Forum » Mobilne tehnologije » Bob (nova ponudba Simobila)
Bob (nova ponudba Simobila)
Hayabusa ::
Simobilovo.
Tako kot sta debitel, izimobil mnvo mobitela
Mobile virtual network operator @ Wikipedia
Tako kot sta debitel, izimobil mnvo mobitela
Mobile virtual network operator @ Wikipedia
Magic1 ::
Kdo pa zdaj skrbi za omrezje po katerem potujejo paketki od nizkocenovnikov?
To je tko kot da bi spraseval kdo bo skrbel za letalisca zdaj ko immao Easyjet. Se vedno bo za njih skrbel tisti, ki z vzdrzevanjem letalisca sluzi denar. Enako bo za omrezja skrbel nekdo, ki bo z vzdrzevanjem omrezja in trzenjem le-tega drugim strankam sluzilo denar.
Oddajnike bomo pa tudi imeli le v mestih? Nizkocenovni leti uporabljajo bolj odročna letališča, ki so seveda bistveno cenejša.
Magic
Smilee ::
Torej je vseeno ali imam simobil ali bob, le da je ta v mojem primeru 1x cenejši?
Super, hvala! :)
Super, hvala! :)
MrStein ::
-pred 1.1.2013 je bil možen trajnik, Slovenija pa je na direktivo EU morala ukiniti trajnike in uvesti direktno bremenitev (SEPA), da pa lahko skleneš direktno bremenitev pa mora imeti podjetje svoje poslovalnice
Z "trajnik" misliš "trajni nalog"? To je še danes.
Ni pa nikoli bilo uporabljeno za plačevanje telefinije.
To je bila direktna bremenitev. Katero so zamenjali s SEPA direktno bremenitvijo.
Ena razlika je, da je stranka staro urejala na banki, po novem pa pri prejemniku plačil.
Zakaj bi tu bile potrebne poslovalnice, pa ne vem. Sem jih kar nekaj uredil brez obiska poslovalnic.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Sami ::
-pred 1.1.2013 je bil možen trajnik, Slovenija pa je na direktivo EU morala ukiniti trajnike in uvesti direktno bremenitev (SEPA), da pa lahko skleneš direktno bremenitev pa mora imeti podjetje svoje poslovalnice
Z "trajnik" misliš "trajni nalog"? To je še danes.
Ni pa nikoli bilo uporabljeno za plačevanje telefinije.
To je bila direktna bremenitev. Katero so zamenjali s SEPA direktno bremenitvijo.
Ena razlika je, da je stranka staro urejala na banki, po novem pa pri prejemniku plačil.
Zakaj bi tu bile potrebne poslovalnice, pa ne vem. Sem jih kar nekaj uredil brez obiska poslovalnic.
Bob je nizkocenovni ponudnik mobilnih storitev in tega ne omogoča....temu primerne pa so seveda tudi cene naročniških paketov. Za sklenitev SEPE mora imeti podjetje svoje/svojo poslovalnico, čeprav lahko to skleneš recimo preko spletnega obrazca (primer mercator) mora podjetje vseeno imeti poslovalnico.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sami ()
Matej_K ::
Sami, zakaj ne deluje plačevanje preko mastercarda (imam nlb mastercard kartico)
Oz. kaj mi je za narediti da bo delovalo?
Hvala
Hvala
... .. .
PetraB ::
Živjo,
meni je ena ful prijazna agentka(jasmina men se zdi) obrazložila to plačevanje preko trajnika. sicer je rekla da tega res ne morejo omogočiti ker nimajo mesta kamor bi prišel in to podpisal, ampak je rekla naj pri pri položnici namesto 11,90EUR nakažem 100EUR. tako mi bojo trgali vsak mesec doklr se to ne bo porabilo. aja pa račune bom dobivala z 0EUR ker morjo poslat.
