nima dostopa do izdelkov v akciji. (slučajno poznam šefa-menadžerja gorenjske regije)

Dr_M ::

Ziher lazes, vsi vemo, da si oni tiste 3 kose za celo Slovenijo potalajo med sabo. Drugi argumenti nas ne zanimajo, ker mi vemo.

/sarcasm off
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

fireX88 ::

Vanich je izjavil:

D3m je izjavil:

Ni šans -imajo to zelo strogo tam določeno, da osebje nima dostopa do izdelkov v akciji. (slučajno poznam šefa-menadžerja gorenjske regije)

kaj več povej? zakaj je ob odprtju trgovine že več ni izdelkov? jih tako malo nabavijo in te pošljejo v samo trgovine, kjer je največ obiska?
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

AC_DC ::

Zaposleni pokličejo na pomoč soseda, vedno se najde workaround.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: AC_DC ()

Vanich ::

fireX88 je izjavil:

Vanich je izjavil:

D3m je izjavil:

kaj več povej? zakaj je ob odprtju trgovine že več ni izdelkov? jih tako malo nabavijo in te pošljejo v samo trgovine, kjer je največ obiska?

Če kje že ob odprtju ni več izdelka, in če si 100%, da si prva oseba v štacuni ta dan, se pritoži na blagajni oz. naročiš, naj pokličejo šefa.
Praviloma bi morali biti vsi izdelki najavljeni v reklamnem katalogu v vseh štacunah isti dan - edino količinsko se verjetno kaj razlikuje od štacune do štacune, glede na lokacijo, to je možno.
Ga bom vprašal, ko ga naslednjič vidim.:)

Machete ::

Trgovke s tisto mizerno Hoferjevo plačo, se verjetno ravno ne tepejo za PS4ke in laptope na zalogo.
Samo moja 2 centa.

ps: če kdo rabi te zadeve mu mogoče lahko pomagam, v našem lokalnem ruralnem :P ta tehnika ponavadi kar preživi veliko časa v vitrini.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

fireX88 ::

Vanich je izjavil:

fireX88 je izjavil:

Vanich je izjavil:

D3m je izjavil:

Če kje že ob odprtju ni več izdelka, in če si 100%, da si prva oseba v štacuni ta dan, se pritoži na blagajni oz. naročiš, naj pokličejo šefa.
Praviloma bi morali biti vsi izdelki najavljeni v reklamnem katalogu v vseh štacunah isti dan - edino količinsko se verjetno kaj razlikuje od štacune do štacune, glede na lokacijo, to je možno.
Ga bom vprašal, ko ga naslednjič vidim.:)

ok
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

Alamar ::

Blago iz posebnih ponudb je vedno na voljo v vseh, trenutno 78 trgovinah na dan oglaševanega termina ob odprtju poslovalnice. Če slučajno kakšen artikel ne prispe, kar se zgodi zelo redko, je to označeno na uradni internetni strani. Razdelitev zaloge posameznih artiklov iz posebnih ponudb se deli po točno določenem ključu, glede na tip izdelka in se lahko razlikuje tudi faktor 10x in več, glede na lokacijo, oziroma promet trgovine.

Vse trgovine so dobile Playstation 4 za 333 EUR. Zaloga je bila tokrat žal res precej skromna.

youPlonker ::

bajsibajsi je izjavil:

V Hoferju (Ljubljana, Njegoseva) imajo tri 24" monitorje znizane iz 129 evrov na 79 (dva sta Acer, en pa Medion). Imeli so tudi eneg 27" Acer, ki je bil znizan iz 179 na 109, ampak sem ga kupil. :)

Bil v Hofer Njegoseva. Vse kar opisujes je ze poslo, sedaj so na voljo le 24ke za 130eur.

Pithlit ::

Mhm... ker bi te tistih par monitorjev znižanih na smešno ceno čakali 3 dni. Verjetno jih že v eni uri po objavi ni bilo več (če ne še prej).
Life is as complicated as we make it...

axi145 ::

dady je izjavil:

OttoParts je izjavil:

Ima kdo kak info o tem? Bi mi kar prav prišlo kaj takega..

Sem jim poslal vprašanje in dobil odgovor "Žal vam moramo sporočiti, da tega izdelka trenutno ne bomo imeli v ponudbi.". Škoda, izgleda dober nakup

Alamar je izjavil:

Blago iz posebnih ponudb je vedno na voljo v vseh, trenutno 78 trgovinah na dan oglaševanega termina ob odprtju poslovalnice. Če slučajno kakšen artikel ne prispe, kar se zgodi zelo redko, je to označeno na uradni internetni strani. Razdelitev zaloge posameznih artiklov iz posebnih ponudb se deli po točno določenem ključu, glede na tip izdelka in se lahko razlikuje tudi faktor 10x in več, glede na lokacijo, oziroma promet trgovine.

