» »

Bob (nova ponudba Simobila)

Bob (nova ponudba Simobila)

««
32 / 112
»»

Sami ::

Pri zamenjavi paketa te samo vprašajo, za katero telefonsko številko misliš zamenjat paket ter za geslo, to je geslo, ki ga imaš, ko se prijavljaš v moj bob na strani bob.si

V vednost- geslo, ki si si ga določil med prijavo v naročniško razmerje se razlikuje od gesla oz. uporabniškega imena spletnega portala mojbob.

A ja pa še nekaj, a je opcija kje na moj.bob.si za vključitev paketa, jaz ne najdem, ali je pa potrebno klicat na 068..., mislim da je za uporabnike sedaj brezplačno, ali pa se motim.

V spletnem portalu mojbob ne moreš zamenjati naročniškega paketa, spremembo naročniškega paketa lahko opraviš na telefonski številki za pomoč uporabnikom 068 680 680 ali preko email naslova info@bob.si.

Klic na telefonsko številko 068 680 680 je za bob uporabnike (naročniki, predplačniki) brezplačen, v kolikor pa kličete iz ostalih omrežij pa se klic obračuna kot v stacionarno omrežje (po tarifi vašega operaterja).
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

Ganon ::

Nora ponudba tale brutalni bob. Po moje bodo spet pridobili ogromno novih naročnikov. :D

shadeX ::

Jp. Jaz grem iz simobila na to ponudbo. :D

pviran3 ::

Kako geslo je treba povedat ob spremembi paketa? na katermu papirju piše oz kje ga najdem?

radmannsdorf ::

geslo si si izbral ko si podpisal naročniško pogodobo. tam je bilo treba navest geslo za dostop do sprememb. jaz sem si ga zapisal, ker sem vedel da ga bom potreboval.

Bobica ::

pviran3 je izjavil:

Kako geslo je treba povedat ob spremembi paketa? na katermu papirju piše oz kje ga najdem?

če geslo pozabiš, ti zaupajo vprašanje za ponastavitev gesla, ki si ga prav tako izbral med prijavo za naročniško razmerje.

mk766321 ::

lahko pa si spremeniš geslo v moj.bob.si

pviran3 ::

Še to, kako se plača potem ta naročnina. Trenutno imam 4 cente paket in sem že na 8€
Če recimo v ponedeljek naročim brutalni, kam se bo to zaračunalo.
A se 8€ poktije potem v brutalni, al bo 8+12 na računu za plačat, al bo sorazmerno? Interval imam 25 v mesecu.

Ganon ::

Sorazmerno.

MrStein ::

Porabljene enote iz pogodbe 4 cente boš plačal po pogodbi 4 cente. (torej 8 EUR)
Storitve od trenutka preklopa na brutalni bob pa boš plačeval po pogodbi brutalni bob.
Za necele mesece ponavadi obračunajo sorazmerno.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

...:TOMI:... ::

Klic na telefonsko številko 068 680 680 je za bob uporabnike (naročniki, predplačniki) brezplačen, v kolikor pa kličete iz ostalih omrežij pa se klic obračuna kot v stacionarno omrežje (po tarifi vašega operaterja).

Ne kot stacionarno, kot klic v mobilno omrežje simobil.
Tomi

...:TOMI:... je izjavil:

Ne kot stacionarno, kot klic v mobilno omrežje simobil.

Kot sem napisal se klic obračuna kot klic v stacionarno omrežje.

vprašanje:
kaj bob(predplačniški) omogoča, da lahko dobroimetje preneseš z enega na drugo številko?

mk766321 je izjavil:

vprašanje:
kaj bob(predplačniški) omogoča, da lahko dobroimetje preneseš z enega na drugo številko?

Omogoča, pošlješ SMS s ključno besedo "POLNI (znesek) (telefonsko številko na katero želiš polniti)" na telefonsko številko 668.

Primer: "POLNI 5 068XXXXXX"->668

Polneš lahko iz naročniške na predplačniško številko ali iz predplačniške na predplačniško številko bob.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Sami ()

Hvala za odgovor

Sami, to enostavno ni res. 068 je mobilna številka. Tudi, če pokličem na 040 404040, je to mobilna številka. Lahko naredim en klic iz stacionarne, pa ti pošljem izpisek klicev.
Tomi

Res je, my bad po preverbi se klic iz tujega omrežja na telefonsko številko 068 680 680 obracuna kot klic v mobilno omrežje.

BCSman ::

Kako izgleda račun za telefon, če naročiš paket s telefonom? So na njem tudi podatki o naročniku?

Seveda, so. Lahko pa kupiš paket s telefonom v trgovini, tam pa po navadi ni imena na računu.
Tomi

prom0 ::

Naročil sem SIM kartico (bob naročniški paket), vendar ko jo vstavim v telefon ni mogoče vzpostaviti povezave z omrežjem (Simobil). Poizkusil sem tudi na več različnih napravah.
Tako ne morem opravljati klicev oz. niti aktivirati začetnega bonusa.

Ali je potrebno opraviti še kakšne dodatne nastavitve?

Zaklenjen telefon?
Motiti se je človeško.

antonija ::

A ni treba _nekaj_ narest (poklicat doloceno stevilko, poslat SMS, itd.) ko prvic vstavis SIM kartico od BoBa? Se ne spomnim vec tocno al kar dela al se je treba malo potrudit.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Telefon je bil kupljen dve leti nazaj pri mobitelu, poskusil sem pa tudi na telefonu od simobila.