glede sms zgrešenega klica svetujem, da pokličete na 333 (meni deluje, jeeejj :) in poslušate odzivnik kaj bo reku. 333 je sicer za simobil vklop zgrešenega klica, ampak po logiki, če delajo preko simobila potem je velik verjetno da bo delovalo. baje nekaterim ne meni pač
PetraB
meni je ena ful prijazna agentka(jasmina men se zdi) obrazložila to plačevanje preko trajnika. sicer je rekla da tega res ne morejo omogočiti ker nimajo mesta kamor bi prišel in to podpisal, ampak je rekla naj pri pri položnici namesto 11,90EUR nakažem 100EUR. tako mi bojo trgali vsak mesec doklr se to ne bo porabilo. aja pa račune bom dobivala z 0EUR ker morjo poslat.
glede sms zgrešenega klica svetujem, da pokličete na 333 (meni deluje, jeeejj :) in poslušate odzivnik kaj bo reku. 333 je sicer za simobil vklop zgrešenega klica, ampak po logiki, če delajo preko simobila potem je velik verjetno da bo delovalo. baje nekaterim ne meni pač
PetraB
Sami, zakaj ne deluje plačevanje preko mastercarda (imam nlb mastercard kartico)
Hvala
Storitev deluje, kot je nekdo ze napisal pa mislim, da se moras obrniti na svojo banko, da ti to omogocijo.
Živjo,
PetraB
Res je lahko opravis preplacilo in posljes dokazila o placilu na placila@bob.si, ter seveda izrazis zeljo, da bi se ti preplacilo upostevalo za poravnavo prihodnjih racunov.
Zgodovina sprememb…
mk818764 ::
Bob je nizkocenovni ponudnik mobilnih storitev in tega ne omogoča....temu primerne pa so seveda tudi cene naročniških paketov. Za sklenitev SEPE mora imeti podjetje svoje/svojo poslovalnico, čeprav lahko to skleneš recimo preko spletnega obrazca (primer mercator) mora podjetje vseeno imeti poslovalnico.
Verjamem, da je tako, je pa skregano z logiko, ker naša država predpisuje tako bedaste zakone.
Aja, moja mama pa ima trajnik...verjetno je imela že pred 1.1. akivnega pa ji je ostal.
Jaz sem včeraj plačal z viso, pa je slo brez problema.
Klic na 333 meni ne deluje.
...:TOMI:... ::
Kako se spremeni naročniški paket iz 4 centov na npr. praznični 2014 paket? V FAQ piše, da je treba poklicati na 090, je možno tudi preko maila? Ali potem pride kurir in prinese nove papirje za podpisat ali ni potrebno?
Preko portala moj bob sem opazil, da se ne da spreminjati paketov.
Preko portala moj bob sem opazil, da se ne da spreminjati paketov.
Tomi
clix ::
Ni treba preko 090. Lahko pošlješ mail, kjer te bodo vprašali za tvoje osebno geslo, to je pa to. Nobenih novih papirjev.
Alexius Heristalski ::
Potrjujem, kar pravi pikoli. Za očeta sem uredil prehod z miniboba na 4 cente kar prek emaila, nobenih težav. Spremembo paketa potem preveriš na portalu moj bob.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
vorantz ::
Jao ljudje
Zdej vidite zakaj je Sami govoril no comment
Čim reče DA mu začnete vsi lomit škatle
Nehite srat, preden zbeži stran
Jao ljudje
Hehe....sva tocno enakih misli:-)
Za spremembo naročniskega paketa lahko pokličete na 090 068 068 ali preko maila info@bob.si. Identificirati se je potrebno s telefonsko številko, ter geslom (določili ste si ga ob prijavi v naročniško razmerje).
V kolikor ste geslo pozabili vam bodo zastavili "skrito" vprasanje za obnovitev gesla. Če boste podali pravilen odgovor na vprasanje, si boste lahko dolocili novo geslo.
Naročniki lahko 1X mesečno prehajajo med naročniškimi paketi, nova pogodba ni potrebna.
