Forum » Kaj kupiti » Xbox360 Wired Controller
Xbox360 Wired Controller
Roksij ::
Vem, da je bilo o tem že dosti napisanega, a ker prvič kupujem ta gamepad, me zanima kakšno je vaše mnenje o naslednjem izdelku. LINK
Gre za žični xbox 360 kontroler, mi je pa sumljivo zakaj je cena zgolj 20 eur? Ali gre za kakšno starejšo verzijo kontrolerja, ali je sploh kompatibilen s PC-jem (kabel sicer je na USB)? Namreč kupujem ga za računalnik in nočem potem imeti probleme z instaliranjem kopice kodekov, ker potem raje poiščem kaj drugega.
Zanima me vaše mnenje in ali je to primerna izbira.
LP
Gre za žični xbox 360 kontroler, mi je pa sumljivo zakaj je cena zgolj 20 eur? Ali gre za kakšno starejšo verzijo kontrolerja, ali je sploh kompatibilen s PC-jem (kabel sicer je na USB)? Namreč kupujem ga za računalnik in nočem potem imeti probleme z instaliranjem kopice kodekov, ker potem raje poiščem kaj drugega.
Zanima me vaše mnenje in ali je to primerna izbira.
LP
XsenO ::
Cena je normalna (npr v angliji je 18 funtov).
Eden najboljših gamepadov za PC. Ne boš razočaran razen če misliš igrati pretepalke ala street fighter.
Eden najboljših gamepadov za PC. Ne boš razočaran razen če misliš igrati pretepalke ala street fighter.
1 + 1 = 1
ArYeS ::
Jaz in prijatelj sva kupila iz točno te trgovine pred kratkim 2 tale wired kontrolerja za pc. Jaz ga uporabljam za platformščine in kake rgpjke, prijatelj za Fifo.
Nobenih problemov ni z instalacijo ali uporabo, super kontroler.
Mogoče edina boljša izbira je Razer Onza, ampak je 2x dražja.
Edini problem, ki ga imam občasno je da po restartu pcja, potrebujem kontroler potegniti iz USBja in ga nazaj noter dat.
Nobenih problemov ni z instalacijo ali uporabo, super kontroler.
Mogoče edina boljša izbira je Razer Onza, ampak je 2x dražja.
Edini problem, ki ga imam občasno je da po restartu pcja, potrebujem kontroler potegniti iz USBja in ga nazaj noter dat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gamepad (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7293 (3307) | Gagatronix |
» | Konzole vs. PC - Od začetka (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 37314 (12830) | dolenc |
» | Nakup Xbox One X ali PS4PRO! (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 18851 (15815) | kevin55 |
» | Kateri gamepad za PC in kje ga kupiti???Oddelek: Kaj kupiti | 5878 (3322) | opeter |
» | gamepad (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 21545 (19084) | Sssaga |