Vse trgovine so dobile Playstation 4 za 333 EUR. Zaloga je bila tokrat žal res precej skromna.

Te pogoje zadovolji 1 izdelek na trgovino, kar je hec, ampak glede na cene je ok. Je pa zanimivo, da je v Ce 6 Hoferjev en obiskal po 15. uri na prvi dan in niti v enem ni bilo namiznega pcja, to je bilo pred kratkim, pc za 600 eur s ssd in 750ti grafično. Čudno, da za nekatere izdelke še vedno ne znajo preceniti količine, saj bi jih lahko še več prodali. Je pa potem prenosnik s ssd in i3 procom za 600 eur kupil, ki pa je že nekaj časa v prodaji. V Nm je zanimivo, da od dveh hoferjev, ki sta edina dva v nm, v enem samo stari namizni pcji, v drugem pa vedno še kakšen prenosnik od prej, tudi tablice. Kdo so ti pametnjakoviči, ki ta ključ uppštevajo in nič po kmečki logiki ne marediji

Zgodovina sprememb…

Oni že točno vedo, kaj počnejo. Sj ne prodajajo računalnikov in tehnike zato, da bodo delal nek profit s tega, ampak je najbrž zadaj drug motiv >:D
#brezpodpisa

hojnikb je izjavil:

Oni že točno vedo, kaj počnejo. Sj ne prodajajo računalnikov in tehnike zato, da bodo delal nek profit s tega, ampak je najbrž zadaj drug motiv >:D

Razumem tudi s tega vidika, ampak poleg pretiranega hitenja na blagajni jim zamerimo tudi rajcanje z dobrimi virtualnimi ponudbamu

Opkow ::

Alamar

Slučajno veš, če bodo pri Hoferju imeli v ponudbi BT slušalke brez BT oddajnika za naprave, ki ne podpirajo BT.
Če se ne motim, je Hofer lani imel tudi to v ponudbi in so bile slušalke 10 EUR cenejše.

SaXsIm ::

Glede namiznega vrtalnega stroja, smo nabavili, za ta denar je top. Reguliranje obrator se nastavlja preko jermenov, drugače pa ima za sabo kar nekaj lukenj v kovino, in funkcionira odlično.
SaXsIm

šernk ::

Razumem tudi s tega vidika, ampak poleg pretiranega hitenja na blagajni jim zamerimo tudi rajcanje z dobrimi virtualnimi ponudbamu

sem skoraj 100% da bom dobil nekje tist tvoj namizni PC v enem izmed slovenskih hoferjev. pač pokliči na številko in naj ti ga preusmerijo.

hitenje na blagajni me pa sploh ne moti. nasprotno točno zaradi tega hodim v hofer. ne ljubi se mi 10min na blagajni čakat da dva obdelajo ker ima vsak po 5 različnih kuponov. plač pa za trgovce sploh nimajo slabih. imajo pravzaprav še višjo plačo kot jo imam sam, delam pa najbrž tam tam. nimam avtomatskega procesa, moram pa zato 8-10 ur dnevno razmišljat kaj počnem.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

začni v Lidl hodt, kjer dinamično in zelo vidno in glasno odpirajo ter zapirajo dodatne blagajne, v Hofru pa 1 do 2 in še tam te odpikajo kot da si najmanj zaželen kupec, pa ne zapravim malo, pa vseeno čisto pretirano hitijo, saj imajo več blagajn pa naj nehajo na osebju šparat in se toliko gonit

K0K0 ::

SaXsIm je izjavil:

Glede namiznega vrtalnega stroja, smo nabavili, za ta denar je top. Reguliranje obrator se nastavlja preko jermenov, drugače pa ima za sabo kar nekaj lukenj v kovino, in funkcionira odlično.

A ima tudi pri tebi glava full lufta ?
Pri meni ima full lufta pa sveder tudi precej opleta. Ko vrtaš se začne vse trest in vibrirat. Zdej ne vem al so vsi taki al sem sam jest dobil slab kos.

Aston_11 ::

K0K0 je izjavil:

SaXsIm je izjavil:

Pri meni ima full lufta pa sveder tudi precej opleta. Ko vrtaš se začne vse trest in vibrirat. Zdej ne vem al so vsi taki al sem sam jest dobil slab kos.
Najbrž si slabo pritrdil glavo na os. (sveder pa je zvit :;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Aston_11 ()

K0K0 ::

Tolk neumen pa spet nisem :). Cela os na kateri je glava ima full lufta. Probal sem več svedrov, tako novih kot starih. Če jih dam v ročno bormašino nič ne opletajo.
Zaradi tega je zadeva neuporabna in mi sam stoji. Zdej me zanima če je to normalno in nesem nazaj in kupim kako rabljeno vrtalko boljše kvalitete. Al sem dobil slab kos in grem sam zamenjat.

kixs ::

Seveda to ne more bit normalno. Ti kar zamenjaj.