Zgodovina sprememb…
dudla ::
Še jaz rabim en odgovor. Pa se že v naprej opravičujem, sem ostanek kamene dobe :). Sin ima naročnino za 6,99 eur, brez prenosa podatkov. In je dobil za rojstni dan pametni telefon, ki ga ne nosi v šolo. Doma je na wifi in gledam njegovo porabo pa ima prenos podatkov za 1,1 eur. Tudi če si na wifi plačaš prenos. Kako sedaj ta prenos prekinem?
Hvala!
Hvala!
Lonsarg ::
V nastavitvah telefona je potrebno to izklopiti, kako je pa odvisno od tega kater telefon ima...(oziroma kateri operacijski sistem je na telefonu)
antonija ::
Ce imas izklopljen data transfer ti mobilni operater ne more zaracunati nic prenosa. Ce si hkrati (z izklopljenim prenosom podatkov) prijavljen v domaci (neplacljivi wifi) potem je stvar zastonj (razen mesecne narocnine na internet).
Skratka preveri da je prenos podatkov 100% izklopljen, potem se vpise podatke za wifi (ssid in password) in bi zadeva morala delovati brez stroskov prenosa podatkov.
Pazi pa ker ponekod prejem in posiljanje MMSja zahteva prenos podatkov...
Skratka preveri da je prenos podatkov 100% izklopljen, potem se vpise podatke za wifi (ssid in password) in bi zadeva morala delovati brez stroskov prenosa podatkov.
Pazi pa ker ponekod prejem in posiljanje MMSja zahteva prenos podatkov...
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
radmannsdorf ::
@dudla, lahko čisto izklopiš mobilni prenos podatkov, tkoda tudi če MMS dobiš, ti najprej napiše da si ga prejel, za minutko vklopiš mobilne podatke in ti slikco naloži, potem lahko izklopiš.
jaz sem na bobu že leto in pol in še nisem imel računa večjega od 15€, pa še to je bilo 15 zato ker sem poslal kak sms v dobrodelne namene.
drugače za osvežitev vremena in kak mms porabim mogoče par deset mb. nič takega. seveda ne uporabljam fb in ne surfam po netu. če že, ko sem priklopljen na wifi.
wifi je pa zastonj in ne plačaš nič operaterju:)
jaz sem na bobu že leto in pol in še nisem imel računa večjega od 15€, pa še to je bilo 15 zato ker sem poslal kak sms v dobrodelne namene.
drugače za osvežitev vremena in kak mms porabim mogoče par deset mb. nič takega. seveda ne uporabljam fb in ne surfam po netu. če že, ko sem priklopljen na wifi.
wifi je pa zastonj in ne plačaš nič operaterju:)
@dudla, večina pametnih mobilnih telefonov se samodejno povezuje na internet (posodabljanje, vreme,...itd). V nastavitvah mobilnega aparata enostavno izklopi prenos podatkov, WIFI ni bob-ova storitev in se seveda ne zaračuna.
Kot je napisal radmannsdorf je najbolje, da prenos podatkov vklopiš le po potrebi (MMS) in ga po prejemu izklopiš.
Kot je napisal radmannsdorf je najbolje, da prenos podatkov vklopiš le po potrebi (MMS) in ga po prejemu izklopiš.
Matej_K ::
A pa sploh lahko plačam preko košarice na mojbob.si?
Okej, za Mastercard že vem da ne deluje, moram na banko.
Danes sem pa kliknil da bi plačal preko Klika, prenese vse podatke v Klik, ko izberem račun preko katerega bi plačal in potrdim pa napiše
Okej, za Mastercard že vem da ne deluje, moram na banko.
Danes sem pa kliknil da bi plačal preko Klika, prenese vse podatke v Klik, ko izberem račun preko katerega bi plačal in potrdim pa napiše
Pri izvedbi plačila je prišlo do napake, zato plačilo ni bilo izvedeno.
Napačna referenca za vrsto reference SI in model 12.
