Forum » Operacijski sistemi » [windows 7] AltGr + enojni klik
[windows 7] AltGr + enojni klik
Vitamin-B ::
Kako se nastavi to, da mi ob AltGr+3 naredi ^ iz prve, in ne da komaj pri drugem kliku dobim dva ^^?
Z googlanjem mi ni uspelo najti nič pametnega :/
Z googlanjem mi ni uspelo najti nič pametnega :/
Duhec ::
Če se vprašaš drugače in sicer kako bi potem napisal npr.: â, ô, ü, itd... boš dobil odgovor.
p.s.
Drugače pa seveda drži levi Alt in na numeričnem delu odklofaj cifro 94
p.s.
Drugače pa seveda drži levi Alt in na numeričnem delu odklofaj cifro 94
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Duhec ()
Vitamin-B ::
hvala za odgovor, sam mi lih ne koristi, ker nimam numeričnega dela
za pisanje v latex-u dostikrat rabim ^ medtem, ko lahko mirno živim brez hitrega dostopa do â, ô, ü.
Na domačem računalniku, mi vedno naredi ^ če kliknem AtrGr+3 enkrat ter nato pritisnem en znak. Na laptopu pa če hitro pišem tisti AtrGr+3 kar ignorira - morem vsakič malce počakati in to me moti.
Verjetno si bom kar nastavil ^ na windows ali pa meni gumb, ki jih drugače ne uporabljam.
za pisanje v latex-u dostikrat rabim ^ medtem, ko lahko mirno živim brez hitrega dostopa do â, ô, ü.
Na domačem računalniku, mi vedno naredi ^ če kliknem AtrGr+3 enkrat ter nato pritisnem en znak. Na laptopu pa če hitro pišem tisti AtrGr+3 kar ignorira - morem vsakič malce počakati in to me moti.
Verjetno si bom kar nastavil ^ na windows ali pa meni gumb, ki jih drugače ne uporabljam.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Vitamin-B ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z logiranjem v Win XPOddelek: Pomoč in nasveti | 963 (822) | Valentin |
» | CODwawOddelek: Igre | 775 (717) | CrazyFish |
» | Kako izbrati gesloOddelek: Informacijska varnost | 3497 (2940) | krho |
» | Cudno obnasanje OS-jaOddelek: Operacijski sistemi | 1285 (1182) | Tilen |
» | Hm.. kako napisati afno v nekem programu?Oddelek: Pomoč in nasveti | 17602 (17484) | Mavrik |