» »

Bob (nova ponudba Simobila)

Bob (nova ponudba Simobila)

««
43 / 112
»»

6151 ::

v primeru da vzameš brutalni bob vzemi še zraven 1GB opcijo da boš potem imel 2GB podatkov za 16.90€.
3600 | 32GB | 6800 | 1+3TB

hojnikb ::

lahk pa vzameš mingl odbit in dobiš neomejeno podatkov (oz. 5GB, potem pa speed cap). Seveda če padeš v ta pogoj
Za še več zabave, MINGL ponuja prav posebne pakete za mlade med 12 in 30 let.

Je pa tut brutalni +1GB dost kul opcija...
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

sinalko ::

6151 je izjavil:

v primeru da vzameš brutalni bob vzemi še zraven 1GB opcijo da boš potem imel 2GB podatkov za 16.90€.

Saj to mi je jasno. :) Mene zanima v čem je razlika med 1. in 2. opcijo, če porabim jaz recimo 1.5GB podatkov. Hvala.

sinalko je izjavil:

6151 je izjavil:

v primeru da vzameš brutalni bob vzemi še zraven 1GB opcijo da boš potem imel 2GB podatkov za 16.90EUR.

Saj to mi je jasno. :) Mene zanima v čem je razlika med 1. in 2. opcijo, če porabim jaz recimo 1.5GB podatkov. Hvala.

brutalni bob
cena za prenos podatkov v Sloveniji 0,04 EUR/MB**

31.9EUR

minibob
cena za prenos podatkov v Sloveniji 0,04 EUR/MB**

31.9EUR

Isto je, sam pri brutalnem dobiš več klicev/sms. Razn če si prej vklopiš še dodatnih +1GB na vsakem paketu (nwm pa kako je s tem, če že imaš vklopljenih +1GB, ali se stvar še enkrat aktivira in vzame 5EUR al pa normalno obračuna podatke po rednem ceniku).
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

amacar ::

sinalko je izjavil:

6151 je izjavil:

v primeru da vzameš brutalni bob vzemi še zraven 1GB opcijo da boš potem imel 2GB podatkov za 16.90EUR.

Razlika je v tem, da ko imaš izbrano ocpijo 1gb=5EUR, se vsak naslednji gb zaračuna le 5EUR.
Pri brutalnem bobu torej privzeto nimaš izbrane opcije 1gb=5EUR, ker je taprvi gb že vključen v ceno, zato bi za 1.5gb podatkov plačal 31.90EUR, če bi pa vzel opcijo 1gb=5EUR pa 16.90EUR.

Pri minibobu bi že s prve vzel opcijo 1gb=5EUR, zato bi ti ob prekoračitvi avtomatsko zaračunali še dodaten 1gb in bi v vsakem primeru plačal 16.90EUR.

Konec koncev te torej obe opciji staneta enako, razlika je le, da bop imel pri brutalnem več podatkov na voljo.

Glede tuša pa lahko rečem le hvala, ampak ne hvala.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: amacar ()

radmannsdorf ::

vzemi brutalni bob + 1Gb, pa boš mel 16,90€ račun in 2Gb na voljo. pa še v telefonu si naštimaj cap na 2Gb, da ne gre čez, če ne misliš spremljat porabe :)

sinalko ::

radmannsdorf je izjavil:

vzemi brutalni bob + 1Gb, pa boš mel 16,90€ račun in 2Gb na voljo. pa še v telefonu si naštimaj cap na 2Gb, da ne gre čez, če ne misliš spremljat porabe :)

Zgleda, da je to najboljša opcija za mene. Hvala. Škoda samo, da ni 200min, 200SMS, 1.5GB za 11.90€ :D

Tistga pol gigabajta lahko hitro dol zbiješ, če uporabljaš opera turbo al pa kak onavo extend
#brezpodpisa

6151 ::

Celo chrome ima možnost stiskanja vsebine (okoli 50% manj podatkov porabi na tak način)
3600 | 32GB | 6800 | 1+3TB

mah še več.. Mam na medium quality pa pravi opera 85% savings...
Škoda edino, ko ni tolk pametna, da bi zaznala mobilne podatke in sama vklopla oz izklopla to opcijo :)
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

mk766321 ::

Če imaš vključeno podatkovno enoto, po porabi te enote se ti doda dodatna enota, ki te stane dodatnih 5€. Še vedno ceneje kot plačaš, 500Mb*0,04€

slovenec_89 ::

Za mamo nastavljam tale Bob račun, pa zgleda, da sem po nesreči izbral predplačniški paket.
Se da kako nastaviti na naročniškega?