... .. .
jaz sem bob placeval prej preko SKBja, zdaj preko Sberbank (oboje online banka) in se nikjer ni bilo problemov.
dudla ::
Še eno vprašanje, včeraj sem plačala račun, danes mi na bob portalu še vedno kaže, da ni plačano. Valuta je jutri, torej kdaj to knjižijo?
Hvala in lp!
Hvala in lp!
PrihajaNodi ::
Kako pa spremenim paket? Na portalu bob pod spremembe in paket ni te opcije'?
Aja pa še to me zanima, če se na praznični paket naročim 25. decembra ko so prazniki, bo zadeva sprovedena oziroma sprejeta?
Hvala.
l.p.
Aja pa še to me zanima, če se na praznični paket naročim 25. decembra ko so prazniki, bo zadeva sprovedena oziroma sprejeta?
Hvala.
l.p.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
Hayabusa ::
Valuta je jutri, torej kdaj to knjižijo?
Jutri.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
yani2000 ::
PrihajaNodi je izjavil:
Hvala.
l.p.
Ka ne znate par vrstic gor pogledat?!?!?!
Za spremembo naročniskega paketa lahko pokličete na 090 068 068 ali preko maila info@bob.si. Identificirati se je potrebno s telefonsko številko, ter geslom (določili ste si ga ob prijavi v naročniško razmerje).
V kolikor ste geslo pozabili vam bodo zastavili "skrito" vprasanje za obnovitev gesla. Če boste podali pravilen odgovor na vprasanje, si boste lahko dolocili novo geslo.
Naročniki lahko 1X mesečno prehajajo med naročniškimi paketi, nova pogodba ni potrebna.
Ja 25 decembra nevem če bo kdo tam delal. Ker tudi v nedeljo ti nihče ne odpiše. oziroma soboto.
Še eno vprašanje, včeraj sem plačala račun, danes mi na bob portalu še vedno kaže, da ni plačano. Valuta je jutri, torej kdaj to knjižijo?
Hvala in lp!
Plačilo preko klika deluje OK, v kolikor si poravnala račun preko spletne banke si le oddala nalog za plačilo, ki ga bo banka sprovedla naslednji delovni dan, ponavadi se plačila knjižijo 2 delovna dneva.
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
Hvala.
l.p.
Prijava oz. menjava naročniškega paketa v praznični bob je možna do 31.12.2013, zahtevo lahko oddaš do omenjenega datuma preko maila ali telefonske številke za pomoč uporabnikom.
Sicer pa ni važno kdaj se odločiš za menjavo paketa, v vsakem primeru boš pri naslednjem računu plačal sorazmerni del naročnine starega in novega naročniškega paketa.
Sicer pa ni važno kdaj se odločiš za menjavo paketa, v vsakem primeru boš pri naslednjem računu plačal sorazmerni del naročnine starega in novega naročniškega paketa.
Ja je važno. Če se odločim za menjavo na božični paket 31 decembra, bi ga vseeno lahko dobil? Novi paket?
PrihajaNodi je izjavil:
Ja je važno. Če se odločim za menjavo na božični paket 31 decembra, bi ga vseeno lahko dobil? Novi paket?
Kot sem napisal je možna prijava v naročniški paket praznični bob do 31.12.2013, v kolikor boš opravil prijavo do omenjenega datuma bo ponudba zate tudi vnaprej aktualna, potrebuješ si zagotoviti le bob osnovni paket (bob sim kartico) in se na osnovi si kartice prijaviš v naročniško razmerje.
No to me je zanimalo. Ker kolikor vem je služba za pomoč uporabnikom na nižjem nivoju plus cifra 090, kar predidevam da se na tak način zniža stroške za uporabnika. Posledično pa bi glede na napisano, enostavno ostal brez paketa, ker "center" ne bi deloval med prazniki.
