Forum » Strojna oprema » Ivy bridge
Ivy bridge
Temo vidijo: vsi
s51as ::
Ja... kaj jest vem...
Sej deluje tudi s sandijem... pač nimaš PCI3.0, doker ivija ne daš notri...
Sej deluje tudi s sandijem... pač nimaš PCI3.0, doker ivija ne daš notri...
It's just me myself and I
_IKE_ ::
IKE
3770K 318 EUR
3570K 219 EUR
2700K 295 EUR
2600K 275 EUR
2500K 198 EUR
3770K 318 EUR
3570K 219 EUR
2700K 295 EUR
2600K 275 EUR
2500K 198 EUR
Janac ::
mogoce ves kok bo cena za g1 sniper3 mATX in ATX, zelo sta dobre, vgrajeno soundcore3d zvocno,wifi in bt kartico...
predvidevam da nekje 400e za ATX in 200e za M atX
predvidevam da nekje 400e za ATX in 200e za M atX
Moja nemščina sicer ni idealna ampak mislim da še niso prišle oz. piše, da so razprodane (tisto z rdečo ausverkauft?).
ja no stric gugl sicer veliko ve ampak tega je pač falil...
Čisto dobronameren predlog (glih zato ker s slovenščino se nihce preveč ne zafrkava) prevajaj nemščino (oz katerikoli tuj jezik) v angleščino.
Čisto dobronameren predlog (glih zato ker s slovenščino se nihce preveč ne zafrkava) prevajaj nemščino (oz katerikoli tuj jezik) v angleščino.
samo zakaj ko das pri maticnih ploscah datum izdaje naprej ne pokaze gigabyt-k? samo asus, ascrok in msi... cudno
Ne!
Če mam PRO mam 12 cm daljšega lulčka pa moj avto dobi 220KM in gre 400km/h (+nalepka na pokrovčku od tanka) :P
Sam teb pa res nič ni prov :D
Če mam PRO mam 12 cm daljšega lulčka pa moj avto dobi 220KM in gre 400km/h (+nalepka na pokrovčku od tanka) :P
Sam teb pa res nič ni prov :D
jaz ne vidim razlike, samo v ceni da je 20e drazja od navadne V, katero bom jaz vzel ker je odlicen nakup!
Dr_M ::
P8Z77-V PRO ima 12 faz, P8Z77-V pa 8, tako da bo razlika v navijanju, verjetno pa ne velika.
... no... sej mogoče pa res ni nič kej...
en notranji USB3.0 pa neki dodatnih konektorjev zadaj?
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
mr1two ::
Imata.
Največja razlika je v formatu + kot že napisano, 12 faz proti 8.
Pro se mi zdi vredna + 20eur , ampak to sem samo jaz. IMO ogromnih razlik nebi smelo bit, še posebej ker so cpuji z relativno nizkimi TDPji namenjeni tem platam.
Čudi me pa to, da se je asus odloču na razne maximuse in tuf serijo naštancat 8 fazno napajanje in ne 12... Tko da če vzamem ivy-a, potem ne bo nič s fensi šmensi plastikami ali črno-rdečim dizajnom
EDIT: Pro ima še waj faj
Vzamem!
Največja razlika je v formatu + kot že napisano, 12 faz proti 8.
Pro se mi zdi vredna + 20eur , ampak to sem samo jaz. IMO ogromnih razlik nebi smelo bit, še posebej ker so cpuji z relativno nizkimi TDPji namenjeni tem platam.
Čudi me pa to, da se je asus odloču na razne maximuse in tuf serijo naštancat 8 fazno napajanje in ne 12... Tko da če vzamem ivy-a, potem ne bo nič s fensi šmensi plastikami ali črno-rdečim dizajnom
EDIT: Pro ima še waj faj
Vzamem!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mr1two ()
mr1two ::
Uh kok mešam stvari...
V bistvu sta skoraj isti plati.
Edit :
Na uradni strani piše, da ima PRO 16 faz(wtf), običajna pa 12 -> wtf^2
p8z77v
p8z77v-pro
V bistvu sta skoraj isti plati.
Edit :
Na uradni strani piše, da ima PRO 16 faz(wtf), običajna pa 12 -> wtf^2
p8z77v
p8z77v-pro
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mr1two ()
kamuee ::
Mene pa zanima ali se mi splača čaka 1-2 meseca za IB ali naj kr kupim SB i7 2600K-2700K kr je razlika minimalna???
Prosim za nasvet kr kupujem nov računalnik
Prosim za nasvet kr kupujem nov računalnik
kako manj kot en mesec, zasledil sm da pride 29.4 ????
pa kakšna je razlika kr na intelu nč ne piše
pa kakšna je razlika kr na intelu nč ne piše
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kamuee ()
zamima me razlika pa kdaj pride ven kr čakam že 1 mesec in mi gre to čakanje že na K....C
Pa pride nova radeonka 79xx serija pa nova z77 plate, pa še preoc, ka bi sam čaku neki!!
Pa pride nova radeonka 79xx serija pa nova z77 plate, pa še preoc, ka bi sam čaku neki!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mnenje o Matični Plošči in Procesorju (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10635 (9943) | touchspeed |
⊘ | nov pc gaming (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 9439 (8524) | fr4nc |