Forum » Mobilne tehnologije » Bob (nova ponudba Simobila)
Bob (nova ponudba Simobila)
amacar ::
Dva za katera vem, da nimata vseh štirih porabljenih, sta danes dobila usb in bidon ter ponoven SMS z isto kodo.
Jaz pa danes nisem prejel SMS-ja, če so mi pa odbili naročnino, bom pa videl kmalu.
Jaz pa danes nisem prejel SMS-ja, če so mi pa odbili naročnino, bom pa videl kmalu.
racmanjaka ::
Če kdo rabi kodo me lahko kontaktira preko ZS... kode so na voljo (brezplačno, da ne bo pomote)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: racmanjaka ()
laguna1 ::
Začnejo prihajati po pošti od BOB-a bidoni in usb ključki, prav tako sem tudi jaz dobil še enkrat sms s kodo.
LP
LP
Petra9 ::
Zdravo,
nekaj me zanima. Jaz ne vem kje sem prebrala, ma sem 100% da sem nekje zasledila; jaz imam bob in če kličem v simobil sem mi šteje kot tuje omrežje, če pa nekdo iz simobila kliče mene, se pa štejejo minute istega omrežja.
Je res ali ni?? NIkjer ne najdem info ...
Hvala in lp
nekaj me zanima. Jaz ne vem kje sem prebrala, ma sem 100% da sem nekje zasledila; jaz imam bob in če kličem v simobil sem mi šteje kot tuje omrežje, če pa nekdo iz simobila kliče mene, se pa štejejo minute istega omrežja.
Je res ali ni?? NIkjer ne najdem info ...
Hvala in lp
pierch ::
Eno vprašanje.
Imam BOB 4 cente naročnino in do sedaj sem dobival račun v elektronksi obliki od "Racun bob racun@bob.si", danes pa sem dobil novi račun od "Elektronski racun Si.mobil racun@simobil.si". Sej vem, da v končni fazi ni razlik, še prejemnikov račun je enak, ampak vseeno me zanimaa ali je to ok?
Imam BOB 4 cente naročnino in do sedaj sem dobival račun v elektronksi obliki od "Racun bob racun@bob.si", danes pa sem dobil novi račun od "Elektronski racun Si.mobil racun@simobil.si". Sej vem, da v končni fazi ni razlik, še prejemnikov račun je enak, ampak vseeno me zanimaa ali je to ok?
Pierch
Matej_K ::
Jaz sem tudi danes dobil pošto/račun od pošiljatelja Simobil. Je pa fajn, ker sem sedaj lahko končno plačal preko Mastercarda preko tistega linka v mailu(na BOB.SI plačevanje z Mastercard ne deluje, če se prej ne oglasiš v kakšni poslovalnici od banke, kjer ti to uredijo).
Hmmmmm. Samo če zdaj dobro premislim, upam da je bil to official mail, na nisem nekam u tri krasne nakazal dnara :-)
Hmmmmm. Samo če zdaj dobro premislim, upam da je bil to official mail, na nisem nekam u tri krasne nakazal dnara :-)
... .. .
ducy ::
A je kdo dobil brutalen BOB račun? Oz. koliko natanko je cena na računu v primeru če nimaš nobenih dodatnih stroškov?
Sam sem namreč dobil račun in je cena (brez dod. str.) 11,91€ (oglaševano pa je 11,90). Niti najmanj se mi ne gre za 1cent ... ampak me pa moti da je nekaj oglaševano drugače kot je dejansko stanje (natego**je)
Sam sem namreč dobil račun in je cena (brez dod. str.) 11,91€ (oglaševano pa je 11,90). Niti najmanj se mi ne gre za 1cent ... ampak me pa moti da je nekaj oglaševano drugače kot je dejansko stanje (natego**je)
... no potem nate*ujejo narod ... kot sem rekel se mi ne gre za 1 cent .. ampak .. kaj se pa zgodi, če jim ga ti ne plačaš .... vemo vsi....
GTX970 ::
Reklamiraj, bodo dali na naslednjem računu dobropis.
btw, kaj piše v pogodbi ?
btw, kaj piše v pogodbi ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GTX970 ()
Cena v pogodbi ni navedena, vsaj jaz je ne najdem.