No hvala
No hvala
PrihajaNodi je izjavil:
No to me je zanimalo. Ker kolikor vem je služba za pomoč uporabnikom na nižjem nivoju plus cifra 090, kar predidevam da se na tak način zniža stroške za uporabnika. Posledično pa bi glede na napisano, enostavno ostal brez paketa, ker "center" ne bi deloval med prazniki.
No hvala
Lahko rečem, da je kontaktni center za pomoč uporabnikom eden najboljših, obratuje pa 24ur/dan, tudi med prazniki seveda. Prijavo v naročniško razmerje pa lahko opraviš preko spleta (optimalna možnost, ti tudi ni potrebno čakati na prostega operaterja) ali s klicem na 080 680 680.
Svetujem ti le, da bob osnovni paket kupiš nekaj dni prej, ker se zna zgoditi da jih na določenih prodajnih mestih kar hitro razprodajo.
Shegevara ::
Sploh nevem zakaj traja 3 delovne dni da se preusmer tel. cifra iz starega operaterja na bob. V torek sem izpolnil internet prijavo, danes dobim kurirja in lepo sklenem naročnino na spletni strani...številko pa po tej logiki dobim staro nazaj šele v PONEDELJEK ?!
Pa še nekaj. Kaj je fora tegale komentarja:
a) O izvedbi prenosa cifre nisem dobil nobenega SMSa
b) jaz sem bob sim-kartico že vstavljal in jo tudi trenutno imam notri, saj sem rabil vsaj 2x pregledat kode o aktivacijah na bob.si Je kaj narobe to potemtakem.. kaj pomeni to v odebeljenem citatu?
c) Ali te bob samodejno odjavi od prejšnega operaterja? Če ja, ti o tem kaj sporoči KDAJ bo to storjeno če sploh bo?
Prosim pomoč, hvala.
Pa še nekaj. Kaj je fora tegale komentarja:
3 delovne dni traja prenos.
Vmes dobiš SMS kdaj bo prenos dejansko izveden in komaj takrat na tisti datum+uro, ki ti piše v SMS-u vstaviš Bob-ovo SIM kartico.
Pa ne odjavljaj se od prejšnjega operaterja!
Vse uredi trenutni operater (v tvojem primeru Bob)!
a) O izvedbi prenosa cifre nisem dobil nobenega SMSa
b) jaz sem bob sim-kartico že vstavljal in jo tudi trenutno imam notri, saj sem rabil vsaj 2x pregledat kode o aktivacijah na bob.si Je kaj narobe to potemtakem.. kaj pomeni to v odebeljenem citatu?
c) Ali te bob samodejno odjavi od prejšnega operaterja? Če ja, ti o tem kaj sporoči KDAJ bo to storjeno če sploh bo?
Prosim pomoč, hvala.
mihec87 ::
Pri meni ter še dvema(3je smo istočasno prestopili) je bilo tako v soboto kupljeni bob paketi v merkatorju ter interšparu .
-v soboto popoldan aktivacija kartice ter dobljenih 100enot(dve kartici so bile od tu naprej v uporabi-bobova št se razume), registracija na moj.bob.si ter na bob strani izpolnjen zahtevek za bob naročnika ter prenos številke
-v torek dpd prinesel pogodbo z aktivacijsko kodo ki sem jo vnesel popoldan enkrat
-zvečer prišel sms da bo prenos št opravljen v sredo ob 00.30h, v sredo zjutraj ko sem se zbudil je bila št prenešena..
Tako da v bistvu prenos traja 1 dan(od podpisa pogodbe oz aktivacije do prenosa)
V bistvu je hitreje če bob kupiš v trgovini.
-v soboto popoldan aktivacija kartice ter dobljenih 100enot(dve kartici so bile od tu naprej v uporabi-bobova št se razume), registracija na moj.bob.si ter na bob strani izpolnjen zahtevek za bob naročnika ter prenos številke
-v torek dpd prinesel pogodbo z aktivacijsko kodo ki sem jo vnesel popoldan enkrat
-zvečer prišel sms da bo prenos št opravljen v sredo ob 00.30h, v sredo zjutraj ko sem se zbudil je bila št prenešena..
