Forum » Pomoč in nasveti » nenormalno visok cpu mem usage
nenormalno visok cpu mem usage

Procesor ::
Ko odprem iexplorer se poraba CPU USAGE dvigne na 90-100%. Poraba pri samem iexolore.exe je cca 80.000-130.000K. (Pri mozili nekaj nižja). Antivirusni je izklopljen (beri:ne skenira), v ozadju ne potekajo kakšni apdejti, v startup so izklopljeni vsi nepotrebi programi. To se je začelo dogajati pred kratkim. Sedaj ko sem inšaliral nov flash player pa npr ne morem niti pogledati trailera kakega filma, ker tolk šteka. Sklepam, da je potrebna kakšna nastavitev brskalnika ali flash playera. Nekaj sem stikal tudi v Manage add-ons in mogoče kaj zjeb... Prosim za nasvet.
comp :
Pentium® 4 CPU 2.00 Ghz
2.00 GB RAM
comp :
Pentium® 4 CPU 2.00 Ghz
2.00 GB RAM

paljer ::
Eh, problem je v CPUju.... 2Ghz Pentium 4 je malo prešvoh za udobno brskanje po današnjih spletnih straneh.

Spajky ::
Če imaš restore point izpred problema, vrni zadeve nazaj. Zna bit, da ti je kaki autoupdate oz. tvoj instal novega flasha zbluzil stvari!
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dell vostro a860 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 19575 (9659) | krneki0001 |
» | "Video controller" driverji manjkajoOddelek: Pomoč in nasveti | 1107 (1057) | amigo_no1 |
» | windows 7 & vistaOddelek: Operacijski sistemi | 3064 (2579) | bluefish |
» | RAM!!!!Oddelek: Kaj kupiti | 889 (791) | AndrewSmith |
» | nakup rabljenega lap topa-prosim za mnenjeOddelek: Kaj kupiti | 1206 (1044) | sm56 |