seveda. na spletni strani se prijavi za naročniški paket. če na škatli od simkartice piše predplačniški ali naročniški paket, nima veze. v štartu so vsi paketi predplačniški :)

Sami ::

radmannsdorf je izjavil:

seveda. na spletni strani se prijavi za naročniški paket. če na škatli od simkartice piše predplačniški ali naročniški paket, nima veze. v štartu so vsi paketi predplačniški :)

Niso predplačniški...vse samo aktivirane bob sim kartice so v t.i. fazi "bob start", to pomeni da nudijo 100enot dobroimetja (100min oz. sms sporočil), v kolikor jo napolniš z vrednostno kartico jo spremeniš v predplačniško, v kolikor pa se prijaviš v naročniško razmerje (prejmeš dokumente in aktiviraš NR) pa v naročniško.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

Wofk ::

Sedaj bo imel še Si.mobil akcijsko ponudbo.
V moj.simobilu:
Praznična koda 2014: ...
S Praznično kodo lahko pridobite 50% popusta na mesečno naročnino za obdobje 6 mesecev. Če kodo podarite prijateljem, ki bodo hkrati postali novi Si.mobilovi naročniki, si lahko popust podaljšate tudi do 24 mesecev.

http://www.orto.si/lajfhek/

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Wofk ()

franci0 ::

Tako je.

Če želi kdo pri SIMOBIL-u dobiti 50% popusta za obdobje pol leta (torej 6 položnic boste plačali samo 50%) lahko uporabi kodo KGJT1AN, seveda ob vezavi . Koda je unovčljiva samo še 3x, tako da pohitite !

Prosim nehajte spamati v bob temi s simobilovimi kodami!

bigbada ::

Trenutno sem na itak džabest 250 (250 enot pač za sms/klice/internet) in plačujem 12€. Zanima me ali se mi splača iti na tale brutalni bob? Kaj moram narediti? Ker sem precej začetnik v tem, se na vas obračam. Ali moram iti na mobitel center in tam najprej prekniti itak džabest? Ali lahko kar to preko boba storim?
Torej na pošti najprej kupim bob simkartico in potem pokličem ono številko da spremenim v naročniško razmerje? In potem mi oni avtomatsko prekinejo paket itak džabest?

Sorry, malo neumna vprašanja :)

jakajerin ::

a imia kdo kodo za BRUTALNI BOB ??? akcija velja do konca meseca....

če ima kdo delujočo kodo lahko tukaj na zs ali na email jaka.jerin@gmail.com

Hvala

cortez ::

ma kakšna koda, človek. Kupi bob sim kartico in si naredi brutalni...jesus.

če si pri starem operaterju naročnik, vneseš:

svojo obstoječo telefonsko številko
podatke zakonitega zastopnika ali naročnika na obstoječi številki (če je zakoniti zastopnik podjetje, morajo biti vnešeni podatki podjetja)
številko računa, izdanega s strani starega operaterja. račun ne sme biti starejši od treh mesecev.

Kaj pomeni to odebeljeno? Tega nikjer ne najdem na listu, ko sem dobil

antonija ::

Odebeljeno pomeni da rabijo stevilko zadnjega racuna, ki si ga placal tvojemu trenutnemu operaterju. Tega ni med Bob papirji, to je na racunu od trenutnega operaterja.

Pomojem tako najlazje razlozijo tvojemu trenutnemu operaterju komu mora ukinit narocnino in uporabnika dati Bobu.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Še vedno ne vem kaj to pomeni? Številka zadnjega računa? Torej položnice, ki jo dobiš na dom ? Ali pač?

Pa še nekaj, bob je simobil ane? Je dosti slabši signal kot mobitel?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bigbada ()

Tako je. K racunu ki si ga dobil domov (in na katerem je med drugim tudi stevilka racuna) je ponavadi prilozena poloznica (v danasnjih casih je ubistvu del racuna). To rabijo imet da bojo lahko rekli tvojemu trenutnemu operaterju za koga gre, pa da operater lahko preveri ali si jih se kaj dolzan, itd. Za operaterje veliko lazje kot da te isce po imenu in priimku in naslovu in se cem. Ena stevila pa takoj oboji vejo za koga gre.

V mestih je signal enak. Izven mest je pa odvisno... jaz z bobom in prej simobilom se nisme imel tezav. So pa ene lokacije kjer mobitel bolje dela (teh je vec), in druge kjer je simobil boljsi (teh je manj). V veliki meri odvisno od tega, kje se najvec gibljes. V vecjih mestih se tus dobro dela >:D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: antonija ()

Aha, hvala :)

Sam mi je smešno da bob za isto ceno ponuja 4x več kot mobitel (dzabest 250). V čem je fora?