Tako da v bistvu prenos traja 1 dan(od podpisa pogodbe oz aktivacije do prenosa)
V bistvu je hitreje če bob kupiš v trgovini.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mihec87 ()
Stara sim kartica (in stevilka) ostane aktivna do preklopa na novo sim kartico (in isto stevilko). Ce noces uporabljati nove (zacasne) stevilke, vstavi staro kartico in jo uporabljaj dokler ne neha delat, potem pa zamenjaj za novo SIM kartico in bos ves cas na stari stevilki.
Prenos k Bobu in prekinitev narocnine pri starem operaterju se izvrsi istocasno (satar SIM neha delat, nova dela na staro stevilko).
Prenos k Bobu in prekinitev narocnine pri starem operaterju se izvrsi istocasno (satar SIM neha delat, nova dela na staro stevilko).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: antonija ()
no hvala, me je yani2000 mal prestrašil, zgleda ni takih komplikacij.
Ne, takih komplikacij ni. Kot je nekdo napisal se prenos telefonske številke izvrši v roku 1 delovnega dne od aktivacije naročniškega paketa. Ko ste podali zahtevo po prenosu telefonske številke ste imeli možnost izbrati prenos številke in prekinitev naročniškega razmerja pri trenutnem operaterju ali prenos številke in ohranitev trenutnega naročniškega razmerja (vaš operater vam potem dodeli novo telefonsko številko).
V kolikor ste se odločili za 1. možnost bo bob prekinili naročniško razmerje pri vašem prejšnjem mobilnem operaterju in uredil prenos telefonske številke, o čemer ste obveščeni s sms sporočilom na obe telefonski številki.
V vsakem primeru pa je potrebno podati pravilne podatke v zahtevku za prenos telefonske številke (naročnika, naslov, davčno in pri predplačnikih PUK koda), drugače bo vaš prejšnji mobilni operater zavrnil prenos telefonske številke.
Lahko pa imaš Bob z bobovo številko in si čez en mesec "izmisliš", da bi si prenesel številko od ... bilokod.
Ni treba vse takoj "istočasno".
Motiti se je človeško.
Lahko pa imaš Bob z bobovo številko in si čez en mesec "izmisliš", da bi si prenesel številko od ... bilokod.
Res je, prenos telefonske številke lahko opraviš tudi naknadno, najhitreje je da na spletni strani podaš zahtevo po prenosu (https://www.bob.si/kaj-je-bob/prenos-te... in natisneš zahtevek za prenos telefonske številke, ga podpišeš, skeniraš in pošlješ na info@bob.si.
Pa so se začeli heci..
Sicer trije smo šli na bob dvema dela ok tatretjemu pa ne- ko hoče klicat mu občasno zavrne z ta številka ne obstaja, potem med pogovorom mu vrže da je na čakanju, ko se komu javi v zvezi piska..Dogaja se random(probano na dveh telefonih) any idea?
Sicer trije smo šli na bob dvema dela ok tatretjemu pa ne- ko hoče klicat mu občasno zavrne z ta številka ne obstaja, potem med pogovorom mu vrže da je na čakanju, ko se komu javi v zvezi piska..Dogaja se random(probano na dveh telefonih) any idea?
Novo SIM?
Kaj pravi Bob?
Kaj pravi Bob?
Motiti se je človeško.
...:TOMI:... ::
Poznam primer, kjer ni hotelo aktivirati nove sim, ravno odprte iz novega paketa. Javilo je:
"Oprostite, zaradi napake v sistemu trenutno ne moremo vzpostaviti zveze."
"Oprostite, zaradi napake v sistemu trenutno ne moremo vzpostaviti zveze."
Tomi
OK ja bob je še v povojih, očitno. Ampak kot sem rekel slab customer service, pa poceni storitve.