Ko vstavš SIM naj bi poklical 080 680 680, ampak meni se ne poveže na omrežje in ne morem klicati.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: prom0 ()

s6c-gEL ::

Potem sim kartica še ni aktivna.

Očitno res še ni bila aktiva. Včeraj sem jo dobil po pošti in še ni delovalo, danes pa normalno deluje vse. Hvala.

shadeX ::

Eno hitro vprašanje. A bob omogoča storitev zgrešeni klic? (torej če imaš izklopljen telefon da dobiš sms z obvestilom kdo te je klical vmes)

Kar sem googlal to 2 leti nazaj ni bilo mogoče. Kaj pa sedaj?

Alexius Heristalski ::

Ne.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

echo ::

To je tudi meni hecno, je to res tako nadstandardna storitev? Včasih jo skoraj pogrešam...

hojnikb ::

Bob je pač budget ponudnik, tega se je treba zavedat. Niso zastonj tako pocen.
#brezpodpisa

Avstrijski Bob tudi nima tega?
Motiti se je človeško.

echo ::

Razumem, da so budget ponudnik - da nimajo osebnih izpostav po manjših krajih, da dobiš veliko informacij preko portala.
Ampak ta zgrešeni klic se mi zdi trivialna zadeva za ponudnika storitev.
Res pa da ne vem spet toliko o mobilnih storitvah, ravno zato vas sprašujem.

Je to tako drago nardit?

eales ::

Je že kdo menjal pakete? Trenutno imam "Bigbob" in rad bi ga zamenjal za "Brutalni Bob". Mogoče kdo ve če se to da, ali so te akcije samo za nove naročnike. Sicer sem jim to vprašanje poslal že po mailu, ampak se zna zgodit, da bom prej tu dobil odgovor :)

BOB naročniki lahko 1X mesečno prehajajo med naročniškimi paketi, prehod je brezplačen.

Za spremembo naročniškega paketa lahko pokličeš na 068 680 680 ali pišeš na info@bob.si, za spremembo se je potrebno identificirati s telefonsko številko ter geslom, ki si si ga določil med prijavo v naročniško razmerje.

Je že kdo menjal pakete? Trenutno imam "Bigbob" in rad bi ga zamenjal za "Brutalni Bob". Mogoče kdo ve če se to da, ali so te akcije samo za nove naročnike.

Lahko spremenijo tudi stari naročniki.
Pokliči na njihov 068 support oz pošlji mail z željo.

škoda ker se ne da zment za 500min/500sms/500mb za polovico cene :D

BCSman je izjavil:

škoda ker se ne da zment za 500min/500sms/500mb za polovico cene :D

jaoo, jaoo, jaoooo:|

Je kdo opazil, da obvestilo pred klicem pove stanje X, nato pa SMS stanje pove Y (več)?
Motiti se je človeško.

MrStein je izjavil:

Avstrijski Bob tudi nima tega?

Ima
Motiti se je človeško.

MrStein je izjavil:

Je kdo opazil, da obvestilo pred klicem pove stanje X, nato pa SMS stanje pove Y (več)?

Težava se že odpravlja, rešeno bo v najkrajšem možnem času.

Obvestil o takih (in drugačnih) zadevah na www.bob.si ni?
Motiti se je človeško.

antonija ::

Bob je nizkocenovnik, nima obvestil! :P
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

MrStein je izjavil:

Obvestil o takih (in drugačnih) zadevah na www.bob.si ni?

Omenjenih obvestil ni, vsaj o taki "težavici" ne, katera ni kritična za delovanje storitev.

Stanje omrežja pa lahko spremljate na www.simobil.si, v kolikor imajo oni kaj objavljeno, saj bob gostuje na simobilovem omrežju.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Sami ()

Katera stanje pa je potem pravilno?
Motiti se je človeško.

MrStein je izjavil:

Katera stanje pa je potem pravilno?

Stanje bi moralo biti prikazano pravilno, ni pa osveženo oz. aktualno, najbolje bo da se počaka na rešitev.

nurse013 ::

Kje lako preverim stanje na računu ?
:)
you gotta be kidding me...

yani2000 ::

Stanje na računu lahko preveriš na:
https://moj.bob.si
Ali pa na moji PC verziji:
https://slo-tech.com/forum/t491735/p451...
Imaš pa na Google Play in App Store "BobMonitor" verzije za telefon.

PrihajaNodi ::

Zanimivo kakšno ponudbo so imeli avstrijci, za 1000 minut, 1000 smsov 1000mb 9.99EUR.

Se popravljam, 1500 minut, 1500smsov in 1500mb za 9.99 BOB XL

http://www.bob.at/smartbob-xl990

Se popravljam, 1500 minut, 1500smsov in 1500mb za 9.99 BOB XL

http://www.bob.at/smartbob-xl990

Zgodovina sprememb…

Šele pred nedavnim smo se v naši komunistični enklavi rešili obveznega ISDN-ja. Bo že s časom tudi pri nas bolje..

Medo ::

So v 1000 sms vključeni tudi MMS sporočila?
Hvala za odgovor!

Ne.

http://www.bob.si/ponudba-bob/bob-naroc...
vključene minute v vsa slovenska omrežja 1000 minut
vključeni SMS-i v vsa slovenska omrežja 1000 SMS
vključen prenos podatkov v Sloveniji 1000 MB
««
32 / 112
»»