Imajo pa objavljeno na strani:
http://www.bob.si/Upload/ceniki/cenik%2...
in
http://www.bob.si/ponudba-bob/bob-naroc...
Imajo pa objavljeno na strani:
http://www.bob.si/Upload/ceniki/cenik%2...
in
http://www.bob.si/ponudba-bob/bob-naroc...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ducy ()
Več vas bo poslalo mail z reklamacijo, prej/boljresno bodo pogledali, kje je težava in jo rešili.
Če vam dol visi na 1 cent, meni je prav, bob bo tudi zadovoljen z dodatnim zaslužkom
Če vam dol visi na 1 cent, meni je prav, bob bo tudi zadovoljen z dodatnim zaslužkom
Zgodovina sprememb…
ja saj v tem je štos .. da vsakemu dol visi za 1 cent.. sam dajmo si že enkrat v SLO nalit čistega vina in reči bobu bob! ... če piše X => to poeni X in ne Xy!?!
amacar
Če lahko napišeš diplomsko delo uni programa "Delaunayeva triangulacija s korakanjem", potem boš spacal tudi en klinčev dopis v stilu:
[ iz maila, ki ga imaš vpisanega za moj.bob.si ]
za: info @ bob .si
zadeva: reklamacija računa
Pozdravljeni, podajam reklamacijo na vaš zadnji račun, kjer ste mi zaračunali prevelik znesek, namreč 11.91EUR namesto 11.90EUR .
Kot kaže gre za sistemsko napako z vaše strani, kajti prevelik znesek ste zaračunali večim uporabnikom paketa bob brutalni.
LP Janez Novak
Če lahko napišeš diplomsko delo uni programa "Delaunayeva triangulacija s korakanjem", potem boš spacal tudi en klinčev dopis v stilu:
Pozdravljeni, podajam reklamacijo na vaš zadnji račun, kjer ste mi zaračunali prevelik znesek, namreč 11.91EUR namesto 11.90EUR .
Kot kaže gre za sistemsko napako z vaše strani, kajti prevelik znesek ste zaračunali večim uporabnikom paketa bob brutalni.
LP Janez Novak
Zgodovina sprememb…
pierch ::
Eno vprašanje.
Odgovarjam na svoje vprašanje, pravkar dobil še en enak bob račun z obrazloitvijo:
Pri pošiljanju zadnjega e-računa se nam je pripetila neljuba napaka, saj smo vam e-račune posredovali iz napačnega e-naslova. Ponovno poslani e-račun, ki je v priponki, je enak predhodnemu, le da vam ga sedaj pošiljamo iz pravega e-naslova. Če ste račun že poravnali, smatrajte pripeti račun kot brezpredmeten.
Pierch
Zadnji žebelj v krsto tistih prepričanih, ki imajo bob in simobil za ločeni podjetji.
Kot kaže ima simobil popoln dostop do bob baz.
Kot kaže ima simobil popoln dostop do bob baz.
amacar ::
amacar
LP Janez Novak
Pisanje diplomske naloge vs pisanje pritožbe za 1 cent. Res primerljivi zadevi.
Pa hvala za tvoj trud
cortez ::
falil so, pa še sami niso vedl.
dopoldne so poslal iz simobila ; popoldne pa še enkrat iste račune z bob logom.
...:TOMI:... ::
Komplicirate 100 na uro. Bob=simobil, že od kar je bob blagovna znamka v Sloveniji.
Za en cent komplicirate, meni je škoda časa za en cent, še tale moj zapis je več vreden, kot en cent. To je 12 centov na leto, 1,2 evra v 10 letih. Mislim, nekateri se res poglobite v vsak drek. Ta cent je najbrž prišel zaradi zaokraževanja, kar je čisto logično, ker ne moremo zaokrožiti na neskončno decimalk.
Po drugi strani je prav, da ste kritični, da se spoštuje dogovore, pogodbe vendar ne komplicirajte za en cent, ljudje božji.
