Forum » Pomoč in nasveti » Nakup nove matične plošče
Nakup nove matične plošče
nusdorferb ::
Živjo
V računalniku sem imel vgrajeno matično ploščo MSI K9N SLI, ki se mi je nedavno pokvarila. Zanima me, kje se da dobiti močnejšo matično ploščo, ki podpira enake komponente (SLI Bridge, Ram DDR2, Grafična kartica NVIDIA GeFOrce 7600 GT 256 MB,...)
hvala in lp
V računalniku sem imel vgrajeno matično ploščo MSI K9N SLI, ki se mi je nedavno pokvarila. Zanima me, kje se da dobiti močnejšo matično ploščo, ki podpira enake komponente (SLI Bridge, Ram DDR2, Grafična kartica NVIDIA GeFOrce 7600 GT 256 MB,...)
hvala in lp
BALAST ::
ne splača se ti kupovat matične za DDR2, sploh pa procesorji za AM2 so požrešni elektrike in
Kaj ko bi pogledal te novejše računalnike, ki imajo zmoglivejši procesor in tudi grafična je boljša od 7600 gt, da ne govorim koliko manj elektrike kuri.
AMD FUSION mini PC
Kaj ko bi pogledal te novejše računalnike, ki imajo zmoglivejši procesor in tudi grafična je boljša od 7600 gt, da ne govorim koliko manj elektrike kuri.
AMD FUSION mini PC
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zanima me kolk bi to lahko prodal v kompletu ? AMDOddelek: Kaj kupiti | 1576 (994) | kam3la |
» | Dilema glede posodobitve računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 1131 (959) | OmegaM |
» | Komp do 150k (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 7379 (6243) | asus |
» | kateri hišni računalnik kupitiOddelek: Kaj kupiti | 1873 (1603) | AndrewSmith |
» | Vaše mnenje o nakupu komponent za računalnikOddelek: Kaj kupiti | 1255 (1148) | skodric |