V čem je fora?

da mobitel odira svoje stranke na polno.
#brezpodpisa

"Bob je nizkocenovnik in nekaterih storitev ne ponuja" :P

"nekaterih storitev" ?

boolsheat ::

Ni 4G-LTE, ni obveščanja z SMSom v primeru nedosegljivosti, nimajo neke izbire telefonov oz. subvencioniranih nakupov telefona.

Signal je pa tako, odvisno od lokacije, je pa 3G omrežje od simobila izven mest boljši, ker je večinoma na nižjih frekvecah, jaz sem zadovoljen pa sem bil prej dolgo na mobitelu.

pa monete ni, ampak za nas to ni problem k mamo polne žepe keša ;)

moneta je itk gnila, sploh zdej, ko hočejo extra naročnino za njo
#brezpodpisa

tisti ki ste šli iz mobitela na bob, kolko ste prvič dobili položnico ? 11,91 + prenos številke ? ali še kaj drugega? Pa od mobitela še dobiš za prejšni mesec ali ne? Torej 2 položnici? Al vse dajo na eno ?

Prenos številke je brezplačen, prenos ti bo zaračunal trenutni (prejšnji) mobilni operater 5EUR.

Kar ti bo zaračunal prejšnji mobilni operater pa je najbolje, da se pri njem informiraš.

jerriho ::

Pozdravljeni.

morda je bilo sledeče že kje navedeno, zato se opravičujem, da sprašujem.

V BigBangu je prodajno mesto za Simobil in menda tudi tisto osnovno za Bob. Slednje deluje prek Simobil omrežja.

Ker se kar pogosto nahajam na lokaciji kjer je zgolj Simobil omrežje, sem seveda ravno zaradi tega že obstoječi Simobilov naročnik. Drugače dvomim da bi bil. Trenutno plačujem 26 eur za naročnino (SMS, klici, prenos podatkov). Sem pa vsaj dobil mobilca ob vezavi zastonj. Čez 2 meseca, ko mi poteče 2-letna vezava, sem planiral iti najverjetneje na paket Neskončni za 21 ali 19 eur (če obdržim mobilnik). Sedaj vidim na novo še neke polovične naročnine akcija.

A ima Bob še vedno zelo ugodno akcijo za 12 eur (1gb prenos podatkov, 1000 min klici v SLO,
1000 sms). Seveda bi, če bi obdržal obstoječi mobilnik (mi deluje čisto OK) ob vsem prej navedenem takoj šel na tole ugodno Bob ponudbo.

Potem pa mi prodajalec v Bigbangu pove, da je dejansko omrežje v katerem deluje Bob, neko staro Simobil omrežje izpred 10 let. Dodal še, da Bob ne deluje tako dobro kot delujejo Simobil storitve v sedanjem Simobil omrežju.

Mi lahko še kdo zadnje navedeno potrdi? A so opazne razlike v delovanju istih storitev med Bob-om in Simobilom? Nisem zahteven uporabnik kar se tiče mobilnega interneta prav prek mobilnika.

vorantz ::

brutalni bob je zaenkrat do konc novembra
kdaj bo spet se ne ve

to z omrežjem pa je po moje kar nekaj...ko sem preklopil iz simobila na bob nisem opazil sprememb

jerriho je izjavil:

Pozdravljeni.

morda je bilo sledeče že kje navedeno, zato se opravičujem, da sprašujem.

V BigBangu je prodajno mesto za Simobil in menda tudi tisto osnovno za Bob. Slednje deluje prek Simobil omrežja.

Ker se kar pogosto nahajam na lokaciji kjer je zgolj Simobil omrežje, sem seveda ravno zaradi tega že obstoječi Simobilov naročnik. Drugače dvomim da bi bil. Trenutno plačujem 26 eur za naročnino (SMS, klici, prenos podatkov). Sem pa vsaj dobil mobilca ob vezavi zastonj. Čez 2 meseca, ko mi poteče 2-letna vezava, sem planiral iti najverjetneje na paket Neskončni za 21 ali 19 eur (če obdržim mobilnik). Sedaj vidim na novo še neke polovične naročnine akcija.

A ima Bob še vedno zelo ugodno akcijo za 12 eur (1gb prenos podatkov, 1000 min klici v SLO,
1000 sms). Seveda bi, če bi obdržal obstoječi mobilnik (mi deluje čisto OK) ob vsem prej navedenem takoj šel na tole ugodno Bob ponudbo.

