» »

Objava VS (aspx) spletne strani na strežnik z MS Acess database- vprašanje

Objava VS (aspx) spletne strani na strežnik z MS Acess database- vprašanje

kovse ::

Pozdravljeni, pred kratkim sem naredim v visual studio spletno stran ki uporablja MS Access bazo. V samem Visual Studio stran deluje popolnoma brezhibno tudi uporaba baz.
Zakupil sem domeno ter gostovanje pri slohosting-u in sicer TOLE (WIN1).

Problem sedaj nastane da ko dam "Publish web site" v Visual studio ter naložim spletno stran preko FTP mi strani brez baz delujejo, ko pa odprem stran kjer kliče bazo pa se mi pojavi error.

V testiranju v Visual studiu sem da string za klicanje baze:
 OleDbConnection conn = new OleDbConnection(@"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=C:\stran\baza\slike.mdb;");

Zanima me kako morem dati connection string za strežnik. Namreč gledal sem da naj bi bil tale string taprav:
Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=\\serverName\shareName\folder\myDatabase.mdb;

ampak nevem če lahko kličem bazo direktno po tem stringu ali moram še kaj urediti v "websitepanelu" od slohostinga da bo klicanje baze delalo.

Zanima me tudi kako točno vpisat tole \\serverName\shareName\, namreč ne znam definirat servername in sharename -sem prvič v teh vodah:).

Hvala lepa za odgovore!

Lp

FrEaKmAn ::

Uf, lahko le predlagam, da vprašaš to slohosting. Pomoje ti bodo še najbolje in najlažje pomagali...

samo glede na http://www.connectionstrings.com/access, rabiš malo več podatkov za dostop...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SQL problem

Oddelek: Programiranje
141713 (1331) win64
»

problem v C#

Oddelek: Programiranje
211988 (1703) dvojka
»