» »

Stari ICQ?

Stari ICQ?

Azz_Kikr ::

Zdaj sem si čisto iz radovednosti inštaliral novi ICQ 2003 Pro, toda takoj sem ugovotil, da mi ne ustreza, ker je pri posiljanju SMS-ov (kar je skoraj edini razlog, zakaj ga uporabljam) še slabši, saj poleg končnega nadležnega dodatka ('to reply me via ICQ etc.') zdaj doda dodatek še na začetku (pove ime senderja). In ne enega ne drugega se ne da odstranit, zato sem skušal nazaj inštalirat verzijo 2002, toda nikjer na netu je ni za najt. Zgleda da ICQ enostavno zahteva, da moraš imet najnovejšo verzijo inštalirano, ker tudi na vseh drugih spletnih straneh stare verzije ne moreš najt. Mi lahko kdo pove, kje jo najdem?
Poskusil sem pa tudi ICQ Lite varianto, pri kateri pa kontaktna lista sploh ni po abecedi in se vsa imena pomešajo, tako da moraš iskati ime, komu boš poslal SMS. ICQ je zgleda totalno v kur**.
Thanx vnaprej.
If sometimes you feel yourself little, useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

Predator ::

hmm jaz mam zdele 11 ljudi na kazaa ki jo majo gor ( verzijo 2002a ki jo tudi sam uporabljam )

Mike ::

Stare verzije od 1.02 do 2001b imaš tukaj. Kaj ni nihče probal malo po registru pogledati, če se da odstraniti nadležni dodatek ('to reply me via ICQ ...')?

Azz_Kikr ::

Mike torej se tisti dodatek da odstranit?
If sometimes you feel yourself little, useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

MSN blokira povezave do thepiratebay

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
398717 (6594) mirancar
»

Kateri all in one messenger uporabljate? Windows os

Oddelek: Omrežja in internet
131518 (1079) sajmon
»