» »

Call of Juarez - The Cartel

Call of Juarez - The Cartel

dronyx ::

Tale igra sicer sama po sebi sploh ne zasluži teme, če ne bi bila del dobro sprejete serije s tematiko divjega zahoda, kjer ni bilo neke velike konkurence (morda še Gun, na konzolah Red Dead Redemption). Meni namreč nikakor ni jasno, kako so lahko nekaj takega sploh izdali? Ali je možno, da so dali to igro razvijati nekim začetnikom in praktično do konca ni nihče pogledal, kaj počnejo? Pa tudi če ta scenarij res drži, bi se lahko nekdo od šefov Ubisofta pred izdajo na hitro odločil, da igre ali ne izda, ali pa izda pod neko drugo blagovno znamko, tako da bi imela serija Call of Juarez še kakšne možnosti za tretji del.

Vse skupaj meni deluje podobno, kot če bi dali naslednji del serije Call of Duty razvijat City interactivu (avtorju Sniper: Ghost warriorja)! Pa to je čisti strel v koleno, ki verjetno nikomur ne pride na misel niti v sanjah.

Ne razumem, kako lahko tako velik založnik, kot je Ubisoft, naredi tako začetniško napako?

djordjevic ::

Jaz sem imel prvi del, zdaj pa čakam drugega, ker se mi je trailer zdel vseeno kar zanimiv. Bom poročal v naslednjih dneh, kako se obnese.
No grave is deep enough to keep us in chains.

69charger ::

Tale Cartel je poden od podna. Mnogo indie iger in modov je tam zunaj ki so 10000x boljši od tega izdelka. Pri tem špilu te pa legalno okradejo. Slaba grafika,gameplay je beden,štorije sploh ni.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?

dronyx ::

AK-47 ima takšen zvok, kot bi streljal s kakšnim protiletalskim topom na ladji. Ta igra je resen kandidat ne za najslabšo igro leta, ampak zadnjih nekaj let.

djordjevic ::

Res al kaj? Jebiga, saj je bila glih dobrih 10 evrov. Jo bom pa dal na dražbo na dober.si. :D
No grave is deep enough to keep us in chains.

opeter ::

Sniper: Ghost warrior sploh ni bil tako slab ...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

dronyx ::

opeter je izjavil:

Sniper: Ghost warrior sploh ni bil tako slab ...

Napram Cartelu, kjer so verjetno grafični vmesnik za igro razvijali kar na ZX Spectrumu ali Commodorju, je Ghost Warrior pravi blockbuster, tako da primerjava res ni najboljša. V bistvu je zelo težko najti primerjavo, kako slaba je ta igra, ker so danes tudi povsem amaterski projekti boljši od tega. Morda se po kakovosti približa kakšna res slaba licenčna igra narejena po filmu, ampak teh pa ne igram, tako da včasih samo berem opise in se smejem.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dronyx ()

Sssaga ::

Ta igra je daleč najslabše skropucalo možno. Po 10 minutah igre sem jo prenehal igrati. Totalno so zgrešili z zgodbo in samo izvedbo. Pokvari celotno serijo.

Sam performans je pa dober in nisem zaznal nobenih napak. Joj, kot Sniper GW je, ki ima solidno grafo, sama igralnost je pa poden :D

Bljak!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sniper Ghost Warrior Contracts

Oddelek: Igre
172796 (759) oo7
»

Sniper Ghost Warrior 3 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
507064 (4481) scipascapa
»

Sniper: Ghost Warrior 2

Oddelek: Igre
61132 (581) Gregex
»

radeon 5830 pregrevanje

Oddelek: Pomoč in nasveti
12894 (706) MecH
»

Sniper: Ghost Warrior pc igra

Oddelek: Igre
443304 (2111) seti

Več podobnih tem