Za en cent komplicirate, meni je škoda časa za en cent, še tale moj zapis je več vreden, kot en cent. To je 12 centov na leto, 1,2 evra v 10 letih. Mislim, nekateri se res poglobite v vsak drek. Ta cent je najbrž prišel zaradi zaokraževanja, kar je čisto logično, ker ne moremo zaokrožiti na neskončno decimalk.
Po drugi strani je prav, da ste kritični, da se spoštuje dogovore, pogodbe vendar ne komplicirajte za en cent, ljudje božji.
Tomi
Ne.
Sem poudaril bistveno:
Sem poudaril bistveno:
Pri pošiljanju zadnjega e-računa se nam je pripetila neljuba napaka, saj smo vam e-račune posredovali iz napačnega e-naslova.
...:TOMI:...
Zgoraj imaš sestavljen dopis, ga samo skopiraš in pošlješ.
Če bi se rad hecal in ne kompliciral, plačaj 1c manj od predvidene naročnine, ti bodo zaračunali stroške obresti .
1c * N_uporabnikov je koliko ?
Ni en heker počel nekaj podobnega, ko je vsaki stranki banke vzel mesečno par centov (manj kot 10) ?
Za en cent komplicirate, meni je škoda časa za en cent, še tale moj zapis je več vreden, kot en cent
Zgoraj imaš sestavljen dopis, ga samo skopiraš in pošlješ.
Če bi se rad hecal in ne kompliciral, plačaj 1c manj od predvidene naročnine, ti bodo zaračunali stroške obresti .
1c * N_uporabnikov je koliko ?
Ni en heker počel nekaj podobnega, ko je vsaki stranki banke vzel mesečno par centov (manj kot 10) ?
...:TOMI:... ::
Tisti heker ni nobenemu naredil nič slabega, samo fovšija ostalih je bila prevelika in zato so ga razkrili. Saj, če bi ta nabran denar razdelil tistim, ki so ga dobili, bi še danes lahko služil na račun zaokroževanja.
Ne, vsako pametno računovodstvo ti ne bo kompliciralo za par centov. Tudi tu, če plačaš 11,90 ne bo nič narobe. Računovodstva se zavedajo, da stane en mail več, kot en cent, zato se ne sekirajo zaradi malenkosti in ne boš dobil opomina, niti obresti.
Večji problem so neplačniki, tisti, ki se vežejo, vzamejo drag telefon, katerega nakupna cena je 1€ in nato ne plačujejo. Tam je problem, ne pa tu.
Ne, vsako pametno računovodstvo ti ne bo kompliciralo za par centov. Tudi tu, če plačaš 11,90 ne bo nič narobe. Računovodstva se zavedajo, da stane en mail več, kot en cent, zato se ne sekirajo zaradi malenkosti in ne boš dobil opomina, niti obresti.
Večji problem so neplačniki, tisti, ki se vežejo, vzamejo drag telefon, katerega nakupna cena je 1€ in nato ne plačujejo. Tam je problem, ne pa tu.
Tomi
Sami ::
falil so, pa še sami niso vedl.
Seveda so vedeli, v kolikor še niste boste prejeli nove BOB račune:D
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
jaz pa raje vidim da pošiljajo iz Siombil naslova...tako sem vsaj lahko plačal preko Mastercard!!!
... .. .
Sami ::
jaz pa raje vidim da pošiljajo iz Siombil naslova...tako sem vsaj lahko plačal preko Mastercard!!!
Tudi tako lahko plačaš prek mastercard v portalu mojbob.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Ne nemorem, ker moram iti na banko da mi uredijo da lahko plačujem na bob.si z mojo Mastercard. (BTW sem na NLB, ne na kakšni majhni banki) v nasprotnem primeru mi vrže pri plačilu en error.
Včeraj sem pa plačal preko tega linka iz maila (simobil) je šlo pa lepo skozi.
Sem že pisal na info bob, so me že 'tehnki' kontaktirali in zaključek je ta da moram urediti na banki; sej to so na forumu že dostikrat pisali...
Včeraj sem pa plačal preko tega linka iz maila (simobil) je šlo pa lepo skozi.
Sem že pisal na info bob, so me že 'tehnki' kontaktirali in zaključek je ta da moram urediti na banki; sej to so na forumu že dostikrat pisali...
... .. .