Moje težave so bile:
Po prenosu telefonske številke so se pojavljali neznani klici (vsaka številka je bila neznan klic),
Po prenosu telefonske številke nisem mogel vstopati v Bob portal.
Sedaj se zadeve rešujejo. Pač sprejmeš neomejeno klice (2014 smsov in klicev) za 12€ na mesec in pač potrpiš te bedarije.
To se je sicer dogodilo pri drugi telefonski številki, ki je bila prenesena, meni pa dela vse BP.
Moje težave so bile:
Po prenosu telefonske številke so se pojavljali neznani klici (vsaka številka je bila neznan klic),
Sedaj se zadeve rešujejo. Pač sprejmeš neomejeno klice (2014 smsov in klicev) za 12€ na mesec in pač potrpiš te bedarije.
To se je sicer dogodilo pri drugi telefonski številki, ki je bila prenesena, meni pa dela vse BP.
fikus_ ::
Sem prenesel dve številki na boba, pa zaenkrat deluje OK. Res je, da za malo denarja je malo muzike, v tem primeru podpora (090 drago plačaš ali po mailu čakaš).
Drugače je OK, se bodo še drugi operaterji morali potruditi in potem bo konkurenca delala selekcijo.
Lep dan
Drugače je OK, se bodo še drugi operaterji morali potruditi in potem bo konkurenca delala selekcijo.
Lep dan
Ja saj smo 3je že 14dni(prenesene št.)..dvema dela bp eden pa vsakič slabše..Sem prej tu vprašal če bi bila slučajno kaka banalna stvar...
Pa so se začeli heci..
V kolikor imaš omenjene težave je najverjetneje prišlo do napake v sistemu, svetujem ti da za rešitev kontaktiraš info@bob.si ali 090 068 068. Za odpravo tehnične napake pa bodo potrebovali primer neuspelega klica (napake) in sicer:
-telefonsko številko
-telefonsko številko klicočega
-točen čas in datum klica
-točno lokacijo vas in klicočega (naslov)
-tip uporabljenega omrežja (2G ali 3G)
-modela telefonskih aparatov
PrihajaNodi je izjavil:
OK ja bob je še v povojih, očitno. Ampak kot sem rekel slab customer service, pa poceni storitve.
Moje težave so bile:
V kolikor so se po prenosu številke ob dohodnih klicih pojavile "skrite številke" je prišlo do aktivacije skrite številke za dohodne klice, big deal :D, javiš na bob pomoč uporabnikom ali mail, urejeno v roku 1-2 delovnih dni.
Ob aktivaciji naročniškega paketa se vsakemu uporabniku izbriše profil spletnega portala mojbob, to ni napaka, v sistemu je uporabnik drugače registriran in je potrebna ponovna registracija v spletni portal, enako je recimo s simobil uporabniki, ki prehajajo iz predplačniškega v naročniško razmerje.
Obe omenjeni napaki se dogajata tudi pri simobilovih uporabnikih pa nihče ne pizdi....čudno :D
Zgodovina sprememb…
Kako hudiča lahko pride do akitvacije dohodnih klicev kot skrite številke? Idiotizem prve klase. Kdo si pa ne želi videti kdo ga kliče?
Vse kar se dela pri bobu traja, in traja. Na odgovore čakaš tudi do 3 dni IN NE dan ali dva da to uredijo. Sem jih že poklical da bi zadeve uredili pa nič, poslal mail pa nič.
Pri Simobilu teh težav ni bilo in so zadeve bile opravljene dobesedno isti dan.
Zato ceno se pač (upam) splača potrpeti. Še posebno vključene slabe storitve.
Vse kar se dela pri bobu traja, in traja. Na odgovore čakaš tudi do 3 dni IN NE dan ali dva da to uredijo. Sem jih že poklical da bi zadeve uredili pa nič, poslal mail pa nič.
Pri Simobilu teh težav ni bilo in so zadeve bile opravljene dobesedno isti dan.
Zato ceno se pač (upam) splača potrpeti. Še posebno vključene slabe storitve.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()