Potem pa mi prodajalec v Bigbangu pove, da je dejansko omrežje v katerem deluje Bob, neko staro Simobil omrežje izpred 10 let. Dodal še, da Bob ne deluje tako dobro kot delujejo Simobil storitve v sedanjem Simobil omrežju.

Mi lahko še kdo zadnje navedeno potrdi? A so opazne razlike v delovanju istih storitev med Bob-om in Simobilom? Nisem zahteven uporabnik kar se tiče mobilnega interneta prav prek mobilnika.

Naročniški paket brutalni bob je trenutno na voljo, najlažje je oditi na spletno stran kjer so vse informacije: www.bob.si

BOB gostuje na simobilovem omrežju, tako da ima enako pokritost in kakovost storitve kot simobil.

Edina razlika je, da BOB kot nizkocenovni ponudnik mobilnih storitev ne omogoča LTE 4G omrežja.

V bigbangu pa imajo očitno malo preveč časa in trosijo naokoli take zgodbice:-)

cortez ::

Čudno da ti v Big-a-bangu ni ponudil še "se zgodi", če pade linija...

Ma kakšne, na kakšne fore pada folk. Ne moreš verjet. Seveda imajo provizijo, če sklenejo kupci Simobil, pri bobu pač ne, ker vse sam narediš.

Medo ::

Pozdravljeni!

Ker redno berem to temo o Bobu, in ker je bilo v zadnjih postih kar nekaj LAŽI na račun BOBA se moram še jaz vključiti v to debato! Torej še 1x.
1. Bob je nizkocenovni operater in
2. Uporablja Simobilov signal, to pa NE pomeni, da uporablja neko staro omrežje od Simobila kot je najedeno zgoraj! Čista izmišljotina in zavajanje ljudi!

Pa še to bi dodal. Moj trenutni operater je Mobitel. Imam še 3 mesece vezave in sem se odločil, da bom vzel Brutalni bob in predčasno prekinil z Mobitelov oziroma Telekomom Slovenije. Razlog je v tem, da pri BOBU dobim bistveno več za precej manj denarja! Pa še Mobitel bo podražil naročnino s 1.12! Torej osebno nimam izkušenj z bobom, lahko pa povem, da sem boba uredil stari mami, očetu in punci! NOBENIH PROBLEMOV! Številke smo prenesli itd...

Kaj BOB, kot nizkocenovni operater ne ponuja (recimo jim slabosti):
- ni Monete (osebno je ne bom pogrešal, ker sem jo do sedaj uporabil cca 5x)
- BOB nima opozorilnega SMS sporočila, če presežemo zakupljene minute (recimo 1000 minut)
- nimamo možnosti preveriti stanja preko SMS sporočila - mogoče je zdaj to že urejeno in naj me kdo popravi, če se motim!
- ni SMS sporočila v primeru, če smo nedosegljivi (osebno tega ne bom pogrešal)
- ni LTE omrežja (za 1x ga ne potrebujem!)
- minutni interval pogovorov
- interval prenosa podatkov je 64 KB

Pa še nekaj prednosti:
+ cena
+ preglednost klicev in porabe na spletni strani
+ ni roaminga, kot ga ima npr. Tušmobil
+ v primeru da ne porabiš 100 enot ob aktiviranju sim kartice, ti to štejejo kot dobropis pri naslednji položnici (mislim da je cca. 4€)
+ naročniško razmerje urediš od doma, pogodbo ti pripeljejo na dom in nimaš dodatnih stroškov s potjo,itd...

Če sem pa karkoli pozabil in podal kakšne neprave podatke pa me bo Sami popravil :)

Upam, da sem bil v pomoč. Odločitev je Vaša!

lp

GTX970 ::

jerriho

Če greš sedaj (do 31.11) na bob brutalni boš plačal sorazmerni delež Simobilu za aparat, 5 eur za prenos številke in strošek predčasnega prenehanja naročniškega razmerja 5.09 eur.
http://www.simobil.si/pomoc-in-informac...
Če greš na novega operaterja vse urejaš preko njih, oni bodo v tvojem imenu uredili formalnosti pri prejšnjem operaterju.

ter
Kje lahko preverim, kdaj se izteče obdobje vezave moje naročniške številke s posebno ponudbo?
Datum izteka vezave in strošek v primeru predčasne prekinitve naročniškega razmerja lahko preverite na portalu Moj Si.mobil https://moj.simobil.si/ .