Slovenistan ::

Vrni
Vsaka moja žalost tebi da sijaj, v meni smeh a ti oči rosiš zakaj
Vse prekleto bi na mene zlil in žal, naše sanje in življenje bi prodal

tikitoki ::

Medion akoya e4220. kako se obnese prenosnik s tako sibkim procesorjem in tudi ne kaj vleiko rama?

borut_p ::

ti samo vrni. sem enkrat nabavil vbodno žago je neslo zadevo tolk postrani da si lahko krog odrezal - nesel nazaj, sploh niso počakali da bi povedal v čem je dejansko problem sem imel že drugo (sicer ni bil hofer ampak vseeno hoby program robe)

d4vid ::

Misliš S4420? Meni se E4214 obnese čisto spodobno s dodanim SSDjem. Za brskanje, gledanje filmov in Office je čist OK.
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD

Mislim Akoya S4220. Dodanim? To pomeni, da ima plac za 2 diska? Mal me skrbi glede rama. Sem gledal specifikacije procesroja in naj bi celo 4k H.265 podpiral.

Je vreden 350 EUR?

Prejšnji model stane manj in ima hitrejši proc.

Prednost n3700 je edino malenkost manjša poraba, 14nm vs 22nm. Ostalo ni razlike

n3700 podpira tudi strojno dekodiranje h.265. kr velik plus
#brezpodpisa

Misasagi ::

Mja, bil v sredo v Hoferjevi poslovalnici na brdu v lj, glih v vrsti na blagajni, ko brhka mladenka odnese dva ps4 v "zaoderske" prostore. Jih je verjetno samo pospravila, da kdo ne odnese...

MadMax ::

Ni nujno, lahko so jih "naročili" v kako drugo poslovalnico, kjer so jim pošli.
Saj veš, da lahko -v primeru da v "tvoji" poslovalnici izdelka ni več- pokličeš, pa če ga imajo kje drugje, ti ga dostavijo v tvojo poslovalnico?
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

a to se delajo ?
#brezpodpisa

hojnikb je izjavil:

n3700 podpira tudi strojno dekodiranje h.265. kr velik plus

o vidi. Lepo

MEDION AKOYA E4213 se mi zdi glede na ceno bolj zanimiv.

Alamar ::

Misasagi je izjavil:

Mja, bil v sredo v Hoferjevi poslovalnici na brdu v lj, glih v vrsti na blagajni, ko brhka mladenka odnese dva ps4 v "zaoderske" prostore. Jih je verjetno samo pospravila, da kdo ne odnese...
Vsa tehnika, razen razstavljene po en vzorčni primer v vitrini, je pospravljena v pisarni. Kaj misliš, da bodo ps4 in tablice kar v košarah zraven spodnjic? Drugače na Brdu sem včeraj videl PS4 na zalogi za 333 EUR, vendar žal 500GB model brez igre, ki seveda za to ceno ni pretirano zanimiv. Prav tako je tam še xbox one za 299 EUR.

SaXsIm ::

K0K0 je izjavil:

SaXsIm je izjavil:

Glede namiznega vrtalnega stroja, smo nabavili, za ta denar je top. Reguliranje obrator se nastavlja preko jermenov, drugaÄe pa ima za sabo kar nekaj lukenj v kovino, in funkcionira odliÄno.

Pri meni ima full lufta pa sveder tudi precej opleta. Ko vrtaĹĄ se zaÄne vse trest in vibrirat. Zdej ne vem al so vsi taki al sem sam jest dobil slab kos.

Ne, nima lufta. Sicer so bile do sedaj najmanjše luknje 5,5mm, ampak se mi ni zdelo, da karkoli opleta. Pomojem najbolje, da greš zamenjat.
SaXsIm

Motion ::

tikitoki je izjavil:

Mislim Akoya S4220. Dodanim? To pomeni, da ima plac za 2 diska? Mal me skrbi glede rama. Sem gledal specifikacije procesroja in naj bi celo 4k H.265 podpiral.

Je vreden 350 EUR?

A ram je nadgradliv v tem S4200 modelu. Predvsem me mika zaradi 1080p ips zasona.

Motion je izjavil:

tikitoki je izjavil:

Je vreden 350 EUR?

A ram je nadgradliv v tem S4200 modelu. Predvsem me mika zaradi 1080p ips zasona.

Ne izgleda, da bi se dalo dobiti kaj informacij.

telen ::

Zgleda da se ne da nadgraditi ram. Klik. Tole je pa kr velik minus.
««
107 / 194
»»