To informacijo lahko pridobite tudi s klicem na številko za pomoč uporabnikom 040 40 40 40 ali s pisnim zahtevkom, ki ga pošljete na elektronski naslov info@simobil.si ali info.poslovni@simobil.si ter na vseh Si.mobilovih prodajnih mestih.

Medo
- minutni interval pogovorov

Imajo sedaj praktično vsi ponudniki tak interval.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GTX970 ()

Medo je izjavil:

Pozdravljeni!
Kaj BOB, kot nizkocenovni operater ne ponuja (recimo jim slabosti):
- nimamo možnosti preveriti stanja preko SMS sporočila - TO je možno.

Pa še nekaj prednosti:

+ v primeru da ne porabiš 100 enot ob aktiviranju sim kartice, ti to štejejo kot dobropis pri naslednji položnici (mislim da je cca. 4€) - V bistvu je 6.6€.

Dva popravka.

MrStein ::

Medo je izjavil:

... prekinil z Mobitelov oziroma Telekomom Slovenije. Razlog je v tem, da pri BOBU dobim bistveno več za precej manj denarja!

Manj denarja ja, kaj pa dobiš več?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Pri bobu dobim:
- moznost telefoniranja
- moznost posiljanja SMSjev
- moznost podatkovne povezave

Trenutno po najboljsi ceni s pokritjem signala od simobila.

Kar pa pri bobu ne dobis (in je zame minus) je hiter prenos podatkov (4G), od drugih "storitev" pa cisto nic ne pogresam. Za tak profil uporabnika je Bob zakon.

Ce ti pa ni ziveti brez SMSov o zgresenih klicih, Monete in drugih igrack ki pridejo zdraven pri "tapravih" operaterjih, potem pa pac placujes 2x vec. Na sreco imamo izbiro.

Veron ::

Sam sem na BOBu že približno pol leta, nobenih težav, 2meseca nazaj sem rabil novo sim (nano), poslal na info@bob.si mail, dobil novo sim v roku 2 delovna dneva. Vsekakor vredno 12eur oz. meni je bilo dovolj že "bigbob", ker internet praktično ne uporabljam na telefonu, ampak za tiste 2eur, kdaj pa kdaj pride prav :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Veron ()

Snackbarru ::

Na bobu deluje H+ (HSDPA+), ki je hitrejši od moje domače povezave (21Mb/s vs 10Mb/s). 4G-ja z Mobitela ne pogrešam.

Medo ::

MrStein je izjavil:

Medo je izjavil:

... prekinil z Mobitelov oziroma Telekomom Slovenije. Razlog je v tem, da pri BOBU dobim bistveno več za precej manj denarja!

Manj denarja ja, kaj pa dobiš več?

Prenos podatkov. Sedaj ima 100MB. Itaq džabest!

Medo je izjavil:

- nimamo možnosti preveriti stanja preko SMS sporočila - mogoče je zdaj to že urejeno in naj me kdo popravi, če se motim!

Stanje na svojem računu lahko preveriš na portalu moj bob ali preko poslanega SMSa s ključno besedo STANJE na 4545.
Če pa imaš pametni telefon z Androidom, pa si lahko naložiš "Bob poraba". Jaz uporabljam to.

Zgodovina sprememb…

Bob poraba je bullshit ker poslje sms. Uporabi se app BobMonitor.

GTX970 ::

Veron je izjavil:

Sam sem na BOBu že približno pol leta, nobenih težav, 2meseca nazaj sem rabil novo sim (nano), poslal na info@bob.si mail, dobil novo sim v roku 2 delovna dneva. Vsekakor vredno 12eur oz. meni je bilo dovolj že "bigbob", ker internet praktično ne uporabljam na telefonu, ampak za tiste 2eur, kdaj pa kdaj pride prav :)

Glede hitrosti menjave kartice:
v nedeljo sem jim poslal mail, napisal vse kar bi rad z mojimi podatki (iz mina na micro sim), v sredo/četrtek dobim odgovor, naj povem kakšen format sim kartice bi rad :)).No v ponedeljek drug teden je kartica prišla.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GTX970 ()

A niso vse Bob sim kartice ze pred-razrezane da lahko ven iz mini dobis mikro? Samo za nano jim je treba posebaj rect?

antonija je izjavil:

A niso vse Bob sim kartice ze pred-razrezane da lahko ven iz mini dobis mikro? Samo za nano jim je treba posebaj rect?

Starejše niso bile. Sedaj so že vse mini/micro sim.
««
43 / 112
»»